ingen lust, ingen energi..

..men jag kanske får om jag går ut och går på affären, men jag vill verkligen inte.

Känner ångest över att gå på Ica liksom- hallå!?

Fan vad jobbigt att möta massa folk- men jag måste för jag måste handla ny kattsand och göra fräscht till katterna, har skjutit upp det flera dagar nu..

Suck!

Jag går väl då. Lite mascara och puder och kanske lite kajal så känner jag mig kanske fit for fight.. not.

Lady nasty Gaga..

Säkert ingen här som känner henne personligen, och hon verkar cool på ett sätt- visst- men allvarligt, hon visar ju för fan blygdläpparna i sina kreationer jämt typ.. Äckligt!

Börjar bli smått less nu!
Annorlunda, jo, men det e ju bara jävligt fånigt tycker jag iaf..!!


Ewa

Min kära faster som blev blott 51 år. Kan inte riktigt förstå att hon är borta, känns som hon är med mig här ändå.. Hon kallade sig själv för Tuff-faster sista åren då hon var sjuk (cancer) och jag kan inte annat än hålla med, hon var så jävla tuff, rolig och härlig! Busigare faster får man leta länge efter!
Fast jag är en busig moster... ;-)


 Faster Ewa- rest in peace 4-ever!

Weichkäse!!

Har mökat som en gud sista dagarna, fast det gör ju inget eftersom jag inte har nån pojkvän längre.. Så det är ingen annan än jag och katterna som får i sig den hulknings-framkallande hemska odören..

Tack vare vad? Jo denna blå-castello-liknande mögelosten jag köpte på LIDL.

MUMS-MUMS!!! Och Sandra, jag råkade nästan också bajja i brallan efter två dagars mögelmiddag..
 så nu är vi nästan två- jag hann på toan...tur nog! ;-)


Diet...typ!

Börjat köra med naturdiet två kvällar i rad nu. Inte helt, men delvis. Ätit ett stadigt mål mat idag och än så länge 2 st naturdiet.. Den här i choklad är faktiskt god, tycker den smakar o´boy! :) Köpte 25 portionsförpackning på Vi T-jarlen på finsidan, och funderar på att åka dit imorgon igen och köpa eller två till innan erbjudandet går ut på måndag..


Deka ner sig?

Lagt upp några fler auktioner på tradera, Leopardhonan är mitt namn..

Två asballa bälten, nya såklart, och sen fick jag mina två par solbrills sålda- Great! Har bud på allt det andra också utom dom jag nyss lade ut, och en väska, men är rätt säker på att det går vägen den här gången. Planerat noga för vinst.. inte mycket men några kronor extra blire allt! Sen är det roligt att ha något att pyssla med på nätterna när jag mår hyfsat, så man inte dekar ner sig totalt.


Grönt e skönt!



Jag gillar när dom kör strålkastarna över Globen i grönt!

Grönt e skönt, och har varit min favoritfärg sen jag var liten!

Min kära faster som nyss gick bort, påminde mig alltid om vad jag sa när jag var lill-liten, jag sa att när jag blir gammal ska jag inte gå i tant-kläder, utan ha snorgrönt på mig som nu..

Ja, jag kommer säkert rocka fett med dom andra senila kärringarna när jag når ålderdomshemmet i mina snorgröna kläder........!! ;-)

mörkare

 nya mörkare hårfärgen, skiner igenom härligt rött fortfarande, men mer mahogny nu..

På mig har jag det fina halsbandet i silver med ett hjärta, som jag fick av min bästa kära vän Cindy för jag har mått så dåligt på slutet. Kramar till henne!


Saknar dig Roger!

 Saknar dig Råååger.. ;-)

Penis!

-eller Hej! eller Tjolahopp! Penis är min hälsningsfras när jag ringer Cindy. Jag kom på det en gång att det skulle vara lika med; Hej!.. Sen dess har jag kört med det. Oiuuuuu så rolig jag är va!?

Igår låg jag hela dagen mest och idag också. Idag p.g.a att jag var skittrött och igår på grund av att jag var..skittrött och bakis. Bakis efter att jag och Cindy var ute och festade i lill-lördags.. Drack rödvin här sen blev det 3 öl var på Kvarnen i trevligt sällskap som vi började snacka med. Hade en jäkligt kul kväll! Cindy drog sen hem och jag drog med på lite efterparty i Hägerstensåsen. Blev inget direkt party, men snackelihit och snackelidit och lite vitt vin, sen tog jag första tåget hem på morgonen, så jag var hemma strax före 6 igår morse..

Zzz. Nu har jag sett The Butterfly effect, som kom ut 2004, för att M hade laddat ner 2:an här förut när vi var ihop, så jag tänkte se 2:an nån kväll, därför laddade jag ner första så jag vet vad som hände i den, men det verkar inte vara en fortsättning, äsch vet inte, men hoppas iaf att Ashton Kutcher (eller hur det nu stavas) inte är med i den filmen, klarar inte av honom,  han är så kass skådespelare! I den jag såg nyss var han okej, men annars tycker jag han suger hårig balle!!


kär lek?

Kärlek är en allvarlig mentalsjukdom...

Fan bästa jag läst idag..

Mahogny

Blir mer och mer nöjd med nya hårfärgen som är Mahogny.. Först var jag inte säker på att jag gillade det, men det är skitfint när det är torrt å glansigt. :) Klippt mig lite mer också inne på toan, så det är hår överallt.. Men så skönt när håret blir fräscht och friskt!  


Denna färg har jag nu, skiner igenom lite mer rött, men det är skitsnyggt. Kul med lite förändring som sagt.

Ni antecknar va!?!

Varit på 25 minuters promenad till BEA i Svedmyra, sen 25min hem.. Sol idag och jätteskönt väder om än lite väl blåsigt.. Hittade lite smått och gott och billigt.. Två kammar för 12kr, 4 märkpennor 12 kr, Nag Champa-rökelse för 19kr!! (Brukar kosta 40-50 spänn i Gamla stan etc.. så jävlar vad glad jag blev :)) Sen blev det en rengöring för ansiktet, fullkornspasta, ädelost, kattburkslock och lite till.

Ni antecknar väl denna intressanta fakta!?

Nu stinker det rökelse här, tur jag är lite förkyld och täppt, för det luktar verkligen starkt, men det luktar gött!!


Påminner mig om den tiden jag dejtade Siw Malmqvist son :)- hans lägenhet luktade som att lukta direkt på den här rökelsen, och fan så snygg han är dessutom, eller han var iaf, men kan inte tänka mig att han blivit ful direkt med åren. Han hade t.o.m tagit hem "pelare" i trä som vägde flera hundra kilo, från Indien, som han hade som sängpelare eller vad man säger.. som lyfte sängen så det blev en loftsäng. Han hade en skitgrym lya influerad av Mexico/Indien, en av dom mysigaste lägenheter jag varit i faktiskt. Fan det är ju pinsamt nu att jag inte kommer på vad han heter, ska kolla på mina singlar med Baba Guesthouse som han sjöng i, vet inte om dom existerar längre, hittar inte nån hemsida på nätet.. Ska kolla.......

Kollade mina skivor nu som jag fått av honom, Henrik Ohlsson heter han, men han har ett smeknamn som jag absolut inte kommerm på nu... Gah vad jobbigt. Men det var ju säkert 6 år sen vi dejtade..


Grymt!

Dessa kan väl nån rik människa köpa till mig?

Lola Ramona 1199:-   Mexx 499:-

Nu går jag!

Nej nu ska jag klä på mig och gå och lyssna vidare på Hoffmaestro i min mobil på vägen och kanske lite techno också.. :)

Helt FABULOUS!! Skulle vilja må så här varje dag! =) Jag SKA må så här i fortsättningen. Vill vill vill!
 Jag och T2 i förra sommaren! Här var vi goa och glada! =)

Hoffmaestro!!

Kan man annat än bli glad? Sveriges absolut bästa live-band enligt mig.

Så jävla grymma. Träffat dom på fest flera gånger också och dom e supertrevliga och roliga och framför allt grymma musiker!!

LYSSNA!! Cindy vill du gå på konsert med mig? Dom har en konsert i april tror jag, blev utsåld direkt, men antar att man kan köpa vid dörren också.. Skulle bli såå glad om nån vill gå. Tror det kostar 200 bara...

Ciiiindy!!!!!!!?????? :) :)





SNYGGA är dom också! ;-)

Jag är vaken!

FATTA JAG ÄR UPPE OCH VAKEN!!! För första gången på flera veckor jag ser dagsljuset, ja och igår då, men då klev jag upp vid 15 har jag för mig.

Fan känner mig på skitbra humör idag, lyssnar på Hoffmaestro & Chraa och dom kan man inte annat än bli GLAD av! Lovely feeling!

MEN...( tony Irving)- jag är skittrött, men har duktigt ätit min havregrynsgröt med smör och lingonsylt, och ska om ett tag gå till Svedmyra en halvtimme bort och kolla lite. Dom har en nedervåning med lite inredning, och alltifrån duschdraperier till sockar, skor och lampor. Vill ha en ny lampa, eller jag vill ha flera, men har inte råd nu, men när jag får lön blir det nog nån myspys lampa! :)

Är nog så glad trots att jag är pigg för att jag inte behövt översova idag.. Bara sovit 5 timmar, men jag har ju all tid att ta en vila i eftermiddag.

Färgade håret i natt också kl 23, perfekt tid för att färga håret. =) Blev en mahogny, så jag är lite mörkare rödbrun nu, det blev fint faktiskt och behövde lite förändring.

ALLT ska förändras i mitt liv nu!




Pengar i börsen?

Mina pengar börjar ta slut iaf, men fyndade precis denna plånbok från Friis & Company, helt ny,
på Tradera för 71 kr + frakt 24kr= 95 pix!

Vilket fint kap va!?

Min förra röda plånbok som jag köpte på Kreta för 1½ år sen är sönder och blev en välanvänd plånka, den kostade också bara en hundring på Kreta.

Fynd fynd, och nu åter ett fynd- jag gillar att fynda!!
Kommer passa så fint i min nya friis-väska som jag för övrigt använde för första gången idag när jag trallade runt i Globen Centrum! Så nöjd med så snygg väska!:)

    + = SANT!!

Yiiiiihaaa Yiiihoo!

Yihoo!!

Har bud på alla mina tradera-annonser nu förutom solbrillorna, men hoppas någon köper dom för våren är ju trots allt här snart, iaf i Stockholm, fatta det börjar bli vår om en månad nu. OJ OJ OJ vad jag längtar, för på våren mår jag som bäst!

Dagens citat:

Richard Huch

-Kvinnor förlåter män som älskar dem, och män älskar kvinnor som förlåter dom.

**
Stämmer nog väldigt bra det....!?

**


OkeY Cindy- here you are!

Vilken svordom använder du mest? Faaaan eller kuken..
Äger du en iPod? nej och kommer nog inte göra heller
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu är den inställd på 11:30, men klarar aldrig att kliva upp så "tidigt" just nu..
Hur många resväskor äger du? 3st
Använder du flip-flops? Nej jag hatar dom, har inte provat ett par som inte gör ont! :-S
Var köper du dina matvaror ifrån? Hemköp, Lidl, Matdax, Willys hemma och Ica supermarket
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja, jag älskar att fota, även om det bara är med mobilkameran- men roligt också att ha bilder på sig själv tagna från olika ställen jag reser till och så..
Vilken var den senaste filmen du såg? Dread- en helt värdelös "skräckfilm".......
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Just nu umgås jag hellre med enskilda vänner utan barn, förutom Tess och Lukas då, annars har jag inga barnfamiljer att umgås med här i Sthlm- puh!! :)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till mig och kompisar och en frisörutbildning..
Har någon någonsin kallat dig lat? oh ja.. mamma tycker jämt jag är lat...
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Så gott som varje natt
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Nationalteatern
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Just nu är jag inne på Hoffmaestro & Chraa, men kan inte påstå att någon är bäst, gillar så himla mycket olika musik, allt efter humör..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Yes en killkompis har berättat en hemlis- men det är en hemlighet som sagt så den avslöjar jag såklart inte här, men en av mina närmaste vänner vet om den..
När var senast någon stötte på dig? Tror det var igår när jag fick ett "jag saknar dig mess" av mitt X...typ..
Vad åt du till middag senast? Grillkorv och spaghetti med kryddor o smör
Använder du huvtröjor? Jag är huv-tröja-drottningen!! Använder dom varje dag och har massor
Kan du vissla? jajjemän
Vem var den senaste som ringde dig? Okänd i natt 03:54...men jag svarade inte..
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Berg och dalbanor
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Tyvärr ja
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, jag älskade Proffessor Baltazar, Bamse, Gummibjörnarna och den där med.. hm kommer inte håg namnet, en sputnik som dom håller på reparerar och ska åka till rymden med... Kommer ni ihåg vad jag menar? En person som hoppar runt på en stylta där också jämt.. ??
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Farsta Centrum- ca 150 butiker, så det är stort!
Hur många syskon har du? ett, Maria, två låtsassyskon; Annette och Roger
Är du blyg inför det motsatta könet? Det kan jag vara, det beror på situationen..men oftast inte
Vilken film kan du alla replikerna till? Kan några i Pulp fiction annars inte så många repliker förutom härliga Gordon Ramsays i Hells kitchen.. Fuck off u ugly cow!!! =)
Äger du några band t-shirts? Nej inte en enda
När flög du senast? 18 december hem från Hurghada/Egypten
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Inte så ofta men ska bli bättre på det..
Pratar du några andra språk? english
Diskar du din egen disk? Ja vem fan skulle annars diska...?
Har du gråtit offentligt? Ja det har jag..
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Det är roligt, men är rätt dålig på det
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? yes, vill göra ett lyckolöver för tillfället..
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Gärna- men jag är väldigt jämlik i den frågan och erbjuder mig alltid att betala för mig själv..!! Jag kan lika gärna bjuda!
Kan du kasta macka? Ja det är väl bara att ta en macka och kasta den, helst på nån idiot.. ;-)
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej men det vore grymt att åka dit nångång!
Vad har du med dig in på bion? helst lösgodis, minipåse med chips och en halvliter cola light!!
Vem var din favoritlärare och varför? Kjelle, min bildlärare i högstadiet, inget slår han. Han var typ hög och full varje lektion, en riktigt rolig och speciell människa! Han gav mig femma i bild också vilket såklart var tacksamt.. :)
Har du dejtat någon av en annan religion? nej men någon med annan härkomst..
Vad har du för väder? Snö
Har du en blogg? Du är inne på den nu...
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild, engelska och naturkunskap
Gillar du att flyga? Nej fy fan, X antal lugnande innan jag sätter mig på flyget.. men det börjar gå bättre för varje gång jag flyger.. 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet!
När sov du senast på golvet? nån kväll efter att jag varit i Egypten somnade jag på köksgolvet efter att ha myst med Kasper bredvid mig...
Vilken är din favoritdrink? Bloody mary
Gillar du din boende-situation? Jag älskar området, men vill helst ha en 2a snart..
Vilken är din mammas hemstad? Hemby- Högarna i Jämtland
Din pappas hemstad? hemby- Gisselåsen i Oviken, jämtland
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? minst 10 just nu
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja väldigt......!!! (ironi)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ja, och vi gjorde massa hyss och skit så vi blev rätt ofta kallade till rektorn, vi kallades "tjejerna i åttan".. ha ha- det var tider det.. 
Vilken är din favoritfrukt? Färsk ananas
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? nej tyvärr...
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Tjugitretton som Tess säger..
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Stör mig jävligt mycket på särskrivning så som bio salong ist för biosalong, stek panna, ist för stekpanna.. grill korv ist för grillkorv.. osv.. Kanske löjligt men sant! ;-)
Tror du på liv på andra planeter? Ja, pappa har varit med om flera övernaturliga saker bl.a ett "ufo" så, yes, jag tror på det och på honom + hans dåvarande sambo!..
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Det börjar på M och slutar på arkus..
Tror du att Gud är man eller kvinna? tror inte på Gud
Vad var det senaste du åt? En strips som jag steker till grillkorven (billig-mans-mat..)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Kommer bättre överens med killar.. och har alltid gjort, jag är väl lite tomboy..
Hur valde dina föräldrar ditt namn? mamma valde Sara ur bibeln- ha ha vilket skämt va!? Och för att hennes mormors mor hette det i andranamn eller nåt sånt..
Gillar du senap? Starksenap älskar jag och har börjar blivit beroende av!!!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Tappa aldrig hoppet!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag är höjdrädd så det har aldrig känts lockande.. men när du väl gör det är det säkert superhäftigt!!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jack Nicholson i vissa avseenden i Livet från den ljusa sidan..
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej faktiskt inte, men tradera köper jag ifrån och fyndar på då och då..
Tycker du om att krama folk? Jag kramar alltid mina vänner när vi ses och jag gillart! :) Mina katter får också stå ut med en del kramar varje dag.. :)
Skulle du säga att du är trendig? Inte det minsta, jag kör på jeans året om.. ;-)
Äger du en digitalkamera? Nej- här borde verkligen svaret vara JA... men inte än. nej..
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Blev jämförd med Samantha i Sex and The City på den tiden man var som slampigast... Kul va!? Men alla har vi varit slampor ibland..
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej inte om det inte är jätteviktigt, men är det det, så stör det mig enormt!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Pojken som kallades det m.fl. verklighetsbaserade böcker..
Tycker du att du är attraktiv? å NEJ DRA ÅT HELVETE vad ful jag är ibland-tur det finns smink- då kan jag ha vissa glansdagar..
Vad är du allergisk mot? Pälsdjur, laktos och pollen! Sen är jag jävligt allergisk mot "svin" också i ren allmänhet... Finns många därute.. ;-) Men grisar är söta! =)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Tänker på det mer och mer faktiskt och har funderat på att sluta äta kött för djurens skull...
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Äh skitsamma..


FYNDA på TRADERA! MUMS!!

  

 
  

Kolla in mina TRADERA-annonser!

Friis & Company-väskor, bälten och solbrillor till superpriser, samt smink och parfym!!
Passa på att fynda!

Jag heter Leopardhonan som säljare- otippat va!? ;-)

Den bruna väskan har jag själv också, är supersnygg och kommer passa skitsnyggt till våren till jeans och vita sneakers!!!

MUMS som Maria Montazami säger!..:)


The catz

Selma far runt och busar som fan nowadays. Särskilt efter att vovven Satsu var här i 3 dygn för ett tag sen.. Känns som hon och Kasper kommit varandra närmare också på slutet- dom kanske har insett att det inte är så fel att hålla ihop ändå som ett team, ifall vovven kommer tillbaka nån dag.. he he..
 

Trimma busken..


I´m Lost again!

Äntligen fick jag se SAWYER i natt!! (ja jag vet att jag tjatar om denna man hela tiden, men han är ju så förbenat äckligt onormalt snygg, sexig och läcker..)

Kollade på förra säsongens två sista avsnitt eftersom det tagit nästan ett år sen sista säsongen innan den nya börjat, och ikväll ska jag se säsong 6 nya avsnitt ett och två.

Galet spännande nu, och förvirrat, men jag gillar förvirrade serier och filmer,
där man får spåna och tänka till lite extra!



"Sawyer", "Locke" och "Benjamin"..

7 to 7.

La mig närmare sju och klev upp halv sju nu igen.

Fan det här är inte bra..... Får inget som helst ljus nu som jag behöver..
Måste försöka på något sätt att vända på dygnet.. igen.. försökt så många gånger men misslyckats. Antar att jag måste ta fram min tjurighet och säga åt mig själv nu att det är dags att få må bra, även om man i en depression bara känner sig värdelös, hjälplös och ful å allmänt handikappad...

Damn it!

Då har jag varit på Lidl och handlat. Lidl är lika farligt att handla på som att handla på Matdax, billiga priser och mycket gott och onyttigt... Helt enkelt en massa frestelser jag föll för idag.. Fan också!

Jag skulle åka dit för att handla kattmat och lite småsaker, vad kommer jag hem med?

Jo, jag kom ihåg kattmaten (hallelujah igen), sen blev det jalapenos, ädelost, fullkornstoast, ost i skivor, kalkonmortadella, choklad&vaniljpudding, ostbollar, 2 mörka chokladkakor, saft, honung och snus. Det enda i matväg jag köpte var fiskbullar i dillsås, grillkorv, kvisttomater och köttbuljongtärningar...... Oh happy day!?

HERREGUD! Vad håller jag på med?

Har inte haft nåt större sug på slutet efter snacks och godis men det är säkert den jävla medicinen, Zyprexa, även om jag tar låg dos.. Inte haft den på över en vecka, men hämtat ut den igen nu.. Kan vara därför jag känt mig bättre idag igen.. den börjar verka..

Angående vikt så den dosen jag tar ska man inte gå upp i vikt av står det- men om jag skulle öka den, vilket jag vägrar och inte kommer göra, då är det så gott som garanti på att man går upp i vikt.. och jag har ju typ jordens sämsta karaktär ibland.. så isf kommer det gå käpprätt å helvetet. :(

Men jag vägrar gå upp mer i vikt, jag väger nog mycket just nu, och har varken lust eller råd att köpa nya kläder igen för att jag blir ännu fetare.. Äter aldrig snabbmat så gott som, tur nog, eller jo ibland, men ytterst sällan, det är om jag är med nån kompis, köper aldrig hem typ MC donalds eller sånt för jag hatar Maccedonken! Vidrigt! Lagar all mat själv, oftast från grunden, men så här på vintern har jag ju mer sug efter kolhydrater, godis å snacks å bröd så ibland faller jag dit helt enkelt... som idag.. suck.

Jag gick runt länge och väl och funderade å funderade, men till slut kunde demonen i mig inte hålla sig och den där påsen med ostbollar, ädelosten, chokladkakorna och puddingarna slank ner i korgen, vips.. heelt av sig själv.. ;-)

Jag försöker ha som ursäkt i huvudet att det faktiskt är helg imorgon och då får jag äta gott.. dumt dumt, men va fan nåt måste man ju få roa sig med.. Trist dock att jag roar mig med att äta, även om jag börjat äta mindre portioner och oftare..

Jada jada- well well. Nu ska jag se om det är något på tvn, och väntar ivrigt fortfarande på att Hells Kitchen 5 ska bli färdigladdat... Men annars blir det nog lost ikväll....gah vad spännande!!

Just ja, icke att förglömma- jag köpte ju för fan MULTIVITAMIN oxå......... ;-)

hejhej


Good good

Jag mår rätt bra idag känns det som hittills!
Klev visserligen upp 17:30 men haft en bra känsla i kroppen idag.

Hallelujah! :)


I´M LOST!!

YEAAHHHHHJJJJ!

Trodde knappt mina ögon, men nu har äntligen fortsättningen på LOST dragit igång!

Höll fan på knäcka knäck i brallan! ÅÅHH lovely Sawyeeeeeeeer!!

Kör ner sista avsnitten igen och första o andra nya, fan vad spännande!! Kommer inte riktigt ihåg sista avsnitten så.. Jahopp då har Ramsay fått stark konkurrens på nätterna här..

Ah- fuck off will ya!?

Tar hem säsong 5 och början av Hells Kitchen säsong 6, men eftersom det inte är så superaktuellt längre så är det få som seedar och jag blir så less, för jag vill ha min "dagliga" kvällsranson av sexiga Ramsey och hans roliga utskällningar och skratt!

I need u in my life Ramsay!

Här nedan lite citat som jag kommer på för tillfället,, he he..


*Ah- come ooon!! Is this the best u can do? Fuck off will ya! 

*I have a whole kitchen full off muppets! ( ha ha så jävla bra....)

*Fuck off u ugly cow!!

*Go and lose some weight u fat lazy bastard!

*U fucking donkey!

*Switch off and shut it down! NOOOOW!

*Get back to the dorms!

***********
 

Good night and Fuck off!


Burberry Women!

Min nya parfym heter Burberry Women. And I like it!

- tur nog- köpte den bara på måfå från en sida på nätet, utan att ha luktat på den innan, läste vad lukten innehöll för bas, topp och heter det mellan-noter tro??.. och det funkade. (Annars hade jag sålt den vidare på Tradera) 

Jag gillar dofter med lite träiga basnoter och mysk. Den här funkar både till vardags och fest tycker jag iaf..




En vandrande jalapeno!?

Fan har inga jalapenos hemma nu!!! Katastrof!! 

Har blivit helt beroende av dom på slutet. Både provat Icas lite lite billigare, och Santa Marias lite dyrare, men Icas var mycket godare, krispiga och tuggvänliga, Santa Marias var helt slaskiga och mjuka, inget tuggmotstånd alls. Besviken på Santas.. man tror ju att dyrare ska vara lika med godare.. men

vilket betyder att billigare inte alltid är lika med sämre eller äckligare!

Köper ofta billigare matvaror som är lågprismärkt, men jag står ofta också och jämför kolhydrater, socker m.m. men tycker att det ofta är minst lika goda som de dyrare och brukar innehålla så gott som lika socker etc... Jag har ju tid att åka runt på 3-4 olika mataffärer, inte varje dag såklart, men dom gånger jag orkar. En dag kanske jag handlar på Willys hemma, Hemköp, Matdax och en annan på Lidl. Alla tror att kedjor som t.ex Lidl har skitmat och skitkvalitét, visst har dom mycket skit, men dom har också en massa guldkorn. Alla dom här butikerna har bra priser och väljer man rätt finns det mkt gott och billigt. Inte dåligt det inte, för pengar kan ju läggas på roligare saker än mat också (eh- kan dom??) även om jag älskar att handla (och äta) mat.. :)

Imorgon blir det en sväng till Lidl för att handla deras välkända torrfoder till katterna, som blev bäst i test, och mörk choklad, som är svinlyxig, snygg att titta på, billig och god som satan själv- trots att den finns på Lidl.. Sen blir det några burkar Jalapenos så jag har bunkrat lite hemma, bra för förbränningen också med stark mat. Annars brukar jag äta dom direkt ur burken eller på hårdmacka med ost eller bara smör, färskost etc, blir skitgott och starkt!

JAM JAM- jag börjar bli en vandrande jalapeno själv snart tror jag..

 

Den här chokladkakan kostar bara 15 spänn och är supergoood och ser skitlyxig ut, jag kände mig som en drottning när jag åt den..!! Testa själv..

Stolt jag.

Vet ni vad förresten!? Jag e fan stolt över mig själv vissa stunder!

Jag kom på att jag hade kopior på gymnasiebetyget i "viktiga pärmen" som jag kallar den, så jag tog dom
och skickade in till komvux äntligen, så nu får jag hoppas jag kommer in på distanskursen!

Borde komma in då jag fick 4;a i Naturkunskap A och borde klara av det då det betyder att jag kan sitta hemma framför datorn mestadels och plugga när jag vill, förutom några gånger i skolan då.. Även om min koncentration inte är den bästa just nu, så hoppas jag- eller nä menar att jag ska klara av det!! Det gör att jag senare kan söka in till antingen hudterapeut eller apotekstekniker-utbildning bl.a. som jag tycker låter intressant. Börjar ju kunna en hel del nu om X antal läkemedel.. trevlig är jag oftast också och servicevänlig som faan, när jag mår bra.. och målet är ju att få rätt hjälp, rätt medicin och att börja må bättre och bättre!

 ;-)

 


ZZZZZZZZzzzzzz

Vaknade 15:20, missade alltså läkartiden som var kl 15..

Kanske något undermedvetet för jag kände verkligen att jag skulle vilja avbokat den idag då jag fortfarande är trött sen i torsdags- men tänkte att det kan jag inte göra för jag måste dit och få lite nya recept och berätta om hur det var i Huddinge. Tänk om jag inte får nån ny tid och att han slutar imorgon. (ja, han ska lägga ner sin mottagning inom kort..) GAH, blev helt förskräckt när jag såg att klockan var 15:20. Hade en tanke om att bara slänga på mig något och åka iväg, men hade ändå inte varit där förräns kl 16 då och då skulle han förmodligen haft en ny patient.

Hade snoozat och snoozat och har för mig att jag ställde om klockan på mobilen, plus att jag hade ställt väckning på min hemtele också- ändå kom jag inte upp idag, bara somnade om tydligen. :(  Känns som jag bara skulle kunna sova vidare nu också tills imorgon och känns som det måste bero på stresssyndrom, för igår var det ju full lucka här hela e.m och kvällen; idag är jag så trött att jag inte orkar nånting känns det som. Och det är vanligt att man funkar så vid stressyndrom. :(  

Vilken jävla "tur-dag" jag verkar ha idag då.. Hur ska den här kvällen sluta? SUCK!

Men va faaaaan!!

Skulle gå in på Tradera och lägga upp auktionerna nu.. Oh happy day;

Du har angett fel uppgifter 4 gånger i följd och ditt konto är nu tillfälligt spärrat.
Du måste vänta någon timme innan du kan försöka logga in igen.

Va faaaaaaaaaan också!

Bajskooorrvsboogie

Bajskorrrvsboogie, bajskooorvsboogie!

Gonatt.

Pengarna rinner iväg..

Sakerna jag köpt har inte kommit ut på tradera än för jag inte har orkat lägga upp dom, men imorgon eller på torsdag borde jag få tid och ork att göra det, hoppas jag på, så jag kan få in lite pengar, pengarna bara rinner iväg just nu, sen saknar jag 700 spänn som jag var dum nog att låna ut till en person som inte verkar ha för avsikt att betala tillbaka dom eller kännas vid att han använt upp mina pengar...

(700 är MYCKET pengar för mig just nu som sjukskriven, tycker 700 är mycket överhuvudtaget.. jag skulle aldrig lånat ut dom, dumsnäll som jag är...)

Men alltid lär man sig en läxa!..

Vill må bra!!

Sen i torsdags har jag varit sjuukligt trött och osocial, vet att vänner ringt, men har inte orkat svara, eller sovit. Men jag vet att ni inte tar det personligt för ni vet varför jag inte orkar svara just nu.

Sovit i snitt 14 timmar per dygn, ibland mer.. :-( Usch!! Vill vara pigg och lycklig och må bra!!!!!!!

Full fart..

har det faktiskt varit på mig ikväll! HaLLELUUUJIIHA- utan att kännas jättejobbigt. Jobbigt- ja, men inte jättejobbigt. :) Är nu tvungen att ta en paus och belöna mig själv med choklad, men åter till vad jag åstadkommit ikväll:

Varit på apoteket och hämtat ut medicin sen på ica och handlat några saker. När jag kom hem dammsög jag och plockade undan, och sen- ni anar inte- packade jag upp resväskorna som stått sen 18 respektive 28 december- det ni!! Tog även bort en kartong i hallen med massa prylar som jag svär har stått där i snart ett år.. och Petra brukar alltid på skoj klagande påpeka att jag inte tagit itu med kartongen i hallen... he he.. Men nu du Petra nu är den borta!

Saker går inte fort här inte -men- dom få gånger jag får energi så händer saker på löpande räls.. och då känns det så jäkla BRA efteråt!! Visst skjuter jag undan "tyngre" saker som jag vet att jag borde- men får iaf lägenheten att se fin ut och det är det viktigaste för då trivs jag bäst. Vem vill leva i en enda röra liksom, även om det ofta blir rörigt när man bor i en etta och inte har några stora utrymmen och kan gömma bort saker.. Skrubben får bli en senare fråga, även om jag mår illa så fort jag går in i den, eller går in i, fastnar bokstavligt talat i all röra där inne... ;-) Rensade ju iaf bort massa kläder i höstas och skänkte saker...! Det får bli en liknande aktion i vår, ,när jag får mer energi, för här SKA rensas och skänkas eller slängas! Men inte just nu. Har alldeles för mycket mentalt nu att ta itu med.

Fyllt i ca 70 frågor i min läkarutredning också, skönt, tagit en paus nu som sagt, men ska försöka fylla i lite till senare. Ju fortare jag får in pappren ju fortare kommer jag må bättre och få rätt hjälp tänker jag.. även om det är jäkligt påfrestande med alla dessa frågor. Kräver en jäkla massa jobbig tankeverksamhet nu..

okej det var väl det för tillfället. Nu måste jag vila kroppen å skallen!

Tjing!


Men grattis blogg.se!...

Det går att blogga igen..

Jippie ka ye mother-fucker!

As good as it gets

Ska fan i mig impuls-kollaAs Good As It Gets nu kom jag på! (Livet från den ljusa sidan) Min favorit Jack Nicholson och njuta, för jag älskar den filmen, den är en väldig favorit och har varit sen jag såg den första gången.. och jag vet inte huuur många gånger jag sett den, men den är alltid lika bra!! 

Den borde få mig på bättre humör!!

Hade jag varit lite äldre, känd och bott i staterna hade jag friat till Jack direkt, ja efter jag friat till Josh Holloway då såklart- han är min drömprins som ni vet... ;-) för jag kan inte välja där faktiskt.. Jag skulle fria till båda... ;-)

**************


"Always look on the briiiight side of life-da da, da da da da da daaa!! Always look on the right side of the life...da da, da da da da da daaa!!"

(ska försöka tänka på det och läsa i mina "tänk positivt-böcker" sen!!)




109 SMS!!

109 stycken "short text message(s)" -sms- fast inte speciellt korta här alltsåhar jag skrivit idag so far..

MeeeeN- då har dom innehållit alltifrån 4-15 sms i ett så att säga, men tummen är lite stel nu minst sagt ändå... Handlar bara om att jag vill berätta en viss sak till de flesta som känner mig närmare istället för att jag ska behöva förklara på telefon till alla, för det orkar jag inte. Vet inte om mina vänner vill ha den här informationen,men jag tycker dom skall ha den så dom vet hur saker ligger till i ett visst sammanhang angående en viss sak i mitt liv just nu.

MeeeeN- eller snarare OCH- jag vet ju att jag har nyfikna kompisar- tur nog, så dom flesta tycker det nog är underhållande att läsa mina "korta" sms om mitt tragiska liv just nu... ;-) he he..

Skönt med singellivet??



HA HA!!!! Han e förjävla bra! Ger mig ett garv- det kan jag behöva!!

Tukkeranne tull-lista igen då!

Namn: Sara
Piercingar: 8 i öronen, haft navel, ovanför läppen- och under läppen förut..
Tatueringar: True Love vänster underarm, hjärta m vingar höger underarm, "sol" med symbolen för mitt stjärntecken kräftan i på höger vrist samt en svala&ankare med texten hope i nacken.. Fler kommer!
Längd: 1.65
Skostorlek: 37
Hårfärg: Original blondin men färgar det numera rött, passar mitt temperament bra.... ;-)
Fräknar: Japp och får masssooor om jag solar.. och tycker det är jättefint faktiskt!

Kär? Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja i en större lägenhet..
Tycker du att du är attraktiv? Ibland är jag jävligt snygg, ibland är jag superful! Jag är inte vacker utan spackel iaf kan jag ju lugnt säga! Tyvärr!.
Dricker du? Såklart jag gör..
Röker du? Nej tack. Snus är min last..

Vilket schampo använder du? för tillfället Dumbe Blond för slitet färgat hår.. luktar ljuvligt!
Vilken parfym använder du? Har nog 10 st olika ca.. i mitt badrumsskåp så hittar du bl.a parfymer från Dolce Gabbana, Sara Jessica Parker, Christina Aguilera, Clinique, The Body Shop, Bruno Banani, Paris Hilton m.m.. 
Vad är du rädd för? mig själv ibland..
Gillar du att tvätta? Nä inte direkt, men tvättar hellre än diskar och dammsuger..
Gillar du berg- och dalbanor? Skulle gärna åka jorden runt och prova alla som finns!! Love it!

Senaste…
Filmen du hyrde?
hyr inte filmer
Filmen du köpte? kommer inte ihåg, var längesen nu, men skulle vilja ha alla filmer med Juliette Lewis och alla med Jack Nicholson.. och alla gjorda av Quentin Tarantino
Låten du hörde: nånting jag spelade i förrigår av Guns N Roses..
Låten du laddade ner? ALBUM; Miss Li:s The Best of album eller vad den heter, skitbra!!
Personen du ringde? Ola
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Sverige pussas och kramas
Person du tänkte på? dum fråga, tänker på flera hela tiden..

Favorit…
Låt: Don´t cry Guns N roses
Sak att göra: Dansa är kul och gör det för sällan nuförtiden.
Sport: Styrketräning, boxercise
Dryck: cola light
Kläder: mina många kära mysbrallor eller baggyjeans, luvtröja, mjukis-sockar..
Film: Livet från den ljusa sidan med Jack Nicholson är en.. Into the wild är en annan.. Finns sååå många bra!
Bil: skulle nog vara en gammal Cadillac då..
Serie: helt insnöad på Hell´s Kitchen- love Ramsay!

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
jajjemän
Gråtit över en flicka? jo
Ljugit för någon? jo det har jag, vita lögner, men annars gillar jag inte lögner.. är rätt rakryggad där!
Varit i slagsmål? ja, jag dunkade ner en tjej några gånger i backen, men hon förtjänade det... annars inget jag är stolt över. Dumt dumt med slagsmål!
Blivit arresterad? ja tyvärr och tagen till fyllehäcken..
Träffat någon från internet IRL? Absolut, både dejter, pojkvänner och nya vänner!

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit?
Mitt hjärta har bara brustit än så länge tyvärr..
Hjärtan brustet på grund av dig? Är nog en hel del om jag tänker efter..
Tjejer du kysst? dom flesta i min vänkrets faktiskt.. gillar att kyssas :)
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Nån över nätet på Facebook då lite sporadiskt
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Nån gång kanske, grattis-grejjor tror jag om jag inte minns fel

Senaste…
Boken du läste
? Har börjat läsa The Secret nu.. men det går trögt.. läser allt för sällan!
Personen du fick e-mail av? får så många varje dag så jag vet faktiskt inte :)
Personen du fick brev av? Mamma 
Personen du fick sms av? Cindy
Gången hela din familj åt middag tillsammans? På juldagen.
Saken du köpte? förutom mat så var det väl en bunt handväskor o jox jag själv ska ha + sälja vidare

Vad har du gjort idag?
Sovit, hämtat paket på turken runt hörnet, suttit vid datorn sovit, bloggat, ätit...
Brukar du svära mycket? så inåt helveTTTTTe.. :-( dum vana som jag inte tänker på + att jag är en bitterfitta när jag mår dåligt och blir förbannad jävligt lätt...
När stiger du upp på morgonen? Nu är det tyvärr runt 15-16 tiden på dagarna..
Vad har du på dig? mysbrallor, bh, trosor, tischa och luvtröja
Vad ska du göra ikväll? kvällen är slut, nu är det morgon.. ska väl kolla lite Hells Kitchen på datorn..
Vad är du allergisk mot? pollen och pälsdjur (yes jag har två katter-*trotsar vidare*), laktos

Använder du hårspray? i luggen mest om jag ska dra den åt sidan, annars sällan
Kan du stå på händer? nej fy fan, balans är inte min grej...
Håkan Hellström eller The Ark? INGEN, hate Håkan Hellström verkligen och The Ark, nej tack..
Salt eller socker? salt.. sen socker.. eller tvärtom.. ;-)
Gillar du ketchup? japp men föredrar stark senap..
Är du glad nu? Nej
Var du glad igår? Nej, var mest psykad och ARG.. och ledsen, men med Cindy kom det några skratt som förgyllde delar av dagen!
Vad dansar du till? det mesta som har nån slags dansrytm..
Stockholm är… ? Vackert på sommaren, hemskt på vintern! Stressigt som fan och mkt spydiga människor (vad fan gör jag här undrar jag ibland mer och mer..)
Göteborg är… ? ett ställe jag knappt besökt faktiskt, förutom utanför-men gillar människorna där, jäkligt positiva!! Planerar att åka dit när jag mår bättre i vår.. =) Jag har dejt i Balder på Liseberg om jag vill.. ;-)
Kan du sjunga? sjunger riktigt dåligt men gillar att göra det..
Spaghetti eller makaroner? Färsk italiensk pasta på nån bra restaurang.. mrauuuuu vad gött!
Land du vill besöka? ALLA länder jag inte varit i.. så jag har det jag gör i framtiden....

Jaha och inte vart man nå klokare av det här!?

Nu ska ni få se ett youtube-klipp med Björn G från Sverige pussas och kramas, om singellivet.. ha ha..Riktigt roligt enligt min sjuka humor- men sjuk humor är den bästa såklart!!


Skrik i en kudde!!

Till nånting roligare mitt i all skit; samtidigt som jag skrev nu så var det "Sverige pussas och kramas" på tvn.. och jag fick mig några riktigt härliga asgarv, fan vilket roligt program, det måste jag ladda ner!! 

För trots att jag mår skit, så har jag iaf humorn kvar om det händer något, eller om jag ser något roligt, och det är jag glad för.. Nu är det också kanske så att jag asgarvar för jag är så utmattad.. men väldigt kul program med min typ av sjuka humor..

När jag är riktigt trött så antingen gråter jag, eller så kan jag börja asgarva. Ni vet som när man är full!? Igår efter att mamma ringt, var jag så upprörd, aggressiv, mentalt övertrött och psykad att jag tog en kudde och skrek ut i.. Ja för att inte störa grannarna... 

(jo det är sant, var tvungen att bara skrikaaaaaaaa ut "i" en kudde, alla känslor och det funkade för stunden... Bli av med aggressioner...)

Nåväl. Jävligt trött nu och har frysit hela dagen, febrig, men som sagt skönt att skriva av mig skiten!! Nu ska jag äta något, fast jag inte ens har lust med det längre, och då är det illa när jag inte vill äta.. Blir mest illamående bara.


Att må dåligt är ingen lek..

Igår:

Efter att ha sovit oroligt i 3 timmar och snoozat i en, masade jag mig upp jävligt ofrivilligt 20 minuter innan jag var tvungen att gå för att åka till Huddinge fucking Sjukhus. Planen var såklart att gå upp 1 timme innan, men den funkade inte så bra, då jag somnade strax före halv fem- insåg jag nu- hade varit inne på FB kl 4 den morgonen.. Så jag var sjukt trött såklart som ni förstår. (När är jag å andra sidan inte trött? Trött jämt!)

Jävligt ångestfylld och orolig men samtidigt förhoppningsfull, att saker kommer börja bli bättre snart, kommer jag in på sjukhuset, otroligt stressad, nyvaken och hypoman (manisk "light"). Hittar självklart inte det första jag gör, då sjukhuset är så jäkla stort, men kommer iaf "bara" 3minuter för sent, anmäler mig i receptionen och får strax gå in till sköterskan. Hon är helt okej, men jag är sjuukt uppe i varv, utan frukost, så jag frågar om jag får dricka min Naturdiet samtidigt som hon ställer massa frågor.. Nyvaken som fan- ja, jag behöver tyvärr minst 2 timmar när jag kliver upp för att känna mig någorlunda "vaken".

Iaf- som sagt- hon kändes helt okej och jag sitter väl och besvarar samma frågor i 45 minuter som jag just fyllt i på en bunt papper jag hade med mig dit och som jag fyllt i många många gånger förut i livet.. Sen går vi vidare till ett annat rum där jag får träffa en läkare, en tjej/kvinna jag INTE gillade. Där fortsätter allt, jag får börja om för hundrade gången i mitt liv och berätta om mig själv, lite om min barndom och vad som besvärar mig.. Jag bad dom frågande att läsa journalen!!?? men hon tyckte såklart jag skulle berätta igen med egna ord (vilket iofs är bra) MEN känns jävligt påfrestande efter 3 timmars sömn, stressad och labil som fan. Jag berättar, jobbigt, men ett måste, och sen så började hon ställa frågor i närmare TVÅ timmar... Till slut, efter samma frågor tusen gånger om, så gott som samma som både på pappren OCH som sköterskan ställt innan i 45 minuter höll jag seriöst på att få ett riktigt aggressivt utbrott!! Kändes inte som hon LYSSNADE för fem öre vad jag precis sagt, att jag varit med om ett sexuellt övergrepp, att min faster gick bort, att min pappa är döende och att en av mina närmaste vänner just fått cancer och ligger i ett rum bredvid plus att jag just gjort slut med min pojkvän..

Jag höll på bli galen, och det kändes snarare som hon utdömde mig än bedömde mig, och hon höll inte fokus ALLS på det jag sa eller antecknade tillräckligt, för jag fick upprepa samma saker, som t-ex att min pappa är döende XX antal gånger.. Att jag så gott som aldrig känt mig lycklig här i livet, inte senaste 12 åren iaf. Min uppväxt med en mamma med alkoholproblem och psykiska problem..

Jag fick inget som helst förtroende för henne och blev mer och mer arg kände jag. Kände mig så jävla utdömd och faktiskt illa bemött, även om jag är labil och stressad/aggressiv nu så är det hon som är läkaren och inte jag. JAG fick FRÅGAN varför MIN läkare INTE gjort en adhd-utredning, varför inte HAN tagit itu med det, för NEJ dom var inte alls specialiserade på det, dom är specialiserade på Bipolär sjukdom typ 1.. Jag förklarade att min läkare är privat och inte har resurser eller psykologer och att han vill att jag ska få rätt hjälp av ett specialist-team, men hon fortsatte att döma mig för vad min läkare inte gjort... ?? EH?? HALLÅ!? Hon påpekade också att hon absolut inte heller skriver ut Flunitrazepam, när jag berättade vilka olika läkemedel jag använder, och ifrågasatte om jag inte visste att det är beroendeframkallande.. Jag svarade då att "min läkare säger"... osv........

Asså JÄVLA kärring!!

Kan ni hajja att jag höll på smälla av?
Kändes som jag ville slå henne, riktigt riktigt hårt och skrika nåntingt jävligt jävligt dumt....
Här har jag gått och mått dåligt, väldigt dåligt, sen i juni, och jag och min nuvarande läkare har så gott som insett att det är adhd och bipolär sjukdom, och han remitterade mig dit för att jag skulle få specialisthjälp.. Dom ifrågasatte alltså MIG för vad min läkare skriver ut och gör.

 Jag påpekade flera flera gånger både för sköterskan och läkaren att min psykiater skickat 3 remisser varav 2 AKUT-remisser + ringt när jag varit med och bara blivit bortkopplad.... när dom sa att "vi har sett din remiss".. men neej oh neeej dom struntade fullkomligt i att jag väntat i ett halvår och skyllde bara ifrån sig och sa att det är långa väntetider... Vi har fått en remiss... Jävla nollor.

Hela eftermiddagen och idag har mina tankar bara varit att jag inte vill leva det här jävla skitlivet. När inte ens läkare förstår eller verkar vilja hjälpa mig- eller läkare- hon sa sig också vara psykiater, vilket jag faktiskt högst betvivlar(!!) Hon kunde ju ingenting om psykiska sjukdomar annat än bipolär verkar det som, hon verkade inte heller känna till att adhd och bipolär ofta går in i varandra.. och att många lider av en kombination av båda. Hon satt bara och stirrade jättekonstigt på mig när jag sa att det verkligen blev för mkt för mitt huvud med alla dessa frågor frågor frågor, vilket betyder som sagt att hon inte har ett dugg jävla koll på vilka problem man kan ha med koncentration och uppmärksamhet. På mina papper stod att det skall vara en paus i mitten, men dom sa inget om nån paus- trots att jag blev mer och mer aggressiv, trött och riktigt utmattad mentalt- och jag sa flera gånger att "det blir för mycket nu" och jag fick fråga vad hon frågade till slut.. "Ja det är mycket nu men bara några frågor till..." INGEN som helst medkänsla från läkarens sida. Väldigt nonchalant! Jag kände mig bara till besvär ärligt talat!

Det kändes som jag skulle kunna slå ner henne- eller rättare sagt- VILLE slå ner henne, slå hårt i väggen och be henne dra åt helvete bara!!!


Sen sa hon att frågeformulären är avklarade, att hon skulle skicka med mig en bunt hem, för att skriva i om ännu mer olika saker, ang adhd m.m.. och att jag helst skulle göra det så snart som möjligt, vilket kändes jättebra för då går det kanske undan lite...... MM HEJ!! VISST sån tur fick jag inte.... Hon frågade om jag har en tid hos min nuvarande läkare, och jag svarade att jag tror jag har det om en vecka och då säger hon;

-Ja för jag ska vara tjänstledig nu i FEM VECKOR.....

Jag kände mig så jävla hjälplös, men var så jäkla utmattad och svag psykiskt att jag glömde att ifrågasätta detta. Ska jag behöva vänta så länge när jag väntat i ett halvår redan och hon just hört min historia, då borde hon väl istället lämnat över till en annan läkare så det skyndar på lite???? Hon frågade inte heller på något sätt och vis, trots att det står i alla mina remisser min nuvarande läkare skickat, att jag behöver nån att prata med, om jag behöver en tid hos nån av deras psykologer.. TACK så jävla mkt.

Helt förvirrad, mentalt utmattad, aggressiv men lättad att det var klart- gick jag ut i väntrummet medans dom fick "överlägga"... Jag hade nästan somnat när dom kom dit- helt "glada och trevliga" helt plötsligt och gav mig en bunt med papper som dom lovat och en ny tid.. Jag tog pappret och sa tack, sen så frågade läkaren om jag såg datumet- 14 APRIL?

14 april sa jag, kl 11? Finns det ingen annan tid?

Nej, det är ju bra om du försöker komma upp och komma på förmiddagen.................... GAH vad jag ville be dom dra åt helvete ännu en gång. Såklart det fanns en senare tid, men dom ville inte ge mig det. Jag kan förstå "välviljan" men dom måste väl förstå (??) att utan nån som helst hjälp innan nästa gång jag ska dit- psykologtid-så har jag bara ett läkarebesök hos min doktor, och så ger dom mig en morgontid igen trots att dom suttit och sett mig i mitt dåliga skick i 3 timmar under morgontid- jag blir så jääävla förbannad på deras okunskap och bristen på förståelse!

Jag vill vända dygnet, jag vill ta mig upp, men som jag också hade förklarat för henne alldeles nyss innan, trots sömntabletter så sitter jag uppe på nätterna för jag inte kan sova, för jag mår någorlunda BRA på natten, men SKIT på dagen och för att när jag lägger mig kommer all ORO inför allting... OCh för att på kvällen/natten är den enda tiden jag får nånting gjort hemma som att t.e.x diska och städa undan m.m. just nu...  Men det hade hon inte heller nån som helst förståelse för; att jag kunde äta sömntabletter men INTe klarade vända dygnet.

VA FAN TROR DU JAG SITTER HÄR FÖR EGENTLIGEN?? VAD FAN TROR DU JAG GÖR HÄR????
JAG SÖKER HJÄLP!!!!!!!!!!

Alltså jag blir bara arg när jag skriver om det här, men samtidigt skönt att få ur mig skiten..!! För skit är vad livet är och att skriva är min enda terapi så länge jag inte har nån annan terapi. Och mina underbara vänner som stöttar mig just nu- främst CINDY och OLA som fått lyssna på mina problem- tack åter igen för att ni finns!!

Iallafall så kollade jag igenom papprena och häftena "i morse" kl 15:30, efter att ha sovit/vilat 15,5 timmar och det är väl ungefär en 300 frågor till-nej jag skojjar inte-om inte mer- jag ska besvara och skicka dit, plus att jag ska skicka papper hem som mamma ska fylla i hur jag var från åldern 5-15 år ca 200 frågor.. YIPPIEEE- hon sa att hon inte säkert kommer ihåg allting, vilket jag kan förstå då det är snart 28 år sen jag var 5år- men när hon ser frågorna kan hon säkert komma ihåg delvis iaf..


--------

Okej tillbaka till igår. Efter mitt långa läkarbesök kom Cindy till sjukhuset och vi kollade runt lite efter något att köpa till Tess som vi skulle hälsa på. Jag ringer Tess som låter riktigt svag, fått massa blod och dropp, och hon tyckte det var en bra idé att vi käkade först och kommer om ett tag.. Så jag och Cindy gick och käkade ett bra tag på en pizzeria utanför, sen kollade vi igen efter presenter, och stötte på Tess son och mamma som också skulle dit. Vi skulle då skynda oss lite så vi hann före dom och träffa Tess ifred så att säga, men då hade hon redan fått oväntat besök av 3st, så vi väntade utanför. Och innan vi ens såg dom, och kom närmare rummet höll det på brista för mig så jag var tvungen att vänta och stanna till flera gånger, höll verkligen på att börja tokgråta- ja det är för mycket just nu och jag var sjukt trött av mitt eget läkarbesök och klockan närmade sig 16, så jag hade varit på sjukhuset i 7 timmar.. Sen fick jag ångest, tänkte på pappa, faster, cancer, döden och en massa jobbiga tankar som snurrat länge i huvudet, allt blev så påtagligt när jag kom in och började gå förbi sjukhus-salarna och se sjuka männniskor.. Tänkte bara tillbaka på min faster som just gått bort och min pappa som är på väg och att vi nu skulle träffa stackars Tess, som är lika gammal som mig, som fått svår cancer. när jag kom in i Tess rum till slut så brast det, jag kunde inte hålla emot, började gråta och vände mig om, kände mig så jävla vek som började gråta när hon ligger där halvt uppsprättad och opererad med stomipåsar och fysiskt o psykiskt svag.

Men som jag försökt förklara många gånger till mina anhöriga som ändå inte förstår- psykiskt sjukdom är inget att leka med, jag mår minst lika dåligt som en person med cancer, om inte värre!! Men det förstår ingen, för nej, det är inte livshotande tror dom, men det är just vad det är.

Igår och idag har jag mått så dåligt så jag fått självmordstankar igen, riktigt starka sådana. Jag måste söka upp en bra terapeut/psykolog nu, annars orkar jag inte mer.  

******************

Jag avslutar med detta. Orkar inte skriva mer nu. Ni som läser det här brukar förstå iaf och ha medkänsla.

Fy fan vilken otroligt påfrestande dag igår och idag var!!  





Liljeholmsgallerian, moderatsvin och segregation..

Men för helveeeeeTTe- VAKNA!!! Nån som har en väckarklocka som skrikit nu i tio minuter.. Själv är det dags för att sova inom kort.

Haft en deep-talk-kväll med Ola ikväll. Först tog vi en fika i nya gallerian i Liljeholmen, eller vet inte hur pass ny den är, men superfräsch, häftig och bra butiker verkar det som.. Vi satt mest och snackade tills dom stängde, sen plankade jag in på den avstänga toan- ja då gallerian hade stängt. När jag satt mig för att kissa hörde jag en röst utanför;
-Vi har stängt nu.
-Ja men jag sitter redan på toan...
-Du måste betala
-Men jag har inga pengar
-Du måste betala 5 kronor
-Jaaaa, men jag har inga pengar..

Så kom jag ut och tvättade händerna bredvid en kvinna som också tvättade händerna, så jag bara gick därifrån när det visar sig att det är kvinnan som kräver att jag ska betala 5kronor för toalettbesöket.. Snacka om ihärdig.. SUCK.. Så jag frågar,
-Tar du VISA eller?
-Nej men det finns automat där borta..
-Jag har precis fikat här bredvid och dom sa jag kunde låna toaletten här till höger..
-Nej, du MÅSTE betala!!

Men vad är problemet kärring? Losar du ditt jobb p.g.a att du släpper förbi EN kund när ni uppenbarligen stängt?

HERREGUD, vad är det för fel på folk, hon hade ju t.o.m tydligen stängt och avslutat sitt pass eftersom hon hade jackan och allt på sig, redo att gå hem.. Ola slänger fram 5kronor så jag betalar till slut och säger "moget"
-Jävla surfitta!! och går därifrån. Mitt tålamod är lika med noll just nu, och tyvärr spricker mitt humör rätt fort.. 

Dit ska jag definitivt fler gånger.... Ja inte till surfittan som jobbade på toan då, utan till Liljeholmsgallerian eller vad den nu heter.. Grymt cool galleria med 3 våningar!! *tips* Finns "lounge-aktiga" delar i hela gallerian där man kann sitta och softa utan att ta en fika.. Fanns t.ex en fejk gräsmatta med 3 gröna stolar intill fiket vi fikade på.. och två runda stora "sittpuffar inklädda i handgjorda orientaliska mattor.. Coolt som fan, och bra grejj för den som inte har råd att ta en kaffe för 35 spänn och som kanske bara vill vila fötter och arsle efter en shoppingtur och coola ner.. :)

Efter snacket å fikan bestämde vi oss för att vi behövde snacka mer, inte setts sen i julas, och vi båda har massor av relationssnack att ta itu med, så vi agerade varandras stöd och psykologer, mkt bra! Så Ola kom på, efter att jag sagt att vi borde ta tunnelbanan till Mörby fram och tillbaka bara och snacka vidare på tåget, att vi skulle åka ut till Gettot och spana lite i Rinkeby, vilket vi gjorde. Vi är rätt galna ihop jag och Ola, och förjävla kul har vi tillsammans jämt! =) Så vi åkte t-banan till gettot, klev av, handlade två kexchoklad, gick förbi torget och tillbaka när vi insåg att vi förmodligen snart skulle bli rånade.. Seriöst- kuslig känsla, hängde säkert 3-4 olika gäng runt torget och vi kände oss inte alltför bekväma.. Jag hade ju Satsu (vovven) med mig också, så jag sa att dom kanske får för sig att stjäla hunden, som kostar en hel del.. Men då kom vi på den klipska roliga idén att om nån stjäl den så hittar vi en ny nånstans och ger tillbaka till Elizabeth (ägarinnan) imorgon. Askul om det vore en svart chihuahua-mix med vita fläckar.. så kunde vi bara säga att vi tog en sväng förbi frisören..

Ha ha- ja vi har många sjuka roliga tankar jag och Ola.

Vi blev dock ej rånade, våldtagna eller bestulna på vovven, puh!... ;-) MEN, som tony Irving säger, var till och med så jag kände en kuslig känsla där med alla gäng som stirrade ut oss... Brr. Jag har bott i Alby 2½ år, men det var ingenting mot för Rinkeby.

Skulle gärna se att Reinfeldt blev upp-piskad, våldtagen och rånad och fick leva i Rinkeby i 5 år- så skulle han få se hur jävla segregerat samhället är i Stockholm........

Hans fel den idioten till moderat-svin!!

Jag är övertygad om att Stockholms invandrartäta förorter skulle minska i kriminalitet, droger och arbetslöshet etc om dom-moderatsvinen- istället skulle låta invandrare integreras i mer välmående moderatledda kommuner/förorter så som Dandryd, Täby, Ekerö och Waxholm... Förorter som så gott som vägrar att ta emot asylsökande..

Tål att tänkas på va moderatsvin?

MEN nu kom jag in på en helt annan diskussion.. Detta om detta;

God natt/Gomorron folk!

sova..

Ska försöka lägga mig att sova nu, har lilla vovven Satsu här tills onsdagkväll och det går framåt.. Får se hur det går när vi nu förflyttar oss till sängen.. vad katterna diggar det..?



Godnatt/Gomorron från lilla famljen Selma, Kasper, Sara- och på tillfälligt besök- den vackra men skälliga lilla kax-vovven Satsu..

Shame.

Mitt hjärta blöder, och jag bröt ihop en halvtimme. Ilska, sen kom tårarna, ångest, svårt att andas och hyperventilering.

Efter två lugnande och två starka sömntabletter känner jag ändå inte mycket effekt, eller att jag kan sova. Jag vill sova, men bävar, för i natt kommer dom hemska mardrömmarna komma, jag vet, och det känns som natten blir tung. :-/

Har jag överreagerat, eller har jag tagit rätt beslut? Jag tror jag gjort rätt, men det känns tungt nu.. :( För jag vill inget annat än att ha en bra relation, ett bra förhållande, men denna hatkärlek verkar ha nått sitt slut. Jag orkar inte hur länge som helst. Så fort vi bestämmer oss för att vi är ett par offentligt så börjar skiten, var bra  innan, även om jag gått upp i varv för lilla minst och darling fick ta massa skit, men just nu hoppas jag bara han skäms, för det bör han.  Det är slut med mitt mjäkande.

Jag är värd en MAN.. en äkta ärlig trogen man... och förlåt M, men en man är du inte och kommer inte förbli.


Ska det vara så JÄVLA svårt med lite EMPATI?

Gjorde ett inlägg i ett forum angående bidragsfusk m.m. En person som tycker att det finns så mkt "låtsas-sjukdomar" och påpekar indirekt psykiska åkommor..

Mitt inlägg; ---väl talat bove, broken string och miss me.. kan inte annat än hålla med för jag vet vad ni pratar om mkt väl! Och ingen annan än vi skulle säkert mer än gärna ha ett jobb, ett mkt mer socialt liv än en isolering i hemmet etc etc.. Larvbrud; "lediga" på heltid är nog lite missformulerat tycker jag själv. i dagens samhälle måste man tyvärr vara "frisk" för att orka vara sjuk...... FK, papper, samtal, terapi, sociala jobbiga situationer, och som Broken String sa, bara att träffa nya människor (när man nu har orken) och känna frågan; vad jobbar du med? Allt handlar tydligen om jobb jobb jobb, men om man inte jobbar då, är långtidssjukskriven? personligen känner jag alltid en skuld för att jag inte jobbar, något jag verkligen inte önskar vare sig mig själv eller nån annan, men jag är också på väg upp ur skiten.. och längtar något oerhört över att få vara lycklig, nånting jag aldrig varit i hela mitt liv tyvärr p.g.a vissa omständigheter.

hur skulle ni själva må om 3 i din närmaste omgivning lider av obotlig cancer + egen depression + ett sexuellt övergrepp + ett avslut med en partner.. osv.. Jag lovar att alla behöver en läkningstid, vare sig det är psykiskt eller fysiskt. Tyvärr skall man behöva skämmas om man är psykiskt sjuk fortfarande år 2010, tragiskt men sant, och NEJ det är inget påhitt med kronisk trötthet, deprssion etc.. Ett benbrott, ett brutet ben, diskbråck är sååå accepterat och människor har lätt för att förstå, men vem förstår nån med en psykisk sjukdom? Jo bara vi som varit/är med om det.. Tyvärr!

Nobody puts baby in the corner!

Jag är arg, ledsen och förvirrad men framför allt sviken, igen. När ska jag hitta en ärlig kille? Svaret är nog när jag börjar inse mitt eget värde. Vilket jag är på väg att göra.

INGEN ska få såra mig eller sätta mig åt sidan igen.

I-n-g-e-n!!

Spela spel..

Spelar man spel med mig så spelar jag tillbaka..
Och ger man sig in i leken så får man leken tåla.

Han får skylla sig själv som inte orkar/vågar släpa sitt arsle hit......Då gör jag slut över nätet. Mognadsfaktor noll, helt jävla tragiskt är det- men tyvärr får det bli så. Vad gör man?

Jag orkar inte längre med slöhet, lögner och dåliga ursäkter.. och numera finns inga rosor som han kan stjäla ur buskarna här borta att komma och be om förlåtelse med...... så vad händer nu?

 Status: Singel- once and for all!?

FärgGLAD =)

Fast den här väskan har jag köpt till mig själv!

Hämtade paket på andra sidan skärmarbrink och tog sen en promenad i Globen Centrum.

I paketet låg denna, en jättefin, helt ny äkta (ja det finns myyycket mycket fula kopior där, så watch out för lurendrejjejarna) Friis & Company-väska som jag köpte för 71kr på tradera. Som hittat kan man ju säga!! Blev jättenöjd, även om jag skulle önskat mera fack/fickor i den, men går ju att sy in fler fickor för hand om jag nu skulle orka det.. njae.. jag får se. Men finfin lila-lin är den iaf..!!
 

De mörklila ränderna är något ormskinnsmönstrat, vilket gör pricken över i- på denna annars simpla väska.

Är väldigt inne på mörklila, mörkblå och mörkgrön just nu, och ja, mörk rosa även kallad cerise.. =) Så härligt att det börjat komma massor av färg, jag blir så glad av det!!




 

Nattskratt!

Efter en jävla skitkväll så är det nu dags för lite nattskratt
- eller morronfnatt för er som just vaknat;

(klicka på dom)

   

   

och den bästa.......







Tänker på dig Tess!

 Lukas, Tess underbara son (nu är han 3,5 år)
 Här är sötingen Lukas för några månader sen när jag nattade honom..

 Tess och )utvecklingsstört utseende) Jag
    Tess på go-humör!! =)
 Tess och Ola- Två av Världens finaste människor!!  

Upp och hoppa lilla loppa!

Det gick alla småkillar, affärsmän och folk på gatan och sa till oss i Hurghada. Undra om nån lurat i dom att det betyder Hej- hur e läget? eller nåt sånt. Vore rätt skoj om alla går runt å tror det betyder något helt annat än vad det egentligen gör.. ;-)

Suvve!!

Suveränt bra film som är riktigt gripande och sevärd och får en att tänka efter...


 m Harrison Ford bl.a och fler bra skådespelare som Ray Liotta och Ashley Judd..

Svart skugga Vitt hopp



Poeten i mig knåpade ihop en snabb dikt i kylskåps-poesi-tävling på nätet härom veckan..
Här ovan är det skumma resultatet..

Att glömma allting..

..OCH så glömde jag att lägga ut annonserna på Tradera. Gör det inte nu även om jag kan för jag tror man har bäst chans att sälja runt 20-21 tiden på kvällen.. Vet inte- men jag tänker så, då många har barn och familj och kanske då först när barnen lagt sig som dom har tid att sitta vid datorn..

Har jag rätt? typ? Lite iaf?

Betyder inte att jag tror att alla som sitter på Tradera har barn, men tror nog det är många barnfamiljer som använder sig av det för att köpa och sälja billiga bra barnkläder.. Skitsmart sätt tycker jag då små barn växer ur så fort..


Fame? No thanks.

Shit vad statistiken ökar när jag skriver mkt en dag, vilket är underbart- men vette fan om jag skulle palla
att vara "känd"... om jag skulle börja skriva på "allvar".. och bli populär på riktigt..

MEN det kommer inte hända, kanske en dag, men inte nu.. ;-)

Alltid retar det nån!...

Alltid retar det nån är ett uttryck mamma alltid använde när vi var yngre. Kom på det igår när jag lekte
med nya nagellacket och målade lillfingrarna i turkost och fyllde i stjärnorna i turkost, resten är "fransk manikyr" (vita tippar) som vanligt.

Tycker just nu när jag är på bra humör att det är rätt kul och coolt att vara annorlunda ibland... 
men ibland är det skiiitjobbigt att vara annorlunda såklart...

Alltid retar det (JAG) nån!! :)



Bra skit!

Tror ni inte dom fortsätter att ploga upp all snö PÅ trottoaren här ute, ena sidan går det att gå på men inte andra. Jävla muppar.. Stockholmare vet inte hur man handskas med snö......

Var på en promenix förut till Ica Globen, där inne fanns en man/karl/kille som tittade på mig, och vet ni vad, jag tittade tillbaka!! Han liknade SAWYER...(Josh Holloway) *dregglar* okej jag sa, liknade, inte såg exakt ut som, men var jäkligt snyggt ögongodis iaf! Förgyllde min ica-kväll!!

Har bullat upp med massa nyttigheter: vindruvor, körsbärstomater, päron, kiwi och små ostkuber. Jam jam och det mesta är nyttigt av det.

Känns fräscht att inte ha käkat snacks på ett bra tag nu- även om jag har varit GRYMT sugen att köpa hem en påse ostbollar!!

 +  + = Bra skit!!! ;-)


suck..

Självklart klev jag upp 17 idag och självklart har jag glömt att jag skulle fixa kopia på betygen och skicka in..

S_u_c_K 

GOD DAMN IT!

Kameraväskan var slut på lager, vilket jag förstår då den e ursnygg. Damn it också!!

Men det andra är på väg, och "min" bag fanns tur nog.


FYNDHÖRNAN!..

  



 

Nyvaror jag kommer sälja på Tradera inom kort. Lägger upp auktioner imorgon.
Allt är märkesvaror från Friis o company.

Kamera-väska 1 st (ord. pris 459:-)
"Multi-kulti" väska 1st (ord. pris 599:-)
Supersnygga "bag:en" (som jag köpt en åt mig själv också.. ord. pris 689:-)
"Vintage solbrills" (ord. pris 359:-)
Lila Biker-bälte (ord. pris 229:-)
Stort Bälte (ord. pris 259:-)

Mitt namn på tradera är; Leopardhonan

(såklart)
 
Lägger upp imorgon e.m/kväll så börja buda då om ni är intresserade, tror det mesta kommer gå åt som smör i solsken..!!

Multi-kulti som jag kallar den- vet inte om jag ska behålla den själv eller ej, det visar sig när den kommer, men med tanke på att jag själv nyss köpt en Friis-väska på Tradera för ynka 71 fantastiska kronor i lila, som såg skitsnygg ut, plus den bagen här, så har jag väl ändå nog med två nya väskor, så jag kan sälja den istället- MEN den är speciell, och jag gillar annorlunda speciella saker, för jag själv är så speciell... ha ha!!

OCH --> Because you´re worth it!!

kram o gonatt, eller säger man gomorron!?


Trygghet kallas det..

Ska kolla runt efter nya glasögonbågar på lite olika nätsidor nu, samt att jag måste köpa nya linser kom jag på.. Måste fixa en tid hos optikern för en ny synundersökning, tror jag fått sämre syn, eller märker att jag fått sämre syn snarare.. :( Trist men sant.

Men nya glasögon e kul, om jag hittar några fina.. :)

Jag är så himla "trygg" i mig själv på ett sätt, skulle det finnas likadana som jag har fast svarta eller något liknande så skulle jag välja dom direkt, precis som när jag shoppar kläder, de få gånger jag gör det, hittar jag en favorit-top så köper jag gärna två i olika färger.. Sån är jag.

Trygghet kallas det, om jag ser bra ut i något så varför inte!? ;-) Har en hel del kläder där jag har dubbla uppsättningar för jag gillar dom så mkt.

3 st såna här Svea-tröjor har jag.. I love them! En sån marinblå som på bilden, en röd och en gul.. Såg dom inte på Sveas hemsida, så kanske har dom slutat tillverka dom, men hoppas inte, för jag vill ha fler.. Skulle gärna ha en i grönt och en i grått också..





Förresten

..ville bara säga att t.ex en mataffär var ett exempel, hoppas inte min vän Smulan tar illa upp, hon jobbar nämligen fortfarande på den ica-affär jag började på. =)

Men alla är vi olika och tur är väl det! Det passar inte mig överhuvudtaget att jobba på samma jobb alltför länge, såvida jag inte trivs superbra och känner att det ger mig nånting tillbaka- ja förutom en rutten lön då.. men det har nog med min adhd/bipolär att göra eller vad fan jag har/får för diagnos. Det är vanligt att vi flackar runt och aldrig "trivs" riktigt och söker nya ställen ofta.. varför vet jag inte riktigt, kanske för att vi är rastlösa, och kanske för att vi ofta kommer ihop oss med psykopat-chefer och andra anställda.

Antingen gillar man oss eller så hatar man oss.. Så e det tycker jag.

Jag SKA bli något!

Ja, det ska jag!!

Jag tänker inte sitta på Ica om 5 år, inte för att jag sitter på Ica just nu, men har gjort i 2½ år innan, iofs för 10 år sen, på två olika affärer. Inte för att det är negativt på något sätt och vis egentligen, förutom att jag fick en förslitningsskada i vänster axel efter några månader för att skitaffären hade för gamla omoderna kassor...

Ofta när jag går till Ica Globen eller Hemköp i Ringen så saknar jag att sitta där i kassan och surra med trevliga stamkunder eller att sucka åt sura grinkärringar! Det var faktiskt riktigt kul många gånger, om det sen är ett utvecklande jobb, näe..

Jobbade dessutom med en riktig psykopat till chef, och med värk i axeln varje dag dygnet runt, och när jag sedan började jobba på mitt andra Ica, Rimi Traktören, så var allt bra förutom axeln.. Skulle lätt kunna jobba på mataffär som extra jobb igen, men inte i den omfattningen jag jobbade förut, vilket var nästan heltid.

Nä det var det där med att utvecklas.

Att jobba på en mataffär eller Pressbyrån (som jag jobbade på i ett år) är för mig ingen framtid och noll utveckling såvida jag inte skulle stiga i graderna och bli högre upp så att säga, och därför söker jag mig vidare och söker kurs nu så att jag förhoppningsvis kan söka in till hudterapeut nångång inom en nära framtid. 

Min dröm är att öppna en egen salong en dag.

Helst som frisör/make up artist/nagelteknolog och hudterapeut. Skulle vara underbart tror jag och man ska ha en dröm tror jag, något att se som ett mål.

Just nu är mitt mål att ta mig iväg till Affektiva mottagningen kl 9:15 om ca en vecka- äntlligen- och sen förhoppningsvis få en utredning+ rätt medicininställningar, psykolog/terapeut och att börja må bättre.

Det är mål ett...


Ödet??

Din ansökan är nu registrerad.

Din ansökan innehåller följande kurser:

Naturkunskap B
AB2DNK02, 1:1, 100p, ABF Stockholm, 10 veckor, distans, 22 mars - 30 maj 2010


***********

Äntligen fått arslet ur vagnen- igen........ Sökt två gånger förut och kommit in, men aldrig tackat ja och kommit
iväg förut... Gah. Får hoppas det här går bra, men som jag känner just nu känns det bra. Det här är en distanskurs, så man skulle ha dator och uppkoppling hemma, första gången ska man vara på skolan, sen genomförs en del prov på skolan. Låter bra med distans, jag som är ensamvarg och med min sociala fobi..

OM jag kommer iväg (jag SKA)- kommer det bli roligt med nya klasskompisar för första gången sen gymnasiet och sen make up utbildningen.

Imorgon måste jag iväg och kopiera mina betyg sen gymnasiet och skicka in. Insåg just nu att det är sista dagen IDAG att söka vår-kurserna som börjar i slutet av mars!!

-hm, ödet?? (Ödet att jag kom på just ikväll att jag ska söka naturkunskap B igen och att ansökningstiden går ut om ca 2 timmar... Det märkte jag inte förräns jag skickade in just, att på sidan står det sista ansökn.dag är 3:e februari, trodde det var imorgon men ser nu på mobilen att det är idag..

Ha ha. Kanske det. Det visar sig väl. Mår rätt bra just nu faktiskt. Skön känsla, även om det är för stunden.
Det går upp och ner hela tiden, men är inte lika gråtmild nu iaf som jag var för en månad sen, vilket är jäkligt skönt.





Lyxfällan.

Jag kan aldrig nånsin fatta hur faan man kan ha det så illa som alla har det i lyxfällan!?
Är dom blinda för sin egna ekomoni? Tydligen.. Hur gör man för att bli så blåst? Och varför?
Man kan inte spendera pengar man inte har..... kredit, kredit, kredit, dom är som små barn som
tar ett plastkort och tror att det är deras pengar på det, men inser aldrig att det är ett lån som skall
betalas tillbaka..

Helt jävla pantade är dom enligt mitt tycke...


Leka.

Ja Cindy, vore jättekul om du är ledig nån dag då jag har Satsu!!
Så kan vi alla leka ihop!! =)

   

Såå fin! Och såå busig!

Att sätta på en tv..

Nu ska jag sätta på tvn, eller nä jag ska inte sätta på tvn- jag ska slå på tvn, men va fan, nej jag ska inte slå på tvn.. Jag ska slå igång tvn, nä det blir ju också fel, SLÅ igång tvn...!? hm Jag ska knäppa igång tvn kanske är passande..

Nä sätta på tvn brukar jag säga men när jag skriver det känns det väldigt fel.......

;-:)


Snuskis!

En döv kommer in på apoteket för att köpa kondomer , han prövar med tecken att förklara sitt ärende för apotekaren. Apotekaren fattar ingenting, till sist slänger mannen fram sin lem och lägger den på disken tillsammans med en 50-lapp.
Apotekaren tittar sig försiktigt omkring och drar då också fram sin lem på disken och tar 50-lappen och sätter den i fickan.
Den döve blir högröd i ansiktet och gestikulerar våldsamt åt apotekaren som lugnt säger: - Om du inte tål att förlora ska du inte heller slå vad...


Varma mackor

Skit-skit-längesen jag käkade varma mackor!! Och i förrigår vart jag "tvungen" att köpa en skogaholmslimpa på Ica för dom kostade 10kr bara.. Det stod såklart en stor pall med limpor när jag kom in genom entrén, och tror ni då jag kunde hålla mig ifrån brödet- nope- har så dålig karaktär ibland!! gahhhh..

Men gött blev det!


Jag skiter i ´t

Har inte hört av en viss person på ja, vad är det, är väl 2v imorgon sen vi sågs och 1v sen sist som vi snackade eller rättare sagt bråkade... Det känns som det här är slutet, och har gjort ett tag nu.. Vad han känner och tycker har jag ingen aning om, det är väl drogerna som hägrar och tar över allt som vanligt i hans liv...Hasch och öl går alltid först... tragiskt nog.. och tanken på mig är borta verkar det som......???

Varför jag stannar?

Jag har inte stannat nu, jag har gjort varken eller faktiskt. Tar dagen som den kommer- orkar inte annat. Men ringa, messa!? Nej, orkar inte det heller nu, jag skiter i´t!

Orkar inte hålla på tjata och bråka längre, jag är värd mer än så!

Queen Nails!! :)

Här är foton på naglarna jag gjorde hos Queen Nails i Stinsen Köpcentrum. Dom var så duktiga och noggranna. Nogrann, noggrann- hur fan stavas det??

Äh what the fuck..



Otroligt glansiga och fina och känns precis som mina egna.


Satsu!

Uttalas Satso!

Min "daghund" jag ska vara dagmatte till nån gång i veckan. Såå bedårande fin. 8 månader och lekfull som bara den, så man blir på så bra humör av henne, bustjejen!

   

RSS 2.0