Finaste pinglan i stan.

image81

Cindy

Finaste pinglan.

Tack för att du finns!

Once upon a time

in södra Stockholm.. I had a boyfriend.. He was crazy.

Visst e bilden läcker -apropå hångel..!

Här var man ung och vacker, nykär och kåt.

image80 
Ralf å jag.

Plåstra om mig tack!

De e pride nu.

Man kanske kan hitta sig en flickvän imorgon då.. eller en villig bög kanske.

Nån kanske vill ha mig.

Ett hångel skulle ju sitta fint.

Som plåster på såren.

Fast jag vill ju inte hångla med nån annan nu egentligen.

Nä en snus på de här så.

Fan jag som skulle sluta.



Hottest man on mother earth!

Nä nu ska jag äta mina ljuvliga kotletter och tänka på Sawyer. ;-)


 

Fuuuuuuck it.

Fucccccckk vad tråkigt jag har det.. 3e natten på jobbet och jag håller på dör av tristess.......... Fick nästan hjärtsnurp oxå när jag kom hit och insåg att jag glömt snusen på skohyllan där hemma. God Damn It. Vad tänker jag på?

(Jag vet vad jag tänker på, och det är något väldigt fint, men inte med vad jag tänker..)

Tur nog hade Miran glömt en dosa här med 4 torra snusar i som jag messade å hörde om jag fick ta. Tuuuuuur.  Annars hade jag blivit vansinnig och gått loss rejält med kniven i kycklingen här i natt.

Nä ska väl laga till nån rövargryta nu och sen kolla film, så kanske tiden går lite fortare.


tjing tjing.

Vill du ha mig då?

Ännu doftar kärlek.


Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?

Stärketår

Tog mig iväg på en stärkande kvällspromenad. Så jäkla mycket skönare än på morgonen måste jag säga. Jag är väl och förblir en kvällsmänniska som jag alltid varit.

Vilken dag som helst som jag känner passar ska jag gå förbi Eriksdalsbadet och förnya mitt gymkort tänkte jag. Att lyfta lite vikter är skönt och kroppen skriker efter att få tillbaka diverse muskler som börjar förtvina efter snart 4 månaders uppehåll.

Beach 2008 here I come....... öh..

Matematik & "Service"...

Fan jag känner mig aggressiv.. både igår och idag har jag känt mig så. Ledsamheten har bytts till att vilja slå nån på käften och jag var jävligt nära när jag var på apoteket nyss. En jävla nolla som kom fram och tyckte att vi, jag och expediten, kunde ta matematik-lektionerna nån annanstans bara för att miffot inte orkade stå i kö några minuter till, vilken även jag fått stå i och när det är min tur frågar jag väl för fan hur mycket jag vill vad det kommer kosta m.m. för jag har inte sveriges billigaste medicin om vi säger så..  döda..

Igår när jag och Cindy skulle käka på restaurang London, ja om man nu kan kalla den där skiten för restaurang, så glömde servitrisen bort att fråga efter vår beställning. Hon hälsade artigt med "ska ni äta eller?" när man skulle invänta bordsplaceringen och visade oss till ett bord inne, men vi ville sitta ute, då snäste hon nästan av oss och vi tog med menyerna ut. Ingen servitris kom, fast hon varit till bordet bredvid.. Vi var det enda "paret" som kom in där på den tiden och vi kunde inte sitta hur länge som helst för vi skulle på bio sen. Efter kanske 20 minuter gick jag iaf in med menyerna i handen och frågade om hon glömt bort att vi ville beställa. Det hade hon visst. Då slängde jag menyerna framför henne med en duns och sa att då skiter vi i det. Nån måtta får det väl vara. Är fan bättre service de få gånger jag tittar in på Mc Donalds. Kanske borde jobba med nåt annat än service om man tycker det är jobbigt att hälsa på nya kunder och glömmer bort två nya kunder på en kvart?

Är det något som irriterar mig här i Stockholm överlag så är det den otrrrrrrrooooooOOoooligt (som Tilde de Paula skulle sagt) dåliga servicen man får, av just Stockholmare.. Kanske därför dom gärna anställer norrlänningar och skåningar i butiker m.m för att vi är trevliga.. och vet vad ordet service innebär..

Ja ja nä nu ska jag väl inte haka upp mig mer i det. Var bara två exempel på personer jag gärna hade pratat med bakom soptunnan i gränden ;-))

Ensamtid.

Det regnar här i Stockholm idag..


Ibland saknar jag Östersund lite i smyg, det är inte så jävla ballt att bo i Stockholm jämt. Visst trivs jag här, men där uppe kunde man ta cykeln när man ville till dom allra flesta kompisar, ta en fika varje dag på stan, nära till allt. Något jag inte saknar är väl att alla känner igen en på stan.. eller vet vem man är för att man råkat hånglat upp nån kille på kvarterskrogen..

Saknar alla vänner, mina nära vänner. Här har jag också vänner, eller snarare många bekanta och några få, som man kan just kalla vänner.

Det känns ensamt här ibland, eller rätt ofta, därför kan jag smyglängta till Östersund och närheten till allt och alla. Ingen stress, bara lugn. Här bor alla flera mil ifrån känns det som, ingen i huset bredvid, eller på cykelavstånd. Sånt är jobbigt.

Men lugn kära vänner jag kommer inte flytta "hem" än på ett tag. Kanske nån dag, vem vet, men inte just nu.. även om det känns ensamt.

Jag sitter bara och tycker synd om mig själv som vanligt. Jag har människor, kompisar jag kan träffa, och har nyss träffat en bra vän för lite falaffel och en biostund. Så jag antar att det inte är något synd om mig även om jag sitter här och beklagar mig.

Jag vill bara vara ifred idag. Lämna mig ensam nu. Låt mig vara. Jag behöver ensamtid och har således stängt av min mobil- som om så många ringer mig eller vadå? haha- man kan ju alltid önska..

-Äh Ryck upp dig för faaaan- skulle dom flesta säkert säga, men det kan ni stoppa upp i röven, så det så, för det hjälper inte mig.  

Favorit i repris..

image71 

Men... Jag överlever. Ingen fara, jag ska inte spränga mig själv i luften även om det förmodligen hade varit nära om jag hade haft tillgång till en fet bomb just nu..  jag överlever alltid för att fortsätta livets "glada" gång....med en munter kuksång.. 

Kanske överlever jag för att jag ätit okänt antal köttbullar nu som sagt..


Creamy cheeeeez

(Har inte ätit så mycket senaste veckan så jag tänkte att det kan vara bra att äta lite..)

Det var sannerligen dags att gå på affären.. men som vanligt kom jag inte hem med nåt vettigt alls..


*Dagens middag består av kalla köttbullar från euroshopper i okänt antal. Det verkade lättare att äta kalla köttbullar än att börja laga lövbiff å strips kl 20 på kvällen..

*Dagens kvällsmål blir Estrellas sourcream&onion-chips med Olws Creamy Cheeze dip & cola light + efterrätt bestående av lösgodis..

image70image70

Den är så äckligt go´ att den smakar som om man doppar chipsen i flytande ostkrokar..

Kan det bli bättre?


Crybaby

Ett grått hårstrå närmare. En tandlossning inte långt ifrån.. Då har man alltså fyllt 30, även om jag i mina sinnen är fortfarande som 20 mestadels, eller nej, 22 kanske.. Får till och med visa leg när jag ska köpa snus ibland, men då blir jag faktiskt förbannad, för visst ser jag kanske yngre ut, men inte ser jag ut som 17.. eller för sjutton, jag kanske ser ut som sjutton nu när jag blivit 30.. Fy sjutton!  

Tog mitt pick och pack och åkte norröver på födelsedagen. Först till Bräcke där mamma och syrran m familj väntade med god middag, jordgubbschampagne,öl, vin å snaps. Fick presenter och pengar och dom sjöng till och med för mig. Trevligt, jag blev alldeles rörd. "Ovanligt".. Jag är väl en crybaby som Dylan brukade säga..

Dagen efter kom pappa dit med sin kutryggiga sambo, då fick jag lite mera pengar, sen skjutsade han in mig till Linda i Östersund. Vi åkte och käkade kebab på kebab-city det första vi gjorde- så som sig bör när man är i Jämtlands hufvudstad, Östersund, man får inte missa den kebaben med stark och vitlökssås. (Sjukt nog skulle jag nog välja det framför en lyxrestaurang här i stockholm)..  Åkte sen vidare på Willys å inhandlade mat till min lilla fest som jag skulle ha dagen efter hemma hos Linda. Rostbiff & potatissallad, tunnbrödrullar med skagen, ost å kex, jordgubbar m.m Inget överdrivet alltså utan bara lite enkelt och gott. På kvällen tog vi nån cider efter att vi varit på bolaget och Lindas mamma hämtat Marielle, Lindas dotter. Satt och snackade, käkade snacks från expo norr och bara var glada.

Lördag. Dunka dunka i Lindas bil. En shoppingtur på stan i solen. Käka lite langos å sen hem till Linda å förbereda inför festen. Kl 18 började mina vänner ramla in, en efter en, utom En vän som jag var väldigt tight med några år innan jag flyttade från Ösund, hon hälsade att jag skulle ha så skoj och valde att gå på jobbfest istället med sina jobbarpolare som hon träffar dagligen.. Men huvudsaken var iaf att mina närmaste vänner kom, och det gjorde dom, allihopa! =) Camilla, Sandra, Cissi, Agnetha G, Agneta J, Cindy & Linda såklart och sist men inte minst, utan allra bäst kom vid 19,30, nämligen Sara Norling. Vi gick gymnasiet tillsammans och hade en otroligt rolig tid ihop under 4-5 år. Sen har hon bara rest runt i världen, jobbat å bara kommit hem till Sverige ibland, och tur nog var den här gången en sådan då hon är hemma i Sverige ett tag. Blev så tårögd att jag var en hårsmån från att gråta, eller jag grät pinsamt nog, crybaby ones again alltså, men det är inte varje dag jag träffar Sara, min gamle vän. Hon är magisk, och även om vi sällan ses då hon bor i England numera, så kommer hon alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Vi snackade så mycket minnen allihopa, det var helt underbart. Mycket skratt och en härlig kväll. Ville inte gå ut när det väl begav sig strax efter midnatt. Kändes som man inte hann med hälften man skulle vilja prata med alla om, men vi tog en taxi in till stan och gick först på ett öde G3 där det var rockklubb i källaren och gaykväll där uppe. Sa hej och bytte några ord med den beryktade vakten HB- som slängt ut mig ett antal gånger under min tidiga ungdom från krogen- sen satte vi oss på uteserveringen ett tag, blev fotade, och sen gick vi vidare till Mark Twain som verkar ha blivit Östersunds stora stolthet. Det var packat med folk, svettigt, orkade inte ens gå till baren och beställa en öl för det var så trångt å jobbigt. Efteråt blev det kebabbaren där jag beställde en kebab och struntade i att betala. Fick en dricka för att jag råkade få fel sås på kebaben och dom fick göra en ny och jag fick vänta så länge.. haha, hade som sagt inte ens betalat den.. snacka om vimsiga, men jag sa såklart inte något, gratis är ju extra gott. =P

Satte oss och jag var måttligt less där på småtimmarna, praktiskt taget nykter och började bli rejält trött efter en späckad dag. Snackade lite med Cindy och käkade på min kebab när en gammal bekant från gymnasieperioden kom och satte sig.... Mats. Han såg bra ut, efter 10 års åldrande. Snygg stil å snygga kläder. Han berättade att han varit kär i mig förut men jag vill minnas att han alltid hånglade runt med Sara. Han bedyrade att det minsann var mig han var intresserad av iaf även om han hånglade med Sara allt som oftast.. Efter ett tag så orkade jag inte snacka mer med dryga Mats. Han blev lika dryg som Yes och jag tröttare och tröttare så till slut sa jag till Cindy att vi tar och beger oss.. Sa hej då till Mats och tog en taxi själv hem till Linda, för Linda hade fått tag på en 24-årig duracell-kanin hon skulle roa sig vidare med under nattens gång. ;-)

Hade en helt underbar kväll med mina vänner, plus fler folk som Linda känner som kom lite senare på festen. Fick jättefina presenter av alla och blommor och vin, men sällskapet var såklart allra bäst!

Tack till allihopa för att ni förgyllde min 30årsfest och ville fira det här gamla skrället :)

image66

Cindy, Jag och Sara på GIII :)

RSS 2.0