Orkar inte laga mat idag!

Näe, jag orkar bara inte. 

Käkat 3 hårdmackor, 2 koppar kaffe, ett glas cola light och nu blir det..

euroshoppers nudelsoppa med köttsmak..

TA-DAAA liksom... vilken lyxmiddag!

Men det var nog ett år sen jag åt nudelsoppa sist, minst, och det är gott då och då, föråt mig dock på det och kaviarmackor när jag gick i gymnasiet... ja, man måste ha kaviarmacka till nudelsoppa, vet inte varför det är så gott, men Sandra vet, för hon käkade det hon också! =)



Nej jag vet!

..att jag varit usel på att uppdatera här, mått dåligt, inte känt nån som helst inspiration att skriva.

Men idag mår jag bättre! Lite iaf. Alltid något.

 rumpnisse








Can´t live with them..

..can´t live without them..

Can´t kill ´em..
Just fuck´em.

Kan jag få bli städerska då?

Jag är inne på platsbanken å kollar runt, t.o.m på STÄDJOBB, men jag kan inte ens söka ett fucking jävla städjobb utan att ha ERFARENHET. Det är ju sjukt. Förr i tiden så lärde folk sig arbetet och fick jobb efter hur man var som person.. men nu börjar det bli så sjuka krav på allting så man undrar ju om man nånsin kan få ett jobb igen!? Som på pizzerian jag var inne på i stan, dom ville jag skulle kunna "espresso-apparaten".. HA HA. Ja herrejävlar säger jag bara. Inte konstigt man blir deppig................. HUR SVÅRT SKULLE DET VARA ATT LÄRA SIG EN SÅN?


S_U_C_K

Serialkillers

Sitter och väntar in en smarrig dokumentär om seriemördare som jag laddar ner..

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit en sväng till Högdalen och hälsat på T2 o Mange och fått god hemmagjord äppelkaka med vaniljsås. Jammie!* Inte ofta man får en kaka direkt från ugnen sådär.

Jag måste definitivt hälsa på oftare framöver... ;-)


Just ja!

Anmälde mig till Naturkunskap B i oktober och ansökte om csn också idag.....

Får se om jag mår bra och hur allt ligger till då, men det är ändå bra att ha det gjort. Tack R för pepptalk!


Energikick!

Har jag haft ikväll.. konstigt nog.

Rensat vidare i garderoben- äntligen!! 5 stora kassar med både gamla och för små kläder vikt tvätt, slängt i en ny tvätt, dammsugit, lagat tomatsoppa och bäddad rent i sängen... och.. .

dansat.. krämat musik på hög volym. Gamla godingar på radion.. VINYL 107- sjukt bra!!  bl.a musik från Dolly, Elvis, m.m.. - så jäkla bra! Man blir riktigt riktigt glad av musiken!!

Härlisch!


Jag får inte glömma att lyssna på musik, har nästa gjort det sista tiden och det är synd, för man märker när man krämar igång clas-ohlson-spelaren att det gör så jäääkla mycket på humöret! Positivt! =)

 


Min goda tomatsoppa! Vaschego´!

Precis kombinerat ihop en skitgod, enkel, billig tomatsoppa.

Jag tog en lök, 2 burkar med passerade tomater, 1st matlagningsgrädde, 2 buljongtärningar kött, ca en matsked färskost sen kryddade jag med salt, svartpeppar, paprikapulver, basilika och vitlökspulver.

Mixa! Klart!

:) 

mm jag älskar soppa

Gud eller vem fan som finns där ute?

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.



Dagens filmtips:



Lagomt nice en sån här fucking kväll..

(men skräck var det inte även om genren säger det..)

Anonyma kommentarer

kommer jag fortsättningsvis högst troligen inte svara på, så ni vet...
 
Vill ni skriva nåt, så.... SAY YOUR NAME BITCH!!!  (haha... american pie...)


Nu ska jag göra något av den här dagen! Det lutar mot nån slags billig shopping, kanske tyg-shopping och klä om stolarna i köket..
Kanske drar mig iväg på Ikea en sväng.. eller nåt, jag får se vad som sker.

tjipp!

Fan vad jag sitter och fiser!!

-Men, det var ju inte det jag skulle berätta. Och nu en sekund senare kommer inte damp-sara ihåg heller vad hon skulle säga.. Hm låt mig tänka..

Joooooooo just ja: dagens citat;

Jean Jacques Rousseau - Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse.


Tyckte det stämde rätt bra in på mig..



Brie+honungsmelon

Blev förresten en asgod kombination jag provade mig på idag.. ist för kex.. jam jam! Hett tips till fler därute som försöker hålla liiite koll på kolhydraterna dom stoppar i sig.. Lite sött och lite salt!

:)

hej!

Det luktar stekt..

..fläsk..

Jag och Petrapetra var ute i parken i 5 timmar idag i solens hetta...

Fikade å skrattade och fes.

(Ja, P tog ju med lagrad brie-ost bl.a och tänkte slänga sista biten, då blev ju jag tvungen att rycka in och käka upp den stackars stackars osten.. Ost  kan man inte slänga! :)  Så jag åt upp en halv brieost själv. Schysst- hon tyckte väl jag behövde bli lite rundare om magen och bättra på köttet, det är ju nästan så mina revben syns... ehm- host**  ;-) Dessutom är jag ju känslig mot laktos...... så hon fick skylla sig själv sen.. ;))

Kände mig skitdeppig innan idag men tack för att du fick mig på bättre humör kompis!
Klev faktiskt upp kl 8:30 i morse och nu tänkte jag gå och lägga mig. Hoppas jag kan ställa tillbaka dygnet lite..

Natt natt!



Synnerligen intressant!

 Nån som vet om den kommit ut på marknaden?

Måste undersöka och prova direkt!

Annars?

Varit med Cindy och Agnetha och haft det skoj!  I lördags kom dom hit på lite fest, sen igår satte vi oss i Fatbursparken och drack lite vin, käkade sallad och sen kom Ola och drog med oss ut på Victoria i Kungträdgården. Hade jättetrevligt och e bakisseg och trött idag.

Det har blivit mycket vin på slutet, jo jag vet- men va fan det är ju sommar, om man nu får skylla på det!? ;-)

Imorgon funderar jag på att ta upp mina promenader igen runt tanto om det inte är för varmt.. Måste ta mig ut på dagarna och göra nånting, det här går inte, att bara ligga hemma hela sommaren. :(

He´s just not that into you.

Har jag precis kollat på... tills sista tio minutrarna då filmen hänger sig och man bara hör ljudet... Något störigt, så nu får jag ladda ner en annan fil, och titta om slutet nångång när det är klart..om några år.. Går sjukt segt just nu..

GAH!!

Skitbra film för övrigt med många bra skådisar- så det får bli dagens filmtips!

E.T. phone home!

"Vad är det för skillnad på en man och E.T.?"
"E.T. ringde hem."


Blogga mera eller lägg ner!!

Just nu vet jag inte huur många bloggar jag "följer" men som aldrig uppdateras. Blir så jävla less ärligt talat.. :( Trist!!

Blogga eller lägg ner!

(okej jag har inte varit bäst jag heller på att blogga på slutet, men någorlunda uppdaterad är jag iaf..)

Tjing!

Gouda- usch så goud!

Gick in på Ica i Tyresö Centrum efter intervjun.

Jag fick ett återfall och köpte fullkorns-tunnbröd och OST. Jag kunde inte motstå frestelsen idag..

Suck.


Usch vad jag är dålig! Men usch vad goUdtt!


 

Pappa- stackars pappa!

Fick prata med honom idag.  Han hade precis kommit från intensiven och var jättedålig. Det hade gått hål på tarmen och avföring hade läckt ut i hela magen, så operationen han fick genomgå var allvarlig och stor. Usch, stackarn, inte nog med att han ska ha den jävla cancern så händer nåt sånt här också. :( Jag blir ju jätteorolig för honom.

Alltid ska det vara nåt. :(

Intervjun

gick bra! Jättebra! :) och sjukligt nog var "chefen" också från Bräcke av alla ställen, och kusin med min gamla klasskompis Jimmy.. Världen e inte stor..

Om jag går vidare till "slut-intervju" får jag inte reda på förrän om över en månad när chefen är tillbaka från sin semester.. men nån person med utbildning kommer säkert få det före mig, det får jag ju räkna med eller om någon inom kommunen står på nån lista och går före.. Men men den som lever får se!

Ingen är felfri!



Francois de la Rochefoucauld -Den som aldrig begår dårskaper, är inte så förnuftig som han själv tror..


Önska mig lycka till!

Eller är det då man får otur? Isf får ni inte önska mig lycka... ;-)

Nu ska jag sova, för jag skall upp vid 10 imorgon och har intervju kl 13 i Tyresö C.

Hoppas något så innerligt att det är ett jobb jag skulle trivas på, ett jobb där jag smälter in, och ett jobb jag får!!... då skulle jag kunna leta en större lägenhet igen, och det skulle göra många saker i livet lättare. Min allergi först och främst, och en större yta för katterna att bo och springa runt på. Sen skulle jag kunna låta människor sova här igen utan att få nervsammanbrott för att det är så trångt och tight..

okej. I wish. bye bye. nightie nightie. sweet dreams. nu blev jag bajsnödig..



Cancer

Ja, folksjukdomen nummer ett nuförtiden. Det känns som alla man känner snart har, har haft eller får cancer. Det är hemskt. Det är som tuberkulos var förr i tiden. Så många som dör i det.. så många "oskyldiga" liv som tas.

Jag har alltså haft en bra dag förutom att jag fortfarande känt mig febrig och förkyld och att en hemsk grej hänt pappa. Ja, min lilla förkylning är inget jag klagar över, om jag jämför med vad han går igenom just nu.. Han fick åka in akut på operation i morse. Hans sambo ringde vid 11:30, och jag trodde att hon skulle säga att pappa inte finns mer.. att han gått bort. Men det sa hon inte tur nog. Stackars pappa fick ju prostatacancer för nåt år sen, som sedan spritt sig till skelettet, en inte så god prognos med andra ord, men han har mått rätt okej nu ändå efter andra cellgiftsbehandlingen. Cellgiftsbehandling är verkligen ett helvete att gå igenom har jag hört, men gör den att pappsen får några år till att leva ett gott liv, så är det ju värt det för han, för oss, för alla, att lida en stund, för att sedan bli bättre!

Beskedet jag fick på telefon var att han fått hål i magen.. alltså allvarligt, men det förstod jag inte förräns senare, h-u-r allvarligt det egentligen var. Han hade iaf fått opereras direkt, men sovit sedan resten av dagen, så först imorgon kan jag ringa pappa och fråga hur han mår och säga hej.

Usch känns jättejobbigt att bo här när en närstående är så pass allvarligt sjuk. :( Skulle jag bott i Östersund skulle jag gått över direkt på sjukhuset och tittat till honom, men så enkelt är det ju inte tyvärr när man bor en bra bit ifrån.. Jag hoppas verkligen det ordnar sig!

*orolig*

Bra dag.

Hela gänget var vi samlade i natt.
 Jag, Kasper, Selma och M.
Vaknade och somnade av att vi alla låg omslingrandes i en kramig hög.

Så himla mysigt och jag har mått så bra idag!



Att få arslet ur vagnen..?

Sitter och funderar vad jag ska göra av den här dagen. Om jag bara ska sitta inne och hosta och snörvla, eller hitta på något och trotsa förkylningen..

Det var jordens spöregn och åska precis, men nu kom solen tillbaka. Lovely! Det är så skönt med lite svalka, men det får gärna vara sol.

Hm.
Ska jag färga håret?
Ska jag rensa garderoberna?
Ska jag dammsuga?

Nej just ja, jag måste gå och handla kattmat.
Mm, men det är bra så jag får arslet ur vagnen...



Dagens citat

Grekiskt ordspråk
-Kvinnan föredrar en man utan pengar framför pengar utan en man..


YEEEEEEES!!!

Dom ringde nyss från en gruppbostad i Tyresö Centrum- jag ska på INTERVJU på torsdag!!!! =) =) =) ÅH ni anar inte hur glad jag blir trots att jag sitter här risig å hostar å snorar..

Blir samtidigt jättenervös att dom ska se igenom mig, att jag är en dålig fejk, en fjant som inte kan nånting, som bara glider runt på en räkmacka.

Nej då, vad säger jag. Jag kan ju fan i mig allt, o ingen utbildning har jag heller..

...tja la la la la....

Jag e förkyld. :(

Intressant va!? Så det blev ingen fest för mig igår som det var tänkt. Iaf inte fest hos nån annan, däremot drack jag och Petra vin ihop å snackade skit, sen gick jag hem och drack lite mer vin och kollade på "Mall Cop" som var sådär. Helt okej slötittning iaf..

Har iaf gjort nån nytta ikväll. Sökt ett jobb på Specsavers Optik som säljare, man kan ju alltid hoppas på en intervju iaf, blir så deppig av att bara sitta här arbetslös. Usch!

:(

Värsta Buddha-lampan!

Fick pengar av mamma när jag fyllde år när hon o wilma varh är, så då passade jag på att köpa den här fina lampan jag spanat på i en månad..!  Lyser så fint här i min hylla! =) (Den är vinröd- men ser att den ser mer blå-lila ut på fotot..)


Små romantiska saker.

Fick den söta lilla "asiatiska" kitschiga vasen när jag fyllde år, och igår kom han hit med nånting bakom sin rygg. En jättevacker ros, och sånt gör mig så glad, även om jag förstod att han plockat den i nån buske på vägen. :) :)

Såna små enkla romantiska saker gör jättemycket verkligen! =)




Tack M för att du är så go med mig!

Sommaren är kort.. det mesta sovs bort.

Jävlars- är det JULI idag!?

SHIT!!

sommaren går fort, och jag får ingenting gjort....


PUH!.....

Lite svalare idag och därmed är jag piggare. Skönt!!

Har precis suttit å jävlats med en jobbansökan jag skickat iväg.. Tack och lov så mailade hon jag skickade dom till tillbaka och sa att det var fel på filerna, annars kanske jag hade suttit här å sökt massa jobb åsså kan dom inte se det jag skickar.... Var fel format och fick ladda hem nåt gratis-word som hette Abiword till slut och göra om filerna till doc.. men det ordnade ju sig tror jag. Jag kan iaf själv se filerna nu när jag skickat dom.. så det borde va okej.

Tur man försöker sig fram och att google finns ibland.. Sökte bara på gratis word, så fick jag förslag om Abiword, och det fungerade ju kalas att kopiera in mina brev och lägga dom där och göra om till word-dokument.. Ja, skitintressant va, men nu vet ni ju det om ni behöver ett gratis "word"!

Hej!

RSS 2.0