Stora Kasper lägger sig mitt i vägen för a...

dsc00332 (MMS)

Stora Kasper lägger sig mitt i vägen för att hålla koll på och blockera vägen för damerna.. Han borde bli lite mer gentleman alltså så vi slipper kliva över honom varje gång!


VåldsDiska!!

Blev bara en promenad fram och åter till macken igår med min cykel Åke. Kom dit med ett halvfyllt däck och ett urluftat- gick därifrån med ett pumpat däck och det som det var luft i på vägen dit blev tomt.. JÄVLA skitprylar!! När jag skulle pumpa ena däcket så kröp ventilen in när den där jäkla slangen "sög" in luft också och inte bara sprutade luft, så när ventilen åkt in så fick inte munstycket grepp igen att hålla fast i ventilen och pumpa in luft.. Den blev bara tommare och tommare och luften sipprade bara ut.. Det andra däcket gick att pumpa efter många om och men och efter att många MÄN försökt hjälpa en så "hjälplös tjej" som mig. Var så förbannad och så irriterad, kände mig så dum i huvet som fick fråga folk hur den funkar när jag pumpat cykeln där i 7 år nu..
Kändes som jag var en blåst tjej som inte ens vet hur man pumpar två däck liksom- OCH bara känslan av att alla tittade på mig på hela jävla macken gjorde min panikslagen inuti, jag vill INTE synas............. GAH!!!!!!!


Ville bara sparka sönder cykeln och sjunka under jorden. Fick ge upp efter en halvtimme och gå hem med cykeln igen. Så där rök mitt glada humör! Och ingen cykel kan jag cykla. Grrr!!!!!!!!!


Idag tänkte jag åka iväg och handla litegrann, men med min tur så har det börjat spöregna nu. Mobilen verkar jag bli blåst på, säljaren har preciiiiiiis fått TRE negativa omdömen där det står att dom väntat en månad och att han slutat svara på mail.

Tror ni jag är GLAD nu eller?

Fy fan också!!! Ska vänta tills ikväll, får jag inget mailsvar då så har jag förberett ett sms till personen- om nu det numret funkar vill säga. Kommer den inte, eller om han inte kan uppvisa ett kollinummer som säger att han skickat den så kommer jag både anmäla honom till Tradera plus en polisanmälan. Men det lär ju inte hjälpa mig, isf har jag blivit blåst på 3500kr. Åh så roligt, det är ju en småsumma verkligen.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH vad arg jag är!!!!! Skulle betalat hälften och sen bett om kollinr och sen betalat resten.. Men får hoppas jag har fel och att han kommer eller har skickat den..

************

Nej- nu ska jag gå och våldsdiska och spela hög jävla musik, städa eller nåt, slänga en massa skit så jag får ur mig lite aggressioner!

s u c k

Rasta Åke!

Trött men ändå "pigg" idag.

Rivit ut sängkläderna och tvättar och snart ska jag upp och hämta min cykel Åke från vinden, iväg och pumpa däcken och ta en första vårtur. Ut och rasta honom och mig själv lite! Vart vi ska vet jag inte, kanske till söder en sväng, eller på BeA i Svedmyra, den Ica-affären är rolig då hela nedervåningen är full av inredning och sånt. =)

Hej hopp Pillesnopp!

 Kanske ska göra en make over på Åke så han ser ut såhär sen!?

Söta ting!

som finns på jysk.




På kvarnen och dansar! Lurat i bartendern ...

dsc00241 (MMS)

På kvarnen och dansar! Lurat i bartendern att han fått våra nummer mot två gratis white russian för han hade inte bloody mary den losern..


Dammsugit, färgat håret, fuskskurat och nu...

dsc00237 (MMS)

Dammsugit, färgat håret, fuskskurat och nu min favoritansiktsmask från Mary Kay! :) Ont i huvet, men trotsar, ska träffa Cindy. Hon kommer hit om en timme och delar en flaska rött, sen kanske nån öl på söder. Får se om vi orkar. Ha en bra kväll!


"Maria Palms Syndrom"

Tror jag fått "Maria Palms Syndrom"!!?

Jag dammsuger.. igen!

Tredje gången den här veckan, iofs dammsuger Fru Palm (syrran) tre gånger per dag ungefär men jag är på god väg känner jag.

Fan också!

;-)

Low carb bread..



Det här ska jag fasiken pröva baka. LCHF-bröd. Är usel på att baka men det här verkar idiotsäkert.. Nu måste en brödform inhandlas.. och ingredienser.


Ingredienser:
200 g (3dl) linfrö
50 g (1dl) sesamfrö
50 g (0,75dl) hasselnötter
50 g (0,75dl) mandel
50 g kruska kli, fibrex eller fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkryddor

Mixa allt till "mjöl"

Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Gör så här
Mixa alla nötter och frön till "mjöl" i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper, (jag tog lite solroskärnor på brödet). Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

1 skiva = ca 1,1g kolhydrat


Jag gillar ju allt vad mackor heter men köper sällan hem mjukt bröd, smör och ost, som ni veeeeeet, då jag missbrukar det enormt, och hårdmackor har jag bara vanliga husman jämt för att det ska vara så "äckligt" som möjligt.. ;-p Därför ska jag prova detta, low carb och mumsa på ibland- om det nu blir gott vill säga..!? Men då måste jag ju köpa hem lite ost och smör också.. och... marmelad... och leverpastej.. och korv.. och skinka.. och allt annat gott man kan ha på mackor.

Fan, måste skärpa mig och förbättra mina matvanor, eller snarare att äta regelbundet- det är mitt problem! Äter egentligen inte så onyttigt men äter sällan och när jag väl äter äter jag mycket vilket är det sämsta man kan göra. Fast sen har jag hört att det där är bullshit också för att du får ju ändå i dig samma antal kalorier under en dag vare sig du äter dom utspritt eller samtidigt.. Hm. Vad som är sant vet jag inte- men jag tror mer på att man ökar förbränningen på att äta utspritt och små mål! Så jag ska köra på det.



Så sant!?


Fånga våren!

Svante Olov Varför Anal= S O V A?

Vill inte sova när man bör sova! Kan inte sova när man bör sova.

Det är fel på mig- men jag funkar såhär. Tyvärr.

M och Katterna slumrar så sött och har gjort flera timmar.. Själv kollade jag på en skräckis i sängen och sen klev jag upp och käkade några kex med castello blå. Mums fillibabbsingen! Så jäkla komiskt- jag och M är verkligen varandras tankeläsare- jämt!! Tänkte att ja skulle köpa något gott till ikväll, men inte chips eller snacks, så jag köpte lite ädelost och kex och godis.. När M kommer en halvtimme senare efter jag varit på affären har han också precis köpt en Castello blå och kex.. haha... OCH godis.. Han vet vad jag gillar. =) Hade med sig lamm också som vi flådde och käkade upp- det var gött!

Vi är bra söta vi!

Funderar på att gå och lägga mig bredvid Darling, men det tar emot, att lägga mig för att sova alltså- inte att lägga mig bredvid honom. Jag sov idag till 11-tiden, sen la jag mig igen vid 15 när solen stod som högst på himmelen fast jag borde gått ut. Sorgligt men hade ont i skallen och kände mig risig. Nu är jag vaken när det är mörkt och gosigt- som vanligt. Måste försöka gå ut och fånga våren och solen istället för att lägga mig och sova. Jag måste!! Men.. suck.. svårt. Var så förbannat skönt när jag träffade den där beteendevetaren igår på Iris, som f ö r s t å r hur det är att ständigt vara trött och ha noll energi utan att man ska behöva förklara sig ett dyft. Utan att framstå som en konstig människa, utan bara som en vanlig individ.

Blåst på konfekten?

Vill ha min nya mobiiiiiiil!! Nuuuuuu!

Aldrig köpt något dyrt på Tradera förut- tänk om han blåser mig trots att han har 100% positiva omdömen, man vet ju aldrig!? Borde jag betalat in hälften tills jag fick kollinummer och resten sen?

Inte fått något mailsvar sen jag betalade.. blir lite nojjig- skulle vara just min tur det..


Är hos Tess och hälsar på. Saknar henne så...

dsc00236 (MMS)

Är hos Tess och hälsar på. Saknar henne så mycket!


En sån ska stå i varje hörn..!

Råkat göra av med nästan fem papp idag inser jag nu.. Oops! Liite över mina tillgångar, eller nåt.. men inget som jag inte kan hantera, för jag är ärligt talat sjukt bra på att hantera pengar och med ekonomin i övrigt!

Ibland kan även jag göra av med pengar tydligen- fast vissa- t.ex M- inte tror att jag också behöver köpa annat än mat... Och ibland unnar jag mig helt enkelt. Har visst unnat mig en hel del på slutet inser jag, men what da heck!? Jag lever idag, inte imorgon, vem vet!?

När jag var i Globen Shopping så blev det en fin rutig blus, 2 nya svarta schyrrans bh:ar och Lumene mineralpuder på Lindex. Två kassar mat på Ica. Sen en mobil alltså och en handkräm från The body shop på Tradera (ovanligt va!?- men det ska stå en i varje hörn hemma hos mig och nu har jag nog så det räcker i ett halvår minst.. ;-p) Satte över 300 spänn till systerdottern också som fyllde 14 i måndags.

Ållrajjt. Är nog inte så intressant att läsa om mina shoppingvanor för er, men mina shoppingrundor existerar inte sååå ofta så blir lite exhalterad när jag väl får tag i nåt bra. Kläder hatar jag att köpa, för det är så svårt att hitta något som passar. Blusen jag köpte fick jag köpa i 46!!- helt galet, kunde ha 42, men inte över rattarna, SUCK.. usch.

MEN MEN. Skulle vara konstigt om man inte går upp i vikt av att må dåligt och bara sitta hemma i 3 år antar jag!?

Kanske går ner något kilo framöver så vill inte handla kläder nu. Ska börja på nån slags "komma-igång-rehab" på Iris Hadar på måndag och gå på ett litet studiebesök där imorgon. Känns jättenervöst, men Markus ska följa, han får så lov. ;-) Det ligger vid Skogskyrkogården som är 3 stationer härifrån, och jag ska antagligen vara där 2 timmar om dagen 3 gånger i veckan, och kommer promenera dit och hem eller cykla, så förhoppningsvis kommer jag kanske i lite bättre form snart. Får så lov att röra på fläsket och träffa människor igen för att sakta men säkert komma loss ur gropen..

Nåväl. Rapporterar mer efter jag varit där, vet knappt själv vad jag kommer göra för nåt, men kanske nån slags stresshanteringskurs eller nåt lugnt att börja med. Känns jobbigt att det ska ligga just vid kyrkogården också, men då kan jag hälsa på Tess lite oftare iaf med lite blommor till graven och "vara henne nära" oftare.

*''''''''''''''''''''''''*

Det här blev ett rörigt inlägg minsann, inte skrivit nåt på slutet, varit så trött och hängig och idag har jag köpt Echinacea och får hoppas på att jag inte blir tokförkyld tills jag ska börja på Iris. Ska kurera mig lite. Kanske läsa lite KBT innan imorgon också..

Men nu får det vara bra med det här dravvlet!

*Poff* Nu gick jag! *Bye bye*















 


Ny leksak!

så blev det då äntligen en ny mobil..

Var och fingrade idag på en HTC Sensation XL och den kändes bra att skriva meddelanden på och snygg design, så kollade Tradera efter jag varit på Phone House och tafsat runt. Hittade en auktion på Tradera som så fint gick ut ikväll och som jag höll korpgluggarna på tills sista minut och "vann" till ett bra pris. Så jag köpte en sprillans ny med 2 års garanti och kvitto där för närmare 1500 kronor mindre än vad den kostar på billigaste sidan på nätet.

Känns fint! Ödet kanske tycker att jag ska ha den då!?


Hoppas säljaren kan skicka mobben imorgon redan, skulle vara nice att ha något att leka med i helgen.. ;-)



Den är sjukt stor, 4,7 tums skärm, så hoppas den får plats i en jeansficka nu bara.. men gillar jag den inte och känner att den är för stor eller något annat knas så kommer jag bara sälja den vidare igen. Så det löser sig.

Hej hopp!






Jag skrev just nedanstående hälsning till ...

Jag skrev just nedanstående hälsning till Tess på hennes mobilnummer som jag fortfarande har kvar och vägrar radera!.. Skickade det och ställde in leveransrapport nu strax före. Vet inte vad jag förväntar mig ska hända- antagligen ingenting, men vore kul om hon vet om det här messet, ser det från andra sidan och ger mig något slags tecken på att hon läst min hälsning till henne... Ja- drömma får jag väl! Sov gott lr Gomorron till er som ska upp nu.


Du är min fina fina ängel Tess. Saknar dig...

Du är min fina fina ängel Tess. Saknar dig så mycket. Älskar dig! Vi ses igen min otroligt saknade vackra vän.. Din vän för evigt /Sara


En liten romantisk middag mitt i veckan sk...

dsc00223 (MMS)

En liten romantisk middag mitt i veckan ska man ha ibland. Katterna ville självklart också ha Markus baconinlindade lövbiffrullader.. ;)


Åh vad skönt det var att gå upp och kissa....

Åh vad skönt det var att gå upp och kissa.. Drömde att jag satt och kissade i Lindas diskho..


Shut up!


Tjohoooooo barbabooo!



TJO HOOOOOOOOOOO!!

67 kronor Tradera!! Helt nytt och jag fullkomligt älskar den här citronserien!!!

med frakt 127kr, det är inte ens vad handkrämen skulle kosta, för sig, och jag köper alltid handkräm på The Body Shop för 138 spänn styck såååååå, yeah, vilken grej att jag bevakade denna och vann!



OXXO made my day!

Jäävlar vad jag shoppar- ääänd I love It!

Hittade ett armband på Campadre.se där jag är medlem och hade 99kr innestående då jag värvat medlemmar som handlat, plus att det var fri frakt nu, så jag tog och shoppade ett silverarmband som bara kostade mig hundra kronor.. Ord pris 399:- från XOXO.

Så kul när jag kan göra klipp och orkar shoppa!. =)

 


XOXO/ saris

Dansar sittandes i soffan..

Kollar på melodifestivalen, inget planerat men det är rätt bra i år faktiskt.

Första låten hade bakgrundsdansare som för första gången såg ut som riktiga kvinnor och inte som salta pinnar som kör "äta-soppa-med-gaffel-dieten"- det är fint! (Så även programledarna.) Det är läckert att se lite kurvor! Låten var skön och jag satt och dansade med i soffan här- hur man nu dansar sittandes i en soffa?

Loreen
är bra, javisst, Dead by April, helt okej, Ulrik sådär, Lisa Miskowsky skitbra och likaså Top Cats, grymt bra!! Sen... har vi Björn Ranelid, han är inte bra- kanske bra på att vara författare, men att stå och prata på en melodifestival, det fattar jag inte. Hon som actually sjöng i låten var bra- Sara Lee/Li (eller hur hon stavar det?) så låten är ändå rätt bra tycker jag. Ulf borde dock använda lite hudblekningskräm istället för att ligga i solariet dygnet runt- han ser ju inte klok ut!! Nu sjunger Molly Sandén, hon är jätteduktig, fin låt, men ingen schlager dock.

Å vad fan är det här med att alla säger; "Jag älskar er!" Kanske sitter pedofiler i Globen nu- älskar ni dom? Löjligt överdrivet det där.

Ye ye.

Nu är det Danny- han är snygg, även om han var snyggare då han började sjunga då han hade lite halvlångt rufsigt hår, som en surfare, nu är det lite för slickat för min del. Dessutom är jag less på hans töntiga robot-dans, men gör nåt nytt liksom!!? Låten lyssnar jag på nu och.. ja den är väl okej, men ingen vinnare tror jag. Den är sämst vill jag nog säga.

Så har vi Flinck, han diggar jag, tycker låten är jättebra, men ingen schlagerdänga..

Och nu..vem jag hejjar på.. jag vet faktiskt inte riktigt, många bra i år. Top Cats är ballast så jag röstar på dom säger vi! =)







Nu ni... Nu ska jag beställa tid för att t...

dsc00218 (MMS)

Nu ni... Nu ska jag beställa tid för att tatuera ögonbrynen! Köpte på groupon. Billigt och bra- 1225:- istället för ca 5000 som dom flesta tar.. Velat göra det jättelänge då jag har så himla glesa och ljusa ögonbryn och är fruktansvärt less på att måla dom. Ojämna blir dom också hela tiden:( så det här Ska bli kul! :) Blir till att boka tid direkt imorgon! Tjo! Jag älskar att spendera pengar på skönhet!


Lite sköjj..




Precis på väg ner t ica och kommer på att ...

Precis på väg ner t ica och kommer på att jag varken har kortet eller kontanter på mig. Mycket smart! Bara att gå hem igen då.. Fick iaf en liten promenad och lite frisk luft...


Facerape! Ha ha. :)

dsc00216 (MMS)

Facerape! Ha ha. :)


Bad hair day`!??


Sleep tight. Good Night.

Resan tog på krafterna. Puh!

Somnade igår kl 16-17 nångång efter att ha varit vaken i 30 timmar ca eller mer, och vaknade idag kl 07 helt förbryllad över att det var ljust ute..

Kom iaf hem till ett vackert soligt Stockholm igår men idag har det varit skitväder och jag har inte orkat gå ut även om jag borde handla lite mat.

Har laddat ner bilderna från resan i mobilen och har massor av kort jag tagit i Cindys kamera som jag ska be henne skicka, men orkar inte lägga ut dom än på min FB, det tar lite tid att fixa med så många foton..

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Sveriges mästerkock tror jag.. eller nåt annat spännande. M åkte till Hasse igår eftermiddag så vi sågs bara några timmar, och dom ska jobba imorgon på hans hyresvärds hus så vi ses tyvärr inte ikväll heller. :( Jag behöver dock ensamtid nu efter 10 dagar med konstant sällskap- så det är okej, men jag saknar att mysa och sova ihop. Får hoppas på imorgon! Orkade inte åka dit heller, han ville det, men jag är så slut i rutan att jag bara vill vara hemma och "landa" lite nu.

Hej så länge!

Skriver om resan när jag piggnat till och fått lite mer energi.



Jag och min nya kompis kamelen (dromedaren) Göran vilar på flyget hem från Emiraten..





RSS 2.0