Idag lyxar jag till det med red hot choriz...

foto514 (MMS)

Idag lyxar jag till det med red hot chorizo, potatissallad o tomat. ;-)


Fuck midsommar

Jahopp då sitter jag här med min nya dator då. Börjar redan vänja mig med tangentbordet, det var det enda jag inte gillade på min laptop, men nu funkar det nästan galant att skriva, var som jag trodde en vanesak..  Fast några knappar är för små enligt mig och sitter på fel ställe.. Men Snart kan jag nog.

Midsommar midsommar, här blir det inget firande vad jag vet iaf. Överskattat som med alla aftnar, aftonar eller hur fään man skriver.

Äh jag går och köper chips och dip, 2 stora påsar för 30 pix på Ica, dumt dumt- men gott gott. Who the fuck cares? Mina celluliter kanske. Men är det midsommar så är det............ IRONI...

Blir nog filmen Wolfman ikväll och kanske nån till om jag hittar nåt kul.

TJAO!


Nu ska jag öppna förpackningen. Spännande ...

foto508 (MMS)

Nu ska jag öppna förpackningen. Spännande spännande :) :) :) :) :) me like teknikprylar :) :) :) :)!!


Gissa vem som har en ny dator i kassen på ...

Gissa vem som har en ny dator i kassen på väg hem? Nu jävlar har jag det jag gör med alla installeringar o grejs.. :)


Ibland är det riktigt kul kul att ha en so...

foto506 (MMS)

Ibland är det riktigt kul kul att ha en sovandes pojkvän i soffan. Nu har jag varit så 'snäll' att jag målat hans tånaglar, visserligen i en diskret vit färg bara för jag hoppas att han inte upptäcker det imorgon. Fy fan vad jag gillar att busa :):) tänk bara synen när hans killkompisar förhoppningsvis rest det imorgon.. Håller på att garva hjäl mig här- sjukaste humorn som jag har... sov Gött allihopa!


Prinsessan och prinsen har nu avlagt löft...

Prinsessan och prinsen har nu avlagt löfte inför gud och varandra.. Nu har dom åkt hästkortege genom stockholm till en båt som dom åker runt å glassar på. Jag gillar inte jippot som varit runt omkring- men själva bröllopet är faktiskt vackert och roligt att se. Dom ser väldigt lyckliga ut tillsammans denna kungliga lyckans och kärlekens dag, i all reklam har dom sett så extremt propra, trista och påhittade nästan. Men nu blev t.o.m jag lite tårögd när dom vigde sig- men bröllop är alltid vackert- det kan jag inte förneka. Tyckte dock brudklänningen var lite väl lam, trodde det skulle vara lite mer krusiduller och utsmyckat. Well well. Är det över nu eller hur länge ska vi se parets chokladlådor?


Då har jag köpt medicin för tusen pix d...

Då har jag köpt medicin för tusen pix då, och det är EN sort det... Hade gärna lagt mina surt förvärvade pengar på något roligare, som på en ny dator. Får hoppas jag kan ta en på avbetalning snart. :-(


18e-19e juni; Stora delar av innerstadens ...

18e-19e juni; Stora delar av innerstadens busstrafik är inställd p.g.a kronprinsessans bröllop, var god se sl.se för information.... Herre min jesus alltså vilket pådrag det är för det jävla bröllopet! Hela åhléns city var en enda stor barrikad av alltifrån bröllopsmuggar, choklad, smycken och säg vad som inte finns i deras lilla kollektion.. Gift er nu så jag slipper se skiten mera!!


Jo just ja. Apropå en hundring. När vi s...

Jo just ja. Apropå en hundring. När vi surrat på så frågade jag vad han skulle ha för kalaset o räknade alltså med 295+175 för den externa hårddisken.. Så insåg jag såklart att jag glömt kortet hemma och sa att jag får gå o hämta det då. Då frågade han hur mkt jag hade och jag svarade att jag bara hade 140 spänn på mig. Då sa han att eftersom dom kommer kunna plocka delar från min gamla dator som jag lämnade där så kunde vi säga en hundring då. Ha ha. Trodde fan han skämtade. Tur petra tipsade mig om att hon sett ett dataserviceställe här på gatan som inte jag sett trots att jag gått förbi hundra gånger typ.. Puh. Tur oxå att jag är en person som alltid alltid jämför priser och aldrig tar första bästa! Så jag känner mig glad nu trots att jag är datorlös för tillfället och att det inte var något virus som slagit ut skiten- har allt på den bärbara hårdisen! :) OCH när jag köper ny dator så ska jag ALLTID föra över bilder o viktiga filer på skiva.... Sånt säkert fler än jag tänker på att man ska göra o sen tänker att äsch jag tar det imorgon...


Min dator är konstaterat död..:( Var hos...

Min dator är konstaterat död..:( Var hos en asschysst servicegubbe här bredvid, säkert en å en halv timme. Han tog isär den å kollade allt+att han la över min hårddisk på en ny extern hårddisk, bla bla, visade hur den fungerar o vad jag kunde o skulle köpa för ny, kollade och jämförde affärer på nätet och gjorde typ allt! Berättade massor om vad som är bra o inte.. Allt detta för en hundring! Bara att lämna in o undersöka via onoff kostar 795kr liksom :) jävla schysst gubbe det där..helt salig över hans grymma service. När jag frågade när jag kom in så sa han att dom tar en undersökningsavgift på 295:- och när vi insett att det tyvärr är moderkortet- lika med dator paj paj- o pratat om allt mellan himmel o jord, t.e.x att folk frågar om han kan utbyta tjänster i natura och att hans kvinnliga tekniker är flata, till att han frågade snällt så jag inte hade några hemliga foton på datorn när han skulle visa hur han fört över alla mina filer till den externa hårddisken.. Han berättade att dom sett allt där i datorer dom fixat och förtydligade att både han o tjejteknikern bara skulle uppskatta mina former, så jag sa- vad bra då ska jag gå och köpa nya kläder då! Meddelade också att jag inte hade något att dölja på datorn.. Ha ha. Men ja tyvärr måste jag köpa en ny dator nu då för 6 papp. Alltid roligt med nya tekniska prylar men inte så kul ekonomiskt.. :( tror jag ska ringa min sjuka snåla pappa å fråga rakt ut om jag kan få en ny dator av honom.. ;-) vad fan gör man liksom.. Ja ja. Det var det. Så JÄVLA precis oxå att garantin är ett år o jag haft den ett halvår över det.. Gah. Måste ringa några samtal och sen gå o avboka min tatuering jag skulle göra imorgon. Snyft. :( lr vet inte hur jag ska göra nu..fan oxå. Ja ja. Det löser sig väl. Nu kom jag på något, jag ringer min farbror som är miljonär och gullar lite. Men jag antar att jag får lösa det själv som vanligt. Är ju inte en person som nånsin bett om pengar men nu skulle jag fan kräla i lera i några mil och käka kackerlackor för pengaroch smöra som fan. Alltid värt ett försök. Hjälp deprimerade sara liksom... Well well. Fortsättning följer..


God natt lite sent så här.. Blev lite berg...

foto497 (MMS)

God natt lite sent så här.. Blev lite berg o dalbana här, men det e bara härligt.. ;-) nu på med min fina sovmask- det e ju för fan ljust ute för längesen. Zzz. Love and peace- över å ut.


Lånade datorn av petra, nån hade komment...

Lånade datorn av petra, nån hade kommenterat min Blogg och frågat om den är nerlagd... Eh- tycker jag skriver mer än vanligt- dock från mobilen för tillfället då min dator kraschat.. :( så- nej my Blogg is still going on and on and on. Ni blir inte av med mig i första taget. Sen skiter jag iofs fullständigt i vem som skrev det, jag skriver för jag tycker det är kul, och för att förmedla mina tankar och känslor, det är min terapi. Nu kex o saft o fortsättningen av tjejerna i fängelset..


bloggeri efter en efterlängtad visit hos ...

bloggeri efter en efterlängtad visit hos Petrapetra vid 16.. Hon skulle på middag me en fjås.. Vi drack några glas rött och surrade innan hon skulle dra. Har inte setts på jättelänge så det var mkt trevligt!:) sen vorte je tukkeranne smålurvig i bejna när je gick te globa.. Där hittade jag ett kul glitternagellack och 6 nya trosor. Vill petra: Ps. Koll han mellan bejna om d e nån fjös som passar på landningsbanan... ;-)


Gött och enkelt. Isterband och potatismos ...

foto496 (MMS)

Gött och enkelt. Isterband och potatismos m dillkrydda o lite mer spicey things:) nu blir det Tjejer i kedjor på tv4 fakta.


Tatueringar är något jag gillar- in case...

Tatueringar är något jag gillar- in case sombody forgot it.. ;-) Jag fick ett infall och ritade upp en sak och tjejen Kim som är tatueraren, hade tid redan på torsdag! Jippie. Tusen pix to lose for a hopefully beautiful tattoo! That's fine fine for me! :) över å ut. Nu har jag andra saker för mig.


Så här roligt kan man ha med killen när ha...

foto495 (MMS)

Så här roligt kan man ha med killen när han sover tungt. Humor lättar alltid upp :) Ska bli jävligt kul när han kliver upp sen och går in på toan- hoppas han inte tittar sig själv i spegeln bara.. Bus-sara på g här :-). Nej nu e klockan halv fem tror jag, måste försöka sova nu. Good night folks..


Sådär ja! Struntade i norska hemmafruarna....

foto486 (MMS)

Sådär ja! Struntade i norska hemmafruarna.. Tar en kvällspromenad på en halvtimme ist. Inte direkt så jag gör av med magen och tortillachipsen men skönt att komma ut, annars bara varit hemma idag. Alltid något.:)


Jag käkar tortillachips och kollar på fina...

Jag käkar tortillachips och kollar på finalavsnittet av Biggest loser. Mm Gött.


Dagens promenadfoto..målet är att se djung...

foto483 (MMS)

Dagens promenadfoto..målet är att se djungel o apor. ;-)


Jag är ute på en liten skogspromenad. Anna...

foto480 (MMS)

Jag är ute på en liten skogspromenad. Annars har jag mest sovit och kollat på tv idag bara. Min dator är död. Måste in på service- ingen aning vad det kommer kosta men inget jag egentligen har råd att lägga pengar på. Men jag måste- hela mitt liv och foton ligger ju i datorn. Suck. The end.


Vill inte.

Vill inte, vill inte, vill inte.
Måste, måste, måste. Ta mig ut.


Life.

Känner inte för nånting idag heller. Ska iaf åka in och träffa Cindy och ta en tur på stan, sen ska vi gå till Kungsan och käka något gott. Det är "Smaka på Stockholm" där med massa olika restauranger och lite artister och säkert ett riktigt myller av folk. Vädret är såklart halvdant bara för att jag ska hitta på något. Hoppas jag mår bättre sen när jag och Cindy ses.

Vill lägga mig en timme till känner jag nu, trots att jag bara varit uppe i lite över en timme bara. Fan också, jag är så trött på att må så här. Idag tog jag en antidepp högre, ska fan prova att ta högsta tror jag nu, det händer ju inte ett skit.

Hm, ska försöka trotsa mig själv nu så jag vaknar till, en kopp kaffe hjälpte föga.. Kanske måla naglarna och kolla på senaste Lost-avsnittet. Funderar lite på om jag ska ta en promenad in till stan ist för att ta tåget, i sakta gemak, det är skönt och jag behöver sannerligen röra på mig lite. Kan ju ta en tur själv först på lite affärer, men har som sagt än så länge inte ens lust att varken tänka på det eller nånting.

Nu har jag tagit mig ända ut till en ensa...

Nu har jag tagit mig ända ut till en ensam parkbänk i parken.... Ja ha och där kom skuggan. Äh skitsamma, får lite luft iaf- tvingade mig verkligen gå ut ett tag, trots att jag gärna lagt mig och sovit igen. Men skam den som ger sig. Måste försöka ta vara på sommaren bättre, men det är inte så lätt dom dagar när jag inte har lust med nånting. :-( skickar iaf en sommarkram till alla mina vänner! Kram!


RSS 2.0