M och jag gör oss fina inför konsert med S...

imag0416-2 (MMS)

M och jag gör oss fina inför konsert med Sak Noel imorgon på Hamburger börs. :) Nu har jag snart fyllt 35, klockan 4.42.. :) Men jag kommer alltid vara max 25 i sinnet..


Åhh Deborah kära Deborah!

ååhhh!!

Femte säsongen av True Blood finns ute nu på EZTV.it..

Wohoooooooo(!!!!)
som Petra Tynne på Iris Hadar säger. ;-) Pratade med henne idag och ska ha möte på måndag tillsammans för eventuell fortsatt aktivitet på Iris! Kul kul! Ser jag fram emot. =)


Här är Deborah Ann Woll, såå himla vacker alltså!

 







Gick o klippte mig- äntligen. Imorgon åker...

imag0407-1 (MMS)

Gick o klippte mig- äntligen. Imorgon åker min mangofärgade hårfärg i också. :)


TäNkVäRt!!!

Det bästa jag läst på länge.

Så "enkelt" men ändå så svårt.


Brr. Alltså jag har hjärtklappning nu, sju...

imag0402 (MMS)

Brr. Alltså jag har hjärtklappning nu, sjukt men sant! Köpt en tandläkarundersökning med polering m.m. äntligen.. ryser av tanken att jag måste dit. Vet att jag har en del att laga som är viktigt att få gjort snarast, hoppas inte jag har massa nya hål men det tror jag tyvärr. :( Usch. Markus eller cindy eller nån får allvarligt följa med mig dit!! Usch- avskyyyyr verkligen att gå till tandläkaren och laga och borra. Det krävdes tre sprutor sist för kanske fem år sen, och då kände jag ändå smärta och ilningar. Är ju rätt smärttålig annars men när det gäller det här är jag överkänslig, och det handlar såklart om att jag inte tycker om det, alltså att det blir ännu jobbigare fysiskt när jag spänner mig psykiskt.. Men det är bara att bita ihop, beställa tid och gå dit med några hundra lugnande i kroppen.. ;) meen- brr vad jobbigt det känns. Puh!


SoMMaR-MuMs!



Nu har även jag smakat av ovanstående godbitar trots att jag inte är nån glassmänniska. Men dom få gånger jag köper en glass så är det 88:an eller Nogger.

Dom här var kanongoda och Nogger slår nästan 88:an, skulle varit lite mer krokant i den tycker jag. Annars kanon måste jag säga!

:) Smaka ni också! :)

Vissa sover på nätterna och vissa lagar so...

imag0401 (MMS)

Vissa sover på nätterna och vissa lagar soppa.. :)


Tjernobyldiarré och surströmmingsbärs!?

Delat en pizza, käkat godis och kollat på filmen Chernobyl Diaries på bio ikväll med bästa fina Cindy! Efter det tog vi två jävla fatöl på Lion Bar som smakade surströmmings-kattpiss-diskmedel!

Intte så gott med andra ord..

Filmen var iaf bra, jag är nöjd! Många härliga rycka-till-scener även om jag alltid vill ha flera! Se den om du gillar spännande thriller/skräck.


Selma vill inte titta ut på fulvädret tydl...

imag0395 (MMS)

Selma vill inte titta ut på fulvädret tydligen... Ha ha.. sätter sig framför gardinen istället för bredvid. Förstår det, fy fan vilket piss ute!


de var tider de!..

När man inser att Begonior är en rätt hemtrevlig växt- inser man även att man börjar bli gammal..! (eller!?)

Visserligen har jag bara Begonior på balkongen, och det känns även lite konstigt bara det då jag associerar dom med mina gamla dagmammor, men nu inser jag samtidigt att den associationen är rätt trevlig och att doften påminner mig om en massa roliga upptåg på dagarna som liten- när vi lekte Macahans och Bröderna Cartwright...

Ja se det var tider de! ;)



Även när jag var liten så suktade jag efter Luke Macahan den hunken!


Väldigt talande..

..bild om mitt liv..


Get a grip..!

Alltså allvarligt!?

Get a grip!




(Såna här dojjor hade jag när jag gick i gymnasiet. Me loved dom!)


What goes around- comes around!?

Ibland undrar man ju om KARMA verkligen existerar!?

M:s kompis H var ute och jobbade och åkte lastbil med en kompis när dom såg en plånbok mitt på vägen. H ropade till och dom vände om och tog upp den. Inuti fanns ett guldhalsband och två brickor i guld med kvinnans barns namn ingraverade. Han funderade på att sälja guldet... eller ringa ägaren... Jag förstår faktiskt tanken, när man har lite pengar så tänker man absolut så!.. (tyvärr!)

Men han följde sin magkänsla och valde rätt och ringde ägarinnan! Hon blev såklart överlycklig över att någon var så ärlig och erbjöd honom hittelön- men H tackade nej. Hon kom med "billig" champagne och en flaska rött och hämtade upp sin plånbok med smycken i och var väldigt tacksam, vilket jag förstår.

Nu har H fått en jäkla massa tur efter det helt plötsligt i en massa sammanhang som han inte räknat med.

Karma!? Hm- ja det är det kanske.. 

 "What goes around- comes around"!! Eller?


H.O.P.E



Hopp!


Juni är inställt!?


Tack alla vänner som finns där för mig!


Suck!

Halloj!

I´m back.

Inte orkat.

Dödstrött efter förra veckan.

Varit på Af idag och ska på möte igen på Iris nästa vecka, med min AF-handläggare och Petra som var min kursledare och handläggare på Iris, för att kanske börja i deras RESA-projekt. Vet inte riktigt vad det innebär än men typ nån fortsättning på det jag varit där för nu. Förberedande arbetsträning och sånt. Skulle ju vara skönt att komma till samma ställe, när jag precis börjat känna mig trygg där. Sen är det ju perfekt att det ligger på promenadavstånd härifrån, eller så kan jag pumpa cykeln å bajka dit å hem. :)

Kände mig lite upplyft efter mötet idag faktiskt och nu ser jag fram emot mötet på Iris nästa tisd eller onsd!

Blev däremot jävligt irriterad efteråt. Gick till Gullmars och returnerade ett paket och gick på banken. Lallade runt i 1½ timme för att vänta på min psykologtid som jag inte ens var sugen på att gå på. När jag väl kom dit så hade psykologen skrivit upp fel tid- som vanligt!! Har kvar lappen han skrev dag och tid på.. så inte jag som gjort fel.. Det är väldigt konstigt att jag alltid kommer rätt dag och rätt tid till alla andra avtalade viktiga möten, men att "jag" alltid kommer fel dag till Årsta/vantörs psykiatriska mottagning hos Ola Helmerius. Suck!!

Jävligt störigt att gå runt, trött som fan, och vänta in en tid som är den sista innan sommaren, och sen så är det felbokat- igen....... GAH!

Men men. Inget att göra något åt. Ska ringa han och prata in något ikväll så han har ett "trevligt meddelande" imorgon bitti......... ;-)




En jävla härva!

Puh!

Har googlat och läst och kollat runt angående om vi ska anlita en mäklare eller inte när det gäller att sälja pappas stuga. 3½ timme nu har drivit iväg på nätet hur lätt som helst. Det är en jävla härva det här. Men har googlat fram Hemverket.se som jag ska ringa imorgon igen och höra hur dom jobbar. Verkar vara nån slags "nätmäklare" som gör allt som mäklare gör förutom att vara med "fysiskt" under visningar och köpet. Man får en mäklare av dom som man har kontakt med via e-mail och telefon, och det borde ju funka då det är mest pappersjobbet vi inte har nån koll på. Dom tar 5000kr oavsett vilken affär man gör, köp och sälj, och den mäklare syrran träffade från Östersund, tar 35 000kr i minimumpris.. Galet mycket!

Puh. Helt slut efter städning, fix och dejt igår med Mary o Tilde. "Småsaker" tar väldigt mkt på krafterna tyvärr. Var meningen att jag skulle träffa ännu en vän idag ju som jag inte träffat på en herrans massa år, och Linda från kursen, men det kändes omöjligt. Trött som ett as och stressad över det här med pappas gård då syrran vill få det gjort så fort som möjligt. Och det tar på krafterna också att träffa personer jag inte träffat på länge då det känns som man får lära känna varandra på nytt liksom. Vill hellre ha en bra dag och god tid när jag gör det så hoppas vi kan ses ändå nån dag. Det kan vi nog.

Nej! Nu funderar jag på att göra ett kok på spisen. Broccoli och grönsakssoppa med grädde och habanero som jag brukar göra. Mums! Det får stå och sjuda och så kan jag vila, sen är det bara att mixa det med stavmixern och avnjuta!

Perfekt.

Tjing!








Idag har jag haft främmande av en vän jag ...

imag0384 (MMS)

Idag har jag haft främmande av en vän jag inte träffat på kanske fyra år och hennes fyramånaders bäbis Tilde. Blev väl en ca fem timmar lång dejt så nu är jag ruggigt trött. Men det var roligt att ses igen, fick träffa hennes man också en sväng när han kom och hämtade dom. Nu ska jag lägga mig i soffan och ta igen mig. Imorgon blir det också dejt med en gammal vän som jag inte heller träffat på säkert sex år eller nåt, och Linda som jag lärde känna på Iris- om jag orkar vill säga, hoppas det.


Igår och idag gjorde jag supersmarriga gri...

imag0376 (MMS)

Igår och idag gjorde jag supersmarriga grillspett med röd, grön och orange paprika, baconinlindad fläskytterfilé, färska championer, lök och majskolv. Mums vill jag lova!


Grannens fina katt som jag kallar Sessan.....

imag0369 (MMS)

Grannens fina katt som jag kallar Sessan.. ;) Nu får den fläskytterfile och är nöjd- den börjar gilla min tamponglek också... När jag öppnade den och dinglade med snöret. Kattleksaker är överskattade, min Kasper hämtar ju tamponger själv i mitt badrum och leker med tills dom är helt söndertrasade.. ;)


På en brygga i Tyresö nu. Vackert och rofy...

imag0323 (MMS)

På en brygga i Tyresö nu. Vackert och rofyllt!


Operation Hitta katten.. han la sig på loc...

imag0318 (MMS)

Operation Hitta katten.. han la sig på locket och som vanligt låg han kvar när jag började lyfta och rota bland tvätten så det bara flög kläder över honom.. Katter e så roliga.. ;)


Som en sköldpadda..


23.18 Orkar inte sitta inne längre. Går ut...

imag0295 (MMS)

23.18 Orkar inte sitta inne längre. Går ut på en sval kvällsprommis.


Så förbannat enkelt- men ändå så svårt!?



Många gånger gör nog hälsosam mat och träning, vila och att göra roliga saker utan tv eller dator att man mår
mycket bättre!

Det är rätt självklart- men man måste ha motivationen också och ork. Fast orken kommer nog mer och mer om man är ute och rör på sig varje dag...

Att det ska vara så förbannat enkelt- men ändå så svårt!??


SKRATTFEST..

..UTLOVAS..!! =)

Sökte nåt uppmuntrande på YouTube.. Hittade det här och tänkte titta nån minut var det var för något.. Fastnade i 45 minuter och har skrattat så jag har ont i magen..

Har ni lite tid över så kolla..! Fan vad bra!


I wanna be free!

Fick jordens panikångestattack inatt. Kunde inte sluta gråta. Kunde inte andas. Känner mig så less på allt. Vill bort, kanske utomlands, men alltså jag har inte orken. Kanske dumt att köpa en resa och sen sova bort en vecka, ungefär som i Santorini när jag åkte själv.

Vill hitta på något. Jag VILL så mycket, men energin ligger på 0,0. Suck! Vill ha ett meningsfullt jobb igen där jag känner mig behövd och uppskattad. Jag är så less på att isolera mig, har redan gjort det i över 3 år nu. Jag hatar det här. Inte ork för nånting.

Var på stan med Cindy i eftermiddags. Ca 3 timmar. Jag är så totalt slut nu. Känns som jag ska vika mig när som helst. Massor av folk i rörelse och så långt tänkte inte jag, det är mycket folk på stan på söndagar också trots att klockan var runt 17.. Det tar så på krafterna att bara vara runt människor med allt ljud och surr och ständig trafik brummandes runt omkring. Otroligt svårt att förklara som vanligt för den som inte varit med om det själv.

Vill vara frisk och inte begränsad. Jag vill vara fri..

Längtar efter nästa möte hos AF när jag ska få lite mer information och vetskap om vad jag kan göra härnäst och vilka alternativ som finns att fortsätta med. Det kommer ta tid. Vill inte acceptera det- men jag måste.. lyssna på min kropp nu! Det är extremt viktigt. Håller på att hamna i ett svart hål igen. Får inte ramla djupare. Måste hålla mig på ytan, måste..

Jag funderar på att ringa ADHD-mottagningen och be min nuvarande läkare om en remiss dit istället. Där har dom kunskap, "hjälpmedel" och vet hur det är, och är specialiserade på det. Man kan tydligen få hjälp med t.ex täcken och kuddar för bättre sömn.. Bolltäcken heter det, måste googla på det och se vad det är. Arbetsterapeuten sa att det har visat sig att "tyngre" täcken är bra för oss med sömnproblem och adhd, trycket gör att man slappnar av mer i kroppen tyckte jag hon sa, och det låter vettigt. Vi med adhd har en ständig stress i kroppen, då vi pysslar med saker hela tiden för att hålla hjärnan vaken, och det är jobbigt och det är därför vi ofta behöver mycket vila efter en s.k "enkel och simpel" grej för en frisk människa. Min klocka just nu säger att jag behöver 11-12 timmars sömn för att funka. När jag har jobb och mår bra brukar jag behöva ca 6 timmars sömn. Det är svårt att acceptera att mitt liv är så här och varit under en längre tid, men jag måste försöka, för min egen skull, för att må bättre, få in rutiner, och behöver jag det här just nu så behöver jag trots att en del har svårt för att förstå mig.

Det viktigaste är att JaG börjar förstå mig själv, min egen kropp och förbättrar mitt liv med dom verktyg jag har. Och jag ska samla på mig många verktyg så jag kommer behöva en stor verktygslåda! ;-)

Men jag måste ta det dag för dag nu. Det kommer ta tid, men jag måste acceptera det och få förståelse och pepp, annars kan jag inte leva. Och livet har så mycket att erbjuda som jag vill se och känna mer av!..








Drog i en stark blekning igår lite här och...

imag0291 (MMS)

Drog i en stark blekning igår lite här och där. Här ser det extremt gult ut, men det blev rätt ballt faktiskt. Sen ska jag lägga i min mangofärgade hårfärg över hela håret. Time for change!


Drog i en stark blekning igår lite här och...

imag0291 (MMS)

Drog i en stark blekning igår lite här och där. Här ser det extremt gult ut, men det blev rätt ballt faktiskt. Sen ska jag lägga i min mangofärgade hårfärg över hela håret. Time for change!


Stand up or Sit Down!?

Började snacka om skådespeleri här igår med M.. Jag skulle vilja gå nån sån skola faktiskt, tror det vore jäkligt kul att vara skådis, det har jag tyckt länge.. Sen tycker jag ståupp är kul. Gått runt här nu en kvart och dragit ett impulsivt "tal" för mig själv, om jag och min adhd, det är ju lätt att prata om, och eftersom det ofta också är väldigt komiskt när man berättar om alla tokigheter man gör så kanske jag verkligen ska skriva ner nåt bra och göra en liten web-action och skicka in till nån amatör-stå-upp-klubb eller nåt.. Vem vet, kanske är min nya karriär, eller om inte annat kvällsståupp på lite pubar på söder kanske. ;-)

När jag mår bättre och blir mer social igen så ska jag kanske prova, eller så gör man som Cindy som varit superblyg, och går och blir statist och träffar hundratals nya människor på varje inspelning. :) Det tycker jag är grymt strongt av henne! Vilket steg att ta när man är så blyg som hon varit, att inse den "svårigheten" med att vara det, att göra något åt det och försöka utvecklas och bli mer "framåt". Skitbra jobbat älskade vän!! Och det vet du att jag tycker. Men komplimanger ska man inte ge för sällan och dom kan man gärna säga två gånger!

Nej. Nu ska jag öva på mitt tal. Nee, skämt åsido, inte nu, så trött- men å andra sidan är det ju just när jag är så övertrött jag blir skojjsig och dryg. Tror faktiskt det skulle passa mig att prova ståupp.

Well well. Vi får se i framtiden. Många tycker jag är bra på att skriva och uttrycka mig, och jävligt galen och skojjig när jag är på det humöret, så.. ja, jag kanske skriver ihop något roligt om mig själv och skickar in som sagt..

Hej hopp!


Babycall (-me ever again...)

Alltså förlåt Noomi, jag gav dig en tredje chans nu med filmen Babycall- men du suger ärligt talat..! Du är ungefär lika bra som Alexander Skarsgård.....

Mvh/Sara P


(och ändå ska jag prompt betala och gå och se filmen Prometheus på bio snart- men inte pg.a dig, det är ett som är säkert..)

Nej, alltså jag klarar inte av vissa svenska skådisar med "Beck-fejkade-jag-rör-munnen-preciiis-som-jag-behöver-Sensodyne-gester.!!".

Brrrrrrrrrrr!!!

Jättesöt med vackra drag är du, men det gör inte en skådespelerska- tyvärr. Inte i min smak iaf. Konstlat, dåligt och ville bara stänga av filmen efter en halvtimme. Totalt ointressant!

Sorry Lorry gumman!

Tummen ner!




RSS 2.0