Morandi- Love Me

Här är en låt som ger mig starka minnen från första gången på Grekland, Rhodos, för två år sedan..


Den är så bra!! (självklart ännu bättre när man har fina minnen till den)

I´ll be the acid spy- jag gör vad jag vill!

Die Mauer, den gamla klassikern med Ebba Grön, började vi sjunga på när jag och Cindy var ute senast. Vi träffade ett härligt gäng killar på Gröne Jägarn, på uteserveringen, och hade en skittrevlig kväll.

Die Mauer är verkligen ungdomens ljuva dagar för mig. Man har många emotionellt starka band till den låten, och många många roliga minnen.

Här är en version av den, framförd av Patrik Bohlin på Idol 2007..

Vi kan kalla den för "jag pissar på dom små råttorna"!

och här är den riktiga versionen.. något bättre framförd... ;-)





håriga greker

är jävligt hot, men nån måtta får det ändå vara..

moaaa hahaha. :)


Vi åker till Kreta

på söndag!!

Älskar grekisk musik!!
Finns så mycket bra grekisk musik, här är ett exempel;


Tack som fan

för alla fina kommentarer allihopa! Vad glad jag blir att ni gillar det :) Det känns riktigt ovant fortfarande, men känns ändå fint.

Nu har jag dock satt upp det för jag ska iväg på jobbet och jobba ett dygn.. får se vad dom säger där.. hehe

KRaM!

Studio Sara

har gjort det, once again, själv.. i badrummet.. (haha börjar låta som nåt annat nu.. )


Den här gången blev det långt.. och blont.. Stureplan watch out! ;-)

      så här ser det ut när jag limmar i en trens..

Före: 

Efter:

 

Vad tycker ni?

Meningslöst hiss-snack

När jag kom hem fick jag sällskap i hissen av en manlig granne runt min ålder.. Det är alltid lika komiskt hur vissa känner sig tvungna att säga nåt fyndigt när man står i hissen tillsammans..

-Hej!
-Hej Hej!
-Det var en enorm väska du har..
-Ja visst sörrö, den är ju nästan större än mig den här. Femhundra spänn oxå, så det var ju bra. Jag kan ju packa med mig en kompis i den här om jag vill också. (he he *host *tillgjort skratt*)
-Ja verkligen! (hö hö *host *med lika tillgjort smile* *eller så ville han bara flirta med mig..)
-Nä det bllir bra det här, nu blir det åka av!
-Ja. Ha ha. Trevlig resa då!
-Tack tack, Hej då!
-Hej då!




Zznaark.

Fix å trix

Idag har jag varit hemma från jobbet. Ja, jag har faktiskt sprungit på stan någrat timmar, ska man väl inte göra antar jag, när man är hängig och har ont i halsen, så himla trött nu, men anledningen var att jag kom på att jag behövde köpa en ny resväska tills vi ska resa iväg.

Hittade en billig stoor sak, som man t.o.m kan bygga ut ytterligare, för bara 520 spänn. Så det var ett bra klipp. Köpte även ett par svarta klackskor på Skopunkten som jag kan ha när jag ska vara lite finare, men ändå bekväma nog att gå i en dag på shopping också.

Sen köpte jag en träns med blont äkta hår på Tai Mahal för 300, som jag ska prova limma i imorgon. Så nu kära Tess får du se mig i långt hår snart igen. :) Måste avboka klipptiden hos frisören på fredag, för nu har jag bestämt mig för att det ska få bli långt istället. Den här gången ska jag försöka härda limmet med hårblåsen.. får se om det håller lite bättre. Annars håller det så länge det håller..

Bilder kommer när jag fixat å trixat till det.

stora kassar mat på cykeln går aldrig bra

Idag har jag;

*jobbat

*handlat mat

*cyklat in i ett staket

*hjälpt cindy med bloggdesign





..precis som vilken dag som helst..

Spökjakt

Här kommer ett klipp om ett spöke i London. Kolla in!









HAAAAAA HAHAHAHAHAA! Nu blev du bra skitnödig va!?

ANUS

Men vilket jävla ANUS-väder!!!!!!!!!!

Tur som fan att jag snart åker utomlands..  Only one week to go, sen kommer Linda, och sen drar vi nånstans där ölen är billig och solen är varm! :)

hon var en del av den bästa tiden i mitt liv

Jag blev lite ledsen i ögat nu. Jag tittade på foton på en väns blogg.

Vi hade en helt fantastiskt rolig tid ihop under gymnasiet, och något år efteråt. Sen dess har hon bott utomlands, men jag blir alltid lika glad när jag träffar henne igen, även om det är sällan. Hon är så positiv och härlig, en sån person jag skulle önska att jag vore. Dom få gånger vi ses nuförtiden, d.v.s när hon besöker Sverige, så blir jag så rörd så tårarna alltid kommer, och jag tror aldrig hon riktigt förstått varför. Nog för att jag är en crybaby, och har alltid varit- men det är av glädje tårarna kommer. Ni vet när man saknat någon och man inte setts på 2 år, ja, då brister det iaf för mig. Hon var en del av den bästa tiden i mitt liv. Antagligen var det inte den bästa tiden i hennes liv, och det förstår jag, för hon har gjort så mycket mer i sitt liv än vad jag har, men för mig var det så, är så, och det är däför jag alltid blir så sentimental när vi väl ses.

Gymnasietiden och åren därefter är fortfarande den mest lyckliga tid jag haft i mitt liv. Så därför har hon en väldigt speciell plats i mitt hjärta som ni förstår, och ingen kan ta den platsen tills jag känner den glädjen igen.

Hon har varit i Sverige nu, nyligen, i Stockholm. Jag såg det på hennes blogg och på hennes foton.. Det gör mig ledsen. För det betyder att hon varit här utan att vilja träffa mig, eller tagit sig tid till det. Jag känner mig inte så mycket värd för henne längre. Det gör mig ledsen.

Det trillar en tår över min kind nu. Jag hade så gärna velat träffa henne. Jag skulle önska att hon velat träffa mig när hon var här.. Men tiden går, man glider isär sägs det. Måste det vara så? Jag vill inte att det ska vara så, men det är nog inget jag kan göra något åt. Åren flyger iväg, men jag kommer aldrig sluta älska, och minnas, de vänner som varit med mig under tiden. Jag vet iaf att jag alltid kommer bry mig om henne, och är jag nånsin i England, så är hon den första jag kommer vilja träffa.


Är inte livet skönt ibland?!





Ibland önskar jag att jag vore en katt.

 Ibland tror jag att jag är en katt.. För lika sömnig är jag varenda dag..

Cindy å ja, tra la la la!



Tänkte bara att ni skulle få se en fin bild på Cindy och mig när vi var på tacobåten i somras.

 Cindy är en fin vän, en riktigt fin vän, en sån som alla bör ha! <3

Tack för idag "glitterskatan" ;-p, (ja hon kallar sig själv för det för hon inte kan gå förbi en smyckesaffär utan att köpa nåt som blingar..) även om jag fullkomligt stupade i säng kl 21:30 ikväll.. men sen vaknade jag igen vid 00:30, så nu e det dags att sova igen!






Tandlös(-ning)

Ahaaaa, tack Petra då vet jag! =)  (se kommentaren under Nalle-bad-breath)

Han har tydligen dragit ut alla tänder i väntan på ett hollywood-smile och nya tänder.. Åh fy fan för att dra ut alla tänder.. Brr ryser av bara tanken.. Usch. Dragit två tänder tror jag i hela mitt liv, och det är inte roligt även om man har tre sprutor bedövning i käften. Men han hade säkert löständer innan, så han tog säkert bara ut bryggan eller nåt... och ska byta löständer.. hehe.

Då vet jag varför han gick omkring i det där munskyddet härom dagen.. Fast jag skulle nog hellre gå runt utan munskydd, det var inte så jävla foxy om man säger så med det där mintgröna höljet över halva fejjan.. Men antagligen luktar det väl illa, och kanske är infekterat, så anledningen var förmodligen just bad breath. Men då tar man väl B12 eller som dom gör så mycket reklam för..!?? Har inte provat för jag lider inte av dålig andedräkt, förutom när jag just vaknat då, med snus-saft runt hela munnen.. *yummie!!

Jag är så jävla klipsk!
Hopp tradderallan lej!

Vad är väl en bal på slottet?

Blev ingen fest för mig ikväll. Eller ska man kalla det festival.
Nej för att 080808 minus 080808 är lika med noll. TYVÄRR!

Känner mig skitdeppig just nu, egentligen utan anledning, för jag valde själv att stanna hemma för en halvtimme sedan. Men nu är det fyrverkerier som smäller över hela stan, och då blir jag deppig. Nu står alla och skrattar och festar och ler, och ska snart inviga utediskot på Sture.

Varför jag valde(tvingades) att stanna hemma? Jo för att P orkade inte, C kunde inte, A skulle dit, men satt redan på fest hos några jobbarkompisar på Östermalm och drack vin, så hon sa att vi kunde ju mötas upp sen.. Så då kände jag att nej, har inget vin hemma och har inte råd att dricka ute en hel kväll, så då får jag nog stanna hemma ändå. Sen ville jag inte åka in och möta upp Anna o co om dom suttit å festat innan, och jag kommer nykter själv, det kändes inte speciellt kul. Sen sms:ar såklart A nästan en timme senare, att jag gärna får komma dit innan, hon hade vin också som jag fick smaka om jag ville.

MEN SUG OXÅ!!!!  (Hade hon sagt det när jag ringt så.. hade jag varit där nu..men grejen var att jag skulle höra med P också om hon bestämt sig.. sen höra av mig igen till A..)

Men men, jag är alltså hemma istället, och det går väl ingen nöd på mig. Hade dock varit roligare att varit där ikväll och dansat natten lång.

SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA SYND jag inte visste om det här tidigare idag. Det är det jag är mest sur över just nu..!! =( Jag menar jag har ändå jobbat hela jäkla sommaren, och inte varit på något speciellt evenemang eller nånting speciellt överhuvudtaget, så ni kanske förstår att jag morrar inombords just nu..

Men men.... Vad är väl en bal på slottet......?


080808

Idag är en festlighetens dag i Stockholm, 080808, 08-ornas dag, och det fick jag nyss reda på.. GAH!!  Står väl i alla tidningar, men eftersom jag varken prenumererar på morgontidningar eller har varit utanför dörren idag och sett nån affish eller Metro överhuvudtaget, så visste jag alltså ingenting, förräns två timmar sen.. 

-Tja! Vad ska du göra ikväll?
-Hm, inget, tänkte kolla på Arkiv X, nya filmen, som jag laddat ner.
-Men, det är ju 080808 idag..
-Jaha, och?
-Stockholmarnas dag..08:ornas dag!

och där ramlade min polett ner.. när två olika killkompisar började berätta om vad som händer idag.

Det är inte lätt att vara blond igen ;-) Men hur skulle jag vetat?

Men kvällen har bara börjat, och den är inte slut än. Vet inte om jag ska orka försöka få tag på nån som vill följa..
 
C kan inte, för hon har jobbat dubbelpass idag och ska upp imorgon på grönan med killen å hans systerbarn.. P är på väg hem från ösund med bussen, så hoppet ligger på att hon ska bli sugen på att hänga med ut en sväng. Finns självklart andra jag kan fråga, men jag känner mest för att gå med nån som jag känner väl, och som älskar att dansa, och det gör både C och P. (CP! haha)

Stureplan kommer spärras av, och bilda ett stort stort ute-dansgolv med ljuspelare, och sprängfyllda högtalare som fylls med musik mixad av inhyrda internationella dj:s. Fattar ni vilket party det innebär för oss som älskar att dansa!!? Det har skinit upp här i Stockholm ikväll, kvällen till ära. Det har varit pissväder hela veckan. Ödet?

Känns som man bara måste gå, för den här kvällen kan man inte missa, eller?

Vi får se, vi får se.

((Jag rapporterar senare om jag tog mig ut eller om det blev The X-files-I want to believe...))

/888

Yes YeS YES!

Kräftan

den 8 augusti


VARDAG:

Du är en ärlig och fin vän, och är mycket omtyckt i din omgivning.


KÄRLEK/RELATIONER:

Efter en tids hängighet så skulle lite ny kärlek och romantik kunna pigga upp dig lite.


På a) svarar jag; Yes! I am! (och Tack för alla fina vänner som finns omkring mig också!)

och på b) svarar jag; Yes Pleeease! (kärlekstörstande jag behöver nån som myser med mig!)


Nalle-Bad-Breath?

Härom dagen fick jag för mig att vara duktig och gå ut på långpromenad. Det var i söndags. Jag gick längs Nynäsvägen, mot Enskede, vet inte vad gatan heter. Iaf en bit på väg så mötte jag en finsk bög som frågade efter vägen mot Sandsborgs tunnelbanestation. Han verkade vara på väg att uppvakta mannen i sitt liv, som han säkert hittat på förra veckans Pridefestival, då han hoppade av bussen, finklädd och med blommor i famnen. Jag visade vägen och gick vidare. Efter en bit så ser jag en väldigt ljushårig man, som jag tycker mig känna igen. Jag kisar, för jag undrar om jag verkligen ser rätt..? Såg ut som han hade nånting mintgrönt i ansiktet, och så här när det varit Pride så spökar ju folk ut sig med massa roliga saker, så jag tänkte att det är väl ännu en bög som ska in på avslutningen på Patricia ikväll..

Döm om min förvåning när jag kommer närmare och det är allas vår NALLE Knutsson som står där och fipplar med mobilen.. Iförd helt normala kläder, men med munskydd för munnen och näsan.. precis ett sånt som tandläkare har när dom gräver i munnen på en patient.. Jag var tvungen att titta en extra gång, och sen kunde jag inte annat än skratta för mig själv och gå vidare.

Fattade verkligen inte varför han gick runt med munskydd.. kanske dålig andedräkt.. Men Nalle är ju så skum så man blir inte ens brydd längre..  


Sked, gaffel och kniv

Självklart är det tråkväder den enda perioden jag är ledig i sommar. Lite över en vecka. Sen är sommaren över, lika fort som den kom. Hoppas det lyser upp snart igen. :-S

Fick mail från tidningen hennes idag, om att bli deras relations-bloggare, att jag skulle mejla om jag fortfarande var intresserad, då jag anmälde mitt intresse för en tid sedan. Så vi får se vad som händer och sker.. Frågade om man får någon ersättning, annars vette fan, jag har ju min blogg här, men såklart vore det ändå kul att blogga för en tidning. Det kan ju ge något i fortsättningen kanske.. Skulle vara underbart att få betalt för att skriva.

Nu ska jag ta och duscha, sen ska jag gå till globen shopping och köpa en present till lilla Lukas som fyllde två i söndags. Sen ska jag möta Tess på hennes jobb och följa med henne hem å överlämna den till lilla söta killen. Så längesen jag träffade han nu, man saknar ju gobiten! =)

Hade jättetrevligt på Anchor i tisdags förresten. Träffade massa roliga, trevliga tjejs å kills, alltid nice. Och det blev lugnt som utlovat. Sen kom mr Mys och hämtade mig och skjutsade mig hem, så jag fick skeda hela natten. Gosigt gosigt värre.

Fortfarande inte hört något från steket, men ett medium som jag träffade på Anchor, sa att det skulle gå bra.. Jag undrar det jag, men det skulle vara trevligt att se honom igen.

Hm..

Nä, duschen nu som sagt. Kanske blir en lunch på grillen hos Tess innan vi åker hem till henne å L. Gott skulle det vara, även om jag borde tänka på min analkande "fetma"..

see ya!

.

Stekaren å jag

Stekaren ja, Fredrik, han ville ju absolut att jag skulle ringa. Har provat en gång, den kvällen, för han ville jag skulle ringa samma dag som jag var där. Inget svar, telesvarare på en gång. Lämnade meddelande, och sms, men inget tillbaka. Så jag tänkte att det är väl som vanligt, ännu en kille som lovar guld och gröna skogar men skiter i att höra av sig, eller inte svarar när man ringer, som kanske ångrat sig dagen efter sitt alkoholintag.. Men han kändes verkligen seriös i att han ville träffa mig fler gånger. Han frågade mycket om mig, jag sa vart jag bodde, men jag tror aldrig jag sa vad jag heter i efternamn.. Kommer inte ihåg det faktiskt. 

Men så sa Cindy en sak idag, som hon har så rätt i, när jag klagade över att jag fortfarande inte hört något ifrån honom tillbaka, som jag helt glömt bort. Det var något fel med hans tele, den var off, när vi sågs, och han hade sagt till henne att han inte kommer få tag på mig, och att han måste få träffa mig igen. När jag gick därifrån så sa han att, vänta jag måste kolla så jag har ditt nummer igen, hämtade sin mobil och sen så var den lika avslagen, eller spärrad som innan, så han bad mig ringa honom.. Kan ju vara så att han råkat spärra den, jag sa att isåfall så har du iaf mitt nummer när du öppnar den.. för jag har ju ringt dig, så han skulle ha mitt nummer på mobilen.. Och han såg oroad ut.
 
Varför använde vi inte bara papper och penna som på den gamla goda tiden, då kanske han fått tag på mig nu.. om han nu vill.

Det är ju det som återstår att se. Men jag gjorde en luring nyss, skyddade mitt nr och ringde, och telesvaret slog igång direkt precis som i lördagskväll. Så jag har faktiskt lite hopp om att det faktiskt är något fel med hans mobil.. och att han inte har hört mitt meddelande eller läst mina sms.. Men vet inte hur han tänkte då att jag skulle få tag på honom heller, han kanske trodde jag tagit hans hemnummer också, om han har något..

Jaja, den som lever får se, som jag alltid brukar säga. Annars så kanske jag ska träffa greken i helgen. Det var längesen. Det vore kul om det blir av. Kanske en fest ihop, dansa lite. Petra ringde idag och är på väg hem, så på lördag blir det nog partaj... igen.. Mycket nu.

Ikväll blir det rockkaraoke med Tessan på Anchor. Men jag ska ta det lugnt. Några öl kanske, och roa upp Tess lite, som är lite depp över en jobbig operation hon ska göra nästa vecka, så ikväll har hon fått barnledigt och vi ska ha skoj as always. Det var längesen vi sågs nu. Alldeles för längesen. :) En månad eller nåt :)

Om bara stekarn kunde logga in på facebook, för jag har hittat honom där...

Discodancing

Detta har hänt;

*Fick reda på en persons true colors.. Thank god!

*Röjde på Sturecompagniet med Cindy och en vilsen supertrevlig engelskman som hette James, till kl 3 i lördagsmorse.

*Röjde vidare på Hell´s Kitchen. (James betalade vårat inträde med hans flygbolags kompensation på 50 euro.) Där stängde dom kl 5. Och där blev både jag och C inbjudna till nån viphörna av några slime-bollar på champagne, men vi avböjde...

*Blev uppraggad av en stekare..

*Hängde med stekaren hem i väntan på att t-banan skulle börja köra hemåt....

*Hånglade med stekaren...... (och jag gillade det.)
  (ha ha.. det trodde ni inte va?- MEN, han hade inte backslick faktiskt- där går gränsen även för mig ;-))

*Åkte t-banan hem vid 9 i lördagsmorse.

*I söndags sov jag hela dagen

*Idag har jag jobbat.

 En bit av min klänning och mina vackra ben ;)

 .  Cindy å James.

     James och jag lekte med lamporna på Hell´s Kitchen :)

    Så här såg vi ut innan vi gick ut. Sen blev det svettigt värre med discodancing all night looong. =)


Glamour

Cindy å jag. På väg.

Ikväll kan det bli Sture till och med. Vi har klänning och har klätt upp oss.

Vi är glamour!

 Sue Ellen/Dallas och Diana/V :)

       

RSS 2.0