Rosé, snus, ostringar 2karlar och några ru...

foto462 (MMS)

Rosé, snus, ostringar 2karlar och några rundor texas holdem.. Insatsen är dock mina inredningsstenar och inte riktiga pengar tur nog då jag är nybörjare :) men roligt och klassiskt att spela kort- det gör man alldeles för sällan!


Peace

Nu ska jag kolla strax på As good as it gets (livet från den ljusa sidan) vet inte hur många gånger jag sett den filmen men jag bara älskar den, en klar 10 av 10! Älskar Jack Nicholson, he´s the one and only, ja förutom Juliette Lewis som är min kvinnliga favoritskådis då.

Peace and love/ Sara




LYCKA!

Fy fan vad bra jag mår idag, helt fucking amazing. Var på bio igår, Sex and the city 2 med Cindy och Evelina, som var mycket bättre än ettan och jäkligt rolig! Så den kan jag rekommendera för SATC-fans! Sen gick jag och Cindy på...... ---> <3 KELLYS <3 !!!!!!! JA JA JA!!! Första gången jag är där sen i augusti, och jag fick komma in, iofs var det inte skitvakten Henke utan Micke som stod i dörren, men sen stod vaktchefen i garderoben och gick omkring väldigt mycket men nämnde inte ett ord om att jag inte skulle få vara där eller att jag varit portad. Jag bara ler idag, och jag log mycket igår, lyckorus. Kanske låter konstigt, men jag älskar Kellys och det är ett stammisställe för mig sen jag flyttade till Sthlm, och att bli fråntagen ett ställe man bara löööv har varit minst sagt jävligt jobbigt.

Ler bara ler, önskar jag kan fortsätta må så här bra resten av livet. Att vakna och LE och att ha en så underbar vän som Cindy, och alla trevliga männniskor vi träffade under kvällen. Norrlänningar som vi är så blev självklart några öl typ 9... sen äckliga Maccedonken, MEN- jag provade den nya kycklingburgaren med bacon och det var för en gångs skull gott!! Så jag kan tänka mig att gå tillbaka till och med. he he. Stripsen är så jävla äckliga så dom roade jag mig med att kasta på Cindy, det var skitkul tyckte jag... ha ha. Sen var det ett par killar som av nån anledning hade ett plastsvärd som jag började jucka mot folk med.... Mycket intressant kväll! HA HA! 

Oj oj oj. I am smiling!!!!! =)

Herpes, HIV och schizofreni?

Adhd, Bipolär 2 sen trodde skitläkaren att jag kanske har Borderline också. Har ifs en ex-kompis som har det, och vi var väldigt lika varandra, så det har jag säkert också.

Jaha.

Vad har jag inte? Herpes, HIV och schizofreni, tur det.....

Sex and the Globen

Nu ska jag göra som Cindy och Evelina gjorde igår kväll, se på Sex And The City The Movie så jag kommer ihåg lite, vi ska nämligen på premiären av den nya på torsdag. Ångrar nästan lite att jag hänger med på premiären, kommer ju vara full salong säkerligen.. Brr.

Två öl blev fyra.. När jag kom från to...

Två öl blev fyra.. När jag kom från toan tänkte jag överraska med en till- tre öl är lagom- Cindy tänkte tydligen samma sak. Så en öl stod redan på bordet. Ha ha. Ja ja. Fryser lite bara. Bara linne- inte med någon kofta nån av oss. Sen ska vi ned för rulltrappan som jag och M ramlade ner för- det blir bättre än i lördags hoppas jag...


På väg till fridhemsplan, ska träffa Cindy...

På väg till fridhemsplan, ska träffa Cindy å sola lite i Rålis. Jag glömde läppmojs, fan jag som brukar ha flera stycken i väskan, såklart..


Fan ska bli så jävla skönt att bli av m...

Fan ska bli så jävla skönt att bli av med den nuvarande läkaren, hon e seriöst så jävla blåst! nu ska läkarna vid globen ta över- snart hoppas jag- så jag slipper åka till det äckliga sjukhuset igen. Hon sa lycka till- jag tänkte; Dra åt helvete!..


Gråt, tårar, ångest. Gå in i bussen so...

Gråt, tårar, ångest. Gå in i bussen som känns som greklandsvärme a la 43 grader. Sitta här i 20 minuter till huddinge sjukhus. Ovisshet. Läkare. Första mötet tillsammans med Försäkringskassan- så jävla illa mår jag idag, kändes som jag ville spy förut och nu. Tur jag hade M hos mig som tröst- ville verkligen avboka, men det kan väl inte bli sämre antar jag. Nu ska jag svettas vidare- håller på dö här i bussen. Snart framme hos min nya Pissläkare..


Jag snattade en urblekt solstol på vinden...

Jag snattade en urblekt solstol på vinden härom dagen. Hittade den bakom massa bråte så det är säkert ingen som saknar den- nån som snarare bara dumpat den. Så nu har jag en skön solstol om jag ska sola i sommar. Bred o härlig.. Annars då? Haft en Pissdag med oförklarig gråt och ångest, men fått det dammsuget och någorlunda dammtorkat iaf.. Bra.


Jag och markus ramlade ner för en rulltra...

Jag och markus ramlade ner för en rulltrappa igår kväll efter en rolig parkfest. Det var intressant- idag kan jag knappt stå eller ligga, totalt blåslagen... Kul. Not.


Standard; Har du legitimation eller? Komme...

Standard; Har du legitimation eller? Kommer fan få visa leg tills jag är fyrtio...


Härligt rött vin? ;)

foto456 (MMS)

Härligt rött vin? ;)


Hjälp till!

I natt rensade jag tydligen garderoben- nu kan jag gå in i den, yeahjj!! Ibland är det riktigt bra med sömntabletter, dom får lite fart på mig även om jag typ gör saker i sömnen. Men det är ju skitsamma, bara det blir gjort. Skönt att vakna också och upptäcka att jag varit produktiv innan sömnisarna kickat in.. hi hi..  ;-)

Lämnade 4 påsar till Erikshjälpen nyss när jag gick ut på promenad. Tog riktigt emot när jag gav bort två likadana Zoul-tröjor för 400 spänn styck i olika färger, som jag haft sen kanske 6 år tillbaka, grym kvalité kan man säga och väl använda men fortfarande fina. Lite urtvättade kanske men varit väldiga favoriter. MQ is the shit. Eller var det shit, för nu skulle jag aldrig lägga så mycket på en tröja, tycker typ 249:- är mycket, ha ha, sjukskriven som man är, eller ska jag säga snål?!?

;-)


Lite bättre, lite stoltare, lite nyttigare.. haha

Lite stolt över mig själv, trots pollensäsongen och rätt djup depression på slutet, har jag kämpat mig ut 2 dagar i rad nu och gått 40minuterspromenader, inte överdrivet länge men tycker det räcker att börja med när man är otränad som mig.

Igår kom Cindy förbi på eftermiddagen och stannade några timmar. Satt bara och fikade lite och surrade, sen blev det nån timme ihop i soffan framför tvn.

Det var väl allt för minuten, nu blir det en dusch och fixa med lite tvätt och kanske gå till Globen och shoppa nånting. =)

kram!

***

Aloha!

Hej då!

Flög upp ur sängen med två sömnisar i ...

Flög upp ur sängen med två sömnisar i kroppen och gick in i badrummet och gjorde tre hastiga klipp, eller fyra..sen tog jag två olika leave in balsam och drog i överallt och såna mjuka droppar från håraffären mittemot tai Mahal som är så bra och luktar så gott. Så har mitt hår inte blivit fräschare imorgon efter duschen då jävlar får jag gå och klippa hos frisören och inhandla en riktigt bra hårinpackning... Typ. Natti


Halloj! Idag känns allt lite bättre. Var...

Halloj! Idag känns allt lite bättre. Varit o pumpat däcken och tagit min första cykeltur till dalens vårdcentral, skulle ta blodprover men dom stängde 15 idag såklart, jag kom dit kvart över. Så typiskt! Innan vid ett övergångsställe kom en kille på en annan cykel och frågade om han fick bjuda mig på kaffe och sa att jag är vacker.:)! En kille av utländsk härkomst- jag tackade nej och sa att jag är upptagen, då frågade han- imorgon då? Han hajjade tydligen inte hur jag menade med upptagen ;-) well well- nu sitter jag utanför globen på en bänk och solar lite och skriver av mig. Undra om jag ska ta en promenad i solen, vill inte gå hem, så less på att sitta i soffan... Ja jag ska väl knalla vidare en sväng nu.. Ha det Gött alla.


Skit

Jag vill inte gå och lägga mig för jag är "rädd" för morgondagen. Eller jag fruktar hur jag ska må och en ny dag. I vanliga människors liv kanske man längtar till morgondagen, men jag är inte vanlig, och det händer inte ett skit förutom att jag mår skit då..

Gråtit igen. Sminkade mig utan planer, men...

foto448 (MMS)

Gråtit igen. Sminkade mig utan planer, men iaf planer på att gå ut. Efter att jag lagt tid och möda och var klar började jag gråta och fick sån ångest. Kräktes till och med, fast inget i magen. Nu är jag ute iaf, gick riktigt tungt. Pressbyrån- latte- och nu sitter jag ensam på en sten i solen. Det är så synd om mig- bu hu..... Nej skriver inte för att folk ska tycka synd om mig, skriver för att skriva av mig och ha något att göra. En gubbjävel har tagit min favoritbänk oxå, men stenen är rätt skön. Nu flög en humla förbi. Allt känns orättvist. Strålande sol, jag vill må bra! Fan


Sprätta en öl- fet som jag e, men vad gör ...

Sprätta en öl- fet som jag e, men vad gör väl det? Snart kommer Cindy den snälla och då ska det smälla. Två öl och en tetra rosé. Tra la! Sjungandes.. Hej!:)


All in one?

Köpte dom här för 79 spänn på Ica, billigt för en månadsförbrukning, och hoppas dom hjälper mig uppåt. Kan inte annat än prova iaf.

 

För extra energi och kraft
Nya All in one är ett komplett kosttillskott som täcker dagsbehovet för sig som vuxen. I en enda kapsel, en om dagen, får du på ett enkelt sätt får ditt dagliga behov av vitaminer, mineraler och omega-3 tillgodosett.
En kapsel om dagen är allt som behövs!

Innehåll per dos (1 kapsel): % av RDI (Rekommenderat dagligt intag)
Multivitamin
Fiskolja (mg) 500  
Omega3 (mg) 280  
EPA (mg) 150  
DHA (mg) 100  
Vitamin A (μg) 800 100%*
Vitamin D (µg) 5 100%*
Vitamin E (μg) 10 100%*
Vitamin C (µg) 60 100%*
Tiamin (B1) (mg) 1,4 100%*
Riboflavin (B2) (mg) 1,6 100%*
Niacin 18 mg 100%*
Vitamin B6 (mg) 2 100%*
Folat (µg) 200 100%*
Vitamin B12 (µg) 1 100%*
Biotin (µg) 150 100%*
Pantotensyra (mg) 6 100%*
Järn (mg) 14 100%*
Koppar (µg) 900 **
Jod (µg) 150 100%*
Zink (mg) 15 100%*
Mangan (mg) 2 **
Krom (µg) 50 **
Selen (µg) 50 **

Helgens filmtips!

Ännu en skitdag, eller skitmorgon eller skiteftermiddag eller va fan jag ska säga.

Gråtit floder utan direkt anledning idag igen- men som tur var stannade M här lite extra länge och bara höll om mig. Sen när han gick, grät jag igen av ingen anledning, sen tog jag två sömntabletter och dammsög undan för jag höll på dö av allt katthår, sen gick jag och la mig och sov väl till 19.30. En liten kvälls-tur på Ica blev det också, sen har jag kollat på två filmer. Äntligen ro att kolla på film ikväll. Skönt det iaf.

Tittade på The Final, tror jag den hette, nån okej "skräckis" och sen The Bad Leiutenant med en av mina favorit-skådisar Nicholas Cage, mycket bra film, så se den är mitt tips till er om ni gillar honom. Han gör en jäkligt bra rollprestation som vanligt.





Mår så jävla dåligt. Gråtit. Nu har j...

Mår så jävla dåligt. Gråtit. Nu har jag tagit mig ut iaf- vilket härligt väder! Och jag har sovit bort hela dagen. Gråten i halsen fortfarande. Mascaran och läppglanset är på iaf- dagen är räddad? Fan fan fan. En latte på pressbyrån kanske. Jag ska bli stammis.. Igår i ringen idag vid globen. Så får det bli. Och ringa Tess, det var längesen.


Dom här två tavlorna köpte jag på bolagret...

foto445 (MMS)

Dom här två tavlorna köpte jag på bolagret senare idag, ja eller om man ska vara så himla precis, så igår blir väl nu då eftersom det officielt är torsdag. Häftigare än dom ser ut på fotot- blir glad av att se dom- frågan är hur glad nån som tar mig bakifrån blir..;-)men jag tror den nuvarande tycker dom är fin utsikt oxå, ja- förutom mig och min wunderFluffuppblåsta figur då. Eh nej dricka upp kamomilltet nu o dumpa i säng- the pills are kickin in as i speek.. Bye, have a good nights sleep everyone..


Tack

Tack Sandra för din fina kommentar, och ja, vi har bara hoppet kvar, men du har så mycket mer än så, du har familj och barn och så vidare, men situationen kanske inte ljusnar för det gällande jobb och framtid. :/ Stor kram tillbaka till dig!!

Blev så glad också när jag fick ett oväntat mess av T2 idag. =)




Klubbanernån

Åh jag har ju en klubba, en djungelvrål-klubba som söta Cindy köpte åt mig härom dagen. Ska smaka på den nu och försöka se en film eller kanske senaste avsnittet av sköna Håkans bar. Fan Håkan är ju för härlig, ungefär lika smart som Maria Montazami och alltid med roliga gester och uttryck.. Ha ha =)

Kramas?

Saknar M. Första kvällen vi inte pratat på jag vet inte hur länge, inte sen vi började träffas igen. Men vi pratade förut idag.

Vill kramas. Nu. Men det skiter sig ikväll tydligen. suck.

Här sitter jag på pressbyrån ringen och ta...

foto441 (MMS)

Här sitter jag på pressbyrån ringen och tar en latte ensam. Inte så mycket mer att säga. Deppvarning på mig idag oxå. Så trött på livet tyvärr. Önskar jag var glad o med en mysig känsla istället för denna misär.. Usch gånger två. Hej!


Grym kondis!

Det enda jag är bra på längre är att äta tror jag, fast jag har knappt ens lust med det just nu, och då är nånting fel. I eftermiddag har jag dock stått på min crosstrainer hela 15 minuter, men i 3 omgångar.

YEAHJJ! GRYM kondition jag har!! (sjUkt dålig)

Facebook suger!

Om nån undrar förresten, vart jag tagit vägen på FB, så kan jag meddela att allt bara flippar ur och nyss när jag var in för första gången på länge så hittade datorn en trojansk häst... SUCK! Vill ju kunna se foton och hänga med lite, men icke, så nu förlitar jag mig på att nån ängel därute kan hjälpa mig att ta bort skiten från Facebook...

Anus!

Låg och grät i sängen i morse efter att ha ringt och avbokat mitt läkarbesök jag skulle på idag. Känt mig så deppig på slutet och det är värst på morgonen, så nu har jag själv höjt antideppen och får hoppas det blir bättre tills jag ska dit, fick ny tid av receptionisten om 2v..

Så jävla jobbigt det här. Ikväll och när jag är deprimerad kommer många tankar, tankar om vad det ska bli av mig, med mig, egentligen. Sån jäkla ovisshet om allting. När jag blir frisk, om jag blir frisk, vad händer då? Kommer jag hitta ett jobb igen, kommer jag orka, kommer det bli bra om jag får ny medicin. Usch vad jag hatar det här och all ovisshet. Ska iofs ha möte med försäkringskassan och läkaren snart nångång så då kanske vi kommer fram till något bra, men det känns ju omöjligt så länge jag håller på mixtrar med medicinutprovning å allt sånt.

jävla skitliv.

Annars mysigt värre med M och så, men ikväll är jag ensam, ensam och trött- men trött är jag väl alltid, börjat vänja mig nu, eller snarare för längesedan. Dricker järn+C vitamin varje dag, kanske behövs något mer, men jag tycker att läkarna borde föreslå något vid det här laget. Kanske ska prova rosenrot igen, gjorde ju det ett tag men fick huvudvärk varje dag av det, det passade inte ihop med övriga mediciner tyvärr, hm, så får se vad jag gör. Nu kom jag på att jag ju inte ätit omega 3 på länge, kan ju fan vara det också, samt att jag slutat med en medicin... 

GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!! Hate it!! Tänk om man ändå fick leva ett normalt liv utan mediciner och depressioner. 

Utredning pågår.........

Jag fick en klubba av Cindy- vad söt hon ä...

Jag fick en klubba av Cindy- vad söt hon är! :)


I brist på annat skickar jag denna underba...

foto409 (MMS)

I brist på annat skickar jag denna underbara östersunds-kebab-bild till bloggen medans jag sitter på tåget mot city. Klev upp kl 16, bara sminkat mig, druckit järn och tagit en mandarin..inte likt mig att inte äta något. Blev ingen träff med jenny förut, var så trött å orkeslös och deppig men nu har jag tagit mig i kragen å ska träffa c fast jag helst skulle sova vidare. Nu framme på tC- hörs later!


Jämlikt? ;-)


Mixed states

Snacka att jag har mixed states- som det faktiskt kallas, tyvärr!

Ena dagen mår jag piss, andra mår jag bra..

Avskyr när världen känns så mörk, kall och ensam, jag vet ju att jag inte är ensam egentligen, men känner mig oftast väldigt ensam i min lilla deprimerande bubbla till värld. Tyvärr igen, men det är sanningen. Jag kan ju höra av mig till folk och hitta på saker, men när jag är nere blir det lätt att jag "hellre" sitter själv, fast jag inte borde, men det går inte bara att "rycka upp sig" som folk kallar det, nej tyvärr för tredje gången, jag önskar det gick att göra så. Men jag har iaf försökt börja göra lite saker för att inte bara sitta hemma, och det är så skönt när jag väl tar mig iväg, oftast, men ibland ångrar jag mig djupt också för jag mår dåligt och bara vill hem igen, men nu tar vi det positiva....

Igår följde jag med M till söder och träffade A hemma hos honom i Hornstull, drack en öl och så spelade vi vänd-tia, japp och roligt var det även om jag bara vann en gång. :-) Sen gick vi och mötte F och tog en promenad på söders höjder och satt vid en mysig utsikt och softade, sen sa vi hej då till F och gick till en annan plats, utanför en kyrka, och såg på solnedgången över söder, mycket vackert och skönt att ha gjort annat än suttit i soffan en dag..!!

Idag gick vi in på söder tillsammans i solen, satt och solade lite, sen drog M vidare till kompisar och jag handlade lite, tog en energidryck och lånade Mc D:s bänkar och solade lite till, när jag satt där kom Jennys bror Crille med en pudel i antågande.. ha ha.. Så vi snackade lite skit, sen gick han och hunden som han var hundvakt till vidare. Imorgon ska jag ju träffa Jenny m familj som är här i Stockholm å hälsar på så det var så komiskt att jag träffade på Crille precis nu.. Men han e schysst så det var trevligt att säga hej.

Nä tror jag ska bädda ner mig nu, ensam ikväll, packat lite "paket" som jag ska skicka imorgon och sen träffa Jenny kl 14, kul kul.

Kram och Godnatt!

(shit ni fick en kram av mig till och med- lajbans!)

Skräckfilmshumor

Jippie det funkar!! =)

Mycket lättare nu att mobilblogga än förut. Nu skickar man bara ett vanligt sms till ett "mobil-nummer" 0730-121163 (men du måste ha ditt mobilnummer inlagt på din blogg såklart), så vips har man mobilbloggat, testade precis som ni såg så nu kommer nog många många fler tankar att landa på bloggen, kanske tankar jag inte bör skriva ibland, tankar jag har när natten kommer..

schi schi schi- ha ha ha...... 

Jason.... kommer och tar dig...

...Nä jag skojjar bara till det lite med min sjuka skräckfilmshumor.

Hej och hå provar bara mobilblogga lite

Hej och hå provar bara mobilblogga lite


RSS 2.0