mys å cash

Tankarna har börjat släppa efter det som hände när jag fyllde år. Antagligen för att jag har jobbat, jobbat och åter jobbat- vilket är bra så jag får bort tankarna och får in massa cash till utlandsresan i slutet av augusti.

I lördags fanns det dock tid för en liten vinkväll hos Petra o co, sen ut på patricia, som sög värre, så vi drog hem rätt tidigt allihopa. På hemvägen träffade jag på två "småpojkar" på gullmars som var skittrevliga, 22 år, riktiga lammkött.. haha. Började snacka och skämta med dom och sen fick jag åka med 50 meter med deras taxi för det var sånt pissväder. Det sötare lammköttet ville ha mitt nummer, och fick det, sen har vi snackat lite på msn om ditten å datten. Alltid roligt med nya kompisar, för det blir knappast nåt mer med en 22åring.. Moaaaaaa ha ha haa. :) Lite väääl rått lammkött till och med för tant leopardhonan. ;-)

I söndags sov jag rätt länge sen bjöd jag över ett sked-och-film-sällskap och låg i soffan och myste, sen sov han över och kramades med mig hela natten och morgonen. Så himla gosigt!! Kände att jag behövde det. Eller behöver oftare. Närhet saknar jag verkligen, till det manliga könet. Annars får man ju närhet av vänner och på jobbet, men det är en annan sorts närhet det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0