IRRITERAD.



FAN vad irriterad jag blir.

Tog en promenad till banken, betalade in för en auktion jag bjudit på på tradera. Promenerade sen vidare till skanstull i duktig gemak. Solen sken och det var kallt men skönt. Strosade runt på Åhléns och halvt som halvt förgiftade mig själv inne på parfymavdelningen i jakten på en ny parfym. Köpte lite schyssta skivor för lite över hundralappen bara. Johnny Cash, Backyard Babies och Replay Reggae, men där började irritationen. Jag trodde det skulle bli ännu billigare för det stod skyltar överallt i hela Åhléns "30% på reapriset" , sen så stod det "Ytterligare 30% på reapriset" på bl.a skyltarna vid skivorna!?? Så jag tänkte ja men det måste ju betyda att man räknar ut först 30% på reapriset, sen blir det alltså ytterligare 30% på den summan av kardemumman, men nä så var det ju inte oturligt nog, men seriöst så tog jag en diskussion med den snäsiga tönten till skivförsäljare för han verkade inte ens hajja hur jag kunde tro en sak, han menade på att kunderna inte förstår när det står 30% på reapriset, men va FAN seriöst, det här är väl nåt man inte hajjar om något!! Dagens första irritationsmoment!

Efter att jag först svängt in på apoteket och köpt ögondroppar för jag är så torr i ögonen att jag ta-mig-fan knappt ser nånting så gick jag vidare en sväng inne på Ringen, som ser förjävlig ut helt enkelt, varför måste dom bygga om allt? När jag gick in bankade nån jävla snickare typ ner taket så det dinglade på halv nivå där man gick in, hallåååå, det går folk här din jävla idiot dessutom höll jag på skita knäck.. Grr. Dagens andra irritationsmoment!

Fortsatte halvsur å dann till Willys för att inhandla lite mat å grejs. Affären är så jävla liten att man blir irriterad bara på att man inte kan gå nånstans utan att få en rispåse i huvet eller en sur gammal kärring som ska trycka pattarna i ryggen å tränga sig förbi till billigaste falukorven som självklart jag också vill ha..ungefär. När man väl är färdighandlad, slängt upp varorna på bandet och ber snällt att få växla en hundring för att ha en tjuga till tåget hem så tittar den lilla snorungen till expedit surt som en räv och ger mig motvilligt växel fast jag nyss handlat för flera hundringar på kortet.. SUCK. Ställer mig i trängseln och försöker packa stressat för att alla bara handlat en mjölk å jag står där med varor för hela mitt kylskåp.. å det är litet å trångt å gaaaaaaah skitpåsarna går sönder bara jag knappt packat i en tredjedel. Dagens tredje irritationsmoment... 

Går iväg mot t-banan med två proppfyllda påsar som jag dessutom är lite orolig över ska gå sönder när som helst, slänger fram mina två tio-kronor med en kasse på varje arm, då säger personen bakom luckan att det kostar 40 nu. VAAAA??? åååååååh men det är inte sant, skojjar du? nej han skojjade inte. Han försökte tala om att jag kunde gå in på pressbyrån å köpa biljett för 20 men dom hade slut på dom nyss, å annars kunde jag sms:a på nåt sätt å få biljett. Jag sa att jag bara hade 20 å tänkte planka, då sa han att det är kontroller. va i hela helvetet. Där står några töntiga connex-snubbar i sina brandgula västar, å jag suckar å ställer ner kassarna, börjar leta efter en tjuga till, när jag väl fått fram den så säger han att jag kan köpa för 20 på pressbyrån för jag ifrågasätter om det alltså är 40 kr för en zon. Men jesus, så jag försöker få upp två tunga dörrar innan jag kommer in på pressbyrån, dessutom är det en trappjävel upp till disken. oj oj oj. Börjar fråga vad det kostar nu då å han säger att det kostar som vanligt men det bara är det att det kostar 40 att köpa i luckan i spärrarna nu. SUCK. Döda SL!!!! Gick ut, visade min biljett, och frågade varför han inte sa att det kostar 20 på pressbyrån innan jag tog fram 20 till, då sa han att han sagt det men jag blivit så sur å inte lyssnat.. haha.. mycket möjligt. Jag sa iaf att jag inte var sur på han utan på SL å tog mig igenom spärrarna med en biljett å två kassar som nu blivit ännu tyngre. Puh. HATA SL!!!!  Dagens fjärde och största irritationsmoment.

Sätter mig å väntar på t-banan med en cola light i högsta hugg, nu är jag så irriterad att jag är på bristningsgränsen å döda nån i närheten. Trött, hungrig, inte en snus på flera timmar.. Dricker min cola, lugnar ner mig och väntar in nästa tåg och tänker att jag inte har något att stressa hem till. När jag väl är hemma, packat ur allt å ska lyssna på min nya Johnny Cash glad i hågen, så funkar inte ljudkortet igen på datorn, men ÅÅÅHHHHHHH såååååå IRRITEERAD, så nu lyssnar jag på den på min gamla cd-bandspelare som inte funkar så bra, så nu har jag lyssnat på första låten om å om igen för cd;n hoppar tillbaka till första låten hela tiden så fort den tar slut.

Snacka om IRRITERANDE
.

Tror seriöst jag behöver sova lite lunch nu..




over and out.... 





Öl, öl, hemskt mycket öl!

Antingen så börjar jag bli gammal å skör eller så super jag helt enkelt för lite nuförtiden.

Bakis två dagar är inte kul och det är just vad jag fått uppleva efter helgens jag-å-ola-super-ner-oss-å-går-på-kellys-lördag.

Var meningen att Mary å company skulle komma hit på en liten förfest, men som alltid med mary så är planer till för att brytas å dom skulle sitta hemma hos henne istället, och jag hade bjudit hit Ola för jag trodde vi bestämt att vi skulle sitta här för en gångs skull innan den stora festen på gärdet, men men. Ola kom iaf och vi drack och vi drack och vi drack. Skrattade och drack. Vin, cider, starkcider, jordgubbssnaps från rhodos med färska jordgubbar åsså öl på det å sen till tåget.
Ja å Ola Jag å Ola fryser!


Just innan vi skulle åka till den "stora festen" så fick jag ett mess från Mary att festen sög, dom hade redan gjort sin lilla föreställning på scenen och undrade vart vi var och om dom skulle komma. Vi sa att då skiter vi i det å drar på Kellys, sagt å gjort, jordens längsta kö, eller kanske inte men tillräckligt lång att stå å vänta i för det var kallt å jävligt, å dessutom verkade sveriges sämsta fjortiskör står där och värma sig genom att sjunga som några jävla gaphalsar så jag pallade inte och gick förbi alla å lirkade in oss först istället. :)
-
 "jag är ju här varje helg så jag behöver väl inte stå i kön va!?" HAHA. vilket skämt, inte där varje helg direkt, men stammis är jag nog ändå ;) så vi fick gå in före.

Puh.

Väl inne vankades öl på öl på öl, och sen sa Ola något om att han kanske skulle börja beställa in mineralvatten istället, men nä fan tyckte jag så vi drack vidare av alkoholhaltiga drycker. =). Ola berättade att en gammal vän till mig sitter å snackar skit om mig till honom.. fattar inte vad hon får ut av det, men men, har man borderline så mår man väl inte så bra kanske och måste snacka skit om andra för att försöka må bra själv.. Men att göra det till honom, som är en av mina bästa killkompisar, och som jag känt sen ettan i gymnasiet, vilket är 14 år nu, är rätt lågt måste jag säga.. Roa dig med nåt annat gumman..

Sen råkade jag hångla med stammis-staffan hela kvällen till stängning, vilket iofs var trevligt, men usch vilken hemsk syn när han skickade bilderna på mig igår från oss där på slutet. Man såg ju eh.. väldigt fräääsch ut. not. hehe men men, på 2 bilder av 3 så såg vi ju riktigt härliga ut..hehe.

Hångel är alltid nice å vi hånglade riktigt bra ihop, å det var dessutom alltför längesen jag hånglade!

(Just i fan, träffade Ante också från Östersund som e polare med Linnet och company. Fan det var inte igår, å han ropade på mig när vi gick förbi kön, trodde inte han skulle känna igen mig, men inte lyckades jag med det trots mitt svarta hår..;))

När dom stängde sa jag adjö till en fortsättnings-hångel-villig-sugen-man och Plankade in på t-bananen, skulle tre stationer hem, och inte så otippat så gjorde jag en "Sara" och spydde i tåget.. EN station innan jag var hemma. Usch och fy på mig. Jag blir så jävla illamående av t-bananen när jag har druckit..ehe.. lite för mycket. aj aj.. tur nog vet jag inte vilka som satt där och jag vill inte veta heller. Vet iaf att en trevlig tjej uppenbarade sig och satte sig bredvid mig och strök mig snällt över ryggen. Jag bara "tack" å klev av nästa.

Som mamma sa i telefonen;

-"Du går väl inte och blir full nu då på festen, när du åker hem själv sent på natten!?"
-"Såklart jag ska bli full, det är ju fest!"

.. å full blev jag och själv åkte jag också hem. Dumt, farligt, men härligt ibland att bara få va, utan att man typ vet vem man är. ;) eller nåt... Var iaf glad när jag såg att alla saker låg i min handväska i lördagsmorse och att man inte glömt hela baletten på tåget eller nåt.

Igår när jag klev upp sent där på eftermiddagen, eller ska man kanske kalla det mot kvällningen, gjorde jag lite frulle, å sen tänkte jag ta lite plättar å ställa in dom i micron, vips så står det redan ett fat där från föregående natt, så jag försökte tydligen fylleäta här hemma innan jag somnade, men glömde förmodligen bort dom å la mig istället. Så jag provade å värma dom lite lätt igen å det gick ju finemangen, haha, gamla plättar med smör å ost på.. MMm gott.

Jaja. Nä nåt annat hade jag inte på hjärtat idag hörrni.

Har tagit en sömntablett faktiskt för att jag har inte fått till min dygnsrytm än trots att jag jobbade natt för en vecka sen imorgon. Det är jobbigt. Tur jag kan ta ett pill om det krisar, för jag tar dom bara i nödfall, sånt där skit vill man inte bli beroende av. Får väl se om jag somnar gott nu. Ska försöka få iväg räkningarna imorgon, gå på banken å betala lite stuff jag köpt från tradera, eller stuff, smink såklart.. vad annars ;) och stryka och hänga upp mitt andra par nya gardiner från indiska. Dammsuga borde jag också, men det tar verkligen emot, även om jag tror jag måste imorgon. :/

tjing tjing! Nästa helg ser jag fram emot fest med Jenny, Anna å Cindy! =)

Ödet.

5:38. Kanske borde sova nu men jag råkade somna i soffan från 20 till midnatt så jag blev som lite pigg igen dårå. Dessutom jobbade jag natt i helgen och har inte ställt om dygnet och jobbade natt igår igen, så det är väl naturligt att jag är vaken nu.

I helgen vankas det big time party. Marys x och hans kompis fyller 30 så hon har bjudit med mig, jag har bara träffat honom två gånger, men det blir ju kalaskul. Ska tydligen vara 100 pers nånting och det ger ju en alla opportunities till att lägga ut ett nät eller två... om jag nu vill det. ;)

En speciell person har senaste nätterna fångat mitt intresse totalt. Spännande. Mysig. Rolig. Ger mig uppskattning. Att han dessutom är en kille som gillar kvinnor som ser ut som kvinnor och inte "kvinnor" med skinn och ben bara är ju ett stort plus då min lilla "övervikt" har gäckat mig totalt i sinnet den här vintern, så nu kan jag ju gå upp några bh-storlekar till utan att skämmas.. haha. ;) Nej då så fet är jag väl inte, men när till å med morsan säger att jag blivit lite rund då får man börja akta sig..Hon har ju alltid frågat om jag äter.

OM jag ÄTER??? det är ju fan det enda jag roar mig med.. och att spela betapet då. Helst samtidigt. Mitt trevliga och osociala kvällsnöje, göra några goda mackor, eller varför inte en smoothie med banan, juice och jordgubbar å sen spela några matcher.  Samtidigt snackar jag ju med människor på  msn och det är väl iofs inte sååå osocialt..

..särskilt trevligt är det att prata med han. Men med min vanliga tur så "träffar" jag inte någon här, utan självklart 50 mil bort.. jaja. Ödet får väl utvisa om det är menat så eller om det bara är något tillfälligt internetragg..

Hoppas på ödets positiva inverkan denna gång.. att det är menat.

Såg redan reklam angående den där jävla alla smärtans dag som jag hatar så mycket, men kanske blir det en alla hjärtans dag för mig med i år. Vem vet.

Hoppet ska aldrig överge mig, även om det känns så för jämnan. Nä, upp med hakan, och uppskattning och "kärleksförklaringar" godtas verkligen när man som mest behöver det. Kanske var ödet ändå..

=)

Skumt sa skumgummit!

Det har hänt nåt skumt.. ringde och kollade av mitt konto och idag har jag blivit 5025 kr rikare, trots min inredningsshopping på runt 700.. hmmm.

Inget från a-kassan, det kollade jag just och det kommer aldrig på tisdagar, där har jag koll. Hm..

Kan det vara min alkoholiserade mångmiljonär till Farbror som satt in 5000? Han surrade i julas till både min mor och far att han skulle ge mig 5 papp i julklapp.. och det visste såklart inte jag förräns jag åkt hem igen.. suck. Jag och syrran åkte dit efter att han ringt mig när jag var uppe i norr, men då var han inte hemma.. Men jag hade ju fått en insättning på 5025 så det stämmer inte heller..kan inte vara han. Hm

Kan jag ha fått tillbaka från skatteverket då jag betalade in brutto till a-kassan för en skuld jag hade i några år.. Tror jag inte heller på då a-kassan sa att jag själv måste ringa till skatteverket, och när jag provat ringt så har dom ju haft typ 117 i kö så jag har alltid lagt på och tänkt att jag tar det en annan dag.. Hm.. så det stämmer inte heller..

Det är nåt skumt. Men vips satte jag iaf direkt över dom på sparkontot, hoppas nån jävel har gjort nåt fel.. hö hö hö. Men det lär ju visa sig isf.

Kanske kommer det ett brev på posten imorgon om att jag vunnit pengar. Näe, in my dreams. Hmm. Skumt sa skumgummit.

Nu kan jag ju inte sova för det heller.. Hm....... Börjar genast tänka på att jag kan gå och köpa den där morgonrocken i polyester som är så mjuk och go, och kanske ett nytt duschdraperi..haha

jaja morgondagen kanske utvisar..

John Chris coffee å bröstförstoring.

Haft ont i halsen ett tag nu, varit slemmig och lite halvhängig. Tror att en förkylning är på gång eller så är det bara min allergiattack- efter mitt lilla hemmapyssel idag -som precis som alltid gör sig påmind när det är dags att dammsuga. ..Härligt, jag behöver inte ens fundera över när jag måste dammsuga, jag nyser konstant, då är det dags.

Var i city idag och träffade Cindy som flyttat ner nu till sin relativt nyblivna pojkvän Jerry, de på hennes förra jobb i Östersund hade retats lite lätt över den roliga namn-kombinationen och jag kan hålla med nu när jag ser det i skrivandets stund, Cindy å Jerry. :)

Tog en fika på John Chris Coffee å kollade in massa nördiga människor utanför, snackade bröstförstoring och inredning. Ja, nån bröstförstoring är då inte aktuell för min del och har aldrig varit, jag har ändå gått upp en kupa naturliga bröst i vinter så och det är skönt att man slipper tänka på sån falsk marknadsföring då naturen gett mig precis dom bröst jag önskar ändå. Men Cindy däremot har nästan aldrig haft några av dessa kvinnliga attribut så jag förstår att hon vill köpa sig ett par. ;.-) Intressant att prata om dock .. :)

Efter fika å snack tog vi en shoppingrunda på några timmar. Jag kom hem med nya gardiner, nya tabletter som jag ska ha som dukar, tre stora ljuslyktor, en jättefin träram som jag nu har placerat fotot på mamma i, ett set till badrummet med tvålkopp, tvålpump och mugg och ett stort fint lila ljus.

Helt slut när jag kom hem av utmattning så jag kröp ner i min obäddade säng och somnade några timmar. Snoozade å sen klev jag upp vid 19, käkade fiskpinnar och sen har jag bara pysslat, slängt skräp, tvättat, dammtorkat, lagt på mina nya tabletter på borden, ställt upp ljuslyktorna, fixat i badrummet m.m så nu är det riktigt fiiint här och det är bara dammsugningen imorgon som saknas, ja, och dom nya gardinerna såklart som ska strykas och sättas upp. De gamla svarta tror jag att jag slänger, dels pga att det samlats så mycket katthår som aldrig går att tvätta bort helt och dels för att en viss person köpte likadana, så slipper jag komma ihåg honom.

AAtttttttttttjo, för hundrade gången. Fan, måste dammsuga imorgon. Men nu är jag faktiskt lite manad när det ser så fint ut här, kanske ska avancera och skura golvet också!?

Ödets ironi..

Inte ofta jag gråtit till Hypetrax-The Darkside. Aldrig. Men när Tess skickade över den via datorn, ja Tess skickade den, hon som är värsta hårdrockar´n, och det här är techno/trance, så kom fan tårarna. Alla minnen från Östersund och när jag var ihop med Krille, inte han jag grät över, men alla minnen när vi var ute och dansade, jag och Linda och Sandra och allihopa. Vi var jämt ute och dansade. Jämt! Nykter som onykter, flera gånger i veckan under gymnasietiden, fan vad jag saknar den tiden.

Så tårarna kom, å ingen låt gör mig så glad som denna och alla gamla godingar. Tänker på när man stod på scenen och dansade hej vilt hela nätterna. Gick och drack vatten och dansade vidare. Eller röjde, snarare. Röjde allas arslen ur vägen! Man känner sig så fri och jag blir så lycklig av att dansa. Sjukt nog var det otroligt länge sen jag var ute och dansade till sån musik, trots att jag älskar det.

Måste ta upp det igen, inte konstigt man höll sig trimmad på den tiden..

Kanske blir på lördag när Lollo har fest, hon älskar också att dansa. Hope so!

Tårarna brukar inte heller komma när jag står vid köttdisken på Ica, men idag gjorde dom det. Jag fick kämpa för att inte börja gråta efter ett besök på apoteket som resulterade i att jag blev 815kr fattigare när jag i själva verket trodde jag skulle få mina mediciner gratis.
Jävla idioter som inte sa till sist jag handlade att mitt apotekskort gick ut den 23 december, när man har så dyra mediciner, blir så jävla lack. Därför kom tårarna efter att jag typ skällt ut farmaceuten eller iaf sagt att dom kan ju säga till så man vet, för dom hade inte satt nån ny klisterlapp på kortet eller nåt.

-”Men det står ju på kvittot du får.”

Fitta.

Inte hennes fel, å det sa jag, men ändå. Usch vad less jag blev. Men det var ju bara å pröjsa å säga tack..

Well well.

Tog med mig Sirpa hem å lagade en korvstroganoff å bjöd på, sen lugnade jag ner mig för det där med åtta-hundra-spänn-åt-helvete-grejen!..

Igår var jag förresten och träffade Tess och Lukas å käkade pizza å snackade dynga. trevligt trevligt. Vi har ju snackat skitlänge över nätet så det var på tiden att vi sågs. Hon var ungefär som jag tänkt mig, men rösten känns ju alltid konstig när man aldrig hört den förut. Värsta stockholmskan..hehe. å jag då en bondtölp från norrland, men vi kommer nog ha mer trevligt ihop känner jag på mig. Som Tess sa, ödets ironi.




Rövvikar å ölmage

Killar är muppar, utom några stycken fåtaliga, och jag har köpt en ny jacka idag!


Superfin, mörkgrön i ull eller nåt sånt. Matchar mina ögon perfekt och priset var det ultimata 299 på rea! nice. Trodde inte man kunde hitta några fynd längre för att alla redan varit ute under mellandagarna å tagit allt läckert, men ack så jag bedrog mig å så tur jag hade! =) Happy me!

Dock trött som en björn om vintern nu och ska nog kila till sängen strax å sussa. En dag i Farsta tar kål på mig. ;)


Det stormar utanför som värsta oceanen och jag är lätt oroad över flaggstången som snart ser ut att sväva in i mitt fönster...


Kanske borde tillägna släkten några ord också; I helgen var syster+ 2 kids här. Wilma å Alicia. Det var mysigt, och jobbigt. Det blir lätt lite jobbigt när man är så många i min etta, men det går, och det är det värt. Vi gick på Disney on Ice i lördags som ungarna, förlåt Wilma-hon tycker inte man ska säga unge, för det låter som ett dumt barn, hade fått i julklapp av syrran å Ulf. Det var trevligt men otroooligt högt ljud inne i Globen så det kändes inte som man varit på en föreställning, utan snarare som man varit ute och flygit några timmar. Men flyga är nästan bättre ändå, trots att jag har lite flygskräck. Gräsligt högt ljud var det. =( Men annars mysigt.


Dom åkte hem igår morse och jag vinkade av dom på T-centralen 7,45 sen tog jag mig en promenad ända hem sådär på morgonkvisten. Det var jättemysigt faktiskt att gå genom gamla stan och bortöver. Passade på att fota lite fina byggnader och sånt, stockholm har mycket fina hus, och jag älskar söder.


Vilket osammanhängande dagboksinlägg men skitsamma.


Upptäckte i söndags på en shoppingtur i Globen när jag provade ett par jeans att jag ser förjävlig ut bakifrån verkligen. Arslet har börjat fått såna där vikar på sidorna som jag absolut avskyr, så nu ska här motioneras och läggas om i kosten så jag blir fin igen.


Apropå fin så gick jag faktiskt till frisören igår. Chansade till det och ringde Hårtrion som ligger här på hörnet, och gick dit och klippte en page med rätt så mycket längd fram och uppklippt bak, blev jättenöjd faktiskt för första gången på väldigt länge. Var visserligen 3 år sen jag var hos en frisör sist, och då var det helt okej också, men hon klippte bara toppar å efter det jag själv klippt, å innan det var gången jag klippte mig 3 gånger och fick pengarna tillbaka på Drop In på Sergelsalongen, gå inte dit............ aj aj.

Inte konstigt att man hellre klipper sig själv va?


Well well. Kommer lägga upp lite bilder i bilddagboken så håll utkik om ni är nyfikna!


so long for now on.


Vem vet- inte jag..

Januari idag, 2007 till och med.

Jag minns nyårsafton 2000 då vi firade hemma hos mig i min 2:a i Östersund nästan som igår, och ändå har så otroligt mycket hänt sen dess- ja inte så mycket i mitt liv då men i mina vänners. Många har fått barn, förlovat sig och skaffat hus eller större lya, vissa har separerat, och jag, jag är fortfarande singel som en ensam liten snigel som stakar sig fram på den mat den får..

Har visserligen flyttat till Stockholm och bott här i 4½ år, haft lite olika jobb, träffat vice versa killar, men ingen true love å inget stadigt bra jobb som jag vill behålla tyvärr. 

Men men jag antar att det kommer när det är menat att komma, om det nu är menat så. Annars får jag väl sitta här med mina katter tills jag är 70 och ruttna bort däremellan.

Det pissregnar utanför och det är ingen skillnad mot för i oktober, det ser likadant ut, något kallare bara. Har inte orkat sätta min fot utanför dörren idag för jag jobbade natt inatt och har sovit rätt länge idag, men imorgon ska jag försöka hitta på nåt. Kanske dags att tänka på refrängen nu för klockan är 03,44 och det är väl dags att sova så jag vaknar nångång i tid..

..så får vi väl se vad 2007 har att utvisa för mig om det händer nåt nytt, om jag träffar nån kärlek, om jag får ett bra jobb eller om jag börjar plugga.

Vem vet -inte jag, vem vet inte du.

 

Gott nytt fucking år!

Så sitter man på jobbet å har nyss firat in det med en skål å några rapar med en boende, i pommac, snacka om soft nyårsafton, den är ni avis på va!? ;)


Innan det var jag förbi Mary å company i Aspudden å fick iaf mig lite jordgubbsbål och bärs å precis när den gick upp i skallen å alla började bli roliga då var det dags att åka på jobbet. Trist men sant. Ändå väldigt lättförtjänta pengar inatt måste jag säga. Fira in nyår, göra potatissallad, kolla till några som sover och sen typ göra vad jag vill tills kl 7.


Mary bjöd också på goda snittar, nötter, chips, godis och Flygande Jakob till middag. Har aldrig ätit det förut faktiskt men det var riktigt gott trots att det är en middag som innehåller bananas. Brukar inte tycka om det i mat, men smaskens å så mätt jag blev. En citronfromage med riven choklad på på det å sen var det typ bara dags att tacka för mig och gå.


Sprang sista biten till t-bananen å dörrarna slog igen mitt framför ögonen på mig så jag fick tacksamt stå kvar å vänta in nästa tåg 10 minuter senare. Blev sen till jobbet, men va fan det är ju bara nyårsafton en gång per år och när nån ändå bjussat på partajj så vill man ju hinna njuta lite iaf. Tänkte ju att det inte kommer hända nåt på nyår å skiter typ i det också å bara för det så fixade Mary fest såklart å kom på det för några dagar sen, då hade jag tagit på mig att jobba och jag tror inte i ärlighetens namn dom skulle uppskatta mig något mer om jag skulle låtsas få maginfluensan just idag. ;) även om jag hade god lust..


Det smäller som satan här utanför och det är vackert, men va fan det är en ny dag imorgon, då ligger alla bakis och jag ligger och sover sött utan fantastisk huvudvärk och konstans påhälsning av Ulrik som alla andra kommer ha imorgon. Nä jag är nöjd ändå. Det är lugnt.


Har inga nyårslöften för det är bara blahaj och ingen håller dom ändå.. men under 2007 hoppas jag;


* att alla moderater går och dör och att a-kassan inte ska förändras.. vilken den kommer göra men ändå..


* att jag får finna kärlek och lycka


* att det händer nåt spännande i mitt liv


* att jag ska resa utomlands igen snart


* att jag kan fixa en fet 30-årsfest


å bla bla bla typ massor man hoppas på..

men men.. vi får se vad ödet utvisar.



Gott nytt fucking år på er alla!!!!


RSS 2.0