In case of... emergency

Efter en massa jobbande så började jag äntligen igår, när jag var ledig, att sätta ihop min byrå som jag inhandlade i början av juni. Då det blev några telefonsamtal emellan så blev jag tvungen att avsluta då jag var klar med ramen och fortsätta idag. Det blev för sent att spika å dona å störa grannarna. Ikväll när jag kom hem efter jobbet så tog jag en dusch och sen satte jag igång igen. Nu har jag äntligen fått ihop byrån och placerat den i hallen. Nu funderar jag på att måla hallväggen i nån läcker färg. Kanske åt det rödlila hållet, eller nåt annat spännande.

Är det nån fler förresten som ogillar värmen just nu? Asså jag tror jag dör, jag smälter fullkomligt bort i den här hettan. Så äckligt varmt ute, och så äckligt varmt på jobbet. Urk!! Duschade som sagt när jag kom hem, sen strosade jag runt i nattlinnet, men efter ett tag bara rann svetten igen. Inga persienner här, och solen har legat på hela dagen i min etta, så det var lagomt mycket sauna när jag kom hem.. och lagomt omysigt. :(

En annan sak är att jag fick min lön för juni idag. Suck! nej, jag vet, man brukar inte sucka när man får lön, såvida inte det saknas cirka 3-4 papp p.g.a att chefen fyllt i min lönerapport jävligt slarvigt och helt missat att fylla i min sjukvecka, så jag har hållt på strulat idag, ringt lönerna, ringt chefen, fyllt i ny rapport som hon ska gå till kontoret med på tisdag.. Undrar hur länge jag får vänta på min extra utbetalning. Det borde bli några kronor eftersom hon missat 11 timmar storhelg + en veckas sjuklön..

Jaja, det ordnar sig nog. Tur man har lite undanstoppat in case of..

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0