A-kasse-horor.

Jag vill sparka nån i skrevet. Jag vill skrika och slåss. Jag vill gråta. Jag vill bara somna om. I all evighet.

Tror ni a-kassan kunde tänka sig att ge mig ersättning för EN månads studier på komvux. Nej, såklart inte. Den turen har jag bara inte. Avslås! 

Börjar tänka på ödet igen..

Visst syrran har rätt. Det är mitt val ändå hur jag ska göra. Ska jag ta mina sparpengar för att läsa kursen jag tänkt läsa i fem år? Mitt val. Men det är så mycket jag vill göra för dom pengar jag äntligen sparat ihop. Allt bara brast nu tack vare dom jävla a-kasse-hororna..

Dessutom lovade jag att ringa chefen idag och berätta hur det blir, om jag ska plugga eller inte i juni för hon måste veta om jag ska ta bort några pass.. Så nu ska jag alltså avgöra det här på en timme ungefär. Blir så himla stressad, får ångest och vill bara gråta och bete mig som en barnunge.

Just nu känner jag bara att jag skiter i det. Jag skiter i allt och alla. Jag skiter i att plugga. Jag kan jobba som timvikarie och få resterande i a-kassa i all evighet. Vem bryr sig? Tydligen inte A-kassan iaf. Och tydligen inte jag heller. Vad fan ska jag göra här i livet.. Jag vet inte vad jag vill än, när kommer man få reda på sånt?

Jag blir så lätt omotiverad. Bara struntar i allt om något inte går som planerat. Måste gå ut med räkningarna till en brevlåda 100 m bort- jag orkar inte.. men jag måste..

Jag tänker gå och lägga mig igen. Tjura. Tills jag kommer på nåt bättre. Ringer jobbet vet jag inte vad jag ska säga, för jag har inte bestämt mig än, så jag kanske skiter i att svara.. Vill inte jobba nästa helg nu heller. Vill ingenting.

F U C K everything. Varför kan inte livet få kännas lätt EN dag iaf?






Åtgärder

Åtgärder jag skall försöka vidta eller har vidtagit redan.

*inte köpa hem mjukt bröd, smör eller ost.
( vidtagit, men smygäter nån macka på jobbet då och då=skärpning tant valross! )

*gå snabba morgonpromenader
(delvis vidtagit innan jag blev sjuk  och varit i över 1½ vecka)

*antingen förnya mitt medlemskap på Eriksdalsbadet, köpa sats-kort -som blir ungefär 3 gånger så dyrt -men ligger närmare, eller köpa träningsmaskin från tv-shop 
(funderar på saken)

*sluta äta onyttigt och oregelbundet
(detta är svårare än man kan tänka sig särskilt när man jobbar natt då och då, men jag försöker tänka mer på vad jag stoppar i mig och när)

*försöka aktivera mig själv mer, göra annat än att sitta framför datorn&tv (försöker vidta åtgärd...nu e de sommar nu e de sool.. nu e de bärssss i parkeeen.. damn it!)

Hur skall det här gå!?

Återkommer med ytterligare info.....

Tragik på högsta nivå.

Dagens tre stora frågor..

Varför hittar man inget att shoppa när man fått lön?

Idag var jag och Cindy i city. Vad kommer jag hem med? En duschkräm, en anticellulite-hudlotion, en liter lättmjölk, en minikeso och en godispåse.. Inte riktigt det jag ville komma hem med.. men alltid något..

Varför ser jag ut som en valross nuförtiden?

Jag börjar sakteligen närma mig 30 strecket. Det kan ha något att göra med hur jag ser ut, och jag kan alltid låtsas skylla ifrån mig på åldern.. Men förmodligen så har det mer att göra med att jag typ bara sover och äter under vinterhalvåret och får det extrema kolhydratsuget som jag har svårt att kontrollera.. så lagom till sommaren är jag inte direkt Fit For The Beach, utan snarare Fit For The Weighwatchers. Jag har blivit lat, slapp, omotiverad och tryckt i mig för mycket mackor helt enkelt. Därför ser jag ut som en valross. 


Varför börjar min rumpa formas efter datastolen?

Jag hade faktiskt en datafri dag igår. En hel dag utan internet och msn. Kan ni tänka er? Ni som jag förstår säkert då varför min rumpa inte tenderar att se ut som ett putande äpple längre  utan mer som något slakt med vingar som dallrar på sidorna.  Mmm så erotiskt.. Nä så fruktansvärt osexigt att jag funderar starkt på att göra något drastiskt som att köpa en träningsmaskin från tv-shop.. Man kan ju alltid prova. Lite får jag faktiskt skylla på Eriksdalsbadets cross-training-maskiner, dom är inte någon höjdare, inte alls lika behagliga och roliga som de maskinger gymmet i Hornstull hade.. Om man då jämför med förut när jag tränade och stod 20 minuter innan styrketräningen och 20 minuter efter om inte längre på denna gudomliga rump å lårmaskin.. Nu har jag inte stått där alls senaste året. Ja, ni kan tänka er som sagt. Detta måste åtgärdas snarast. Mår inte bra av att se mig själv så här. Inte det minsta roligt. Och jag börjar förstå människor som går upp i vikt och till slut bara struntar i det.. det är jobbigare att ta tag i än man tror när man väl sitter där..

Min f.d rumpa = ( I ) = snygg :)

Min nuvarande rumpa < I > = Inte snygg.. :´(




.Mitt liv börjar bli tragiskt..

OCH

O C H kära vänner.. glöm aldrig bort mitt motto..

Behandla andra så som du vill bli behandlad själv!

Kåldolmen i brallan..


Lugn bara lugn, såklart jag kommer fortsätta blogga. Jag kommer inte sluta vara personlig, men jag kommer kanske sluta vara så ingående och detaljerad på vissa saker ;-)

Live privatliv måste man ju ha också inte sant?

Well well.

Hade en liten dejt här igår iaf, med lite rödvin. Trevligt. Men trevligt blev kort för snubben var redan bakis och fick ont i skallen av rödvinet så efter en timme på ballen med vin och sol så drog han.. Ännu ett svepskäl? En till som tycker jag är ful, fet och äcklig?

Nej jag tror inte det, tror han ärligt talat blev glatt överraskad :) Den här gången hade jag lite mer tid på mig, att sminka, välja kläder och fixa håret.. Häromdagen ni vet, när en viss Herre kom med thaimat, då blev det så himla hastigt så jag förstår om han drog så som jag både såg ut och betedde mig.. Alltså man blir snurrig när man har feber och är sjuk, man känner sig inte så fräsch heller och inte ens jordens smink kan sminka bort det.. När han var här kände jag mig typ full på nåt konstigt sätt och vis, blir man full av att ha feber? :)

Nåväl, gårdagens dejt frågade iallafall om jag ville ses igen, och ja, det kan jag nog tänka mig, och se mer vem han är.. Kändes lite torr först, kanske lite nervös.. men sen så blev han bättre, eller så var det pga att jag druckit vin... och jag tål inte så mycket i det här sjukdomstillståndet jag är i nu.. ;-) Han försäkrade mig om, senare när jag frågade via sms, att det inte berodde på nåt annat än huvudvärken, men han förstod om jag trodde det.. Men nej, jag har riktigt svårt för att lita på killar såvida dom inte visar direkt att dom är pålitliga, och det är ju svårt att visa på en gång också..

Så ja.. här står jag och stampar med andra ord.

Skulle gärna träffa ni vet Herr-som-kom-med-thaimat-härom-dagen igen- men jag tror dessvärre det är kört. Han visar sannerligen sin frånvaro. Eller så kan det bero på att jag till slut praktiskt taget våldtog honom per sms- men jag blir så satans frustrerad när inte människor kan ge ett enkelt svar! Ska det vara så svårt? Ja, Nej, eller försvinn! Ett svar är valfritt med valfri text och det är valfritt om man vill svara, men jag blir galen då man väljer att inte svara då man själv påbörjat en konversation.. och sen bara lägger ner.

Då kan jag seriöst bli som besatt av demoner, och då ger jag mig i c k e.. jag blir som en tjurig gammal nucka som inte fått nåt banga-langa på några år... eller förmodligen värre..

(*Men killar dom räknar med att vi tjejer minsann alltid ska vara till lags, redo, och besvara dom direkt, helst på alla fyra, när dom ligger där med kåldolmen i brallan, eller när dom bara vill ha sällskap?!
*) 

Nä- Sug min Snabel, sms betyder Sug Min Snabel. Det blir alltid missförstånd eller så får man inget svar.. Kanske ska lägga ner min sms-karriär? Fast det vore ju tråkigt.. blev ju utnämnd som den som sms;ar snabbast av en kille på Kvarnen som i förbifarten såg min ivriga tumme på mobilsiffrorna, så man kanske måste upprätthålla sin titel ändå....  


Punkt. Jag tror det var det, och det ser sannerligen ut som min blogg fortsätter i samma anda som förut.. Tyvärr skulle jag vilja lägga till..

Håll till godo, jag är snart tillbaka med mer inside information om mitt ytterst spännande vardagsliv- på en plats.. nära.. dig....

(O__--)

Sorry lorry glory porry

Ledsen kära vänner, men jag känner att jag kommer få strama åt livremmen lite vad gäller mitt bloggande..

Tog även bort mitt lilla tidsfördriv.. så inte hela världen vet vem jag är. Creepy som sagt var ordet.

Ha en schysst helg, själv ska jag softa ikväll, kolla på filmen 16 Blocks, och nu ska jag göra köttfärssås och käka tortillas och grönsaker.

Ibland känner man så här..

Creepy

okeej. saker börjar fan bli creepy..

Många kan nog få en väldigt dyster inblick i mitt liv eftersom jag ofta skriver när jag är ledsen, det är mitt sätt att bearbeta saker och ting, och allt släpper när jag fått skriva av mig. Sen är det bra så. Så därför är min blogg inte den allra gladaste ibland, men jag får ju kommentarer som gör mig glad, att jag hjälper andra som har eller haft det svårt i vissa situationer, och då har man iaf stöttat nån, bara genom att vara sig själv och att dela med sig.

Självklart skriver jag även när jag är lycklig, men eftersom jag inte direkt är inne i någon lyckoperiod just nu så ser det rätt tragiskt ut senaste veckorna.. tyvärr..

*****************

Det blev aldrig ringt till A.-kassan idag heller för att jag vaknade relativt sent och var uppe alltför länge igår. Mary ringde och tog med mig till Gålö Naturreservat som vi strövade omkring i, tog lite kort och fikade på en liten strand. Jättefint. Ett sånt ställe skulle jag verkligen vilja ta med mig min kärlek till, inte för att jag har nån, men om nån skulle dyka upp innan jag dör ;-) vore en sån utflykt väldigt härligt. 


Foton kommer läggas upp som vanligt i min bilddagbok. www.leopardhonan.bilddagboken.se. Här får du ett litet smakprov på en sjukling ute i naturen..

    
Klicka på mig så får du se mig sjuk, nästan osminkad, "utan" ögonbryn och otrrrrrrroooooligt (som Tilde de Paula säger) charmig ändå. ;-) haha.
Tror det är dags att färga..

 
Nej skallebank, måste vila nu. När ska jag få bli frisk?

Vackra!

Postat av: Agnetha


Hej gumman!
Vad glad jag blev när jag läste att du ska plugga. Jag har väntat på det, ser du.
Och jag vet ingen annan än du som kan se så fräsch ut fastän du är sjuk/"hemmasunkig"....


Nu blev jag så himla glad! Tack gumman med guldrumpan !!!

Du är så söt, som socker, jämt :)

Här är Agnetha med sin son William.Visst är dom vackra!

image47 ( jag hoppas du inte tar illa upp, men du är så fin, ser ut som en modellmage gör det också fast du nyss fick barn där :)


Varför?

Sen gick jag in och läste mitt horoskop för idag och imorgon.. Det är verkligen inte meningen att jag ska åka tydligen.. eller? Jag tror ju på ödet. Det har ju verkligen visat mig att ingen kan följa, jag ska börja plugga kanske, jag blir sjuk, just NU. Nu när jag tänkt åka....

ÅÅÅÅHHHH varför kan man inte bara få vara glad?

Fredag den 18 Maj 2007


Äventyret lockar. Men försök stå emot! Det du bedömer som en spännande upplevelse riskerar att bli rena fördärvet, av den enkla anledningen att omdömet sviker. I ekonomiskt hänseende ska du också iaktta försiktighet. En affär kan bli i dyraste laget.


Ödet

Jag tror ödet spelar ett spratt med mig just nu..

Hade bestämt mig angående att resa själv. Träffa Michalis m.m... Att eventuellt åka lördag eller söndag. Men då har jag alltså gått och blivit sjuk som sagt och är fortfarande hyfsat dålig. Haft feber, svettats, ont i halsen och pratar som Klas-Göran 49 år, med grov grov röst.. så blir jag inte frisk som i ett nafs imorgon så är det nog kört. Har inte ens kollat om biljetterna finns kvar idag, men igår fanns dom till Rhodos Stad kvar iaf.

Gick ner till brevlådan igår i "farstun" och då hade jag fått brev från Åsö gymnasium att jag kommit in på Naturkunskap B som jag sökt, utan att ens bifoga några betyg eller nånting från Ösd, så fick jag alltså besked om att jag kommer in.. och isf ska börja kursen den 31 maj-27 juni med 4 timmar per dag.

Ringde AF kundtjänst och hörde om dom vet om man får gå när man har a-kassa, dom hänvisade såklart mig till a-kassan, ringde dom och dom stängde kl 12 igår. Kan ju inte ringa idag för det är röd dag idag, så nu måste jag alltså sitta å vänta till imorgon innan jag får klarhet i nånting. 

Får jag gå kursen? Kan jag åka till Rhodos? 

Jobbet har även ringt om massa jobbpass, både i helgen och nästa såklart, bara för att jag är sjuk och bara för att jag inte vet såklaaaart. Suck.

Att få vara med dig är som ett lyckopiller för mig.

Linda.

Vi har varit vänner över 10 år nu. Det kan vara 12 år också, minns inte exakt hur gammal jag var när vi träffades. Men jag minns den första gången vi sågs. Du hade mellanblont hår och vita kläder. En vit partytop nästan helt i spets. Vi träffades genom Sandra hemma på Odensalagatan 51 en fredagkväll om jag minns rätt.

I vilket fall är det väldigt länge vi känt varandra, och tiden går ju fort när man har roligt, inte sant!?

Våran vänskap är stark, och för mig är det nog den starkaste och mest betydelsefulla jag haft, och idag är en sån dag då jag vill berätta för dig hur jag känner, hur otroligt mycket du betyder för mig och jag hoppas jag aldrig nånsin kommer förlora dig.

Skulle jag förlora dig, min vän, skulle det kännas som jag förlorar min andra hälft. Men jag tvivlar inte, trots att jag är van svek från både vänner och kärlekar. Jag vet att vi kommer finnas för varandra tills dagen vi dör, ja så säker är jag på våran vänskap, våran relation till varandra.

I vått och torrt har vi stöttat varandra. Vi har båda haft det jobbigt i själen under många långa år, och ingen annan än du har förstått mig, så som jag önskar. Kanske för att vi gått igenom väldigt mycket liknande saker. Du har aldrig dömt mig, men du har alltid sagt vad du tycker, och det uppskattar jag väldigt mycket. Jag har alltid också varit den som säger vad jag tycker, både positiva och negativa saker, men du har ändå tagit till dig av mina råd, precis som jag tagit till mig av dina.

Vi förstår varandra och vi läker varandra. Att få vara med dig är som ett lyckopiller för mig. 

En vänskap för mig innehåller tillit och förståelse, ödmjukhet, glädje, nån som tar men som kan ge lika mycket tillbaka. Så känner jag för dig. Du ger mig dom bitarna jag söker och dom jag alltid vill ha kvar i mitt liv. Du delar med dig, engagerar dig, du tar dig tid för mig även fast du har ditt eget liv.

Visst har vi också haft våra duster ibland, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Alltid. Det bevisar vilken styrka vi faktiskt har tillsammans och vilket ömsesidigt engagemang våran vänskap alltid haft. Det bevisar även vilken  underbar vän du är och har varit under alla år.

Tänk allt tokigt, roligt och galet vi gjort under åren. Tänk alla tårar vi gråtit ut hos varandra. Är det någon jag saknar här nere i fjollträsk, trots att jag fått många nya vänner, så är det du. Men du har klättrat så högt upp på mount everest att ingen nånsin kommer kunna klättra högre.. Ingen kommer nånsin ta din plats. Det vill jag att du ska veta.

Du är min bästa vän. Nu och för evigt. 

Älskar dig Linda!



 Cartoon Glitters : 172840



Vänner är som bilar.

Ahaa nu förstår jag. En viss vän har börjat umgås med en vän hon lärde känna genom mig.. så då är det ju bara att dumpa mig alltså.. då var jag inte nånting att ha längre!?

Blir så jävla besviken, igen.. Som om man inte räknas längre för att man är singel och inte har en pojkvän att ta med på parmiddag? Kan man inte vara vänner fortfarande fast ens liv förändras? Tess har både kille(ar) (ha ha) och barn, hon tar sig tid ändå att umgås med vännerna, för att ta ett bra exempel. Så borde det vara och förbli.

Jag förstår verkligen från början att om man är nykär att man kanske blir väldigt osocial ett tag, oftast blir det nog så för alla, och visst skulle jag också önska att jag hade nån att dela livet med, men jag skulle inte välja bort mina vänner för det. Det finns inte på kartan. För skiter det sig mellan mig och min kille, då jag finner honom, då finns inte mina vänner kvar heller om jag bara skiter i dom.

Man kan inte bara sitta och vänta och aldrig få något tillbaka. Jag funkar inte så iaf och jag har visat att jag inte orkar längre. Jag orkar inte bry mig om er som inte bryr er om mig längre. Varför skulle jag? Men jag kan inte heller bara gå, jag måste poängtera och tala om vad jag känner för att jag tycker det är ärligast att göra så och inte bara sticka huvudet i sanden och låta allt rinna iväg. Sånt kallar jag fegt. 

Usch och fy.

Nä fram för Anna, Jenny, Ola, Tess, Mary och Cindy + alla vänner i östersund som jag inte träffar ofta men som jag vet att jag alltid kan höra av mig till i nöd och lust.. Sandra, Agneta G ( och nej jag har inte glömt dig Agneta J ;-) du finns där du med.) och Linda.

Och Sara, min Sara Norling. Vi har inte träffats på 3 år men jag vet att hon är min vän ändå. Sånt känner man bara. Hon bor utanför London och vi mailar då och då. Får hoppas vi kan ses snart. Det är delvis mitt fel för jag har sagt hundra gånger att jag snart kommer till London. Nu ska jag ju åka till rhodos själv så då kan jag lätt flyga till London själv också när jag "lärt" mig och vågat flyga själv..och träffa Sara, kanske i höst.

Men Linda, Min Linda- Du är bäst, av alla!

Apropå vänner man uppskattar mycket så ska man visa det också. Jag ska skriva ett brev till Linda. Hon vet redan att hon betyder otroligt mycket för mig och jag messade henne senast inatt och sa att jag älskar henne, men jag ska berätta för henne hur mycket jag känner, och jag vet att hon kommer uppskatta det precis som jag uppskattar varje gång hon talar om för mig hur mycket jag betyder.

Man har många kompisar, bekanta, men få riktigt nära vänner, och så ska det väl vara. Det är verkligen inte alla som vet allting om en och ändå tycker om en.

Eftersom jag gillar fina bilar kom jag just på ett nytt ordspråk..haha..

Cars Images : 190549 Vänner är som bilar.. Dom fina kör man in i garaget, dom andra kör man bara iväg..

Rätt hyfsad om jag får säga det själv ;-)

Den blå lagunen.

Nu har jag bestämt mig. Jag åker själv till Rhodos en vecka snart igen. Har messat Michalis, han är fortfarande singel och han är på :)

Ska bli helt underbart att bara åka iväg igen. Jag ska fira min kommande 30årsdag och bara njuuuta av sol, god mat, shopping, och Michalis chokladbruna ögon då- och lite mer kanske.. ;-)

Självklart blev jag sjuk nu, sååå passande.. suck. Igår när jag kom hem gick jag och la mig direkt efter jobbet kl 13 och sov till 19, bara låg och svettades. Sen på kvällen hade jag frossa igen men låg ändå å svettades samtidigt hela natten, det betyder feber antar jag.. och jag har jätteont i halsen idag. Usch. Bara jag inte får halsfluss. Men jag har 3 veckor på mig nu att åka, så det borde gå vägen nån dag snart..

Finns ett bra tillfälle att resa på, och det är nu på lördag. Resa för 2079 med Airtours och då kommer jag få ospecificerat hotell men hamna i Rhodos stad.. + transfer. Dyrare att åka själv tydligen. Skitolle också. Men men. 2000 spänn är ändå överkomligt, oh ja. Så så snart jag blir frisk bokar jag och sen drar jag.

Kom på det i går kväll när jag låg och frös i sängen, att va fan, skit i alla andra, ingen som kan, alla har redan planerat sina semestrar- men jag kan, och jag vill, och varför inte?

Jo för jag är flygrädd och inte direkt så van vid Arlanda eller andra flygplatser heller för den delen. Har aldrig flygit själv nånsin, inte ens mellan Östersund och Stockholm, så det här blir stort för mig och jag kommer vara mäkta stolt över mig själv när jag kommer hem. Känns tryggt att åka till Rhodos igen för där var jag ju i oktober med Mary och träffade dessutom Michalis som bor där. Jag kan gatorna och ställena, vet hur det ser ut och vart jag ska ta vägen. Kommer till å med ihåg vart bankomaten finns... Å det kan ju vara bra för om jag känner mig själv rätt så blir det nog en hel del shopping. Ska köpa det ljuvliga shampot och balsamet som jag köpte sist i gamla stan där, som är det bästa jag nånsin provat.. suveränt bra. Det är helt slut nu, men det var det jag stod och luktade på i duschen när jag hade en dålig dag och mindes de ljuvliga dagarna i Rhodos.

Tänk att dofter gör så mycket ibland!?



Det här är FALIRAKI och den underbara "blå lagunen" dit Michalis körde oss i oktober. Dit ska han få ta mig igen! :)

Fuck the rest.

Nu sitter jag och kollar resor. Jag funderar på att åka själv i värsta fall..

Här är zakynthos. Ser lockande ut va!? en vecka i slutet av maj för 1500.... Temperatur 24+ och stigande.




mjau

Cartoon Glitters

Ultra-icke-blond.

Nä det var inte min dag igår. Först var det eld och lågor, lycka och glädje. Sen förbyttes det i ilska och ledsamhet. Inte nog med det när jag skulle bleka håret köpte jag en annan färg jag aldrig provat på ica.. jag var ytterst tveksam eftersom jag skulle bleka mitt nästintill svarta hår.. Men dom hade inte den vanliga sorten, och det här var också ultrablond, så jag tänkte jag kör, ska ju ändå färga över med en ljusare brun sen... så det gör inget om det inte bleker så jättemycket..

Smäller i skiten i håret. Väntar en timme. Vad har hänt? INGET. NADA. NOTHING. förutom att hårbottnen är vitare.. Tänkte bara, FAN jag skulle köpt Jane Hellens blekning som jag vet är den bästa. Dum jag är.. Tar balsamkuren i den lilla påsen och upptäcker en liten påse till bredvid.. blonderingspulvret.. som jag alltså glömt att hälla i resten av smeten. Fy fan vilken jävla pissdag. Märks att jag inte hade alla hästar i stallet igår. Att jag hade tankarna på annat håll..

I den andra blekningen är det bara 2 ingredienser så jag tänkte inte så noga.. är så van att färga håret själv.. Men men.. Inte konstigt att jag inte fick blekt hår.........

GAAAAAAAHHHH!!!!

Ska ta min morgonpromenad bort till Netto sen för att se om dom har billig blekning där.. annars får jag gå till Globen senare.. eller så går jag till Farsta, det har jag aldrig gjort, men det kanske kan ta en timme eller nåt.

perfekt.....


vuxen?

http://www.vuxenpoang.com/

Gör testet... :)

Din vuxenpoäng är: 14.4


Din ålder borde vara 26.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
För att se ditt poäng senare, spara den här länken

Hörru! det är dags att växa upp någon gång. Kanske dags att flytta ihop med pojkvännen eller skaffa bil? försök iallafall att ge ett litet vuxnare intryck.

Dustbusting..

Köpte iaf en ny dammsugare igår- äntligen- när vi var i Farsta Centrum. Den kan jag ju roa mig med idag, men om jag blir så mycket gladare av det tror jag väl knappast eftersom jag brukar bli aggresiv när jag dammsuger..


image46

En av marknadens tuffaste dammsugare i läcker grön färg. Det är dessutom ett riktigt kraftpaket. Liten och kompakt men trots det en motor på 1600 Watt och en reglerbar sugeffekt upp till hela 400 Watt. Sugeffekten regleras enkelt via en fjärrkontroll på röret. Teleskoprör ger dig möjligheten att ställa in rätt ergonomisk längd på rör samt underlättar förvaring. Hepafilter rensar utblåsluften med mycket hög filtrering. Dessutom utnyttjas Silver Nano teknik för att ta död på bakterier i dammsugaren. Aktionsradie på 9,2 meter.



Den matchar även min inredning just nu.. Kan det bli bättre..

ÅH vilken "underbar" dag.

**Dammsuga. Bra att ta till när du är ledsen och upprörd. Du får dessutom ett rent hem... Du kan slå runt hur du vill, slå bara inte ner nån, förutom kvalsteräcklena som invaderat. **

Ge mig godis!!

Ge mig godis nån, jag vill ha gooooodiiiis, det är ju lördag, å inte ens macken är öppen längre.. suck. Visserligen skulle jag kunna ta mitt feta arsle för att cykla till skanstull och köpa där, men det som ni hör, låter ju helt absurpt. Klaga på sitt feta skrälle till kropp å sen ta cykeln för att köpa godis. Nä. Jag får väl ta en banana istället eller göra en smoothie med banan å jordbubbar.

ja så får det bli.

MEN det är den här jag suktar efter.. godare har jag inte smakat på länge!!

gå och köp nu!


Strin-Emil is da mään.

string emil  BMW



string emil micro Bikini Home

string emil Swim Naturpark

HA HA HA. Vem skulle inte vilja träffa på String-Emil nån dag, kanske i kön på Ica eller på Skansen?

Kollade in hans nya bilder å han är ju för kul... Måste nästan köpa en t-tröja med han.
ASGarv-

Här sitter jag och roar mig med String-Emil när Mary vill ha med mig på Kellys.. men jag orkar inte ikväll. Jobbat 4 nätter och klev upp kl 20 ikväll. Jätteseg och trött.. Men det här fick mig på bra humör.

Alltid lika kul med String-Emil, och det som får mig att skratta tills jag kiknar är ju att han är så seriös i det han gör men han verkar inte förstå hur patetiskt det är.. men tjänar pengar gör han säkert.

iaf. www.string-emil.de för er som behöver skratta av er! :)

Diskdilemmat..

fortsättningen på diskdilemmat.... haha någon har svarat detta; :)


Hej! Ur miljösynpunkt är det ingen fara att köra en halvfulldiskmaskin. självklart är det bättre om den är full men en diskmaskin av det märket vi har här drar ca 14 l vatten per diskning och ca 1,5kwh per timme kostar ca 80 öre ink skatt o moms. Lägger man på det och rundar av grovt uppåt så blir det ca 50 öre. När man handdiskar och står och sköljer under rinnande vatten så går det oftast bra mycket mer vatten än 14 l (fast nu är det väl ingen här som sköljer under rinnande vatten).


å då svarade jag detta.. som är min final opinion..  


3/5 Jag vidhåller min åsikt om det ovanstående diskdilemmat... Det är självklart att det är slöseri vatten att köra två halvfulla diskmaskiner än en full.( 28 liter ist för 14.) Tycker bara att man måste se längre fram än här och nu, tänk på dom som inte ens har tillgång till rent vatten..
L Om det är snyggt och städat när man lämnar sitt arbetspass men lämnat en halvfull diskmaskin eller diskmaskinen inte hunnit gå klart så är väl inte det hela världen?? Trevlig helg./ Sara

haha mucho intressant som händer här på jobbet va?

Nu är jag för övrigt inne på 4 natten, det börjar kännas lite segt, ögonen känns redan grusiga av trötthet men har tagit med några filmer igen som jag kan roa mig med när andra uppgifter är klara... Imorgon när jag vaknar blir det kanske en bio om det går något bra och sen kanske nån bärs på det nånstans på söder. Man vill utnyttja det härliga vårvädret, som iofs just nu är det kalla vårvädret, till att göra saker på, och inte ligga hemma, men kanske behöver jag ligga hemma en helg nu efter allt partajjande som varit. Nästa blir det kryssning igen med Jenny å co. så jag har något att se fram emot.

Jag och Mary åker förhoppningsvis på en sistaminuten till solen inom några veckor, sen i mitten av juni kommer mamma och wilma ner och hälsar på några dagar. Wilma är överlycklig att få åka ner igen till mig. Hon är så söt min lilla systerdotterängel :) en annan som är söt är ju Lea, fick prata en snabbis i telefonen med henne ikväll. Hon sa "pappa gömmer" "hej då" puff å kram". Dom lekte tydligen kurragömma.. :) hehe såå söt.

nä ska man kanske jobba lite.. vilket innebär, surfa, fika, spela lite beta, kolla på nån film, kolla till damerna, laga spenatpaj med fetaost å sen gå hem. :)

C ya!


Att diska eller inte diska det är frågan..

Dagens dagbok.... ett inlägg från en rapportfil på jobbet som jag skrev nyss... som svar på deras patetiska klagomål..

2/5 Hej allihopa! Apropå disken så är våra åsikter ömsesidiga tror jag. Väldigt ofta när jag kommer på kvällen är maskinen full -med nydiskad disk eller med odiskad disk- samt att det ofta står disk i diskhon och diskstället, så det första jag får göra är att plocka i eller ur diskmaskinen. Jag lagar mat vid 3-4 tiden på morgonen för att det är lugnast vid den tiden när alla sover och för att köttet inte tinats innan dess. Därför är det lite olika när diskmaskinen sätts igång. Ibland hinner jag plocka ur den innan ni kommer, ibland inte. Jag sätter dock inte igång en halvfull maskin och det är ur miljösynpunkt! Det ett himla slöseri på vatten och resurser; det är ändå 2007 och jag tycker det är viktigt att tänka på miljön. Jag ska absolut tänka på er kritik och försöka ha diskmaskinen klar när ni kommer, men då tycker jag även kvällspersonalen skall lämna det så till oss i nattpersonalen också, dvs; disken urtagen och diskad, kaffe gjort, soppåsen tömd och framför allt komma ihåg att ta fram kött eller vad som nu skall tillagas under natten. Vi kan ju alla hjälpas åt för att underlätta för varandra och göra det trevligare när vi börjar våra arbetspass, eller hur!? Ha det så bra! /Sara Paulsson


Snacka om att dom har "mycket" att diskutera under sina konferenser va?

oh my god...

RSS 2.0