Dina chokladbruna ögon tittade in i mina skogsgröna..

Moramu, min baby, Michalis. Saknar dig så.


Tårarna rinner och jag lyssnar på all grekisk musik vi förde över till min mobil från din, på stranden vid lagunen, i Faliraki. Då Mary var ute och simmade i havet, och du och jag var på stranden. Då förstod jag- och du pussade min arm, mjukt, och dina chokladbruna ögon tittade in i mina skogsgröna. Då var det kört. Jag visste det att det skulle bli så här. Jag kommer aldrig glömma den här veckan. Det var längesen jag kände mig så lycklig.


Ledsen och nere just nu. Ville inte åka hem idag, men det var nog bäst så, annars hade känslorna kanske växt sig ännu starkare.. en vecka är lite, två veckor är mer.. hade bara blivit ännu mer ledsen om vi setts en hel vecka till. :( Får väl se det så. Men just nu vill jag bara se Michalis underbara leende och bruna ögon.

usch, varför sätter jag mig i såna här situationer, jag vet ju att jag blir ledsen. Men samtidigt var det värt en veckas kärlek.


Skriver mer om Rhodos-resan sen. Just nu vill jag bara vara själv med mina katter och ta det lugnt, minnas allt fint och lyssna på min musik från Michalis.


Rhodos here we come!

61220-24

Ja nånstans här kanske jag och Mary ligger på måndag och gottar oss i solen.. eller regnet.. Det verkar vara lite ostadigt väder just nu, men temperaturen ligger på runt 24 grader å det är alldeles lagomt för mig iaf, som inte är så överförtjust i när det är dödsvarmt ;-)

Tar flyget från Arlande vid 18 imorgon, så på kvällningen är vi framme och sen får vi se vilket hotell vi får. Hoppas på nåt schysst och jag tror jag hoppas på Rhodos stad. Men allt är bättre än höstrusket i Stockholm just nu!

Ha en bra vecka alla, nu ska jag sova och vakna å packa väskan å åka till solen! =)


Det pirrar!! =)

ÅÅÅÅÅÅÅÅHH nu börjar det pirra!


Har just bokat biljett till Rhodos på söndag och en vecka.


Det ska bli så himla skönt och kul och sen ska jag fan i mig försöka ta mig iväg iaf en gång per år om ekonomin tillåter. Men nu bokade vi alltså idag och åker på söndag. Ospec + transfer 1383 kr.

Inte illa va!


oj oj oj. kul kul kul. Måste till globen nu å kolla om jag hittar något bra i klädväg till resan. Typ några extra linnen. 


Hej hooooooopp.


Kvalité..

(2-3 månader har gått.. och precis som jag trodde så fick jag den förväntade ursäkten och duger igen... say no more.. *hrmf*)


Annars har Linda varit här över helgen. Hon kom kl 6,30 i fredagsmorse med lastbil som hennes farsa fixat så hon kunde åka gratis. Dessvärre blev det så himla sent, eller tidigt, vad säger man, så vi låg ju och sov till klockan 12 kanske sen fixade vi oss iordning och sen blev det en sväng till ikea med Sirpa också. Trevligt. Sen kom vi hem med massa grejor senare, tänkte ge Chili Pizza en andra chans, men åter igen så smakade pizzan skit, vette fan vad dom kryddat nötfärsen med, men det smakade som en blandning mellan, salt, curry och kardemumma, så jag fick i mig knappt halva, å pizzorna där är inte stora.. sen fick jag käka mackor till middag. Bearnaiesåsen är fortfarande tagen ur en burk och inte äkta. "vi står för kvalité"? Vart då undar jag????? Kvalitet när man inte ens kan göra äkta bearnaiesås? Usch var så sur så jag planerade att ta den pizzan som var kvar och gå ut mitt i natten och smeta in den över deras hemkörnings-bilar.. blääääää!


Sen var vi helt slut av trötthet, tog oss några Dooleys och några bärs här hemma, avnjöt Idol såklart och satt sen och kollade på min video med Pyjamas. Ha ha. skrattade så jag var så hes att jag knappt kunde prata i lördagsmorse. Det är ju så jäkla kul!


Gick på stan i lördags. Jag hittade inget särskilt och var nog för trött för att shoppa, men jag hittade ett par jättefina jeans till Linda, så då vart jag lika glad för det. Sen käkade vi på Wok House på Regeringsgatan, och om ni inte ätit där kan jag rekommendera det riktiiiigt varmt. Det här var andra gången och det är grymt gott där asså.


Väl hemma tog vi oss varsin dusch, jag färgade håret svart, klippte Lindas lugg och sen så drack vi alkohol och hade skoj. Tog tåget in på Kellys och var där till stängning. Hade riktigt skoj kväll!! Men det har ju alltid jag och Linda!


Trevlig helg måste jag säga, synd att den tog slut så fort bara! :(

Men nu har jag ju annat kul att se fram emot. Var och hämtade mitt nya pass igår och sen på torsdag kommer Mary hit för att då ska vi boka resa, sen drar vi på söndag eller måndag till soooooolen =)


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad skönt det ska bli!!! längtar i massor!!

         Bruttorna på G på Kellys :)     Klicka på oss!          




Dammsugaren å jag..

fan.. när det är dags att dammsuga gör jag ungefär allt för att slippa eller förlänga tiden tills jag måste..

Med en skitdammsugare för 249kr från ÖB så förstår ni.. Grejen var att jag hade en för 500 från Rusta förut som fungerade skitbra, men den här skiter fungerande.. typ nåt sånt..


Kanske inte det bästa för en dammallergiker som mig att köpa en sån skitgrej, men äh va fan, jag var ju fattig förra sommaren så då fick det bli billigaste möjliga alternativet.

ska dock önska mig presentkort på onoff när det nalkas jul å köpa nåt riktigt bra med allergifilter.. å dom kostar inte 249 eller 500.. nä dom är rätt dyra, så ja, det vore ju nåt.


Dock har jag bara en etta, så alla tänker säkert att det är väl inte så jobbigt att dammsuga.. jo, det är det, för man måste flytta på ta mig fan allt i ens väg för att komma åt, så det var faktiskt mindre jobbigt att dammsuga en tvåa. 


mm intressant det här, måste vara ett av de intressantaste dagboksinlägg jag skrivit..

Antagligen sitter jag just nu och skriver för att slippa ta itu med dammsugaren. jo. Men men, jag måste nu, för i natt kommer Linda min Linda hit och ska vara här tills på söndag, så då måste det vara fiiint.


Ha en bra helg ni därute. Vi ska knäcka alla på dansgolvet på lördag! Imorgon kan det bli kellys om jag orkar, och om Linda orkar, annars tar vi nog en stilla hemmakväll. Linda skulle ta med sig Dooleys så vi hade nåt att smutta på här..hehe


kräääm!


fyra...

Tittade in på Annalunas blogg och tyckte det här såg skoj ut att fylla i så jag gör ett försök hehe..

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv:

1. Cocosbollsförsäljare =) svart jobb å jag tjänade rätt hyfsat för jag var så bra på att sälja såklart ;)
2. Butiksbiträde på diverse ställen, Hobbyaffär, Pressbyrån, Ica m.m. Förstörde min axel på Matpiraten i Östersund, det säger ju allt... :( Kebabfixerska på två kebabställen i östersund, gratis kebab varje dag, inte dumt minsann.. haha.
3. Behandlingsassistent på särskola/träningsskola samt elevassistent åt en kille på 14 med Tourettes Syndrom och damp.. -HORA!!! DRA ÅT HELVETE.. ja ni hajjar. Fast jag trivdes ändå :)
4. Vårdare på äldrehem samt på olika gruppbostäder. Jorå. Gruppbostäder e trevligaste som finns förutom chefen på det stället jag jobbar nu.. (otroligt vad irriterad jag är på henne)

jo jag vet det blev mer än 4 ställen men det skiter väl jag i..

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Livet från den ljusa sidan (Jack Nicholson & Helen Hunt)
2. Pulp Fiction och allt som Quentin Tarantino gjort!
3. Gilbert Grape och allt annat som innehåller JULIETTE Lewis, min absoluta favvoskådis.
4. Tillsammans av Lukas Moodysson

sen älskar jag skräck såklart, gamla klassiker som Fredag den 13:e går alltid hem ;)
 
Fyra städer jag har bott i:
(eh vi säger ställen istället, har inte bott i 4 städer tyvärr)
1. Brunflo där växte jag upp.
2. Grönviken och Bensjö, där växte jag upp ännu mer men försvann typ i skogen..
3. Östersund, där började jag gymnasiet och höll mig kvar i 10 år.
4. Saltsjö-Boo, Alby och nu i Skärmarbrink Stockholm, and I love it here!! =)

Fyra tv-serier jag gärna ser:
Just nu är det väl mest aktuellt med:

1. Lost
2. Prison Break
3. Desperate Housewives
4. Kvarteret Skatan

men det finns så otroooligt mycket mer. :)


Fyra ställen jag vill åka till:

1. Kina
2. Afrika, safari vore ju nåt asså..
3. Grekland å massa andra solställen
4. ja det finns så mycket att upptäcka!!

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
1. Helgon
2. Tradera
3. Hotmail
4. Betapet


Fyra favoriträtter:
1. Kebab från Östersund. jammie
2. Kinamat på medis
3. Korvstroganoff och nästan all husmanskost
4. Grekisk mat

Fyra ställen där jag trivs:

1. Hemma
2. Utomlands med en strawberry marguerita i handen
3. Vid kajen i Gamla stan en solig dag.
4. I en berg o dalbana :)


Hej då Petrejus..

chefen kan dra åt helvete helt ärligt. Så jävla pissed just nu.


sitter på jobbet och den nya vikarien har fått en rad, istället för mig som hon fan i mig praktiskt taget lovade vik i slutet av sommaren, tror ni jag är måttligt glad eller? Not. nope. nada.


Hon sa till mig att sista datum att söka var den 20 oktober sen när jag konfronterade henne på jobbet den 3e oktober här i veckan så sa hon att näe jag sa den 2:a oktober.. mm suuure. Kärringjävel!


Nä nu ska jag söka nåt annat! hej då petrejus!


plastic-and-u-fix-me

Hur kan nån tycka jag är snygg? Söt förstår jag, men snygg eller vacker? Näe?!

Känner mig som en bitter gammal surkärring med rynkor å skägg, men samtidigt med envisa finnar här å där. Ja, tur nog är det inte chefen som sitter där iaf. nä det är en å annan annan finne.


(Tur nog för jag är så jääääääävla less på henne, min finska chef, ärligt talat.. Inkompetent, otrevlig, å tvärgullig ett fåtal gånger då hon behöver nån som jobbar.. )


Okej åter till ämnet alltså, min näsa:


Å hur i helvetet kan någon säga att han älskar min nÄsa? Näsan är det jag hatar mest med mig själv och det jag tyvärr inte kan göra så mycket åt, ja, såvida jag inte träffar en rik karl för då går jag fan till plastic-and-u-fix-me-doctorn.. haha. den sitter liksom där. Min feta svullo-mage kan jag ju gymma bort om jag orkar å vill, men näsan, näe. Har hatat den sen jag kom ur mammas mage ungefär.


Men jag upptäckte nu på korten att jag, om det nu skulle vara nån tröst, faktiskt har jäkligt fina gröna ögon, har nog aldrig sett dom så klart förut för det blir oftast röda ögon när andra tagit kort på en, men på de här bilderna jag tagit själv med mobben så ser dom fan i mig läcker ut. Japps.


I´m hot- you´re not.


Okej då, vissa dagar är jag het å du är en get! Men som sagt, mest går jag nog runt å tycker jag ser ut som en trist kärring. Men, icke att förglömma liksom, man har sina glansdagar, då kan jag gå runt och verkligen känna mig hot, att alla kollar på mig, antingen så kollar dom verkligen, eller så fantiserar jag. För man veet ju faktiskt inte vad dom kollar på.. Dom kanske inte kollar för dom tycker jag är hot, utan för att jag ser ut som en deprimerad alien eller för att jag kanske ser ut som en levande Miss Piggy!

Vem vet!?


Dagens mail var att jag är så otroligt vacker på dom nya bilderna. Bara att tacka å ta emot, men det var då jag såg min näsa igen.. när jag tittade på mig själv. USCH. Miss piiiiiiiiiiiggggy


Nä näsa åsido, man kanske måste försöka inse att man är vuxen nu och att det inte är nån mening att gå runt å klaga å lägga energi på vad man tycker är fel med sitt utseende, utan hellre acceptera det och försöka ta fram det bästa av det man har..








(några minuter senare....... FAN jag är nog inte vuxen än, jag vill banta å skära bort näsan! ) GAAAH vad fuuuul jag är.


Kvarteret Skatan

Måste bara säga att jag hittat ett nytt favoritprogram, eller iallafall ett jäkligt kul program. För den som inte sett det så kolla nu, finns att se på http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=56022

Kvarteret skatan. Grymt kul!

Näckrosor, blommor å bin..

Idag har jag äntligen varit på jobbet efter två veckors "sjuk-ledighet" med halsont å hög feber bl.a.
Dagen började med en grinig chef som påpekade när jag skulle göra min gröt att vi inte får ha så många raster, då påminde jag henne att jag inte suttit en minut sen jag kom dit, och då menade hon på att hon sa det till alla.. Jag var nära att slänga kastrullen i huvet på henne, den jävla finskan. Finns det nån trevlig chef?? inte så ovanligt...
 
Fortsatte och avslutade med en lååång trevlig och svettig promenad med Jonas och två boenden i rullstol som vi släpade runt på i 1½ timme uppför och nedför alla backar i hela stockholm kändes det som. Men i själv verket befann vi oss runt Hammarby sjöstad och mot Sickla till, men en rejäl promenad iaf. Bra för rumpan å benen. =)

Tog en liten paus och två foton ut över det vackra vattnet och näckrosorna, ja eller bladen som jag kallade dom tills Jonas påminde mig att det faktiskt heter näckrosor..hehe. Jaja, men va fan kom ihåg att jag faktiskt är blond under den här mörka ytan jag har nu, ey liksom.. Inte fan kom jag på att det heter näckrosor, men det tyckte Jonas jag borde kunna som kommer från norrland precis som han, men jag försvarade mig med att jag faktiskt flyttade hit av en anledning.. ;-) Att jag kanske inte är världens friluftsmänniska som vet allt om alla blommor å bin...å näckrosor. Fast jag måste nog tillägga ändå att blommor å bin är jag nog rätt haj på vid det här laget om jag tänker efter i andra banor.. ;p

Det var skönt att vara tillbaka på jobbet idag, även om framtiden är oviss, och med det där skrället till inkompetent kvinnlig finsk chef så vette fan om man inte ska ta å söka sig till nåt nytt fast istället..

Här kommer bilderna. Over and out.

61220-20




61220-21




RSS 2.0