Ja´lukta gott ja!

Igår kom en tredje okänd människa och talade om vad gott jag luktade och frågade vad jag har för parfym! =) Trevligt! Min secret är den "nya" jag köpte från Lanvin; Marry me. Tydligen luktar jag lika gott fast jag gått en svettig promenad på över en timme..
 
 

stånk å stön

Har släpat hem 12kg kattmat på min skrangliga dramaten. Det måste vara "minsta" påsen jag skådat.. Puh. Efter det varit på Ica å handlat lite mat.


Helt färdig för soffan nu. Känner mig halvfebrig sen igår. :( Måste krya på mig inför Aviciikonserten på lördag!



Stockholm i ett nötskal..




Brr.

Kallsvettas och känner mig lite febrig, eller så inbillar jag mig. Tog mig ut på promme iaf så jag e nöjd hur som haver..


Att inte dricka för mycket..




Ett kukmått.




kisse kissa öööl!

ute med ola på några bärka ikväll..


Sol!




idag känner jag mig..

..död, tror jag.

Miss U a LoT!

Finaste Tess (i himlen) skulle fyllt 37 idag.. Miss U som faaan! <3

Kattmat/Kattströ/Kattleksaksrekommendation!

Kattfodret jag blandat ut med funkar! Yippieeeeeeee! Kasper har inga utslag, kliar och biter sig inte längre och håret är tillbaka. Så glad! Erbjudande just nu på 10kg+2kg extra för 579:- på Zooplus. 12 kilo kattmat lär ju räcka ett tag.. :) Har dessutom köpt till ett "sparprogram" för 39kr (tror jag det var) i engångssumma som gäller ett år, där jag får 5% rabatt på varje köp. Med dom här summorna jag handlat för så tjänade jag in det direkt. Det blir lite skillnad med 48kr kilot för detta foder istället för 99kr kilot med James Wellbeloved:s.. Halva priset!! Glömde att jag skulle beställa mer kattströ också, men får ta det sen, har så det räcker ett bra tag till. Det är ruskigt drygt. Värt varenda krona. Kan inte bli smidigare än att bara plocka klumparna och spola ner i toan. När jag tänker efter har jag inte behövt ta ur allting ur lådan sen i slutet på november. Bara tagit bort klumparna eftersom och fyllt på nytt. Förut tog jag ur allting minst en/två gånger i månaden och spritade lådan. Men det här luktar inte ett uns kattkiss, inte ens när det är nykissat i lådan. Jag har två katter på en låda också så det är riktigt bra betyg för det här ströet. Bajset däremot luktar rätt mycket, men jag tömmer direkt när jag märker att dom varit där och gjort tvåan.. ;-) Så tips till er med katter är både kattmaten och ströet. Köpte självklart tre nya "kattspön" också, vilka är väääldigt uppskattade av tjockisKasper! Selma är inte lika lekfull med spöna, hon gillar mer råttor och sånt. Kanske för att hon är lite tröttare och pensionär, eller för att så fort jag tar fram ett spö och viftar så kommer Kasper farandes direkt.. ;)
 
Förstår inte hur jag kunnat ge dom skitmat som Friskies i alla år. Usch vad det innehåller lite mat och mycket skit!! Never again! Den här maten innehåller 40% protein och 10% fett vilket är mycket bra.
 
 
 
Adjöken sa kattfröken!
 
 
 
 
 
 
 

Svett.




Ut å vandra!

Nu ske je ut å gåå och hämta paket. Råkade köpa en handkräm och hudlotion från Burt´s Bees på Tradera fast jag verkligen inte behöver mer krämer egentligen.
 
Fast som jag sagt förr- man kan väl aldrig ha för mycket härliga krämer!?
 
Var strålande sol tidigare idag, men jag har sovit så dåligt två nätter så jag orkade inte gå förut. Jag går strax. Huvudsaken är att det inte är mörkt ute än och det är det inte. Därför ska jag ta arslet ur vagnen och kliva upp från soffkanten nuuu.
 
Adios amigos!
 
 

Jomen visst!

 

Take a walk..

Tog en skön prommis nyss! Trodde inte jag skulle orka nån längre bit men pratade med både syrran o Sandra i telen medans jag gick, så tiden rann iväg. Svetten rinner också så nu blir det en snabbdusch sen lite käk.


Det är sjukt.

Känner mig svag. Dels fysiskt, då jag har nån infektion i kroppen. Dels psykiskt, då jag genom min väns sorgearbete och planering av begravning m.m blir väldigt påverkad och tänker extremt mycket på mina egna nära och kära. Det må vara tre år sen som pappa dog, men det känns fortfarande som igår. I sommar är det även tre år sen Tess dog, det känns också som igår. Och det är ett och ett halvt år sen min låtsaspappa dog, vilket precis som dom övriga känns som igår. Vill finnas till och stötta, men blir samtidigt ledsen. Vet inte vad jag ska svara förutom att jag förstår, och tänker väldigt mycket på det jag själv precis gått igenom. Allt kommer tillbaka, det jag sakta men säkert började komma ur och ifrån. Det känns tungt. Tungt att alla minnen tränger sig på ännu mer, och tungt för att min vän mår så himla dåligt. Ska försöka tänka på något positivt och positiva minnen av mina bortgångna kära, då blir det kanske lättare.
 
Nej, depression är inte att leka med, det är en sak som är säker, vem det än gäller och vad det än gäller. Jag har varit så labil i vinter, aggressiv, osocial och allmänt irriterad på allting. Det har varit fruktansvärt vissa dagar. Bara gråtit, skrikit, fått utbrott, tröstätit, bråkat och sovit. Och det kan ha handlat om en diskussion som urartat om det allra löjligaste onödigaste saker i hela världen. Men man rår inte på det och rår inte för det. Vintern är tung och hård. Jobbig för många. Depression, ångest, stress, social fobi.
 
Igår var en jobbig dag. Ångest och trött. Visste att jag ville laga nån god mat när det var Alla Hjärtans Dag och fick verkligen tvinga mig iväg till tåget för att åka och handla. Tvinga mig ut bland alla människor. Svetten bara rann när jag väl kommit fram. Tvinga mig att tänka bra tankar. Men när jag står där, och har bytt jacka tre gånger, kontrollerat att jag har allt jag ska ha med mig, vankat av och an i lägenheten, smort händer ,kissat, kissat en gång till, bara för att "dra ut på tiden" innan jag måste åka- då känns det löjligt och förjävligt. Jag ska bara åka och handla, men det känns som en vägg som hindrar mig. En stor mur. Tankarna flyger och far och jag tycker det är jobbigt att gå ut när jag vet att det är så mycket människor i rusning. Jag v e t om att dom där människorna inte stirrar på mig, att jag inte är konstig, att dom inte är farliga, men huvudet säger något annat. Det säger att jag blir uttittad, jag är annorlunda, jag svettas, jag är konstig.
 
Äh det är sjukt vad sinnet spelar en spratt och vad ångest kan göra med en.
 
bla bla bla.
 
Nu har jag skrivit av mig lite väl osammanhängande men ändå. Känns lite bättre. Sovit rätt länge och är ensam ikväll vilket blir skönt då jag behöver lite ensamtid känner jag.
 
 
Ska titta på Paradise Hotel Norge, en säsong från 2011 på tv6 play. Snacka om att ha lite att göra. Har i själva verket mycket jag kan göra, men jag orkar inte. Ute pissregnsnöar det, och eftersom jag inte känner mig frisk från infektionen än så vill jag inte gå ut och gå promenad och bli kall och blöt, och riskera att bli sämre. Så så får det bli. Senare ska jag försöka hitta nån bra film att titta på. Sett för lite film på slutet, men det beror på att jag inte har kunnat koncentrera mig och fokusera.
 
(FAAAAAAAN jag vill bara va som alla andra! Helt apropå ingenting..! "Hur är alla andra då?" sa terapeuten- och ja det var ju en bra fråga.....Svar; dom har jobb, dom är sociala, dom är friska, dom slipper oron över att vara sjuk hela tiden..)
 
SUUUUUUUUUUCK! Nej nu går jag! Det finns dom som har det sämre än mig.
Punkt slut!
 
Allt är så jävla sjukt. Inklusive jag.
 
Bla bla bla.. osv. och lite till.
 

Ärr i min själ




♥♥♥Glad Alla Stjärtars Dag!♥♥♥

Till er alla fina därute!

KäRLeK!


Low carb båålls!

Low carb chokladbååålls (och självklart kunde jag inte hålla mig till receptet.. Tillsatte lite jordnötssmör och macadamianötter!) Smakat en "varm" och det blev helt ok. Resten är på kylning i kylskåpet. För övrigt legat större delen av dagen och nu blir det soffläge- hängig och ont i halsen. :( Fridens!


Finaste kalendern!?






Nya ting..

..som gör mig glad.. :) Handkrämen och mineralpudret är tydligen vegan och ekologiskt om man ska tro på dom som gör det. Det är alltid bra. Krämen känns dock "lite för mycket vaselin" för min smak. Funkar nog bra som en slit-och-släng-handkräm dock.


testing testing

Upp å hoppa å rör på fläsket ni också!


Duktig jag!

Skulle bara ta en minisväng idag för att hämta paket och handla. När jag tagit en omväg för att handla på en affär längre bort så inser jag utanför affären att jag varken tagit med betalkort eller leg vilket betyder att jag varken kunde handla mat eller hämta ut paketen. Fick gå hem igen och hämta korten, vilket var irriterande men bra, då det som inte var tänkt att bli mer än en kort sväng blev över 4kms prommis. Känns skönt men är krasslig så ska kurera mig med Echinacea i några dagar nu. Förra veckan gick jag tre promenader, totalt 1,7 mil ca. Har alltid "postat inlägg" från Runkeeper om mina prommisar på min Facebook då det motiverar mig. Nu har jag kommit på hur jag tar skärmbilder på mobben så ska börja posta dom här också. Får lite press på mig själv att prestera när andra ser att jag varit ute, samtidigt som det kan inspirera andra soffpotatisar att komma igång och röra på sig! ;-)

Jag är kär!

Letade ny kalender på nätet och hittade en jag tror jag måste köpa. Vill helst bläddra i dom först men- jag är kär- i konstnären som illustrerat den- Catalina Estrada! Tror jag måste köpa den bara för att den är så in i bomben fin!? Inuti finns tydligen visdomsord av Paulo Coelho vilket också är trevligt. Kan behövas lite uppmuntring här!
 
Googlade lite på henne, och Wow, så härligt inspirerande. Blir glad av hennes konst! Hennes fina mönster kanske blir en kommande tatuering eller två..
 
 
Kalendern;
 
 
 
*****************
Tapeter;
 
 
 

Vänstern eller högern?

Försöker hålla mig vänster i körfilen, men eftersom jag inte har körkort så råkade jag in i högerfilen lite också..


onsdagsmys




Livet är skört.

Har haft kollaps och avbrott härifrån. Något fruktansvärt har hänt en av mina bästa vänner till och jag har sörjt och sörjer med henne. <3 Inte lätt att stötta när jag själv inte är så stark, men jag försöker så gott det går. Talar om att man får sörja hur länge man vill. Att det är okej att gråta, gråta och gråta lite till. Sånt som borde vara självklart men inte alltid är det. Det är okej att inte orka jobba, att inte vara på topp jämt! Alla är vi känsliga människor och vi vet aldrig hur vi reagerar förrän en tragedi inträffar. Låt det hända- lyssna på din kropp vad den säger till dig. Säger den vila, så vila, inget annat. Jag borde bli bättre på det själv, lyssna på min kropp, och skita i vad andra tycker. Men det är lättare sagt än gjort.
 
Varit hemma mest sista veckan. Inte gjort nånting. Mått skit å vännens vägnar, därför inte orkat skriva eller haft lust att skriva något. 
 
Igår och i måndags tog jag mig äntligen ut igen på promenad. Promenerat 1,2 mil på två dagar och det är väl godkänt tycker jag! Kändes skönt. Träffade fin vän med fin bäbis igår också, så underbart med barnskratt!! När dom jollrar så härligt! Åh vilken fin onge den där Riggo är! Barn tycks gilla mig på nåt konstigt sätt, jag förstår inte varför, eller så gör jag det. Skitsamma. Kul med lite glädje! Kul att ungen skrattar åt mig iaf. Bättre det än att dom gråter när man tittar på dom.. ;-)
 
Idag har jag varit hos terapeuten och sen bara vilat. Imorgon ska jag nog försöka mig på en promenad igen och på fredag troligen träffa en kompis. Blivit så lite av den varan, men jag har inte orkat. Varit totalt död av vintertrötthet. När jag varit uppe sex timmar är jag helt slut. Orkar nada, noll. Finns så många kompisar jag v i l l träffa men har inte energi nog. Sånt suger!
 
Well well. Supertråkig info men that´s life.
 
God afton och ta hand om er- livet är skört ibland.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0