All alone.

Funderar på att åka in själv till nån park å sätta mig å vina, ta med en bok kanske.. Ingen verkar kunna ikväll, världens finaste dricka-vin-i-parken-kväll.

Snyft

Får se vad det blir. Ska vila en stund först å sen duscha, så får man se vart kvällen bär mig. Kan alltid dra in på kvarnen sen, O går ju alltid ut själv, tror man träffar mycket mycket mera folk då, så kanske, gör jag premiär ikväll, för första gången ute själv..

Man ska göra det man vill, även om man inte har sällskap alla gånger.  Varför sitta här å vara less på att ingen kan? Jag kan ju!!

Får dock se om jag orkar å skrider planerna i verket.. eller om jag ligger här å spejar på nån film- som vanligt..
Jaja den som lever får se.

//Ciao bellas å bellos!//

Att se ut som en banan..

Att jag dessutom ser ut som en banan vs mango i håret just nu suger inte något mindre det, även om jag visste att det krävs fler än en blekning för att bli blond efter att man haft röd färg i håret..

  

Att vara förvirrad del 2;

Det slog mig preciiis när jag gick in på Handels A-kassa att brevet jag skickat till dom idag innehållandes ett viktigt arbetsgivarintyg- som jag väntat i en vecka på från förra jobbet- det brevet skrev jag helt korrekt Handels A-kassa på, men adresserade till Försäkringskassan.. Båda ligger visserligen i ÖStersund, hoppas att posten hajjar att det ska till a-kassan, annars får jag börja om igen. Ringa lönekontoret för ett nytt intyg, vänta en vecka till, skicka till a-kassan, och bli ännu fattigare i väntan på att mina a-kassepengar ska börja rulla.

Å- snälla posten skicka det till a-kassan är ni gulliga!!

Jag börjar undra om jag borde vara sjukskriven fortfarande med min förvirring..

Sug sug sug en ådrig gammal svensson-balle!!


Att vara förvirrad;

Helvettes jävla håriga dvärg-pungråtta!!!!!

Jag såg på Lyxfällan på tvn och hörde ordet "deklaration" och kom helt plötsligt på att jag har glömt att deklarera!!! GAAAH!! Gjorde en deklaration på internet nu, vilket betyder att jag troligen kommer få en förseningsavgift på TUSEN spänn eftersom den skulle varit inne den 5a maj.. Satans jävla balle vad less jag blir. Varit så himla förvirrad på slutet och ja, jag får väl skylla på det och sjukskrivningen som precis upphörde 1a maj, nytt jobb, a-kassa hit å fk dit.

Men sug så jäkla irriterande, jag som var så glad över att endast betala in 326 spänn i år i restskatt, är van att få några tusen i restskatt nämligen, så nu blir det över en tusenlapp iaf säkert..

Snälla skattegudar kan ni inte låta mig slippa förseningsavgiften!!!!?


SKIT OCKSÅ!!!!!!

Studio Sara tipsar:

Om du har gula naglar så kan du lägga lite blekning under naglarna i 5 minuter så vips är dom vita igen!

(Tipset fick jag för några år sen i nån tjejtidning av en nagelspecialist så det är inte farligt på något sätt och vis, ja om man inte har extremt känslig hud då. Då är det kanske inte så bra.)



Blonds have more fun...!

  

Förlåt kära vänner men jag håller på bleker tillbaka håret blont.. Ni får säga vad ni vill, att jag passar bättre i mörkt, nu e jag sugen på blont, å blir det inte bra, eller känns obekvämt, blir det nog nån knallig röd.. =) Klippte mig en del också så det blev lite mer frisyr i väntan på att det ska växa ut en del igen..

Resultat kommer senare..

------------------------

Annars idag så har jag å Cindy suttit i parken å solat lite i eftermiddag och käkat sallad å druckit vatten. Inget parkvin idag tyvärr, men jag hoppas på lördag. =) Visst har jag blivit lite "brun" ändå, eller ska man kalla det fräknig?


Parkvin en vanlig torsdag..

Förra torsdagen invigdes Fatbursparken med Petra och två tetror rosé kl 14:30 efter jobbet.
Det var en skön dag och trevlig kväll även om vi såklart blev way to drunk. Kvällen innehöl parkvin, öl på söderhof (fan varför hade jag glömt bort det stället? dom har fixat så det är skitfräscht där nu och ölen kostar bara 29:-), sen en prommis till Eken där mr Love spelade skivor med Fred Red. 70 tals soul. Asnice! Kvällen avslutades på Mc Donalds vid södermalms torg där jag spelade utvecklingsstörd och hade "pom fritt" i näsan m.m, runkade med handen åt killar som kom förbi och var helt allmänt störd. Bad om korv med bröd, flirtade med den lilla söta kvinnliga asiaten i personalen och mongade mig. Det värsta var att personalen trodde att jag var utvecklingsstörd.. haha. Herregud jag säger då det.

Då jag dricker vin kan allting hända.. =)

Det var faktiskt smart som vårdare till utv.störda att själv spela en, det är fan bra så man vet hur det känns att bli utstirrad vart man än går för man är annorlunda.. Att få veta liksom hur deras värld kan se ut när dom är bland "normala" människor...

Well well här är lite bilder... Jag(bilden) och Petra(bilden) och vinet(bilden) så som Linda Rosing skulle skrivit i sin blogg. =) ha ha!
       
            (Petra gjorde ett försök att maskera sig när hon skulle iväg å hitta en buske att kissa i..... men vi hittade söder sol istället, ett solarium med drop in och okej toa..) Finemang!

intense- but nice!

Jag är trött, så trött. 

Helgen har varit intensiv men trevlig =). Hängt med syrran å Wilma på shopping, sen Gröna Lund, folk, folk, folk, folk, hem, sova, vakna, upp, var själv ett tag medans syster å Wilma gick i Globen å shoppade, sen parkvin + sallad, hem kolla på Enchanted å käka cheezeballs, sova, vakna, å idag Globen, sen hängde jag med dom och vinkade hejdå på T-c och tåget mot norr. Avslutade dagen med några öl på Alexa med Petra å Liselotten+kille sen två glas rosé här hemma, med Petra,som fanns kvar efter helgen..

Nu---> sova sova säng... ZZZZZZZZZZzzzzzzz


Natti Natt!

N.i. s.t.ö.r. m.i.g.

Alla med extremt fula nördbrillor, snälla lägg ner. Det är en het trend just nu, över hela söder- skam över söder säger jag bara- men vem fan har sagt att det är snyggt bara för att det är trendigt? Människor får ha på sig vad dom vill, men man ser på dom om dom verkligen trivs i det dom bär eller om dom ser obekväm ut, det som är grejjen. Okej pilotbrillor, jag kan sträcka mig till det, men alla som glasar in farmors gamla 70-tals-brillor och sen har dom för att försöka vara så "unik" som möjligt- det är bara pinsamt. Har i ärlighetens namn inte sett en person med dessa nördbrillor som faktiskt ser bra ut eller bekväm ut i dom.. Dom bara "måste" vara modeslavar och följa den rådande trenden på marknaden.. Bara för att..

Jag förstår inte, och ni stör mig med eran tro att ni är så trendiga och "unika".


  




dödens dödstrött

Alltför ofta ser det ut såhär på min diskbänk nuförtiden.

Eller nuförtiden, det har sett ut så hela vintern, men nu tycker jag väl att jag borde kunna skärpa mig när det är sommar snart och jag får min energi av solen och så, jag borde verkligen orka. Men nu är jag inte van att jobba så jag är dödens dödstrött när jag kommer hem från jobbet, och sover jättemånga timmar iaf så disken den får stå kvar, ibland tills det luktar apa, jo det är sant, eller tills jag får främmande, vilket inte är överdrivet ofta, men då brukar jag skärpa till mig iaf. Summan av kardemumman;

Så kära vänner, tycker ni fortfarande att jag har det lika fint här hemma? ;-)

    

(iofs så hänger väl inte allt på disken direkt- eller jo- en stor del faktiskt när man bor i en etta med öppen planlösning. Är det odiskat så ser det helt enkelt förjävligt ut! )


P.S. Ni från intresseklubben antecknar va!? D.S (extremt intressant blogginlägg)


Kineserna vs. Globen

Ibland kan det se ut så här när en busslass kineser kommer för att fota Sveriges (*host*) runda stolthet Globen..  Jag var bara tvungen att fota dom när dom fotade den..

 
Kolla in stilen på snubben i mitten med randig ljus tröja......... =)

Stop staring at my tits!



Det här skulle jag vilja säga till alla män just nu, ja förutom den delen i parentes då... 
 Har ju som ni vet gått upp i vikt i vinter och det gör inte brösten mindre heller. Är så fruktansvärt less nu på att alla pojkar/killar/män stirrar vad man än har på sig. Vill gå ner en size å slippa det här, dom här melonerna nu.

Skumpar det så skumpar det tydligen över i vissas brallor.

suck, men jag antar att; Boys will be boys...

Vill du dejta mig?

Känsliga tittare ombeds titta bort då känsliga bilder kan förekomma!!


 
Killen, eller ska man säga mannen till höger i linnekostym och loafers... *URK*
Näe tack!
 
Killen i gul märkes-v-ringad-mohair-tröja, gråa kostymbyxor a´la kortare modell, svarta skinnloafers.. OCH backslick... BRRRRRRRR, vilka rysningar jag fick. OCH på SÖDER av alla ställen. VAd gör du på söder? Han måste ha förvirrat sig bort till helt fel stadsdel..



Okej, nu vet ni, att så här får ni alltså inte se ut om ni skulle vilja dejta Fröken Leopard.




Studio Sara del 172

 

Förra veckan gjorde jag egna gelénaglar med ett kit jag hittade på stan. Visst blev det fint!? Dom är borta nu för dom krakelerade rätt lätt, men funderar på att göra om i helgen..

Själv tycker jag det ser ut som om jag skulle gjort dom på salong! =) Vilket är bra. Lätt som en plätt och kostade inte speciellt mycket. 149:- för ett kit från Depend, med gelé, lim, tippar, nån fixeringsspray och filar.

Att göra en Ulrik..

Ibland så blir vissa för full och gör en Ulrik och en påhälsning i telefonkiosken..

 

(p.s. det är inte jag på bilden..d.s )



Vi som bara skulle ta 4 öl.. ;-)

(
förlåt C men jag var tvungen.. ha ha )

Så sant så sant!


Leopardhonan vs. Rosing

  1. Läser Linda Rosings blogg ibland, C som gav mig adressen, men tråkigare får man faktiskt leta efter. En vän och skribent tycker jag skriver 10 000 gånger bättre än henne, man tackar och bockar- fast vem skriver inte bättre än Rosing? Det gör nog dom flesta som har skrivandet som hobby. Finns inget värre än bloggar där man bara visar upp sin kropp och vad man äter för nyttigt för dagen...

     Hon  ska dock ha stor kred för att visa sig utan smink, för hon är inte vacker utan spackel.. men det är å andra sidan inte jag heller. Jag är inte gjord för att vara utan smink..



    För övrigt tycker jag det slängs allt för mycket skit på denna unga dam. Jag diggar henne, trots hennes minimala vikt och megastora pattar..

    Nån som vet om Carolina Gynning har en blogg och vilken är adressen isf?

ras-eri

och antalet läsare rasar direkt när man inte skriver regelbundet. Jag får ta å skärpa mig, men jag har inte haft så mycket att säga på slutet. Mått kanon, förutom idag då när jag har en jäkla skallebank som vägrar försvinna, så jag tänkte hoppa ner i sängen igen en stund.

ZZZZZZZzzzzzz

Hon fortsatte instinktivt med sin provisionsbaserade försäljaranda..

Kära vänner, att skaffa hemtelefon var lätt, IP-telefon genom bredbandet osv. men nu börjar samtidigt helvetet.. Telefonförsäljarna.. Det suger balle och jag orkar inte med dom. Ringde en kvinna nyss från nåt pensionsförvaltarställe som ville jag skulle betala 500 spänn för att dom skulle hitta bästa pensionsfonderna m.m. Hon som alla andra pratade och pratade och jag var bara tvungen att avbryta henne när fråga om jag förstod kom;
"Ja jag är med- men det låter som det är en robot jag pratar med- men det är lugnt"..

Hon reagerade knappt utan fortsatte instinktivt med sin provisionsbaserade försäljaranda.

Det är möjligt att det här är ett bra val men just nu vill jag veta vad jag har för pengar att inhämta först och främst och det vet jag inte än, därmed drar jag inte på mig nån som helst kostnad överhuvudtaget som jag inte behöver i dagsläget.. puh, så nej tack och adjö. Jag tog mailadressen för att bli fri roboten, hon skulle höra av sig igen.. Suck.

Visst finns det nåt som heter NIX va, eller fanns iaf? Där man avsäger sig telefonförsäljning!?

Ska kolla upp det snarast.

8 öl å en gräshopper

Har nu gått intro två dagar och jobbat ett pass. Allt har gått jättebra och det känns bara finfint.

I torsdags efter andra intropasset så träffade jag upp C för att hänga med när hon skulle tatuera sig. Efter det gick vi en sväng å käkade och i några affärer sen tänkte vi fira med "en öl" för nya tattoon å jag ville fira in nya jobbet..


    
En öl kan aldrig jag och Cindy ta, det finns inte på kartan. Efter 4 tänkte vi dock ge upp och åka hem, klockan var strax efter 19, men då ringde Ola som bjöd oss på ytterligare en öl uppe i skrapan, såå fint var det där uppe. Sen blev det jägarn och till slut hamnade vi på Kvarnen. Fick gå ut med C till en telefonkiosk där hon spydde och sen tog en taxi hem, å jag å Ola var kvar å dansade nere i källarn på discot. Jag var den som drog sist, halv tre, vinglandes på cykeln hem där på morgonkvisten. Jag borde ha cykelhjälm och jag borde inte cykla efter 8 öl och en gräshopper (drink) bland stockholms trafik.....!! farligt.. Jag kommer nog dö på min cykel en vacker dag.

kul som fan hade vi iaf! Blir alltid roligast när man spontandricker! Efter en vinglig cykeltur kom jag iaf hem till slut på morgonen. Käkade några nävar nötter, drack resorb, mjölk å massa vatten, vid 9 på morgonen kändes det rätt okej men tog ändå två treo ifall bakfyllan skulle komma, men det gjorde den inte, tur nog, eftersom jag skulle på mitt första arbetspass igår. Började kl 13. Allt gick bra, men jesus så seg jag var när jag kom hem vid 20:30 och att inte tala om idag. Usch så trött jag varit.

Men som jag brukar säga, det var det värt! :)

Tack Ola å Cindy, ni e så bra, tra la la laaa. =)

Kanondreads

Mår kanon, som fisken i vattnet eller som katterna när dom får godis med kattmynta i.  :)

Solen skiner på ute och i mitt inre med. Imorgon ska jag börja på intro på nya gruppbostaden, ska bli jätteroligt. Sen ska jag tjäna pengar och när jag fått tillräckligt ska jag;

*tatuera mig x antal gånger till
*bleka håret och göra dreads (har alltiiiiiid velat ha dreads å nu ska jag fan göra det)
*åka till Grekland för 3e gången

Mitt bohemiska liv är på intågande.

30

Haft en jättetrevlig kväll på Jennys 30årsfest i en lokal på Gubbängens IP. =)

Träffade en massa kompisar till Jenny som man inte sett på länge, sen hennes föräldrar och brorsa, skitkul! Vi dansade, sjöng singstar i varierande skrålkvalité och hade tävling, där jag för övrigt kom på delad förstaplats med Malena, en frågelek med 10 frågor om Jenny, jag å Malena hade 9 av 10 rätt. =)

Jättetrevlig kväll! Över förväntan!

Bagatell eller baguette?

Dagens horoskop 2a maj;

Kräftan 21. juni - 21. juli

En löjlig bagatell kan ha orsakat en kris i relation till en vän/väninna.
Skall det verkligen få lov att skilja er åt?


Ja du det undrar jag också, men slänger man en hel massa oförtjänt skit på mig så får man åtminstone ringa och be om ursäkt, det tycker jag man borde förstå själv. Sms godtas ej, och inte heller smileysar när man skriver en så kallad ursäkt..  

Ska det va så gör det på riktigt, annars är inte din ursäkt värd något i mina ögon.

Åsså det här med löften man ger sig själv.


Frisk!

Idag är det första maj vilket för många betyder demonstration eller ledighet och bakisångest. För mig betyder det första dagen som frisk på över ett halvår. Jippie, jag är friskskriven från och med idag! Känns toppen! För övrigt är det så himla fint i Stockholm nu. På bara 6 dagar så har allt spruckit ut och träden har blivit gröna och sköna. Känns nästan som sommar.

Jag lever- igen! =)






Tra la la. *nynnar*

RSS 2.0