Min sjätte tatuering..

och JA- den gjorde O_N_T- mycket..!!!! 
Har 4 tatueringar, men den är min sjätte jag gör.. Två cover up. Sorry att jag inte kommit upp med nån bild förrän nu, hade helt glömt bort det faktiskt..

tjing!






På bättre humör!

Tack o lov.

M kommer snart. Vi ska käka flintastek och dricka vin.. och inte prata om det som hänt.. inte idag iaf..!!

Det är väl aldrig för sent för att fira sin födelsedag- även om den tar slut snart...... ;-)

Jag tycker synd om mig själv nu.

Jag erkänner.

Det är finfint väder. Kompisar vet att jag fyller år, men ingen- i_n_g_e_n- inte en jävel kan erbjuda sig att hitta på något med mig inte. Nej nej.. vet inte om det är för jobbigt eller om alla bara tänker på sig själva som vanligt.. 

Jo igår erbjöd sig T å E att jag skulle hänga med dom ut på klubb- men jag ville inte festa, jag hade önskningar om att mysa i nån park med gotta å vin, men det ville inte sällskapet.

Så idag tjurar jag.
Fuck the rest. Ingen protest.

Jag är som en jävla barnunge. (hur ofta kommer jag själv ihåg när kompisar fyller år?) Men jag är allmänt deppig nu, så det beror väl på det kan jag tro. Fått många grattis-sms idag iaf!


Så skit i det jag skriver nu typ. TJing!


GRATTIS till mig idag!

Jag ger mig själv den här fina tårtan från Google:s bildsökning....


Tack Ola!

"du kan alltid komma hem till mig oavsett om du mår bra eller dåligt. Du är som sagt en av ganska få som jag tycker bra om. Ta hand om dig!/O"

Ett litet utdrag ur ett sms jag fick av min bästa killkompis Ola.. sånt gör att man mår bättre ett tag.


om 25 minuter blir jag 32..

..då fyller jag år. (Som om det vore nån stor grej...)

Sitter och firar in min födelsedag med cola light och min ensamhet. Tess & Co är ute på Golden hits men jag ville inte följa. Inte nån lust att festa, har liksom ingenting att fira just nu..

Däremot fick jag lite klarhet i ovissheten precis..

Lite.. Eller snarare väldigt lite- plus att han saknat mig med.. och det är ju skönt att veta. Men jag är ändå förvirrad. Vart är du..? Kan ju vara var som helst. Tankarna börjar irra omkring nu.

Nej ska göra nåt annat. Se på en film, om jag kan koncentrera mig... vilket jag tror blir svårt dock...

Det är tomt utan dig!......... och mitt hjärta gör ont.

Finfin lampa!

..köpte jag när jag fick 500 spänn av mamma i lite tidig födelsedagspresent, förra veckan när hon och Wilma var här. Så här ser den ut, men den är såååååå mycket finare när den lyser.. upp.. i mörkret..



Ett hål i mitt hjärta.


Hål i mitt hjärta.
Jag vet ingenting, och det är jobbigt.
Det suger.



Heartbroken.




Kvällens filmtips!!!



 Bordertown


Sedan 1993 har nästan 400 kvinnor mördats i den lilla industristaden Juarez på gränsen mellan Mexico och USA, mittemellan fattigdomens och möjligheternas land.

Den ambitiösa journalisten Lauren (Jennifer Lopez) får uppdraget att skriva om historien, men tar sig bara an jobbet för att imponera på sin chefsredaktör (Martin Sheen). När hon möter Eva, som på ett mirakulöst sätt överlevt en våldtäkt och att bli levande begravd, och därför kan ge ett signalement på gärningsmannen, blir Lauren involverad upp över öronen.

Tillsammans med Laurens ex, Diaz (Antonio Banderas), påbörjar utredningen, men de förstår snabbt att någon inte vill att morden skall klaras upp. Varken polisen, myndigheterna eller de företag, där de flesta av offren arbetat, är samarbetsvilliga. Sanningen skall fram, men korruption, otrevliga hemligheter och pengaintressen står i vägen...

I rollerna: Jennifer Lopez, Antonio Banderas, Kate Del Castillo, John Norman. Regi: Gregory Nava.

TV4+ kl 22:35

Se den!
Jag tycker den är både bra och gripande då den är baserad på verkliga händelser.


Update

Här har det inte skrivits mycket under några dagar ser jag. Dags att ge sig ut i bloggvärlden lite igen då.

Har mått ganska bajs och sådär på slutet och inte orkat. Lägenheten är varm som ett trångt jävla anus och det suger det med. Hur svårt ska det egentligen vara för tant leopard att dra å köpa en passande rullgardin å montera upp? Skitsvårt tydligen.

Okej update:

Umgåtts med Ola en hel dag. Gick runt söder och årstaviken och det var skitvackert, har aldrig gått den vägen helt runt, så det ska jag göra igen tänkte jag, eventuellt idag. Sen träffade vi jenny en sväng och sen bjöd Ola på några kalla på medis där vi träffade två brudar som ville ha våra nummer sen..hehe, men kompisar har man väl aldrig för många av.

Träffade Jeanette dagen efter. Jag gick hemifrån runt på söder till mariatorget och tillbaka till skanstull och mötte upp J, sen åkte vi hem till henne och käkade mat, drack röv-vin och snackade till 5 på morgonen då jag ficks skjuts hem av hennes x som kom å hämtade söta vovven Assar. Sen sov jag bort hela dagen efter, och gick inte ens ut under dagen annat än på balkongen.

Idag ska jag nog ta å bege mig ut och gå runt Årstaviken igen och hem, det lär bli en "lagomt varm" och motionerande runda i solen..

Har börjat köra med en häx-mix a´la Sara. En cipralex 10 mg och en Fluoxetin 20 mg. Mår bättre och bättre. Bara jag inte bli manisk igen..

Kanske borde maila doktorn och fråga om det är farligt, eller så lever jag på gränsen. Det är la skoj! whatever!

*FUCK vad varmt det är här. ANUS! Nu måste jag ut!!
På med solbrilor, no make up, ta med 2 vattenflarror och på med promenadskorna. Sist fick jag blåsor under fötterna av tofflorna..

CIAO! Vi ses om några kilo mindre.




Näpp

dags att ta tummen ur arslet å dra in på söder å träffa Cindy o T2 å dricka öl..

Jag visste att hon ljög!!

Jag visste väl det, att hon ljög!! Den här tjejen påstod att hon vaknat upp hos tatueraren och han gjort 56 stjärnor i hennes ansikte istället för 3 som hon påstått att hon bett om.. När mamma och Wilma var här satt vi och kollade på klippet och jag sa att jag inte tror ett skit på det där.. varför skulle en tatuerare tatuera in något utan att kunden vill det? Vad skulle han få ut av det...?

Vilken jävla idiot-brud!



snacka om att va 18 och vilja få uppmärksamhet....

Det är världens finaste dag idag!

Men jag känner bara för att somna om och gråta.

åååh jag är så ÄCKLIGT uttråkad!!!

Trött, less, ledsen, dum, snäll, dumsnäll, och fan vet allt jag är på samma gång!?

ÄCKLIGT UTTRÅKAD
är jag också!!!  Va fan ska man hitta på när alla jobbar och jag är ledig, det hade varit skitsamma om jag jobbat den här sommaren också ibland har man ju känt att ja, men va fan, det kanske inte är helt fel att få vara ledig en sommar ändå, eftersom jag alltid brukar jobba somrarna.. men nä, finns inget att göra ändå. SUCK!  

Hade ett S_T_O_R_T  bråk förra måndagen. Vi har inte setts sen dess, och jag saknar nåt enormt även om jag vet att det kanske är lika bra att skita i det för gott.. för så här arg har jag aldrig blivit på honom nånsin, och kanske inte han på mig heller. Men men. fick iaf ett sms-förlåt efter några dagar, och jag bad om ursäkt jag med- men ingen kontakt under helgen alls. Han svarar inte på varken sms, eller tele.. Inte ens önskat mig en glad midsommar. Och även om jag skiter i midsommar är det ändå alltid trevligt när folk önskar en en trevlig helg. Men nada.

Jag hatar sånt här. Ovissheten tär otroligt mycket på mig.

Men nu ska jag lämna honom i fred och se om han hör av sig- det brukar funka på killar.. och gör det inte det, så var det väl meningen att det skulle bli så här.

På väg..

.. mot mindre midja, rumpa och bröst..!! Less på att vara så här klumpig och mullig!

Sa jag att jag varit ute igår och idag på promenad? Ska försöka gå ut och gå varje dag olika rundor så det inte blir trist.

Kvällspromenader är skönt, rensar tankarna och jag ska förhoppningsvis loosa lite i vikt också är det tänkt. Igår tog jag en runda på 45 minuter mot Kärrtorp o Hammarbyhöjden och runt, och idag runt Enskede, bort till Svedmyra där jag köpte lite Naturdiet Päron drinkmix som jag skall äta nu ist för annat. Inte helt men delvis tänkte jag. En timme var jag ute på vift idag.


Måltidsersättningen var helt okej att dricka, smakar lite som dom där glassarna man hade hemma jämt när man var liten i päron, choklad, vanlij eller jordgubbssmak.. Alltså godkänd- men jag störs av lukten när jag dricker den, luktar syntetiskt..

Nu fick jag ont i huvet. :( tror jag har en lätt förkylning på g så jag får nog gå och handla in lite echinacea-brus igen.. men men..

Det som inte dödar en härdar en- sägs det.. och med all skit jag varit med om så är jag rejält jävla härdad redan!!

Shit vikken kväll!

Dillfiskbullar och cider!

Oh what a midsummernight!

 och = märklig kombination.

Det vankas

Bejnamin Button senare- orkade inte se den igår då den är nästan 3 timmar lång.. Men jag ser fram emot det. 

Jag satt dock uppe lika länge ändå och kollade på 3 sista avsnitten av Lost för säsongen. Usch vad spännande! Och mot slutet av kvällen bytte jag ut cola light mot en liten snaps ouzo. Gött. Ångrar att jag inte köpte hem fler flaskor. Skitgott och billigt!

Vilken midsommarfest hörrni! ;-)

Gomorron!

Jag klev upp runt 17 idag. Sovit bort hela dagen, och lika glad e jag för det.

Nu har jag käkat pannkakor fyllda med feta, tomater o körv, spelat betapet och är inne på 2;a tvättmaskinen med sängkläder..

oh what a lovely day!

Och jag är väl bara avundsjuk

eftersom jag inte sitter där.. med förrätt, varmrätt, efterrätt och snaps.. och en pojkvän att hålla om och vänner att fira med.

Vad ska ni göra förresten?

på midis?

Det är fan bara parmiddagar å tönteri överallt ändå.

kul fucking midsommar!?

Lämnat mamz o wilma på tåget, sen tog jag en sväng på hemköp i brist på annat och köpte lite smått och gott, då alla andra vettiga affärer är stängda idag. =(

Ska bli förjävla skönt att fira in den här jävla överskattade midsommaraftonen under täcket med mig själv! Senare planerar jag in en liten fest med katterna. Det blir en bit Castello Blå, cola light, pistagenötter, omega 3 och så kanske jag super ner mig själv och ger katterna lite ouzo, jag menar det är ju ändå midsommarafton. Nåt kul måste man väl göra??

Det här kommer bli en lyckad kväll det känner jag på mig..



+=yeahjj!?

In case of emergency!

Det kan bli lite för mycket för tant Sara ibland..

Var med Jeanette i Grekland en vecka, sen direkt när jag kom hem kom M och mötte mig och vi var med varandra tills måndag e.m, sen i tisdags f.m kom mamma och Wilma, och åker imorgon 14:30. Har inte varit ensam ett helt dygn nu på 15 dagar och det är skitpåfrestande när man är en ensamvarg som är van att vara själv nästan jämt.. Att mamma kommer jämt preciiis när jag har pms också gör inte det hela lättare... gaaaah, hon är jättesnäll- det är hon, men kan verkligen reta gallfeber på mig med allt tjat och all omedveten negativitet om allt.. Allt ska vara på hennes sätt, allt är negativit, och mamma verkar tro jag är 14 fortfarande trots att jag bott själv sen jag skulle fylla 16 å börja gymnasiet.. Suck. Jag älskar verkligen min mamma, men alltså jag får nippran på henne, jag kan inte vara med henne utan att gå upp i högvarv och jag glömde syrrans regel att bara strunta i henne när hon börjar tjata, och inte låtsas om att man hör.. Annars är det en bra regel..

-Men det kan väl inte ska se ut så här på spisen?!! (då menar hon "ringen" runt själva plattorna, för spisen torkar jag nästan dagligen...) -Har du nån svinto så får jag ta bort det här, så här kan det ju inte se ut?
-Men nu får du väl ta å dammsuga idag, usch så det ser ut här- katthår överallt!! Usch!!
(ja, jag har två katter som hårar och golvet ser lika hårigt ut igen efter ett dygn typ..what´s the big deal? Här bor jag!!)
-Har du inte rengjort fläkten, det måste du ju ta och göra, den är ju alldeles svart i smuts igen!
-Men du måste ju ta av munstycket och dammsuga där under spisen!
-Du får inte ställa upp min resväska, då blir det oordning där i..
(det var du som bad mig städa...!!?)
-Men ska man inte ens få finnas till här- då kan jag lika väl åka hem igen då... (kommentar efter jag bad henne plocka bort neccesär, spegel och diverse från köksbordet så jag kunde damma...)

och allt det här PLUS en massa annat tjat, efter en heldag på Gröna Lund.. Hade satt mig max 2 minuter efter vi kom hem. Ätit för frukost och lite snabbkäk på grönan och var hungrig, trött som ett as,  haft huvudvärken from hell och åkt karuseller hela dagen med Wilma.. Jag trodde fan jag skulle få ett nervsammanbrott..

Det är då fan tur man har lugnande i medicinskåpet att tillgå- in case of... emergency.

Har inte ens packat upp än!

Som vanligt.. väskan får stå i hallen en vecka innan jag ids plocka upp å packa upp å tvätta å dona.. :S Haft sällskap sen jag kom hem i fredagsmorse ända tills i eftermiddags av M, och imorgon blir det främmande av morsan å wilma tills midsommarafton, och då har jag ingen aning vad som händer och sker, om det händer något jag ska på.. Tar dagen som den kommer som vanligt.

Oj oj oj. Ska bli lite skönt att vara själv nu.
Hänt en del grejor också som e jobbiga, så ska vila en stund nu å ta igen mig..

Mysig

och varm var Greklandsresan!

Bilder hittar ni på bajsboken Fejsbok.
 
Orkar inte skriva mer nu.

Ciao.

solskydd a´la Will Ferrell??

 haha-seriöst? 400 pix bara.. men för ett bra syfte om man nu ska tro detta.. hm..

Are you sexy? Are you Hot? Then why in the world would you not want a "Sexy Hot Tan"
This is Will's own special "Streaking Strength Formula."

ALL PROCEEDS BENEFIT CANCER FOR COLLEGE

Oh happy (busy) day!

Idag har jag så mycket att göra.. Men än så länge har jag bara hunnit med frukost.. och sprungit iväg på kiosken i mina nya mjukisshorts jag köpte igår, och köpt en dosa snurre.. Snurre är det nya namnet på snus i min värld- låter sött och bra, och inte farligt alls för hälsan..
 
Var i skärholmen igår i 4 timmar och shoppade lite med Jeanette som jag ska åka utomlands med. Köpte svarta halvkorta mjukisshorts, ett coolt vitt linne i batik med ett peacemärke på och en mönstrad fin top i svart/vitt/turkost/cerise som du kan knyta runt nacken o va bh-lös i. Sköönt! Allt för 300 pix. Köpte även ett linne och en t-tröja till M som han ska ha för bara 200. Får hoppas han gillar dom, för han får betala för dom själv! =) Men han sa att han såklart kommer gilla dom när det är jag som valt ut..hehe. Smör-sötis!

Nä, måste sova en timme till eller två innan jag tar tag i dagens bestyr. Laddar upp med en multivitamin på brus.. Bara sovit 6 timmar.

Allt detta har jag att se fram emot idag.... ;-)

*gå på apoteket o hämta medicin
*gå på H&M o köpa små rese-plast-förpackningar
*köpa diverse andra små behövligheter inför resan
*leta skor/tofflor
*köpa kattmat
*ringa a-kassan o rapportera sökta jobb
*ringa och boka om läkartid
*slå in och skicka paket
*dammsuga
*tvätta lite till
*diska
*klippa mitt hår
*börja packa

ZZzzz blir trött bara av att se allt jag ska göra idag, men det går nog bra när jag vet vad jag har att se fram emot en vecka nu! =)



Venus budskap:

Venus budskap 6

Du går in i en lycklig period vad gäller kärlek. Du kommer äntligen att kunna riva de murar som du har byggt omkring dig själv, och kommer att kommunicera lätt med människor och du kommer även att ha intressanta samtal som kan leda till andra finare saker. Det är rätt tid för dig att möta någon ny eller att stärka en existerande relation. Tveka inte över din partners känslor. Du har stor inflytande över din partner och han litar på dig. Det är en lycklig tid för dig. Ta hand om din relation.

Du kan känna behovet av att göra din relation offentlig. Det är en mycket gynnsam tid att göra detta. Var inte rädd inför framtiden. Du kommer att ta relationen ni en annan nivå och ni kommer att bli mycket lyckliga tillsammans.

Let´s hope it´s true! :)


RÖTA!

Snacka om röta!

Åh vad nöjd jag blev nu när nån äntligen köpte den fina handväskan jag har ute på Tradera!! =)

Satt här precis och tänkte att FANs jäkla skit, ingen lär väl köpa nåt mer nu, och jag kommer fortsätta gå back och får ha mina auktioner ute för eeeevigt.. Gått ca 800 back på det jag sålt sammanlagt. Det är ingen höjdare.. Det var liksom meningen att jag skulle tjäna lite på det här....... :-S

Trodde definitivt bikinisarna skulle komma upp högre när jag satt ner dom till YNKA 1kr i start... Den "dyraste" gick för 160.. vilket är ett skitlöjligt jävla fjantpris för en sån fin märkesbikini.. Så saker och vissa auktioner blev inte som jag tänkt mig, men då har jag lärt mig en nyttig läxa, och vet ungefär vad som "går" och ej.. och det är iofs nyttigt om jag ska sälja mer nånting framöver.. skulle kanske inte satt ner så många av dom till 1kr i start.. men det ger ju många bud.. och gör att många vill köpa.. å bla bla bla.

Whatever, inget att sörja, bara att dra in dom stålars jag får.. Är ändå sugen att köpa hem lite mer sen och sälja, för fått många "kunder" som är jättenöjda med kläderna, och det är roligt!





kär lek

Det är ganska sjukt egentligen hur en relation bara kan bli bättre och bättre när den inte är ett direkt uttalat förhållande..

Egentligen kanske det inte är så konstigt, för vem gillar massa krav!? Allt blir så himla mycket lättare när man tar dagen som den kommer, även för mig. Vi lovar inget, och det är skönt, tro det eller ej. Just nu känner jag mig rätt säker på mig själv, eller oss, och det är skönt. Känns inte som han är ute och jagar nån annan, och det gör inte jag heller. Jag menar att det känns bara bättre och bättre mellan mig och M, trots att vi inte officiellt är tillsammans. Vi träffas, allt oftare, myser på, käkar mat, kollar film, umgås, snackar skit, och jag gillar det. Igår var vi i Rålis tillsammans på varsin filt och smaskade på massa gott, solade, spelade "10 000" ett tärningsspel som han lärde mig, och jag vann såklart.. haha! =) Låg där från 16 till 20 ungefär. Helt underbart! Sen gick vi upp till honom och sen åkte vi hem hit, gosade och satt på balkongen resten av kvällen/natten, lyssnade på musik och snackade skit. Precis som det ska vara! :)

Haft massor av mysiga dagar på slutet, och det är nästan så jag kallar honom Darling igen. ;) Kommer sakna honom när jag åker bort! Men jag tar det som det kommer och jag vågar inte hoppas på något igen, då blir jag bara nojjig och ivrig, och förstör allt...

kär lek?

Jag vet inte, men det känns bra just nu. Fint, som det ska va.


Att bada eller inte bada.

Vet du vad Sandra, jag har faktiskt badat mer och mer nu de senaste 2 resorna!! :) Simma är jag fortfarande dålig på, men jag övar och övar varje gång jag är på semester. Väldigt härligt att gå ner i havet och doppa sig när det är 40 grader varmt.

Så, jag lovar, det blir badning också!! ;-)

Mytilini here we come!

Torsdag 17:40 så sitter en flygrädd jag och en Jeanette på flyget mot Mytilini/Lesbos i Grekland. =)

Bokat och betalat idag, resa+transfer blev 1400.. inte så illa va för en vecka utomlands, dock ospec som vanligt, men jag tycker bara det är spännande att inte veta vart man hamnar.. Och jag har aldrig blivit besviken, varken de 2 gångerna på Rhodos eller på Kreta i höstas, när vi fått hotell. Allting är så välskött och fint, oftast enkelt, precis som i sällskapsresan- men det behövs inte mer, iaf inte för min del.

I höstas på kreta fick vi byta hotell efter 3 dagar av veckan, och det kändes lite jobbigt först att packa ihop sig själv och alla grejor.. Men med gratistaxi till nästa hotell som vi upptäckte låg bättre till och med finare standard så gjorde det ju definitivt inget, då fick vi ju iaf prova på 4stjärnigt också ;-) och ärligt talat så var det ingen större skillnad, förutom i själva receptionen och sånt- men vem sitter i receptionen....? Hade fler rum, och lite större, men badrummet och själva rummet och balkongen såg ut som på ett 2 stjärnigt iallafall, men kanske lite nyare. Så i Grekland tycker jag det verkar kvitta om man får 2 eller 4 stjärnor på hotellet- iaf hittills, av min egen erfarenhet att döma. Tittar man på olika resesidor också på de hotell som finns och standarden så ser man lätt att det inte skiljer sig speciellt mycket, vilket är kanon!! Dvs att man alltid får tag på en billig resa till Grekland, och ospecificerat är inget som helst problem. Har inte sett en enda kackerlacka nånstans eller nåt sånt snusk. 

Ja det ska bli kul att se var vi hamnar, om vi hamnar i Molivos eller kanske... PETRA!! =)  Finns mycket att utforska kvar av Grekland, många många öar, jag har bara hunnit med 2 öar än så länge, och nu en tredje... jag har.. eh, ett antal kvar innan jag dör..  :)

Bild från Molivos Mytilini


RSS 2.0