Här på färjan har vi det bra. Satt länge i...

foto604 (MMS)

Här på färjan har vi det bra. Satt länge i hytten och sen har vi kollat på kåta pensionerer dansa till sven-adolfs eller nåt sånt. Nu bär det av till discot...


Selma hjärta Sara hjärta Selma! :)

foto598 (MMS)

Selma hjärta Sara hjärta Selma! :)


Ute på ballen med katterna. Selma pratar o...

foto591 (MMS)

Ute på ballen med katterna. Selma pratar och ser söt ut och suktar efter mitt rån med ädelost tror jag..


Förnedra

 Klockren! :)

Cola Light- kära Cola Light!

Kära dagbok!

Jag hittade dom här cola-flaskorna på nätet som ska lanseras i Italien fr.o.m september-december, tror det är Roberto Cavalli som designat men inte säker.. Synd dom inte kommer finnas att köpa här.

Gör-läckra! =)






Jag är missbrukare!

Fan! Eller vad säger man? Jag är.. missbrukare... av.. parfym.. (och läppglans, men det visste ni redan vid det här laget..) Varje gång det kommer nyhetsbrev från min favoritsida på nätet som har sjukt bra priser, a lot lot lot billigare än taxfree, så vill jag köpa ny parfym.. igen.. Men jag ska inte!! Jag får inte. Har ändå det jag gör då jag ska använda upp dom 9 jag har först.. Parfymerna borde bara vara max 20ml för jag ledsnar efter ett tag, även om jag skiftar från dag till dag.

Well, åter till saken; såg den här parfymen nu i mailet, ingen aning hur den luktar eller något, eller hört talas om den, men visst är flaskan söt och den låter.. "härlig"..!?

Nu blev jag lite kär igen.. ;-)


Parlez-Moi d´Amour - John Galliano
EdT 30ml

En feminin myskig doft, som tar fram moderna och överraskande kontraster från en klassisk chyprestruktur.
Doftens hjärta är en hyllning till kärleken, uppbyggd av det mest feminina och förförande duetten av blommor; ros och jasmin. Jasminen bidrar med krispigheten och sina söta, honungsdoftande noter. Den turkiska rosen ger doften sin friskhet och mjukhet.

Kasper har hittat den ultimata stilen i ko...

foto580 (MMS)

Kasper har hittat den ultimata stilen i korgen idag... :)


Hallå! Här är jag! :) nu blir det lite ros...

foto569 (MMS)

Hallå! Här är jag! :) nu blir det lite rosé, det var ett tag sen så..dags att fylla på lite! Tänkte sätta oss i parken en stund men det började spöregna såklart igen, så vi sitter här på ballen och njuter istället. Kram!


Skitdag idag. Eller skitvecka hela jävla s...

foto566 (MMS)

Skitdag idag. Eller skitvecka hela jävla skitveckan. Förra alltså, hoppas det blir bättre denna vecka. Så därför räcker jag och Kasper ut tungan åt allt just nu.bajs. Hej!


Markus lagar god fisksoppa och jag pratade...

foto562 (MMS)

Markus lagar god fisksoppa och jag pratade nyss telefon. Selma har blivit bjuden på sängen kan man säga- snacka om bortskämda katter jag har- men hon verkar inte så intresserad av fisken- sova är ju så mycket skönare... ;-)


Att sukta..

Nu blev jag sugen på att gå ut och röra på mig- eller snarare sugen på att röra mig mot affären som har så mycket himla onyttigt och gott till lördagsmyset..

Kanske inte så stor mening att gå ut och röra på mig när jag ändå kommer få i mig mer kalorier än vad jag gör av med på en vecka i och med att jag går på affären och handlar med mig massa- men va fan! Skitsamma!

Och ändå sitter jag här och klagar på att jag blir fet- men jag skyller det på affären och deras äckligt frestande godsaker- det känns alltid lite bättre att skylla på nån annan! 

Här är några saker jag suktar efter känner jag;

 




(Förresten- den här colan som finns på LIDL är nästan godare än Cola light original, svingod till och med, och kostar 7 spänn för 2 liter... Tur jag aldrig orkar släpa runt på alltför tunga kassar för då hade min kyl varit proppfull med dessa...) ;-)

Skum i öronen?

Som jag sa igår; sjukt högt ljud i biosalongen igår, och idag har det värkt något enormt i höger öra och i skallen, men skallen har jag haft ont i en vecka nu- måste vara lågtrycket i det konstiga vädret.. suck..

Men iaf, vilade en timma i sängen för ett tag sen och tog några värkisar för skallen, när jag la mig kändes det som om jag skulle ha sprängt trumhinnan eller nåt, fick världens "ryck" och lock för örat och hela jag hoppade till, ungefär som om nån skulle avlossat en k-pist i örat. Har aldrig sprängt trumhinnorna nångång och hoppas jag inte gjort det nu för fy satan vad ont det gjorde.. och gör, men nu har det blivit bättre, så förmodligen har jag inte sprängt dom och inte heller är det nån agent som skjutit mig.

 

Men NÅT skumt är det och jag blev ärligt talat lite orolig när jag låg i sängen, tänk om jag fått en propp eller nåt och bara dör nu?! Jag vill inte dö nu..

Så summan av kardemumman är väl lite att- gå inte till Salong 1 på Rigoletto Kungsgatan- om du inte vill förlora hörseln, men gärna om du vill få ett jääävvvla rus av adrenalin.

Det kommer alltid något gott ur det onda- right!?

(DESSUTOM fick jag fan spel när vi var där. Jag och Cindy kom dit och skulle hämta ut biljetterna så "smidigt" i biomaten. Det var toklång kö, och vi trodde det var till toaletterna, men det var alltså kön- till den enda biomaten som funkade- utav 5... Helt jävla galet- fel att fixa dom när klockan är 21 på en fredagkväll och alla går på bio.. det var dessutom premiär på den vi såg också och det gjorde ju inte det hela bättre så att säga.. Svetten bara rann av mig där när vi stod i kön, kände hur den droppade på ryggen och humöret blev inte det bästa, men sen var det ju en bra film och trevligt sällskap som vanligt av kära Cindy, så ja, kvällen blev ju bra ändå trots SF:s biomat-skandal och att jag blev hörselskadad och var nära på att få några hjärtattacker. )


Okej men vi säger så för stunden och; "Svar skickas till; "Ung hörselskadad kvinna i Stockholm."





På väg hem från stan. Varit på bio med Cin...

På väg hem från stan. Varit på bio med Cindy på Super 8. Häftig film. Jag hoppade till ungefär var 15e minut så jag är mycket nöjd som älskar adrenalinkickar! :) Sjukt högt ljud och största biosalongen jag sett bio i, och det gjorde nog sitt. :) Skulle komma ihåg att köpa cigg till Darling- självklart glömde jag det- det enda jag skulle minnas på 2 timmar. Gah! Äh, vi får väl gå på macken då på en kvällspromenad. Hej hopp!


Kom på att jag måste ta på mig bh:n när ja...

foto560 (MMS)

Kom på att jag måste ta på mig bh:n när jag sitter här framför datorn, annars är det risk för övervikt och en snar hängrisk...


För övrigt..

.. är jag väldigt besviken och ledsen idag då jag trodde det var en självklarhet att man ställer upp för en vän i vått och torrt som det så fint heter.. Men där hade jag fel. Tur nog vet jag vilka som alltid finns där för mig nu och det är väldigt skönt att jag vet, det kanske var ödet..?

Orkar inte ta något mer här, det är privat, man talar om för personen i fråga hur man känner och det har jag gjort, jag är ingen som snackar skit bakom nåns rygg, dessvärre verkar det inte som att denne kan se det från min sida, och hur denne hade mått i samma situation. Trist.

God Afton!


Oraklet säger;

"De senaste sex månaderna har varit svåra för dig, men gladare och ljusare tider kommer snart att visa sig. Du behöver inte ställa dig själv fler frågor, och allt kommer att verka så mycket lättare, enklare och lyckligare. Det kommer snart en tid för återfödelse och förnyelse. Världen ligger vid dina fötter och du kommer att sparka ifrån dig alla hinder och nya horisonter kan skönjas. Var inte rädd. Välkommen i ditt nya liv."


Verkar stämma rätt bra.. hoppas på det också, mitt nya liv..

Jääääääääääättestora- jättejättestora.

Lea och syrran diskuterar programmet Plastikturisterna när en kvinna ska göra en bröstförminskning- varpå Lea säger;

"Ja vissa har ju små bröst...- och vissa har jäääääääättestora..- som moster, dom står ju rakt uut så här"... och visar med händerna för syrran....


Ha ha ha... så jävla skön onge hon är alltså. :)

 Här har Lea sminkat mig vacker...

bjudit Cindy på lite sallad och vitlöksbrö...

foto539 (MMS)

bjudit Cindy på lite sallad och vitlöksbröd här. Nu sitter vi på ballen och dricker och jag har just sminkat oss vackra. :) Vart vi ska vet vi inte- men det lutar åt Patricia där vi kan röja loss och dansa rejält. :)


BB-Simon



Kollat klart på alla Big Brother-avsnitt nu, och som tippat vann Simon, fast det var spännande, vem som helst hade ändå kunnat vinna.. Men han är den som är mest värdig en vinst! Skitkul också att han sa till Peter att han spelar ett spel för galleriet, det har jag också tänkt på ända sen Peter satt nominerad första gången och inte åkte ut, efter det har han varit lite annorlunda men jävligt rolig!

:-)


Balla dojjs!!


Sprit innanför rocken...

ÅÅh mina grejor är skickade idag så hoppas jag får dom imorgon så jag kan prova mitt nya smink+parfym när jag och Cindy ska göra krogen imorgonkväll.
mjauu.


Så här kan det se ut när vi har lite sprit innanför rocken... ;-)

Unnat mig själv..

..dessa skönhetsprodukter idag. Fått tillbaka lite pengar så jag gott unna mig lite för dom. :) I lööv It!



Max Factor- Masterpiece Glide&Define Eyeliner

Max Factor- Age Renew Foundation

Yves Saint Laurent- Singulier Mascara

och sist men inte minst.. en liten flaska av:

Jean Paul Gaultier- Classique
=-)

Jag hoppas dom här produkterna blir till min belåtelse. Aldrig provat t.ex YSL:s mascaror så det ska bli kul. Inte det övriga sminket heller, och parfymen har jag bara provat en kopia på, men jag luktade härligt i den så hoppas jag luktar lika härligt i originalet. ;-) Kommer bli en lovely kvällsdoft!

Tjing tjing!

Nu ska jag fortsätta mitt BB-race, ,3 sista avsnitten sen vet jag vem som vann.. Spännande serrö!





Sitter i Sickla på en brygga på min nya ha...

foto535 (MMS)

Sitter i Sickla på en brygga på min nya handduk och myser med M och H och några öl. Vädret är strålande idag- dessvärre får jag alltid ont i huvudet efter att ha bara varit i solen en kort stund. Men det är det väl värt å andra sidan antar jag.. ;)


Sitter på ballen och avverkar x antal BB-a...

foto533 (MMS)

Sitter på ballen och avverkar x antal BB-avsnitt i nära 26 graders värme. Rätt bra ändå att jag inte har sol under dagen kom jag på.. Sen blir det en moppetur till Sickla med M och köpa rullgardiner. Kan inte fatta att det har tagit mig snart 6 år att göra en sån enkel grej, men varje gång jag tänkt köpa så har jag känt att det är så otympligt och att jag skulle be om skjuts av nån kompis- men nu ska det bli av. Kom hem igår och det var sådär sjukt varmt i lyan, fan vad skönt det ska bli med mörker och en kallare lägenhet- får hoppas på det iaf!


En skylt med en ultimatmening som pappa ha...

foto513 (MMS)

En skylt med en ultimatmening som pappa har hemma i lusthuset.. :)!


I den här ligger pappa och katten kremerad...

foto483 (MMS)

I den här ligger pappa och katten kremerad tillsammans. Vi satte ner urnan vid farmor och farfars grav och köpte fina blommor till och vi hade en liten stund med både tårar och skratt tillsammans där vid graven.. Det känns fortfarande riktigt overkligt och konstigt och jag kan inte förstå.. Då jag tänker på att jag aldrig kommer få höra hans röst och skämta med honom igen då känns det lite mer och tårarna kommer.. Men på något sätt så finns han ju ändå kvar här ibland oss.. det här är hans kropp vi begraver- inte hans själ. Den är med oss nu och för alltid, det vet jag- jag är övertygad om det!


Städning på hög nivå.. Och lea har hittat ...

foto478 (MMS)

Städning på hög nivå.. Och lea har hittat en gammal rullator.. Pappa har ALLT på sin gård och då menar jag allt. ;)


RSS 2.0