Selma har sin egna lilla "kudde" här i sän...

dsc00021 (MMS)

Selma har sin egna lilla "kudde" här i sängen som hon vilar huvudet mot varje natt. :) Så sött!


sitter som ett UFO i soffan!!

Blev så ledsen och framförallt besviken idag efter ett samtal från Försäkringskassan..

Dom så kallade "Faros" och handläggaren verkar tycka att jag ska vara sjukskriven tills min sjukpenning upphör 28feb, istället för att jag ska börja arbetsträna tydligen- nej för arbetsträna får du inte göra om det är mindre än ett halvår tills du blir utförsäkrad???? Handläggaren föreslog att jag kan vara sjukskriven tills min sjukpening upphör i slutet av Februari och sen komma in automatiskt i nåt aktivitetsstöd på Arbetsförmedlingen?? Alltså jag började undra om jag hörde rätt?

VAD FAN ÄR DET FÖR KUKSAMHÄLLE jag lever i??

Du får inte vara sjuk ifred- men du får inte heller komma in i arbetslivet och få rätt stöd, jag får dessutom inte reda på detta förrän det är 5 månader kvar tills jag är utförsäkrad.. Jag hade ingen aning om denna regel och har varken blivit underrättad via FK eller läkaren eller någon. Har tänkt ringa själv till FK då jag har fått nya handläggare hit och dit och för att dom inte ringer och kollar av nånting längre. Min handläggare sa att jag absolut inte gjort något fel, det är dom som varit underbemannade och inte haft möjlighet att ringa........ MEN VA FAN- kan dom inte SKICKA ETT BREV då att jag närmar mig utförsäkring och att man måste planera in arbetsträning i tid innan dom här sista sex månaderna? Nej då.

Jag hade verkligen sett fram emot det här nu och funderat mycket på vad som skulle kunna passa mig att komma igång med för att komma in i arbetslivet igen och jobba mig uppåt. Och sett fram emot ett möte med oss alla och läkaren.

Jag började gråta när vi la på luren.

Förstår inte hur dom tror att folk ska komma in i arbetslivet igen som dom ständigt tjatar om- då man alltså hellre får sjukskrivning i 5 månader tilll, och blir föreslagen att fortsätta sitta i soffan som ett ufo istället för att få börja arbetsträna..

Fattar inte, fattar inte. Dubbelmoralen dom kör med är fruktansvärd!




Cindy från sidan! Läckert!

dsc00008 (MMS)

Cindy från sidan! Läckert!


Hårmodell Cindy, blev så jävla läcker fris...

dsc00007 (MMS)

Hårmodell Cindy, blev så jävla läcker frisyr på henne och det skiftar i blåsvart med mörkrosa och röda toner under, ja grymt snyggt! Hon ser nästan ut som Uma Thurman i Pulp fiction- love that movie och frisyr!


Jaha, då har jag och Cindy varit hårmodell...

dsc00010 (MMS)

Jaha, då har jag och Cindy varit hårmodeller idag. ;) vi är jättenöjda båda två. På mig är det ingen drastisk skillnad som ni ser, men fick det uppklippt bak iaf som jag tänkt göra länge. Kanske inte riktigt som jag ville ha det, vill ha en skarpare kant men kan ju fixa det sen efteråt. :) Nu tar vi några öl och firar Cindy som fyllde år igår.


Oinspirerad och ledsen av kraven och stressen.


Jag och T2 var och hälsade på Tess igår på...

dsc00223 (MMS)

Jag och T2 var och hälsade på Tess igår på skogskyrkogården. Vi köpte den här fina lila blomman. Vi köpte även en fin vit ängel på en pinne som vi satte ner i jorden, och en sten där det står "Älskade vän" på. Blev jättefint och var vackert med alla blommor som var planterade och den fina kyrkogården. Det var väldigt rofyllt och en skön lugn känsla att vara där. Så bra att det ligger nära mig, kommer gå dit regelbundet och se till henne.. :)


Usch. Skitångest. Skakar. Blir att prata o...

Usch. Skitångest. Skakar. Blir att prata om Tess å allt möjligt snart. Känner gråten i halsen nu. Sitter i väntrummet med min chokocoffee, inte varit här på 3 månader så det känns extra ångestladdat.. Kom och ropa upp mig nu då...


Moa ha ha..! ;) Hade lite kul m M den stac...

dsc00217 (MMS)

Moa ha ha..! ;) Hade lite kul m M den stackarn som alltid somnar i soffan när vi tittar på film.. :)


Kasper njuter av livet- va fan det är ju l...

dsc00216 (MMS)

Kasper njuter av livet- va fan det är ju lill-lörda.. ;) själv sitter jag med ett glas isvatten men katten krävde starkare prylar. Han har tur som är bortskämd..


STÖRD!!!

Nu såg jag inte Idol idag men har sett några avsnitt, och FAN vad STÖRD jag blir på den här jävla ANDREAS.. Han tror inte att han är en idol, han tror inte att han kommer bli någon idol och han vill inte vara en idol...!!? Och nu läser jag att han hoppat av- igen.. Allvarligt, blir fan förbannad. Så duktig på att sjunga och hade han fortsatt hade han kanske botat en hel del av sin blyghet och nervositet ju, men han gav upp istället och tänker leva som en liten grå mus hemma i skogen i Piteå.




VAD FAN SÖKTE HAN IGEN FÖR DÅ när han hade den inställningen att han inte är en idol och inte kommer bliiiii? GAAAAAAAAH!!!

SUCK!!


ringa till himmelen

Funderar och funderar på allt mellan himmel och jord, och idag skall Tess jordfästas eller vad det heter, visste ingenting förrän nu då jag läste det på FB och det känns synd, hade gärna varit med där idag. Men kommer åka dit själv och hälsa på henne när jag vet vart hon ligger. Är väl bara för dom allra allra närmaste idag så jag förstår..

Jag saknar henne så sjukt jävla mycket, och så fort jag kom hem hit till Sverige igen så kommer tankarna hela tiden tillbaka, jag väntar på att hon ska ringa, eller att jag tänker ringa henne men inser att det inte går-

eller går det att ringa till andevärlden, himmelen eller vart du nu är Tess?


Skicka ditt nummer isåfall! :-)

Kära syster har gjort det fint och planter...

dsc00069 (MMS)

Kära syster har gjort det fint och planterat nu då pappas gravsten är på plats äntligen. Den stora stenen är farmors och farfars och pappas den framför. Pappas namn och årtal då han föddes och gick bort samt texten; Älskad. Saknad. Nästa gång jag åker till Norrland ska det bli fint att se graven. Min syster är jätteduktig på blommor och dekoration och sånt så ett stort tack till dig syster för att du gjort det vackert!


För dom som undrar ser tatueringen ut såhä...

dsc00201 (MMS)

För dom som undrar ser tatueringen ut såhär.. "Lite" svullen men ändå känns det bättre idag.. ;) Den sol-aktiga saken i mitten är sen länge tillbaka och jag kommer göra en cover up när den bleknat mer..


Kanske jävligt öm nu då- eller kanske fuck...

dsc00171 (MMS)

Kanske jävligt öm nu då- eller kanske fucking jävla fucking jävla kuk-öm... Satan i gatan vad ont det gjorde sista kvarten på foten och runt fotknölen och nu värker det å svider utta bara helveit- som man skulle säga på jämtlandska.. ..;) Men nöjd är jag och för det löjligt braiga priset 300 euro kan man inte annat än vara det. Kollade upp hans portfolie innan så jag visste vad han gjort innan. Kommer bli svårt att sova nu och kan säga att det blev en taxi hem från byn ikväll..kan knappt gå. Men så kan det gå när man blir tjusig och är tjurig som få. ;) Sista kvällen i Sidari- kanske jag återvänder eller kanske inte.. Haft en jätteskön och rolig vecka iaf och det är viktigast! Kalinichta! (God natt!) :)


Inläggen blir lite huller om buller som ni...

Inläggen blir lite huller om buller som ni märker då vissa inte gick iväg från grekland. Under dagen igår och hela resan hem kunde jag knappt stå på benen när vi äntligen kom hem i natt, totalt handikappad nu. Uppsvullen nåt inåt skogen.. Ligger med benet o foten insvept i en kall handduk så hoppas svullnaden går ner idag.. Markus är min slav nu, och jag kan säga att nästa gång tatuerar jag INTE foten utomlands knappt ett dygn innan jag ska åka hem..;) Puh vilken pärs! Nu säger jag hej så länge för jag är obeskrivligt trött idag och tror jag ska lägga mig och sova några timmar vill nu..


Så här blev det med lite nål och färg allt...

dsc00178 (MMS)

Så här blev det med lite nål och färg alltså.. Blev väldigt nöjd förutom att jag hade velat tonat in skuggan in i den gamla. Liite liiite svårt att förklara för en spansk tatuerare... ;) Fick kommunicera via fem andre tatueraren som samtidigt gaddade Linda. Men lite mer skuggor fixar jag lätt i sverige om jag vill fylla på så det blir inga problem.. Hej hopp! Last day in Korfu och det ska faktiskt bli rätt skönt att åka hem igen. :)


Varit en härlig första dag i Korfu. Vi bor...

dsc00102 (MMS)

Varit en härlig första dag i Korfu. Vi bor på ett lägenhetshotell i norra Korfu i Sidari. Idag här vi legat vid poolen, solat och badat, och druckit våra första Mythos. Ikväll tog vi en promenad ner på " byn" och kollade runt och letade upp stranden. Stranden är finkornig och det är alltid fint och skönt för fötterna att gå i.. ;) Så blir nog sola där imorgon. Har ca 20 minuters promenadväg dit men det är bara bra för fläsket. :) Hittade tattoosalong också och bad dom rita upp skisser t mig och Linda som vi ska kolla på på fredag. :) Så snart blir det tatuera av också! Nej nu är det dags för mitt traditionella grekiska nattfika sen godnatt. :)


Arne Banan- vilken muff(in)!!!

På tisdag drar jag och Linda till Korfu. Vi hoppas på en härlig semester och vi hoppas på att få träffa den här läckerbiten.... ;-)

 Moaaa haha.

Arne Banan säger Linda att han heter.. jag tror det är hennes ex fast hon vill dölja det och hon vill inte dela med sig av honom, men det ska vi bli två om!


En lögnaktig historia..

Ute med brudarna på en helkul kväll igår på Golden Hits. Dansade och var på riktigt bra humör. När vi kom dit var det jordens kö, som vanligt, halvvägs ner till Stureplan. Vi hade lätt fått stå över en timme i kön om inte jag hade kommit på den briljanta idén jag gjorde.. ;-) Ibland är det svinbra att vara en galen och charmig adhd-brutta så jag får ett infall och går fram o säger att vi står på listan..



-Hej! Vi står på vip-listan.

-Sara.. här ja- 3 personer!?.. (och så strök han över "Sara" vem det nu var som egentligen var uppskriven på listan..) 

-Nej vi är 5..

-Hm..Det står 3 här..

-Men då måste det ha blivit något fel för vi ska vara uppskrivna alla 5..

-Jag kan inte göra så mkt tyvärr, blir jag som får ta en massa skit bara. Men vem skrev upp er på listan då?..


-Ingen aning- det var vår kompis Tess som känner nån i personalen, men hon är hemma o sjuk så tyvärr vet jag inte vad den personen heter..

-Okej då..- VÄLKOMMEN!


HA HA- jag är fan bäst- om än dock galen- jag borde verkligen bli skådespelare.. :-))

Gjort påfyllning idag och valde en svag ap...

dsc00071 (MMS)

Gjort påfyllning idag och valde en svag aprikosfärgad glittergelé. Blev superfint och känner mig jättefin om händerna nu till utlandsresan och allt.. ;)


Dagens middag blir en slags köttgryta. Fre...

dsc00048 (MMS)

Dagens middag blir en slags köttgryta. Freestylear som vanligt. Slängt i lök, morötter, röda bönor, röda linser och köttfärs. Kryddat med massor av cayenne, chili, vitlök, spiskummin, aromasalt, vanligt salt, kött o grillkrydda. Tillsatt tomatpuré och soya och så rör jag ner en klick creme fraiche sen är det klart tror jag. ;) Ska koka ris till eller så äter jag bara grytan. Hej hej så länge, snart ska jag se halv åtta hos mig- där är dom väldigt duktiga amatörkockar tycker jag, min mat ligger verkligen i lä jämfört mot deras- men det här är ju vardagsmat så det är väl lite skillnad.. :)


RSS 2.0