Nu ni är tanten ute på kvällspromenad mot ...

Nu ni är tanten ute på kvällspromenad mot södersjukhuset. Bra ibland att man har social fobi och inte vill åka tåg med alla äckliga okända människor- för då får man lite motion iaf.. Kallt ute nu, ja om benen iaf. Är ca 4 minus här och det känns ungefär som 10 minus i Östersund. Varm om ryggen är jag, men inte toktoksvettig som vanligt. Kom på att jag hade Absolut torr så M fick smörja in min övre rygg med det och nu har det känts mycket bättre efter det. Varför hade jag glömt bort det? Då hade jag sluppit LIDA varje gång jag rör på mig fem minuter.. Nåväl. Är så sjukligt godissugen nu att jag ska förena nytta med nöje och glida in på sjufyran här i Skanstull en avstickare. Sen vidare till M: s kompisar och hjälpa till att flyttpacka lite..


MODETS BAKSIDA..

Att bära och köpa sånt här är lika med att stödja fortsatt pälsindustri och ett fruktansvärt djurplågeri!

Har du tänkt på deT?




Inte lika gullig trend nu va!?

NEJ TILL ÄKTA PÄLS!!!

Snälla tänk på att INTE bidra till pälsindustrin så här i vinter, eller inte bara i vinter, ALDRIG!!!

Ett flertal minkar får leva i en bur på 20X20 cm, det enda dom gör i 7 månader, tills dom ska flås, är att springa fram och tillbaka, om dom nu har turen att ens kunna göra det, i sin bur. Dom är så stressad så dom börjar äta på varandra, och äter upp sina egna barn- detta alltså för att fåfänga jävla IDIOTER vill ha en TOFS på en mössa eller en pälskrage. För att det är snyggt och en trend.

Jag kommer förmodligen skriva ett längre inlägg nån dag. Jag är så upprörd att jag inte klarar det just nu. Det här väcker oerhört starka känslor för mig!

KÖP INTE ÄKTA PÄLS!! Tänk efter lite längre..!!


http://vimeo.com/28325254

Usch kan inte annat än gråta, det är så fruktansvärt hur detta får förekomma, och särskilt i Sverige, vad fan har vi för människor som stödjer det här?  (Kungahuset bl.a och rika kändisar.. eller ungdomar som vill vara någons wannabe och inte vet vad det egentligen innebär..)


Många tycker att använda päls är samma sak som att äta kött och använda äkta skinn och läder, men om ni läser på lite, eller ganska jävla MYCKET så är det långt ifrån samma sak.... Detta kommer jag också gå in på mer någon dag då det finns så mycket att skriva om och säga i deet här ämnet..

Det jag kortfattat ville säga är att Minkar m.flera FÖDS UPP av EN orsak och det är för att användas som PÄLS till människor som vill se snygga ut. I dagens samhälle finns andra material som är varma och snygga så ingen BEHÖVER alltså köpa päls och därmed borde alltså inte heller pälsfarmar existera!!! 

Dom som jobbar med det här måste vara psykopater!?

Hur kan man? Hur i hela helvetet kan man låta sånt här fortgå, vilket samvete har dom? Svar Noll! 

  

Usch jag blir så ledsen- det är fruktansvärt!! Människor är grymma!
*******************************************************



Iron man.

Då var jag förkyld igen då.. Gick till Dalen, två t-banestationer bort, och köpte kattsand och sånt, blev hyfsat tungt, och gick sen hem igen. Ingen lång promenad direkt.

Jag var dyblöt halva tröjan på ryggen , och då hade jag t-shirt. Jag blir galen på dom här vallningarna snart, eller rättare sagt jag är så jävla less på det här........

Är det inte den ena skiten så är det den andra. Biverkningar på biverkningar, och slutar jag med medicinen så blir jag förlamad av trötthet och depression. Vet inte vad jag ska göra för så här kan jag inte heller ha det. Det blir verkligen ett riktigt handikapp det här med svetten som rinner, och jag skäms för att måsta gå runt i t-shirt ibland ute för jag måsteeee ta av mig jackan.. folk tittar och det är aldrig roligt, speciellt inte när jag redan har social fobi och hatar när folk tittar på mig.

SUCK!!!!

Kanske ska prova något homeopatmedel eller något annat alternativt, men jag är väldigt tveksam om det är värt det då jag har en väldig snabbmetabolism och jag behöver nästan tyngsta styrkan av alla mediciner jag äter. Vet inte om homeopater har såna tunga droger som jag knaprar i mig liksom.. ;-)

A ja. Nu blir det blodpudding och kurera mig själv med Echinacea och pressad vitlök i juice. Kommer bli lite piggare av blodpuddingen iaf, det blir jag alltid, järn järn järn, en riktigt kick!


 




Intresseklubben antecknar.

Dagens visdomsord;

När man inte orkar diska så diskar man bara hälften.. (Iaf jag.)

/Poeten Sara




Underbar färg på Globen idag- och underbar...

dsc00301 (MMS)

Underbar färg på Globen idag- och underbart med lite snö så det blir ljust ute och inte så förbannat grått och jävligt som det är i Sthlm under vintern..


Är i tyresö och har gjort en snölykta. För...

dsc00297 (MMS)

Är i tyresö och har gjort en snölykta. Första gången på typ 20 år men fortfarande lika mysigt..


Lite skräck på det här så..

Det sägs vara väldigt onyttigt att blanda fett med socker- så jag blandar socker med fett istället.


As it is.


Röd Buske

Det här är så sjukt gott att smutta på med lite "låtsas-socker" eller honung i, och lite mjölk!

Mums!

Är en riktig te-narkoman såhär på vintrarna!


Men egentligen är inte rött "te" (Rooibos) te utan bara en dryck gjord av blad från den röda busken Rooibos i Afrika, och inte från teplantan alltså.. :)




Åk Bort Com Hem!!

Snälla Com Hem- Åk Bort!!!

(Jag SPYR på eran "bäbisar-i-köket-reklam" snart...!!!!)

Den var rolig första gången jag såg den, kanske även en andra, men SEN- hallå? Förstår iofs varför ni tagit den som reklam, för man glömmer den inte.......... SUCK!!

Kasper med sin bästa vän tampongen... Han ...

dsc00290 (MMS)

Kasper med sin bästa vän tampongen... Han letade fram den förra veckan, tog den själv i korgen på toan, sen gick han fram till Markus med den i munnen och la den framför honom.. Och det är inte första gången, men nu är han som besatt, vill apportera som en liten hund jämt. :) Han är så rolig. Hittar den i sängen bredvid mig varje morgon också..så den verkar även ha blivit hans gosedjur.


Motionera dammsugaren..!

Har motionerat dammsugaren lite ikväll. Skönt när det blir städat och undanplockat!! Har nästan dött av allergiattacker på slutet men inte haft nån som helst ork att ta itu med nånting. Samtidigt håller jag på dammtorkar "gamla" tv-hyllan då jag har fixat en ny som jag och Markus satte ihop för för flera veckor sen och som tagit onödig plats i köket alltför länge nu, så dags att ta itu med saken..

Nu har jag plockat ur den gamla och satt dit den nya- eller är på väg snarare att få dit den nya.. Sätter in videon, digitalboxen till att börja med och inser att hålen på baksidan av möbeln är för små för att scartkablarna ska gå igenom. Såååååå smart dom jävlarna varit när dom tillverkade den..år 2011....

Suck! Men jag är envis så jag har börjat karva ur skiten(!!) för att göra större hål, måste dock ta en paus nu för det tar sin lilla tid, och det låter litegrann och vill inte störa grannarna så här på kvällskvisten- även om det inte är speciellt lyhört här så vill jag inte ta några risker att få klagomål.

Ska försöka massakera vidare om en stund..

*Irriterande* när jag äntligen fått arslet ur vagnen!!



I fredags gjorde jag lite tapas! Gott och ...

dsc00284 (MMS)

I fredags gjorde jag lite tapas! Gott och blandat. :)


Kvällens middag blev färsk kokt broccoli o...

dsc00285 (MMS)

Kvällens middag blev färsk kokt broccoli och baconinlindad kycklingfilé kryddad med peppar, soja och timjan. La även i lök i formen och de sista 10 minuterna klickade jag över vitlöksfärskost. Det blev mumma!


Den mest handikappande websidan?

Alla barnen hade Facebook- utom Siv- hon hade ett liv!...


as usual.


Sug röv!

Annars då?

Känt mig förkyld i snart 3 månader nu till och från, mest till. Fruktansvärt less på det här nu- men jag är van- på vintern när jag mår dåligt så har jag alltid väldigt dåligt immunförsvar och överlag har jag det då jag lider av en jävla massa psyiska åkommor som ni vet. Suck!

Satt för övrigt och läste ytterligare om Bipolär sjukdom igår. Jag vet redan att det räknas som en av dom 10 mest handikappande sjukdomarna i Sverige, och tyvärr går det ju aldrig över, det finns alltid kvar resten av livet. Varför ska jag drabbas av all skit?

Sug!

Kass.

Hostel 3 var rätt kass, som många uppföljare brukar vara tyvärr. Men det finns ju även guldkorn där jag tycker att uppföljarna är bättre än första filmerna. T.ex att Paranormal Activity 3 gjorde mig förbryllad över hur bra den var, och är den absolut bästa av dom 3 filmerna, dom andra är ingenting i jämförelse enlig min åsikt och många tycker likadant om man googlar på filmens kritik... Men smaken är som sagt som baken.




Lite Horror på onsdagskvällen sitter också bra..

Nu ska jag se på Hostel 3. Blev överlycklig när jag kollade in på swesub.tv. Visste inte ens om att dom gjort en trea. =)

I looooooooooove Quentin Tarantinos filmer, han är så jävulUsiskt BRA!


Nu blir det film, cola light och smörgåsrån med ädelost, även om jag är sjukligt trött och borde sova, men jag kan bara inte hålla mig från att se den pronto!





Shoppsa!

Idag bjussade jag Tess mamma Annika och Cindy på lite fika, sen åkte vi till Skogskyrkogården och sa hallå till Tess och la en fin rosa ros där.

Jättefint väder idag- det var väl Tess som sken upp åt oss! :)


Gick sen i Farsta Centrum med Cindy och jag passade på att utnyttja mitt presentkort på The Body Shop. Köpte en Almond Body Butter och en Almond Shower Gel för 125 kronor, rena rama vrakfyndet!! Så har 75kronor kvar, skitnöjd. Älskar deras mandel-produkter. Luktar ljuvligt men milt, då jag alltid har parfym på mig sen, så det är ingen doft som "stör parfymen". Tyvärr säljer dom ut dom grejorna nu och den kommer inte finnas mer, fattar inte varför!? Istället finns iofs Shea och Macadamia Butter som också är bra men föredrar mandel. Gillar ni Body Shops produkter så är rean kanon nu. Finns "dubbelstorlekar" på dom också för 125-150 kronor, annars kostar EN 175:-.. Fanns även deras body scrub, den jag har i Citron är grymt bra och väldigt rivig som en sån ska vara tycker jag. Funderar på att köpa en till scrub men kanske macadamia nut och prova, man kan aldrig ha för många såna här produkter enligt mig! :) 
Att dom dessutom inte är testade på djur värdesätter jag också högt.

Skitnöjd med dagens fynd. Fyndade även på Tradera nyss. Ääääääääntligen "vann" jag två auktioner med Mary Kays Timewise 3 in 1 cleanser och Moisturiser för 105 styck, bara provade, så lätt begagnade men det blir perfekt. Har faktiskt aldrig haft så fin hy som när jag själv sålde och använde deras produkter och sjuuukligt dryga är dom!! Så nu blir det till att bli nogrann med rengöringen framöver! :)






Sad number 10-11..

Rättelse; Imorgon är det sex månader sen Tess somnade in, idag är det fem månader sen jag tog mitt sista farväl på din begravning. Blandar ihop den 10:e och 11:e hela tiden- är jag en dålig vän då? Nej det är ju två viktiga datum båda två som jag aldrig kommer glömma. Jag är bara förvirrad och dagavill som vanligt, inget Ovanligt..

Nåväl.

Du tycker nog om mig ändå älskade vän. ;-)

Imorgon ska jag och din mamma besöka dig vid graven. Ses snart! Puss!


In loving memory of Tess!

Idag är det sex månader sen du somnade in- älskade vännen min.

Saknar dig så sjukt mycket. Tänker på dig hela tiden och det suger att du är borta! Fy FaN vad det suger!

Här är DIN låt gumman! (som spelades i kyrkan på Tess begravning efter hennes eget önskemål.) Du spelade alltid den här och den är så fin. När den här spelades upp i kyrkan brast allting, jag bara stortjöt verkligen.

Don´t stop believing! Hold on to that feeling!
Och vad kan väl stämma bättre in på dig!?
 








Friisigt värre!

Jaha då har jag lyckats fynda en Friis & Companyväska igen då för endast 50 spänn..!

Har köpt massor av Friisväskor under åren billigt på Tradera. Gillar lite annorlunda väskor och den här är korallfärgad och blir säkert fin nu till våren, är den inte fin så säljer jag den vidare bara. :)


Att utlösa en orgasm!

Har slagit på internetradion och "Sveriges bästa dansgolv" 107,5 och dansar runt till Dr Feelgood och Mr Vain. Har bäddat rent i sängen och skulle gärna dammsuga och tvätta lite nu, men grannarna lär nog inte uppskatta det såhär på natten.

Försöker intala mig själv att jag har god anledning till att gå på macken- fast jag inte har det såklart- och köpa lösgodis.


Positivt;


1. Jag kommer ut, får frisk luft och motion.
2. Jag får en anledning att orka duscha när jag kommer hem- svettig och härlig.
3. Mina smaklökar kommer komma till himlen för en stund och tacka mig för evigt.
4. Jag får utmana min sociala fobi, då jag möter så sjukt mycket människor såhär på natten.
5. Jag får kanske (fler?) hål i tänderna vilket gör att jag får utmana min tandläkarskräck och tvinga mig själv att gå till nån ful farbror i vit rock snart.


Negativt;


Jag kommer inte på något negativt så nu går jag!

Dom här sorterna suktar jag efter just nu, jag längtar tills dom utlöser en orgasm i min mun!!





Charma så smöret rinner!

Känner mig rosslig i halsen och kroppen och varit febrig några dagar, men just nu känner jag mig ändå glad! =)

Kollade in på platsbanken och hittade direkt ett jobb jag kände att jag ville söka som skulle passa mig. Vårdare på kortis (korttidsboende) i Husby där man jobbar med barn och ungdomar med olika handikapp, från 2-24 år. Främst kvällar och nätter då barnen går i skola under dagtid och man jobbar varannan helg, det skulle vara perfekt tror jag.

Skulle sitta nice som faaaaan med en intervju!

Små-ivrig här kan jag säga, så hoppas dom faller för mitt personliga brev och inte ser att jag inte jobbat på 3 år, kan ju säga att det är det som oroar mig och att dom skippar mig bara för det. Men får jag en intervju så är jag ärlig och säger som det är, det är alltid bäst, man kommer längst med ärlighet. Alla förstår nog att det är tufft med depressioner och jävligheter som dessutom späds på ännu mer med närstående som går bort och varit sjuka länge innan. Vem skulle inte förstå det?

Får jag en intervju ska jag charma dom så smöret rinner!

Bästa budgetrullen!

När både jag och Markus sitter och smyg-gråter i varsitt hörn av soffan- då är det en bra film..! :)

See It!

Var nära att stänga av den först efter en kvart eller nåt, men fan vad jag är glad att jag inte gjorde det..


RSS 2.0