Här ligger jag i hängmattan på lekparken v...

foto713 (MMS)

Här ligger jag i hängmattan på lekparken vid mig.. Klockan är 4:45 eller nåt och det är förjävla skönt att bara vara helt ensam med vinden som susar.. Nu ska dock bege mig hemåt några meter ifrån, till och med jag börjar bli lite kylig, jag som svettas konstant.. Kram på er! Sov gott!


Sakta vi gå genom stan.. Nu barfota från t...

foto711 (MMS)

Sakta vi gå genom stan.. Nu barfota från tåget hem- ont i fottran!!


Nyttigt vet jag inte men ibland får man un...

foto707 (MMS)

Nyttigt vet jag inte men ibland får man unna sig en god frulle. Icas Chrunchy med tranbär, mörk choklad, cashew- och hasselnötter, kokosflingor m.m är fantastiskt god. Så köp!


Toalettvanor?

Annars har jag haft en riktig bajsdag idag.

 



Inte för att jag har bestämda datum när jag går och skiter utan för att jag helt enkelt varit labil, gråtit och bara varit deppig, och inte direkt av nån speciell anledning. Mycket som hänt bara senaste tiden som jag antar kommer ut eftersom.

Men idag är en ny dag och jag hoppas den blir positivare. Längtar efter Cindy också som är i Bulgarien men hon kommer hem snart- och då blir jag glad! =)

Kram och gonatt, eller jag kanske bör säga gomorron om jag skall vara helt korrekt..!



Underbart filmtips!

Tårarna faller ner på min kind.. av glädje.. när jag ser slutscenen i filmen "Purpurfärgen" (The color purple). Så underbart vacker film jag kom på att jag måste ladda ner idag.

Sett den flera gånger och ja vad kan man säga förutom att- se den!



Gomorron! Här ligger vi och morgonmyser. :...

foto677 (MMS)

Gomorron! Här ligger vi och morgonmyser. :) Ni är säkert less på mina kattbilder men det skiter jag i. Kan ta massor av foton på dom för dom är så underbart söta.. :)


ORGASMVARNING!!!

och här är den; ORGASMVARNINGEN

Ostdip från Lidl, så extreeeeeeemt farligt god!!

Köp den inte för ni kommer bli beroende......



Förut har jag ju gjort propaganda för Eldorados Dip, men nu har jag sett att dom gjort om den, innehåller inte jalapenos längre och ser mycket ljusare ut i färgen, men ska väl prova den också för att se om den är god fortfarande eller om det blir Lidl:s som gäller i fortsättningen!

(intresseklubben antecknar...)

Sökte på Lidl ostdip på google- eh- åsså k...

foto672 (MMS)

Sökte på Lidl ostdip på google- eh- åsså kommer det fram en bild på mig från min blogg och det handlar inte ens i närheten om den goda ostdippen. Ha ha. Vad sjukt!! :) snacka om att jag blev förvånad..


Tar några crispmackor med ädelost, dricker...

foto671 (MMS)

Tar några crispmackor med ädelost, dricker lite cola light och snusar lite blötsnus i brist på annat.. Tagit fram korsordstidningen också så nu jävlar ska det bli kärringgöra här på soliga ballen.. ;-)


Fattar ni!? Jag är i tid till min träff me...

Fattar ni!? Jag är i tid till min träff med Cindy på stan. Det var längesen det hände. Jag kommer vara där nästan 10 minuter före vi ska ses- hallelujah! Ingen big deal för andra men för mig är det alltid ett framsteg varje gång jag lyckas komma i tid :) hej hopp!


Kör!



Mina favvoserier är tillbaka med nya säsonger!! Wiiiiiiiiiiiiiii!! =)


Romantik på hög nivå.


fördel med skiten..

Pissiga dagar 2 nu.. Orkar inte ens gå, cykla eller ta tuben å handla. Precis ätit också för första gången under dagen. Skitväder. Ja, piss helt enkelt som sagt.

Undra om jag orkar gå och köpa toapapper senare då? Får väl se- jag kör på mina grönvit-prickiga servetter så länge. Går jag inte på affären så kan jag inte köpa något onyttigt iaf, det är en fördel i skiten..


Beslutsångest

Sitter här bakis och jävlig och har grov beslutsångest; Ska jag cykla till macken å kirra ostbollar, göra pasta med ost eller käka en burk vita bönor.. Hm..?

Det här blir svårt.


Älskade vän- vi ses igen!

Min älskade Tess!

1977-2011

Hos mig kommer du alltid finnas kvar, trots att du nu somnat in.. Minnena och bilderna av dig kommer aldrig nånsin blekna. Jag bär med mig dig- var jag än går, i mitt hjärta. Och när jag tänker på dig så kommer jag tänka på att aldrig ge upp, att le varje dag och att kämpa på i livet än hur orättvist det är ibland.

Älskar dig nu och för evigt.
Hoppas du sover gott nu bästa vän.

 







Mötte ola för att få min nya cykel som pap...

foto668 (MMS)

Mötte ola för att få min nya cykel som pappa haft. Han klämde in den i hyrbilen på väg hem från Östersund. Nu klämmer vi några bira på thaibåten- han e en jävel på att luras ola. :) lurar med mig och bjuder på några kalla. Inte varit här nån gång och druckit. Det är en "sandstrand" här så jag sitter barfota och Skitmysigt här känns som jag är utomlands..


Många jobbiga tankar går igenom mitt huvud...

foto665 (MMS)

Många jobbiga tankar går igenom mitt huvud nu, men även många fina tankar och minnen. Kan inte tänka på annat än Tess- men nu ska jag försöka tänka på Grekland ett tag och äta en underbar chokladcroissant.. :) För att lätta upp stämningen lite eller nåt..


Här sitter jag och tantar mig på tåget hem...

Här sitter jag och tantar mig på tåget hem.. Köpt en korsordstidning att fördriva lite tid med.. Snacka om tantvarning va!? He he.. Mamma löser jämt korsord och jag brukar göra detsamma när jag hälsar på, så jag tog och köpte mig en tidning på vägen. Hoppas bara ingen snygg kille sätter sig bredvid sen- då kanske det är risk för att jag känner mig lite..kärring. ;-) Nej då- jag bryr mig nog inte egentligen ärligt talat. Skiter fullständigt vad folk tycker. :)! Tåget blir en timme sent också, åskan har slagit ner en ledning. Suck.. Jag som valde det här tåget för att det skulle ta kortast tid att åka hem- men men det är ju inte sj:s fel utan vädret.. Hej så länge!


En av mina bästa och närmaste vänner somna...

foto545 (MMS)

En av mina bästa och närmaste vänner somnade in i morse efter en lång kamp mot cancern. Gråtit hela dagen. Sån fin människa som nu är borta- varför kunde ingen annan dö istället som betydde så mycket mindre för mig? Sjukt men sant- såna tankar går i mitt huvud. Eller ingen alls helst. Men livet är oförutsägbart och vad som helst kan hända vem som helst- när som helst. Jag älskar dig så oerhört Tess! Jag kommer alltid bära med mig dig i mitt hjärta, tänka på allt roligt vi gjort under dom 5 korta åren vi hade ihop. Det är konstigt att man kan komma någon så nära på så kort tid, men vi klickade direkt när vi träffades första gången. Vi kunde prata om allt. Dela allt. Sorg och glädje. Lycka och bekymmer. Jag kommer tänka på dig varje dag och hur du kämpat dig fram genom så många svårigheter i livet, men alltid med ett leende på läpparna. Jag ska försöka lära mig av dig och ta tillvara på mer i mitt liv. Du är så älskad och redan så saknad min vän. Men vi ses igen.. Jag ska tänka positivt när jag tänker på dig och minns dig- för mig är du alltid den glada, goa, ödmjuka och roliga Tess, och då blir även jag glad. :) Sov nu så gott! Du slipper lida mer och du kan svänga runt med dina änglavingar i himlen och charmera alla andra änglar. :) Puss o kram! Din vän För evigt!


Nu har jag tagit ner min mysiga gungstol t...

foto649 (MMS)

Nu har jag tagit ner min mysiga gungstol till balkongen också. Myspys! :)


En härlig eftermiddag på balkongen. Lagat ...

foto648 (MMS)

En härlig eftermiddag på balkongen. Lagat och smaskat en god sallad och bjudit Darling och Hasse. Dricker några öl och njuter av en xide jungle- passionsfrukt och habanero, skitgod verkligen. Känns som jag har semester. Det är ljuvligt! :) Superväder- så oerhört skönt på min balkong- förut var det megavarmt- men nu fläktar det och sen kan vi se solnedgången tillsammans.. :) hej hopp så länge!


Här sitter vi på ballen och filosoferar i ...

foto638 (MMS)

Här sitter vi på ballen och filosoferar i den sköna sommarkvällen. Tagit bort massa skräp här och två fula slitna klösmöbler, sen ska det skuras, ringa fastighetsskötaren som ska få fixa en ny inglasad dörr, putsa fönster och fixas lite ytterligare. Mer blommor och ta ner min bambugungstol.. Mys och fint ska det bli här ute resten av sommaren! :) Fattar inte att jag inte tagit itu med det på dom sex somrarna jag bott här, så lite gör så himla mycket ju! Inte varit så intresserad av blommor m.m eller snarare duktig på det- men skam den som ger sig. Nu ska jag njuta vidare av en kall öl, gosiga Darling och härlig reggaemusik. ;-)


Dagens middag hos mig är sallad i en Te-mu...

foto637 (MMS)

Dagens middag hos mig är sallad i en Te-mugg. :) Har bara två "frukostskålar och dom är i disken.. Min sallad innehåller Morötter, tomater, gurka, kalkonsalami och minimozarella kryddat med grekisk salladskrydda endast och lite olja och vinäger.. Mums! :)


Varit och hälsat på goaste Tess idag på sj...

foto632 (MMS)

Varit och hälsat på goaste Tess idag på sjukhuset i Haninge. Än hur sjuk hon är så får hon mig alltid att le. :)


Titta vilka fina blomlådor jag köpte på In...

foto630 (MMS)

Titta vilka fina blomlådor jag köpte på Indiska igår! :) Och självklart passande blommor till- hoppas jag.. Fick be försäljaren på Hötorget om råd- sånt här med blommor kan jag inte. Det brukar kallas gröna händer om dom som kan sköta blommor bra, isf har jag nog svarta.. Så dålig är jag på detta.. Men jag får iaf hoppas dom här håller sig mer än en vecka. :)


Äktenskapsbekymmer!?

Ett par hade bekymmer med sitt påtänkta äktenskap....

Hon hade ingen lust att gifta sig med honom när han var full- och han ville absolut inte gifta sig med henne när han var nykter...

Undra hur det gick? :-)


Är i Tyresö med Markus och Hasse. Dom börj...

foto624 (MMS)

Är i Tyresö med Markus och Hasse. Dom började dryga sig att jag är en fönstertittare och alltid sitter på min balkong och tittar in i allas lägenheter. Jag fattade ju nada såklart. Men skrattade.. :) Sen sa dom att jag skulle titta på vardera fönster på stugan här, då har dom hängt upp två halsband där, ett från dom var. Vad söta dom är. Dom ska bjuda på grillat o gott dricka. Nu sitter jag och sippar på en cider. Snart ska vi åka och fiska före maten. Det är oerhört fridfullt här på landet i Tyresö. :) skönt att stressa ner utan massa stadsliv.. Kram på er!


RSS 2.0