Sweet sweet candy

Cindy har kommit hem från en vecka i New York. Med sig hade hon den här mumsiga presenten till mig. En Body Mist från Victoria´s Secret. Helt underbart fräsch såhär till våren. Jag provade den igår i håret, och jävlar vad gött den luktar.

Godis!
Melon, Plommon och Freesia-doft.

Om jag varit ute på balkongen, räknas det ...

foto225 (MMS)

Om jag varit ute på balkongen, räknas det då som att jag varit ute idag? Ja va fan- vi kör på det. Funderar på att motionera lite också, kanske ett varv eller två runt balkongbordet.. Då kommer jag känna mig riktigt duktig!


Tänker på dig!

Tänker på min älskade vän Tess som åter igen ligger på sjukhus med hemska smärtor och den jävla hemska cancern. Blir så ledsen. Hon är en sån fin person, så fin vän, en av dom bästa jag lärt känna faktiskt. Oerhört positiv och varm personlighet, vacker, snäll och.. alldeles.. uuunderbaar!! =)

Hoppas hennes envishet håller i sig i kampen mot skiten.
 



Här har vi ett par spritpennemålade naglar...

foto221 (MMS)

Här har vi ett par spritpennemålade naglar.. Stackaren.. Eller hur va..! ;)


Jag kan inte sova.. Som vanligt är det Mar...

foto219 (MMS)

Jag kan inte sova.. Som vanligt är det Markus som får ta smällen.. He he.. ;)


Deppo-dag.

Less idag, känner mig deppig. Gråten i halsen men vet inte varför. Det har varit kanonväder men jag har bara varit inne och suttit vid datorn. Ser inte ut som det blir så mycket gjort idag heller. :-(

Kanske försöker ta mig i kragen och går ut och går en sväng runt kvarteret sen iaf så jag får lite luft..

Riv mig!

När jag och Sandy var på kryssning förra torsdagen så hade taxfreen på båten börjat att sälja produkter från The Body Shop till min enorma glädje!

Köpte bl.a en Body Scrub, Sweet Lemon. Helt sjukt fräsch och riktigt riv i, huden kändes väldigt väldigt mjuk och "insmord" och skrubbad efteråt! Så detta är dagens tips på en grym skönhetsprodukt när du vill lyxa till det lite men ändå med ett "lagomt" pris.


I butik kostar den runt 200:- och på färjan 120:-. Happy me! =)


Stackars!!

Det här som händer i Japan är fruktansvärt förresten. Funderar på om jag ska skänka en liten slant och göra en god gärning.. Även om det är en hundring bara så gör det ju stor skillnad om fler tänker så och skänker lite!

Grönt är skönt!

"FejkConverse" köpte jag idag när jag tog en tur i stadens lilla city med Cindy.

Två par för 201 spänn, det är inte illa, sköna och snygga, och jag tycker det är okej köpa röda nu när värsta röda-converse-hysterin, efter Anna i förra årets melodifestival- eller när fan hon var med, är över... Självklart blev det ett par knallgröna också, jag som älskar grönt! Min favvofärg! =)


Mina fina! Sandra o markus med katter sove...

foto212 (MMS)

Mina fina! Sandra o markus med katter sover, men jag kan inte sova.. Prövar med en sömnis till då.. Suck. Natt natt!


Ma råkes!

Jag kan fortfarande inte ta in att min pappa är död. Död, död, död...? Borta- men inte i mitt hjärta. Min syster har skickat foton hon tog när dom gjort han fin, när han låg i kistan, vilket jag inte valde att åka upp och titta på, men som min syster sa var väldigt rogivande och fint och hon ville inte gå därifrån när hon var där.

Fotona ligger i min mail. Jag har inte vågat öppna mailet och tittat, trots att jag bett själv om att syrran skulle skicka dom.. Jag vet inte, men det känns som det bara är en kropp, själen finns här nånstans runt om oss, eller jag vet att det som kremerades bara var kött och blod, själen går vidare- enligt mig. Men även om det "bara" är foton av en kropp, så är det foton på min pappa, död, men uppsminkad liggandes i en kista. Kanske är finare iofs att se bilderna på honom så, än att minnas honom så svag, mager och blek, i sjukhusrummet och dess kalla miljö, där jag såg honom sista gången.

Men jag vet inte, för jag vågar inte kolla. Vågar inte möta hur min egen reaktion kommer bli..

Det sista jag sa till honom när jag gick därifrån var; Sov Gott! Det sista han sa när jag pratade med honom i telefon allra sista gången var; Ma råkes! (för dom som inte förstår jämtländska så betyder det; Vi ses!) Men vi sågs aldrig mer. Kanske ses vi i Nangijala Pappa, kanske.

Saknar dig Pappa- och livet känns orättvist.



Lyxkaviar!

Så här står det bl.a om en av Thierry Muglers parfymer; Womanity..


"...Den salta noten tar vid med en tydlig karaktär som anspelar på doften av lyxig kaviar medans styrkan i doften ligger i dom träiga basnoterna som ger doften en extra dimension..."

Jag blev inte så köpsugen när den anspelar på doften av kaviar liksom... Eller vad säger ni?

Men TM:s parfymer brukar lukta asgött så vem vet..? Älskar träiga basnoter iaf!




Var ute med herr Ola Lager igår. Invigde e...

dsc00241a (MMS)

Var ute med herr Ola Lager igår. Invigde ett nytt Dovas på mariatorget. Vi skulle ta 3 öl var det tänkt, men jag tror det blev sex. Sen gick vi vidare och åt kebab. Och som ni ser på fotot här så gick det väl inte så lysande då med mitt bordsskick.. Åt min kebab med bröd från bordet till slut då det ramlade ur skålen som det serverades i.. Dom som jobbade där tittade lite konstigt på mig sen- undra varför? Usch vilken liten gris jag är! ;-) men jävlar vad gott det var! Kanske hade varit smartare att käka något stadigt innan ölen, och inte efter.. Då kanske vi inte skulle blivit så fulla. Men men, fulla å roliga blev vi, eller roliga är vi iofsalltid, Ola och jag. :) Har så sjukt skoj jämt när vi är på dryghumör..och tiden bara rusar iväg när man ses och snackar om allt mellan himmel och jord. Sen blev det taxi hem då t-banan stängt för natten. Fattar inte varför, det går ju bussar hem liksom.. var väl ola som prackade på mig taxin. Well well. Hem kom jag och det är ju det viktigaste.. Blev dock inte nöjd idag när jag vaknat och ska hämta min lilla börs för att se om jag har en tjuga till en cola.. Hittade ingen börs i väskan och inte nån annanstans heller, såvida jag inte lagt den på något konstigt ställe här hemma i fyllan i natt. Mitt visa är i säkert förvar här hemma iaf. Resten som alltså är borttappat är rätt så oviktiga kort, typ HMkort, icakort å så Så det e ju lugnt. Nåväl. Nu somnar jag. Zzz......


Åh vad trist det känns att gå och lägga si...

Åh vad trist det känns att gå och lägga sig. Bara varit uppe sen 16.20. Darling drog hem vid 12tiden.. Sen knackade han på vid 16 där och då hade jag ingen aning om att klockan var så mkt.. Nu får jag hoppas min sömnis hjälper mig att sova och sakta försöka vända tillbaka dygnet lite. Grejen är ju den att jag alltid sover 12 timmar innan jag känner mig utsövd, skulle jag vända dygnet och låt säga vilja vakna vid 10 på morgonen gäller det för mig att gå och lägga mig 22 alltså- och vem vill det? Fan måste försöka komma igång med nån aktivitet snart på dagarna. Jag kan kanske jobbträna mig upp och hoppas på att jag kommer igång snabbt och om det går bra så skulle jag gärna vilja söka ngt sommarvik nånstans och jobba i sommar. Helst av allt såklart vill jag ju kunna jobba NU! Men jag får ta en dag i sänder så jag får komma tillbaka balanserad igen på arbetsmarknaden.. Ja nåt sånt får det bli. Får jag en god natts sömn nu så ska jag ringa förskräcklighetskassan FK imorgon och be om att få prata lite med min handläggare angående min framtid.. Framtid?? Trodde jag tappat hoppet helt med att ens tänka mig att det finns en framtid för mig.. Åh bla bla bla, nu ska jag säga över å ut. Gutten natten!


På väg med bussen ut i landsbygden till sö...

foto189 (MMS)

På väg med bussen ut i landsbygden till söta Tess. :) Skitlängesen jag var här nu. Ska bli så mysigt att träffa henne! <3


RSS 2.0