Jag har sån jävla dataabstinens nu att jag...

Jag har sån jävla dataabstinens nu att jag spricker snart! Just messat Petra för att höra om jag kan komma över på en snabb titt på internet, men nu kom jag ju på att hon kanske åkt t östersund tillbaka med hennes lillasyster som är här i helgen.. Ja det återstår att se.. ÅÅÅH JAG BLIR GALEN SNART- PÅ RIKTIGT!.. ;)


Vill du sova med mig? För jag kan inte sov...

Vill du sova med mig? För jag kan inte sova. Vill du ligga sked med mig? För jag känner mig ensam. Vill du ligga och småprata med mig? För jag har så mycket jag att säga. Vill du? Snälla säg att du vill!?


Har just kollat på This is it- filmen som ...

Har just kollat på This is it- filmen som sattes ihop när Michael Jackson lämnade oss. Två timmar bara flög iväg, och säga vad man säga vill om honom, jag vet själv inte vad jag tror angående alla anklagelser, men ingen kan väl ändå förneka att han var en av världens skickligaste artister..?!! Eller han är- han kommer alltid leva vidare.. Shit jag är helt tagen, haft den länge men inte kollat förrän nu. Ville alltid se en konsert med honom, det skulle varit den mest ultimata showen nånsin, men hann aldrig, tyvärr, mycket tyvärr. Michael tog ju allting till sin spets vad gäller dans, scenkläder, ja allt runt en konsert med extravaganta effekter. Hade varit en otrolig upplevelse. Men nu sover han i sin guldkista och det är med en stor saknad jag säger hej då till mr Jackson. The king of pop!


Åh JAY vad läcker du är. Åh vilket fredags...

Åh JAY vad läcker du är. Åh vilket fredagsgodis! Men tyvärr tyckte jag det här var hans dåligaste framförande.. Tyckte mest det var kören som sjöng trist nog. Däremot tyckte jag för första gången weise var bra- halleluja! ;) Kanske för att jag älskar reggae..


Selma tar en fredagssnus, själv går jag på...

foto923 (MMS)

Selma tar en fredagssnus, själv går jag på affären nu och handlar onyttigheter att smaska på till min Idol-kväll!


Balle vad jag är irriterad. Internet har i...

Balle vad jag är irriterad. Internet har inte fungerat på hela dagen.. Vilket I-landsproblem va? När jag skitförbannad grävde bland kablarna vid modemet så upptäckte jag en glädjekick mitt i allt iaf- en sladd som skulle sitta i högtalarna till datorn som jag totalt missat när jag lusläst dom efter att ha tappat dom i golvet. Trodde dom var paj nu, men nu fungerar dom så iaf något.. :) Ringde datasupporten på com hem och många har tydligen problem med modemet så dom skulle skicka ett nytt, hoppas det börjar fungera innan annars kommer jag få tuppjuck utan internet i minst 5 dagar. Suck. Så ja. Var tvungen att skriva av mig lite. Hej!


Luggen jag gömde mig bakom..

Jag tror jag ångrar att jag klippte av mig håret.

Jag har ingen lugg att gömma mig bakom längre och det känns lite jobbigt när jag är ute bland folk..

Jag ber så hemskt mycket om Urschhäkt!

Måste försöka få igång verkligheten igen. En bra verklighet, om det går. Jag måste börja kämpa istället för att ge upp. Jag är ju ingen som ger upp, eller är jag?

Kanske inte så konstigt i och för sig då flera långa år gått utan livslust och ett evigt bytande av läkare och att jag inte har någon tillit kvar till vården överhuvudtaget. Känns oerhört svårt att komma igång igen. En psykolog som inte kommer ihåg vem jag är, som jag bara haft 2 tider hos på 2 månader, som ber så "hemskt mycket om Urschäkt" (han är ifrån Lule´) när han alltid blandar ihop mig med andra. Min läkare sa att han har mycket jobb då jag sa att han har väl adhd om någon..!? Varför har han antecknat om han inte använder det nästa gång? Varför sätter han upp tider som vi inte kommit överens om och varför sätter han upp tider som jag inte ens vet om? Ringde och pratade in ett meddelande igår att jag vill gå en gång i veckan framöver för det här ger inte mig nånting.. Då ringde han tillbaka och sa att han har bytt tid till veckan därpå och sen skulle vi sätta upp en tid varje vecka framöver.. Jag ringde tillbaka igårkväll och förtydligade att jag inte vill byta tid utan boka tider.. Jaja, vilken härva.. och som sagt bara gått två gånger än.. men träffat han och läkaren några gånger och pratat i telefon. När jag var där för några dagar sen frågade han om jag skulle ha barnen i helgen? Vilka barn??

Åter igen;

"Jag ber så hemskt mycket om urschäkt!"

Men va fan koncentrera dig kukhuve..

Nåväl. Vad vill jag? Kommer nån ihåg mig? Känner mig som vanligt ensam och har börjat glida tillbaka i dåliga tankar även om jag försöker vara stark och inse fakta. Måste inse fakta för min egen skull. Tror jag glider tillbaka i dom här tankarna för att jag är van att vara sjuk, jag kanske är rädd för att bli frisk undermedvetet fast jag vill. För hur beter sig en frisk Sara?

Tvingade mig ut för en timme sen och tog en höstpromenad på 40 minuter, iaf något. Har försökt ställa om dygnet många gånger genom att ställa väckarklockan, men jag slår bara av den i sömnen. Har försökt några dygn och ska fortsätta försöka. Jag ska inte ge upp!..


jaja, skitsamma, det som inte dödar härdar.. eh eller nåt kanske.

Det är inte lätt när det är tungt och man ...

Det är inte lätt när det är tungt och man inte kan sova. När tankarna vandrar tillbaka, eller snarare gräver sig ner i avgrunden. Tankarna jag inte får tänka men som jag tänker på ändå.. Det var så lätt men ändå så tungt.. Det var så givande, befriande men också ett lidande.. Mycket skratt, kärlek, ömhet och passion, mycket lögner, utnyttjande och skit, men även en liten liten gnutta tillit. Tankarna känns inte lätt när allting är tungt.


Det var en elefant och en bög som var ute ...

Det var en elefant och en bög som var ute och gick. Dom kom till en väg så Elefanten gick över vägen och bögen också. Sen kom det en lastbil och körde förbi elefanten, då säger bögen- Hej lastbil!


På väg hem från hötorget. Jag och Cindy ha...

På väg hem från hötorget. Jag och Cindy har varit på bio på paranormal activity 2- mkt bra och skrämmande scener- till och med jag blev rädd flera gånger! Blev helt salig av glädje! :) Sen gick vi på Dovas och tog 4 billiga öl. Jag lurade i ett gäng 19åringar att jag är ekonomisk oberoende, och att jag har haft ett IT företag som hette IT connection i 15 år och att jag inte behöver jobba längre. Det roliga är att dom gick på det och tyckte att då kan jag bjuda på en runda, men då sa jag att jag inte vill skryta med mina pengar. :) ha ha. Ja jävlar! Så jävla kul! :) Dom ville att vi skulle följa med och bada bastu i Huddinge- no way Jose tyckte jag och Cindy! Nu på väg hem, satt typ med fötterna i en spya nyss, grose, men nu bytte jag plats.. Natt natt!


Life quality

Trött. Less. Trött. Less. Ont i huvet. Ont i halsen. Trött. Less.

ÅH vilken underbar livskvalité!.........





Bowla!

Satans jävla balle. Jag har blivit sjuk!

Nåväl, haft en rolig helg med mamma, syrran och barnen. Fixade så vi gick och bowlade, har velat det länge men inte blivit av. Det var nog 15 år sen jag bowlade sist så det gick väl sådär, inte nöjd när jag inte får en enda strike, men var nära några gånger med en kägla kvar. =) Det får jag nöja mig med antar jag.


Dagens rockfrilla eller nåt. :) nu på väg ...

foto917 (MMS)

Dagens rockfrilla eller nåt. :) nu på väg t globen å träffa la familja!


Såhär ser jag ut efter mitt lilla hemmakli...

foto914 (MMS)

Såhär ser jag ut efter mitt lilla hemmaklipp..


Förresten..

..såg min favorit JAY från Idol komma ut från Pressbyrån i Ringen strax efter jag och Ola varit där. Slick nummer två för idag!


Saknar dig..

..Sawyer!!

Lost är slut sedan länge, men skulle fan kunna kolla om för att slicka mig om munnen till godbiten Josh Holloway.. Jag vet att ni vet det, men va fan jag saknar ju honom! ;-p




Soffläge.

Tog tag i hårtofsen jag hade kvar och klippte till.. igen.. nu är jag helt korthårig, känns bra men vette fan om jag gjorde rätt.. Ola-Aschmed tyckte iaf det var snyggt som fan, det är kul att höra! =) Var på promenad tillsammans till hornstull och tillbaka i solen å snackade skit.

Igår var jag också ute och gick, spanade in vart Syrran, mamma, Wilma och Leas hotell är i Svedmyra, gick dit och hem. Hem gick jag även med två tunga matkassar, bra motion! =)Hoppas det fortsätter vara soligt länge nu i höst, så jag inte mår sämre, just börjat känna mig lite bättre i allt.

Ska bli jätteroligt att min släkt kommer imorgon!! Det ser jag fram emot. Nu ser jag fram emot en kväll i soffan, blev jäkligt trött efter långpromenaden. Desperat-bonde-söker-oskyldiga-oskulder är det kl 20, sen en massa smaskigheter ända fram till 23.

Nu intar jag soffläge, men först en duschisch!

Inte den bästa bilden men ni får iaf en gl...

foto866 (MMS)

Inte den bästa bilden men ni får iaf en glimt. ;-)


Sådär ja! Velat ha en change länge nu så t...

foto863 (MMS)

Sådär ja! Velat ha en change länge nu så tog och klippte mig själv igen, även jag var hos frisör nyss, men hon klippte inte upp det som jag sa, så håret såg precis ut som det såg ut innan.. 290 kr i arslet typ.. Nu har jag alltså nån slags hårdrockstrendfrisyr and I like it! :) Kan varieras fint med massa spray, wax hårdekorationer.


Håller på klipper håret i badrummet.. Spän...

Håller på klipper håret i badrummet.. Spännande att vakna och förmodligen skrika till imorgonbitti när jag ser mig själv


Jag och Selma Lagerlöf, en av mina vackra,...

foto855 (MMS)

Jag och Selma Lagerlöf, en av mina vackra, myser i soffan.


Ibland vaknar man upp såhär med en tjock k...

foto844 (MMS)

Ibland vaknar man upp såhär med en tjock kurrande katt på magen.


Blöt kväll.

Igår.. Två glas vin, gamla technolåtar på hög volym. Sen blev det Kellys och 3 öl, 6 shots, 2 cider.. Jag och Cindy tog VM i alkohol igår! :) Men vad gör väl det när man skrattar och har kul!? Ha ha.

Herrejävlar. Sen hängde vi med till Danderyyd på lite efterfest, eller nja blev inte så mkt efterfest. Jag och Jonas försökte göra Strawberry Daiquri i köket men jag råkade knuffa ut tillbringaren och hälla ut allt, han måste haft en trevlig dag att vakna upp till med sliskig rom och massa jordgubbar på hela köksgolvet och över alla tidningar på bänken... Cindy låg och sov på toalettgolvet, för hon mådde så dåligt efter vårt blöta alkoho-kalas. Lars-Erik (ugly name) låg också och sov, fast i en bekvämare postion och i en säng. Sen var jag ute och gick med den helt underbara Staffen Rex, även kallad Röv och Rövis, fina namn, stackars hund, och sen matade jag han med grillchips, Jonas blev inte så jäkla glad för han berättade att hunden fiser så "härligt" på det.. ;-)

Ha ha. Sen skakade jag liv i Cindy eller rättare sagt sparkade till henne några gånger så hon vaknade, för jag ville hem, då upptäckte vi att klockan var 7 på morgonen.. Whoops.. ;-) Tog en taxi till Odenplan där vi sen tog varsitt tåg hemöver. Stackars Jerry satt hemma och var orolig för Cindy, du får hälsa Jerry att det var jag som tvingade med dig på efterfesten, så det är väl lite mitt fel kanske eller nåt.

Nä, nu ska jag prova lite lyxglass jag köpte på Matdax, hoppas den är god, och kolla vidare på en rätt kass "skräckis" jag började kolla på härom kvällen men inte orkade se klart då.

Natti natt på er.


Selma läser Jens Lapidus.. Och jag ska sov...

foto833 (MMS)

Selma läser Jens Lapidus.. Och jag ska sova lite till. Blev en blöt kväll igår. Öl och sprit och i Danderyd en visit! En vacker staffe bodde oxå i huset- gissa om jag blev glad!? :)


Senaste nytt från leoparden.. Dricker ett ...

Senaste nytt från leoparden.. Dricker ett halvt glas vitt vin och resten pepsi- yiiiha. Smakar som glögg. Blev en god blandning! Det får jag pröva igen. :)


Poor Guy!...

Vad är solskydd kan man ju undra..?


100 st..

..prick.. har varit in och läst min blogg idag.. Kul kul att nån engagerar sig och tar sig tid att läsa.. ;-)

De fördömdas Tempel.

"Se Indiana Jones Triologin på söndag i kanal 5- vi visar alla fyra Indiana Jones filmer....

EH har jag missat något eller? Trodde en triologi är tre stycken filmer- inte fyra..

Ur Wikipedia; (och när bytte dom från TriOlogi till Trilogi förresten..??)

"En trilogi är en sammanhållen grupp av tre verk inom något konstnärligt område. När det gäller litteratur, drama och film avses avslutade, men med varandra sammanhängande verk.."

Min favorit av tre är Indiana Jones, som jag sett massor av gånger då pappa hade den inspelad när jag var liten- är
 De fördömdas tempel. Fyran tycker jag är totalt värdelös faktiskt...



Grekland i mitt hjärta!

Ha ha. Nyss pratat med Jim över webcammen. Längtar tillbaka massor när jag ser internetcaféet han sitter på! Grekland i mitt hjärta! Och han och jag hade så jäkla kul ihop, en kväll men inte skrattat så mkt på länge som jag gjorde dom timmarna.

Rolig kille med vackra ögon och halvt som halvt utan tänder..... =)

 

jo det är sant, helt sneda och vinda tänder på ena sidan, men det är charmigt att han ser annorlunda ut! ;-) Han vill att jag ska komma och hälsa på i Albanien, så det kanske får bli nästa resa att spara till.. neee tror knappast jag åker dit, men vem vet, vi kanske är gifta och har barn om ett år.. HA HA..


Vacker sömntuta!

 NattiNatt!

Brazilian wax.


Rock a´la 80´s!!

Jag tror jag har det! Kollade på Ginas hemsida för Cindy hade köpt lite kläder där, och hittade rosa leopardmönstrade strumbyxor.. Jag ska nog vara en 80-tals-rockbrud!! Det blir riktigt kul. Våffla håret, kort svart kjol, eller min leopardkjol jag aldrig använt.. Svart Linne med riktig push up under. Massa smycken, scarf på stövlarna. Massa crazy smink.. Nitbälten flera stycken.. HA HA.



Hittade massa svarta toppar jag kan ha igen också till både vardags och fest, inte ens tänkt på det, men perfekt, jag som saknat mera svarta kläder. Kan ha mina medium-toppar igen, lovely!

=) Nu blev jag på skitbra humör!! =)

Halloween..

Jag ska ju iväg till Götet i slutet på oktober på Halloweenfest. Skulle behöva idéer på vad jag kan klä ut mig som eller sminka mig som.. Har inte råd med nån hel kostym eller så.. funderar på att vara djävulen, det var jag för 10år sen två år i rad. Rätt lätt, svarta strumpbyxor (HATAR strumpyxor!!! men antar att det går bra för en kväll..)och röd tight klänning, en eldgaffel och ett diadem med djävulshorn..

Kan ni komma på något bra?


Loca loca!?

Grym tjej, grym röst, grymt bra på att dansa, den tjejen kan röra på höfterna =)

MEN vad har hänt med kroppen, skitsexig abslolut, men om hon ser så smal ut på videon (kamera förstorar ju till 10 ggr större) så undra hur hon ser ut på riktigt. Vem fan vet, hon kanske börjat med droger.. hm.

Asbra låt iaf, den här kommer jag nynna på varje dag nu.

Stämmer bra in på mig också; Loca loca- I´m crazy but I U like it--

Gjort smaskens paj nu. La i lite kycklingk...

foto826 (MMS)

Gjort smaskens paj nu. La i lite kycklingkorv oxå, nå blir det riven ost och in i ugnen. Hoppas den blir god, slänger ju alltid i nån blandning jag hittar på..färdiga recept funkar inte för mig! ;-)


Världens finaste Selma tycker det är jätte...

foto822 (MMS)

Världens finaste Selma tycker det är jätteskönt att ligga bredvid datorn. Värme från fläkten där.. :)


"nattamacka"

Vaknade och gick till kylen för lite frulle. Där stod en klar pajdeg i form, döm om min förvåning. ;-) Har alltså varit uppe inatt och gjort ett pajskal. Sömntabletter kan göra underverk ibland även förutom sömnen... =)

Ska fylla den nu med broccoli, keso och ädelost, toppad med skivade tomater och ost. Fan vad gött det ska bli!

Tjo på er!

Bärka!

Bärka bärka bärka- bärs bärs bärs!

Hittade en jäkligt söt bild!!


Feelings...

Sådär ja. Hemma igen efter att ha spenderat 3 timmar med Ola på ett mysigt fik på söder. Pratat om livet, problem och glädje som sorg. Känslor. Vi kommunicerar bra Ola å ja´!

Nu har jag käkat lite pasta med ost, spelat beta, käkat en kanelbulle jag köpte på Sju-Elvan och slökollt på en dokumentär om homosexuella muslimer.. Stackare säger jag bara.. Dom har det inte lätt!

Nu funderar jag på att se en dokumentär om dödsstraff som jag laddat hem, sen ska jag sova "i tid" inatt.




Det är helt fantastiskt. Jag är i tid, v...

Det är helt fantastiskt. Jag är i tid, visserligen prick 20, eller fan märkte att den är en minut över nu. Damn! Ska träffa ola för lite äventyr. Och nu är han sen så det kvittade att jag är i tid för en gångs skull.. ;)


How´s your heart doing?

How´s your heart doing?

Where I´m not welcome anymore.

How´s is your heart doing?

The one I was dying for.

How´s your heart doing?

I´m just wondering that´s all..








Porr-tradera!

Kollar runt lite på tradera och hittade detta mineralpuder.. och kolla vad jag hittade i spegeln? Ha ha, vad är det för pucko som inte ser att hon lägger ut sig själv på Tradera i trosor..

 *klicka* för en Porrig bild.


Short-text-MessageService-therapy

Har lite sms-terapi här tillsammans med en nära vän. Alltid skönt att vi kan stötta varandra! Ska åka upp till Östersund till helgen i brummen han hyrt, ska bli riktigt kul både att åka brum tillsammans och dryga oss som alltid, och att få träffa mina kära vänner OCH att käka den traditionella kebaben såklart.. Hö hö!! =)

 TJoo!!

<3 One of my very best friends & jag!!! <3





Filosoferar..

..och lyssnar på en av mina favoriter som följt med mig under alla år i huvudet, hjärtat och själen.
Helt fantastisk text och musik!

Sophie Zelmani
. Hon får en helt egen rad i min blogg till och med.. ;-)

Den påminner mig om tiden när jag just tagit med mig Selma Lagerlöf, sålt mina ägodelar, tagit med mig kläder, tv och det viktigaste och flyttat in i det 10kvm lilla rummet i Saltsjö-boo. Påminner mig om en härlig tid med Dylan som jag hängde ihop med ett halvår. Antingen gråter jag till dessa låtar eller så ler jag, just nu ler jag. Har vänt på dygnet igen men det känns som jag börjar må bättre och kanske inom sinom tid blir fri den elaka depressionen. Jag hoppas innerligt att min nya medicin gör verkan och under snart. =)

En favoritlåt, So Long.

Sen en livemix. Kan inte säga förresten vad som är favorit egentligen, har många.., hon är så grym i alla låtar.



Smycken börjar intressera mig mer och mer....

foto815 (MMS)

Smycken börjar intressera mig mer och mer. Är ju annars så bekväm att jag har mina vanliga silversmycken hela tiden. Ibland ser det ut så här när jag får för mig att kika på lite andra smycken i mina gömmor.. Och det är ju mindre kul..eh. Trassel!


Sitter och slickar mig om munnen när jag h...

foto814 (MMS)

Sitter och slickar mig om munnen när jag hör och ser Jay på Idol. :)


Så här kan man se ut med rinnsnuva. Foxy!

foto813 (MMS)

Så här kan man se ut med rinnsnuva. Foxy!


Selma har ett litet Pillowfight med kuddar...

foto810 (MMS)

Selma har ett litet Pillowfight med kuddarna i fåtöljen.. Försökte gräva sig in, men det blev för trångt för stackars myssugna Selma, som suckade och gav upp..


RSS 2.0