same shit different day.

En timmes prommis igen med Anna i måndags i solen. Börjar bli lite kallt ute, särskilt när det blåser. Dags att köpa en snygg scarf jag kan ha. Resten av veckan har varit lugn. Känt mig krasslig och inte orkat speciellt mycket. Igår var jag hos C som fyllde år. Lite fika och girltalk. Idag var det meningen att jag skulle träffa A igen och promenixa, men kände mig alldeles för trött. Halsont. Allmänt slut. Kanske går jag en promenad själv ikväll. Funderar på att duscha och gå till Globen och kolla om jag hittar några bra träningsbraller. Skulle vara skönt istället för att gå i jeans..
 
Apropå något annat så beställde jag just lite smink från e.l.f.. Leveransen är tråkigt nog 10-14 dgr, men en kompis är jättenöjd med deras produkter så jag tänkte ge det en chans. Kostar så oerhört lite att köpa så det är värt att prova. Fick två mineralfoundations, ett shimmerstick, tre läppglans, kajal, eyeliner, ett nagellack och en gåva värd 200:- för ynkliga priset 285:- eller vad det nu blev. Bra köp om jag gillar det. Annars är det bara att sälja på Tradera eller ge bort till någon annan som kanske gillar det.
 
 
 
Ja, det var det. Och angående ebay-kommentaren så hänger jag inte riktigt med på ebay-skiten..! Man måste alltså söka med sökord eller sitta och bläddra 300 sidor för att hitta det man vill ha vad jag förstår det som. Ser inga auktioner heller. Är det bara fast pris? :/ På tradera finns klara och tydliga kategorier och underkategorier, det gillas. Kanske provar ebay nångång om det är något som är absolut värt att köpa, men har inte lust att sitta och lusläsa för att få något 20kr billigare. :/ ;-)

Insane in the brain!?

Så blev äntligen Grönan av för mig och M igår kväll! Vi har pratat om det i tre år snart.. Hade skitskoj. Åkte alla berg och dalbanor som vanligt. Insane har jag aldrig åkt förut men nu var det dags. Jävlar i mig, jag trodde jag skulle dö när jag åkte upp i den. Fy fan! Mina skrik måste ha hörts ända bort till Globen! Fritt fall blev det också, men har åkt den förut. Samma där, känns som man ska dö. Mest höjden jag är rädd för, adrenalinet som kommer när dom släpper en är underbart. Man darrar och skrattar när man kommer ner. Iaf jag.

Den stora slänggungan Eclipse åkte M, men den fick han åka själv. Den kommer jag aldrig sätta mig i såvida någon inte erbjuder mig en miljon. Väldigt "kul" att han skulle åka precis när det blev storm och spöregn. Tyckte liite synd om honom, men log rätt bra ändå eftersom han kaxat så mycket om att han minsann ska åka den, och oj vad han fick åka. Den gungade rätt bra i stormen tydligen och jag fick ett erkännande att han blev lite bajsnödig däruppe ändå. ;-)

 

Här är ett roligt klipp från när Grönd lunds VD åker Insane.

 

 


Nu jävlar kör vi!

Förresten så var jag ute ikväll och gick 6,3 kilometers prommis igen. Så jävla stolt över mig själv måste jag säga som promenerat nästan två mil på 4 dagar. =)
 
Nu jävlar kör jag!

Nagelkåtan.

Många använder China Glaze och OPI när dom lackar naglarna. Jag gillar dom verkligen, något jag också gillar är Sally Hansen. Superbra fina färgglada nagellack, och olika braiga stärkande förtjockande lack. T.ex Hard as Nails Hard as Wraps- helt fantastisk som bas eller bara som den är naturell. Den blir som ett lager akryl ungefär, så man kan säga att du får en förstärkning av nageln när du lägger på den. Rekommenderar den till alla nagelkåta människor i världen.

Ha ha- kom förresten att tänka på när jag var yngre då min klassiker, som jag alltid blev "mobbad" för, var att alltid måla naglarna när vi satt och festade. Ute i sista minuten som vanligt alltså. ;)

Nåväl, här är några höstfavoriter som jag använder just nu. Köper Sally H på tradera då några säljare har riktigt bra priser. Även China glaze för 62kr styck inklusive frakt.

Dom av Sally H ni ser på bilderna har bred borste som jag tycker är perfekt att måla med. Riktigt täckande också.
 
Akryl-lacket här ovan måste ni bara inhandla. I butik kostar det 129:- ca, men det är väl värt pengarna! Jag vet att jag visat det förut men det tåls att visas igen. :)
 

 

 


Glad och stolt!

Sitter precis och inser att jag på tre dagar åstadkommit följande;
 
I onsdags promenerade jag 50 min till Bandhagen. Träffade Mary på en kaffe sen handlade jag lite mat.
Igår var jag i city och knatade runt med Cindy. Fikade och shoppade lite ljus på Indiska bl.a.
Idag kom Anna hit, sen gick vi prommis i en timme till henne i Högdalen. Efter det gick jag runt på Jysk och provade sängar och köpte lite småprylar. Sen handlade jag på Matdax och åkte hem. 
 
Så jag har alltså träffat tre olika kompisar tre dagar på raken och två av dom här dagarna har jag gått en timme vardera på promenix. Jävligt nöjd! Otroligt trött nu i skrivandets stund, men glad och stolt att jag tagit mig ut och gjort detta och dessutom motionerat två dagar.
 
Tjo hej vad det går! Ska försöka promenera tre dagar i veckan till att börja med, men skulle det bli bara en dag så är det ändå bättre än ingen! Tänker inte bli missnöjd om jag inte klarar det, utan snarare väldigt stolt över dom små steg jag tar mot en bättre hälsa. Imorgon vill Mary att jag hänger med till Täby på loppis och det skulle jag vilja, men just nu tror jag att jag måste dra i bromsen lite och vila imorgon för att eventuellt orka gå på Grönan på söndag med M. Sista dagen för säsongen dom har öppet och vi har sagt i flera år nu att vi ska gå dit, men det har inte blivit av. Puh! Får hoppas jag orkar på söndag och att det blir så.
 
Nu ska jag kolla på en film, om jag inte somnar i soffan vill säga.
 
kram och god afton!
 
Köpte två orkidéer på Matdax förresten för bara 29:98 styck. Superfina!
 
 

Ett sömnmedel som verkligen funkar!

Hur fan kan nån som Brad Pitt ställa upp i en så värdelös film som World War Z?

Dom skjuter lite zombies. Sen springer Brad bara runt och är allmänt svettig och snygg. Sen skjuter dom lite fler zombies. Sen skjuter dom ännu mer zombies. Sen lägger dom av en handgranat. Och det var ungefär hela filmen. Totalt värdelös.
 
Den filmen kan man med lätthet dela upp i vita små bitar och använda som sömntabletter!

Räven- den räven..

 
Underbar låt som stämmer en del.

Shopping!

Handlade lite på Zalando härom veckan och hämtade paketet för några dagar sen. Både väskan och koftan var superfina! Nöjd!
 
Tjing!
 
 

Nytt fresh till badrummet..

..då syrran inte tyckte om att jag använde Victoria secrets body mist, som hon går runt och luktar på dagarna, som min "efter-bajsspray", så nu blir det en billigare body mist som får agera luftfräschare. Tycker jag är ypperligt clever som använder såna ist för äckliga starka lukter som finns avsedda för bajsiga toaodörer!

Doften är dock ej så koncentrerad som dyrare varianter så det luktar inte så mycket känner jag nu. :/ Men bättre än nån sunkig lavendelspray från ÖoB, som luktar allt annat än lavendel.

Dagens intressanta notis!

God afton!

cheese

Efter x antal öl ute är frågan om jag väl hemmavid, kan slinka förbi det sovande ångloket i soffan och öppna luckan till dom gömda- men icke förglömda ostbollarna...?

PMS deluxe..

..men det är sommar idag igen- alltid något...

Jag är här- men jag lever inte.

Mycket vardagligt känns jobbigt igen. Drar mig för att gå ut. Vill gå ut, men väntar in i det längsta. Det känns jobbigt att prata telefon igen. Vill prata med människor, men svarar inte- sms;ar hellre- känns lättast så. Känslan är som om det skulle vara nån myndighet som ringer med något jobbigt besked, trots att det kan vara en av mina bästa vänner. Frustrerande känsla. Innesluter mig själv i min lilla vrå, min trygga lägenhet. Här kan ingen se mig. Ingen kan höra mig. Jag får se ut som jag vill. Ingen dömer mig.
 
Jag är här, men jag lever inte. Inte som jag vill.
Hjärnan och kroppen spelar en spratt i livet- det är ett som är säkert.. Tyvärr.
 
Vill jobba och må bra som alla andra. Ha ork. Tittar på allt ifrån korvgubbar till tågvärdar, butiksbiträden och gatustädare. Jag skulle kunna jobba med alltihopa helt ärligt talat. Skulle till och med hellre jobba på Mc Donalds än att inte orka jobba alls som dom senaste åren i mitt liv. Jag hatar det här. Är avundsjuk när en vän säger hon ska på jobbet. Jag vill också! Jag vill jobba, ha semester, ha arbetskompisar, after work, personalmöten, ett ställe att gå till där jag är uppskattad och där jag trivs. Där jag mår bra. Jag vill komma bort hemifrån, men det är svårare än vad man kan tro. Åter inne i samhällets hårda grepp. Systemet som säger dom vill ge arbeten till människor, möjligheter, men vad gör dom? Dom skiter i oss som vill kämpa oss upp! What ever. Har ingen ork att kämpa för tillfället. Det blir mörkare dag för dag och jag blir tröttare igen. Kan man bli tröttare? Svar ja. Det är fucked up det här! Verkligen hatar mitt liv, allt som oftast.
 
Varför?
 
Jag brukar tro att det är nån mening med allt- men vad är meningen med mitt liv?
 
 
 

RSS 2.0