åååh jag är så ÄCKLIGT uttråkad!!!

Trött, less, ledsen, dum, snäll, dumsnäll, och fan vet allt jag är på samma gång!?

ÄCKLIGT UTTRÅKAD
är jag också!!!  Va fan ska man hitta på när alla jobbar och jag är ledig, det hade varit skitsamma om jag jobbat den här sommaren också ibland har man ju känt att ja, men va fan, det kanske inte är helt fel att få vara ledig en sommar ändå, eftersom jag alltid brukar jobba somrarna.. men nä, finns inget att göra ändå. SUCK!  

Hade ett S_T_O_R_T  bråk förra måndagen. Vi har inte setts sen dess, och jag saknar nåt enormt även om jag vet att det kanske är lika bra att skita i det för gott.. för så här arg har jag aldrig blivit på honom nånsin, och kanske inte han på mig heller. Men men. fick iaf ett sms-förlåt efter några dagar, och jag bad om ursäkt jag med- men ingen kontakt under helgen alls. Han svarar inte på varken sms, eller tele.. Inte ens önskat mig en glad midsommar. Och även om jag skiter i midsommar är det ändå alltid trevligt när folk önskar en en trevlig helg. Men nada.

Jag hatar sånt här. Ovissheten tär otroligt mycket på mig.

Men nu ska jag lämna honom i fred och se om han hör av sig- det brukar funka på killar.. och gör det inte det, så var det väl meningen att det skulle bli så här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

finns ju massor du kan göra; träna, blogga mer, leta nytt jobb till hösten, åka till norrland, läsa böcker i parker, sola, gå runt djurgården, leta ny lägenhet (om du nu vill det ;)) , kanske leta jobb utomlands så du slipper de mörka månaderna, komma på en grym affärsidé.. ja där har du lite att göra ! :)

2009-06-23 @ 03:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0