Me löööw 2 b a redhead!

Vet ni vad!? Hallelujah!! Jag tvättade igår iaf, jag diskade också, vikte tvätt och hängde ny tvätt.. sen tog jag faktiskt den där promenaden också- tro det eller ej- tvingade mig själv ut och gå i 45 min. Kändes så skönt efteråt. Ska fortsätta med det resten av veckan och förhoppningsvis framöver också för jag behöver verkligen ut och röra på mig. Till hösten här framöver funderar jag på att köpa träningskort här på Sats Globen.. Då har jag inget att skylla på, tar 5 minuter att gå dit.. ;-) Och jag tycker faktiskt det är kul att träna när jag väl tagit mig dit, det är alltid det som är problemet jämt, att just ta sig i kragen och ta sig dit! Längtar efter att styrketräna igen, det är så jäkla kul, och att få lite shape på ben, armar och rumpa igen, magen blir det aldrig nån bättre shape på, men kan ju hoppas den blir liiite finare iaf, lär ju knappast kunna bli sämre än nu.

Idag, efter många om och men och frågetecken på om jag skulle orka, då jag haft jordens ångest idag, så begav jag mig till slut ändå in till city där jag och Cindy gick på Wellas uttagning för hårmodeller. Och det gick bra för vi båda ska tillbaka och bli färgade och klippta gratis den 27e september, det kommer bli lajbans lajbans!! Jag som bara gått till frisör och toppat EN gång på över 3 år nu, och jag som aldrig färgat håret hos en frisör, och nu får jag nån toppfrissa som ska göra det- kan ju inte annat än bli bra iaf. :) Ska bli skiitkul!

Tråkigare är att jag inte nu får färga det förräns jag ska dit, och jag som ser ut som skit, men är väl apropå skit- skitsamma- då jag ändå ska utomlands om ca 10 dagar och en färgning till sliter som vanligt och där i solen så kommer det bara bli ytterligare slitet och dessutom solblekt, så är nog smart ändå att inte färga det nu i vilket fall. Hatar min "frisyr" just nu, kanske klipper till det lite bak, eller så struntar jag i det tills jag får frisörhjälp, vill ju vara fin när jag åker utomlands, suck. Men det kommer vara svinhett där nere och då lär jag ju ha det uppsatt i tofs hela tiden så blir nog okej ändå. ska vi ut på kvällen får jag väl spraya som vanligt och fixa lite fint med spännen eller något "piffigt"... ;-)

Well(a) well(a), sa till dom att dom får klippa av håret hur dom vill- bara dom inte rakar av mig hela håret. =) Och att jag gärna fortsätter med rött hår i nån slags ton, kan tänka mig mer orange eller mörkare, eller slingat eller vad som helst, men i nån rödaktig ton helst, because i löööööööw 2 be a redhead!! Skulle även kunna tänka mig blondt/rött kombinerat.. Hittade en bild här nu på en snygg frisyr i jäkligt läckra färger.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0