Detox dag 1

Då har jag som "alla" andra i kompiskretsen köpt Detox idag och ska rensa ur slaggprodukter ur kroppen i de 20 kommande dagarna. Är nog en hel del skräp och gifter där inne som vill ut kan jag tänka mig, efter all skit jag tryckt i mig i vinter.. Provade samma kur en gång för många många år sen, eller ja, jag provade en vecka kanske sen orkade jag inte dricka längre. Som om det skulle vara svårt att dricka? Jag dricker ju hur mycket vatten som helst om dagarna. Nu köpte jag iaf en Detox med smaken persika/citron, men jag kan inte påstå att det är nån större skillnad på "detox-smaken" iaf.. smakar som det gjorde då.

Annars har jag varit rätt duktig i två dagar. Igår diskade jag och tvättade, sen åkte jag och handlade mat i hökis och sen hem och gjorde jordens godaste kycklinggryta, ja iaf enligt mig själv. :) Blandade i massa gott och mellangrädde, ja ibland måste man ju få synda med grädde i maten.. :) Smarrigt blev det iaf. Idag har jag slöat ett bra tag men sen tog jag mig i kragen och gick till gymmet, drog av 35 min kondition och sen armar och axlar, mer ska det bli i minutersen en promenix till Ringen och köpte "avgiftningen".

Så skönt när jag får energi, när jag känner att jag lever igen. Hoppas verkligen den här detoxen ger nån verkan, att man känner det i kroppen liksom, annars är det ju 200 spänn i arslet, och det finns ju bättre ställen där dom kan behövas.. 

Kommentarer
Postat av: Smulan

När jag köpte min kur, passade jag på att fråga lite om det. Om det är länge sedan man gjorde senast ska man göra två kurer på en gång och sedan fyra gånger per år. Äta nyttigt och motionera. Ingen alkohol. Jag gjorde bara en kur, men gick ner två kg på en gång. Nästa blir i maj

2008-03-19 @ 23:44:14
URL: http://smulanspassioner.blogg.se
Postat av: Mary

ja vill också ha detox!!!

give mee

2008-03-21 @ 18:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0