Ensamtid.

Det regnar här i Stockholm idag..


Ibland saknar jag Östersund lite i smyg, det är inte så jävla ballt att bo i Stockholm jämt. Visst trivs jag här, men där uppe kunde man ta cykeln när man ville till dom allra flesta kompisar, ta en fika varje dag på stan, nära till allt. Något jag inte saknar är väl att alla känner igen en på stan.. eller vet vem man är för att man råkat hånglat upp nån kille på kvarterskrogen..

Saknar alla vänner, mina nära vänner. Här har jag också vänner, eller snarare många bekanta och några få, som man kan just kalla vänner.

Det känns ensamt här ibland, eller rätt ofta, därför kan jag smyglängta till Östersund och närheten till allt och alla. Ingen stress, bara lugn. Här bor alla flera mil ifrån känns det som, ingen i huset bredvid, eller på cykelavstånd. Sånt är jobbigt.

Men lugn kära vänner jag kommer inte flytta "hem" än på ett tag. Kanske nån dag, vem vet, men inte just nu.. även om det känns ensamt.

Jag sitter bara och tycker synd om mig själv som vanligt. Jag har människor, kompisar jag kan träffa, och har nyss träffat en bra vän för lite falaffel och en biostund. Så jag antar att det inte är något synd om mig även om jag sitter här och beklagar mig.

Jag vill bara vara ifred idag. Lämna mig ensam nu. Låt mig vara. Jag behöver ensamtid och har således stängt av min mobil- som om så många ringer mig eller vadå? haha- man kan ju alltid önska..

-Äh Ryck upp dig för faaaan- skulle dom flesta säkert säga, men det kan ni stoppa upp i röven, så det så, för det hjälper inte mig.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0