IRRITERAD.



FAN vad irriterad jag blir.

Tog en promenad till banken, betalade in för en auktion jag bjudit på på tradera. Promenerade sen vidare till skanstull i duktig gemak. Solen sken och det var kallt men skönt. Strosade runt på Åhléns och halvt som halvt förgiftade mig själv inne på parfymavdelningen i jakten på en ny parfym. Köpte lite schyssta skivor för lite över hundralappen bara. Johnny Cash, Backyard Babies och Replay Reggae, men där började irritationen. Jag trodde det skulle bli ännu billigare för det stod skyltar överallt i hela Åhléns "30% på reapriset" , sen så stod det "Ytterligare 30% på reapriset" på bl.a skyltarna vid skivorna!?? Så jag tänkte ja men det måste ju betyda att man räknar ut först 30% på reapriset, sen blir det alltså ytterligare 30% på den summan av kardemumman, men nä så var det ju inte oturligt nog, men seriöst så tog jag en diskussion med den snäsiga tönten till skivförsäljare för han verkade inte ens hajja hur jag kunde tro en sak, han menade på att kunderna inte förstår när det står 30% på reapriset, men va FAN seriöst, det här är väl nåt man inte hajjar om något!! Dagens första irritationsmoment!

Efter att jag först svängt in på apoteket och köpt ögondroppar för jag är så torr i ögonen att jag ta-mig-fan knappt ser nånting så gick jag vidare en sväng inne på Ringen, som ser förjävlig ut helt enkelt, varför måste dom bygga om allt? När jag gick in bankade nån jävla snickare typ ner taket så det dinglade på halv nivå där man gick in, hallåååå, det går folk här din jävla idiot dessutom höll jag på skita knäck.. Grr. Dagens andra irritationsmoment!

Fortsatte halvsur å dann till Willys för att inhandla lite mat å grejs. Affären är så jävla liten att man blir irriterad bara på att man inte kan gå nånstans utan att få en rispåse i huvet eller en sur gammal kärring som ska trycka pattarna i ryggen å tränga sig förbi till billigaste falukorven som självklart jag också vill ha..ungefär. När man väl är färdighandlad, slängt upp varorna på bandet och ber snällt att få växla en hundring för att ha en tjuga till tåget hem så tittar den lilla snorungen till expedit surt som en räv och ger mig motvilligt växel fast jag nyss handlat för flera hundringar på kortet.. SUCK. Ställer mig i trängseln och försöker packa stressat för att alla bara handlat en mjölk å jag står där med varor för hela mitt kylskåp.. å det är litet å trångt å gaaaaaaah skitpåsarna går sönder bara jag knappt packat i en tredjedel. Dagens tredje irritationsmoment... 

Går iväg mot t-banan med två proppfyllda påsar som jag dessutom är lite orolig över ska gå sönder när som helst, slänger fram mina två tio-kronor med en kasse på varje arm, då säger personen bakom luckan att det kostar 40 nu. VAAAA??? åååååååh men det är inte sant, skojjar du? nej han skojjade inte. Han försökte tala om att jag kunde gå in på pressbyrån å köpa biljett för 20 men dom hade slut på dom nyss, å annars kunde jag sms:a på nåt sätt å få biljett. Jag sa att jag bara hade 20 å tänkte planka, då sa han att det är kontroller. va i hela helvetet. Där står några töntiga connex-snubbar i sina brandgula västar, å jag suckar å ställer ner kassarna, börjar leta efter en tjuga till, när jag väl fått fram den så säger han att jag kan köpa för 20 på pressbyrån för jag ifrågasätter om det alltså är 40 kr för en zon. Men jesus, så jag försöker få upp två tunga dörrar innan jag kommer in på pressbyrån, dessutom är det en trappjävel upp till disken. oj oj oj. Börjar fråga vad det kostar nu då å han säger att det kostar som vanligt men det bara är det att det kostar 40 att köpa i luckan i spärrarna nu. SUCK. Döda SL!!!! Gick ut, visade min biljett, och frågade varför han inte sa att det kostar 20 på pressbyrån innan jag tog fram 20 till, då sa han att han sagt det men jag blivit så sur å inte lyssnat.. haha.. mycket möjligt. Jag sa iaf att jag inte var sur på han utan på SL å tog mig igenom spärrarna med en biljett å två kassar som nu blivit ännu tyngre. Puh. HATA SL!!!!  Dagens fjärde och största irritationsmoment.

Sätter mig å väntar på t-banan med en cola light i högsta hugg, nu är jag så irriterad att jag är på bristningsgränsen å döda nån i närheten. Trött, hungrig, inte en snus på flera timmar.. Dricker min cola, lugnar ner mig och väntar in nästa tåg och tänker att jag inte har något att stressa hem till. När jag väl är hemma, packat ur allt å ska lyssna på min nya Johnny Cash glad i hågen, så funkar inte ljudkortet igen på datorn, men ÅÅÅHHHHHHH såååååå IRRITEERAD, så nu lyssnar jag på den på min gamla cd-bandspelare som inte funkar så bra, så nu har jag lyssnat på första låten om å om igen för cd;n hoppar tillbaka till första låten hela tiden så fort den tar slut.

Snacka om IRRITERANDE
.

Tror seriöst jag behöver sova lite lunch nu..




over and out.... 





Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahaha.. kunde inte låta bli att skratta när jag läste det här! :) Men jag vet hur det känns.. varför ska allt jävligt hända samma dag??? Man blir ju tokig!!!

2007-01-30 @ 22:29:36
URL: http://linneasvarld.blogg.se
Postat av: SariS

Jaa men skojjaru.. hehe det var inte min dag idag asså :)

2007-01-31 @ 02:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0