Som en svart katt smyger i natten.

Aj mitt huvud. Snorande hit, täppt dit å trött hit å lite till.


Trött trött idag.. hösten, mörkret och vintern börjar göra sig påminda.. Har bara klivit upp och ätit min gröt än så länge och klockan är alltså 18:15. Jag vet det är hemskt.. Vad tror ni jag tycker. Vill inte vill inte. Pratade med farbror doktorn som ringde och väckte mig kl 13.. Jag ska kolla upp när jag ska utomlands i oktober sen ska vi boka en tid när jag kan komma. Han tyckte iaf det var en väldigt bra idé att jag ska utomlands, då kanske jag slipper höja medicinen istället, får i mig så mycket sol att jag kanske klarar vinterns mörker och trötthet. Hoppas hoppas. Men grejen är ju att jag redan känner av den. September/Oktober är här, och därmed tröttheten. Nu kan det ju vara så också att jag är utmattad av att jag legat sjuk i veckan såklart, men det smyger sig på, som en svart katt smyger i natten..


Well. Har iaf sjukskrivit mig resten av veckan, ska bara ligga hemma och softa. Mindre pengar javisst, men mår jag bra? näe, å då stannar jag hemma istället för att gå på jobbet och beklaga mig i 3 fulla dagar.

Men vet ni vad. Jag har nästan slutat snusa.. ja, nästan. Klarade mig i 2 dagar sen gick jag å köpte en dosa.. men snusar mycket mindre. Å har en nikotinfri här bredvid mig, men grejen är att den sved för fan dubbelt så mycket i tandköttet konstigt nog.. XQS, Excuse.. köp den alltså inte, if inte i smaken Winter. Smakar precis som i den där Vicks-reklamen med Isbjörnen.. Staaarkt. För starkt.


Mm. det var dagens lilla skriverier.


Lev väl. snor. hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0