Så som i himmelen..

 
Daterat: Fredagen den 10:e mars 2006 kl 08:54Läst: 8 gånger
 
 
 
Så som i himmelen måste jag säga är överskattad. Visst var den sevärd och rätt så bra, men inte sÅÅÅ bra som jag har hört.. tyckte den var rätt långdragen, men helt okej, ja visst.. Såg den hos Jenny igår. Åkte till henne och var social igår när hon var ledig. Käkade såklart kebabpizza från pizzerian i huset som har sååå god pizza och kebab att man bara måste äta där när man är där.. Vi slappade, käkade, fikade och käkade godis, var helt övermätt när jag åkte därifrån..

Fick mess vid 19 av någon jag jag kanske inte tänkt träffa egentligen av vissa orsaker.. men efter lite övertalning och nya tankebanor så åkte jag ändå dit. Jag var ju rätt nära ändå så, och när jag ändå var i farten så..

och.. det var trevligt som vanligt. Mycket trevligt.. mys mys mys. Gick och la oss vid midnatt men låg uppe till kanske runt 02,30 å myste och sen snackade massor....om sex och relationer bla bla bla.. Det kan man fan snacka om hur länge som helst.. Och vi hade rätt lika viljor på den ena fronten åtminstone-och det märks vill jag lova... och det var ”så som i himmelen”...... *mm* *grr*

-------

Annars var jag på arbetsintervju i onsdags och det verkade gå bra för dom ville jag skulle höra av mig på måndag efter jag ska på en till intervju en annanstans, för att tala om om jag ville börja med en introduktion och känna efter. Det verkade trevligt. Det var Årsta dagliga verksamheter, dom har tre olika ställen, så om man inte hamnar på nåt för ”tungt” ställe så kanske det blir det. Men då jobbar man 8-16 månd-fred, helst de tider jag vill undvika, konstiga jag vill ju hellre jobba oB-tider, för då har man tid att träna på morgonen och sen jobba kväll och helger. Blir bra med pengar och behöver inte jobba lika mycket för dom.. så jag ska gå på måndag på Hammarbyhöjdens gruppbostäder, vilka ligger här i Skärmarbrink som jag uppfattade det, eller så har dom kontor här i af, så isf blir det nära till jobbet, vilket är toppen, då dom sökte timvikarier, och just nu känns det mer lockande än heltid dagtid månd-fred...

Nå väl. Nä nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att killen dyker upp igen och har tur med schemat idag så man får lite mera mys, det är aldrig fel. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0