Skrev ett litet brev..

..till Årstakliniken där jag var med Kasper på undersökning i somras. Mest för att låta dom få veta att det faktiskt finns ett foder anpassat för överviktiga o c h allergiska katter med hudproblem! :) Sen var jag även tvungen att påpeka priserna, för jag kände mig faktiskt lurad och besviken i somras när dom sålde på mig ett dyrt foder som finns till betydligt billigare pris på internet samt att dom efter undersökningen la till en avgift för att skriva ut ett recept!??.. Men jag antar att dom livnär sig på att ta dyrt pris då det är en liten djurklinik. Well well. Jag är expert på att leta upp bra priser- det är så jag överlevt under åren när jag inte haft nån större summa att leva på. Sen tycker jag faktiskt det är lite sport i sig, för vem tycker inte det är roligt att hitta något väldigt billigt som finns i en butik väldigt väldigt dyrt!? ;-)
 
Här är fodret jag sökt upp, om nån annan har samma problem med katten. (Billigaste priserna- om än väldigt dyra- jag hittar är på zooplus.se där jag köpte kattmat sist också.) Om nån vet om nån sida som har ännu billigare pris så säg till!Ska bli kul att se om dom gillar maten och om det hjälper Kasper, men dom är inte så kräsna. Särskilt inte Kasper nej, just därför han är för tjock,han gillar mat precis som mig- lite föör mycket.. ;-) Kan även vara stress, kvalsterallergi, allergi mot nån kemikalie, eller praktiskt taget allergi mot vad som helst. Det är det som är svårt att avgöra har jag läst och enligt vad veterinären sa. Hon sa så mkt när vi var där med honom i somras att jag blev helt snurrig. Fick inte in allt i huvudet. Men blossar det upp igen så tror jag att man får ta blodprov och hoppas på att det visar vad det är. Kanske inte ens är allergi, kanske fått på sig nån fästing från nån hund som varit här, som jag inte sett. Dom M haft på sig har varit så extremt små att jag aldrig ens skulle upptäcka att det var en fästing på mig själv. Det kommer ta himla lång tid det här att köra eliminering på maten och vara uppmärksam på att han inte får i sig annat. Han har ju en himla benägenhet att tugga på plastiga saker, förpackningar, soppåsar, foppatofflor, skor oooooch mina handväskor. Morr! Försökt ta undan allt han kan tänkas käka på men saker dyker ju upp i skrymslen och vrår. Han kan nosa sig till allt den här katten. Bara en plastpåse kommer i kläm i kökslådan och det sticker ut en liten del är han där och tuggar. Veterinären sa mycket, men hon sa inte speciellt mycket vad det kan bero på. Precis som alla läkare. Hon pratade bara allmänt och det var såklart jag som ifrågasatte om det är foderintolerans hans kliande berott på. Allt får man läsa sig till själv. Det har jag lärt mig!
 
skitsamma- guuud vad jag är "pratig"! Nu ska jag lägga ner det här, beställa kattmaten, titta på någon spännande serie sen däcka i sängen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0