Jag är så tacksam för att du finns i mitt liv!

På en riktig pissdag som denna ringer Cindy och säger att jag ska gå in på en tjej, som heter Frida Kjellberg:s blogg, på Veckorevyn och kolla. När jag hittar sidan så står det att Cindy är vinnaren av ett armband som hon tävlat om för att ge till mig. Hon berättade igår att hon tävlat på den här sidan, redan då fick jag tårar i ögonen bara för att det är så gulligt och för att ingen nånsin gjort nåt sånt för mig förut.

DU är en riktig vän!  

Alltså du är så underbar Cindy att jag sitter med tårar i ögonen igen! Du är en sån fin vän, så betydelsefull för mig att du inte kan ana! Att du ens tagit dig tid till en webtävling för min skull och så går du och vinner! Häftigt! Det måste vara ödet, för nu blev min dag väldigt mycket ljusare och jag känner mig väldigt lyckligt lottad.

Jag känner mig så tacksam för att du finns i mitt liv Cindy!

Du är snäll. Du är vacker. Du är ödmjuk. Du är glad. Du vågar visa känslor. Du är ärlig och framför allt så stöttar du mig alltid i vått och torrt. Du dömer mig inte när jag har mina depressioner. Du försöker alltid trösta och hjälpa till när jag behöver det som mest. Vi har roligt ihop och den här gången är jag väldigt säker på att du inte är en sån vän som försvinner när dom får "något roligare för sig"- som t.ex vänner som alltid försvinner så fort dom skaffat ett nytt förhållande...  Du tar dig alltid tid för andra än hur trött du själv må vara och det är en stor styrka. (även om du måste se till att ha hand mer om dig själv också din Duracell-kanin!! ;-) )


Cindy vann det här vackra armbandet till mig med motiveringen;

"Vill vinna det till min fina vän Sara som just nu går igenom en tuff period. En tuff depression som hon haft flera år men äntligen börjar hitta styrka att ta sig ur, nära dödsfall i familjen och en nära väns bortgång. Hon är en riktig kämpe för mig och jag vill visa det för henne. Tror hon skulle bli toppenglad! =)"



Tack vännen! Det här betyder väldigt mycket för mig!



Kommentarer
Postat av: Linda

Wow, helt fantastiskt. Underbart!!!

Blir jätteglad för din skull.=)



Känner så igen mig i det du skriver, att de flesta försvinner då man mår skit....de som finns i mitt liv och som jag vet verkligen kommer finnas kvar går att räkna på ena handen.



Ses på måndag, ja! Nu ska jag försöka mig på litet Kay Pollak. (Pollack) Vet inte hur det stavas och orkar varken googla eller hämta boken men du vet vad jag menar!)



Ta hand om dig. Kram

2012-05-04 @ 21:11:30
Postat av: ...

eller var det sköt om dig man ska skriva. Är så trött så kommer inte ihåg vad vi kom fram till vid den diskussionen;)

2012-05-04 @ 21:15:31
Postat av: mamma

Oj vad kul och otroligt roligt att ha en vän som Cindy <3

2012-05-04 @ 22:53:58
Postat av: Saris Leopardis her self

men muppsyrran, lägg av att skriva mamma! =)och ja L... haha, sköt om dig.... vi ses... om några år...

2012-05-04 @ 23:32:03
Postat av: Linda

Precis. Ironi. ;)

2012-05-05 @ 08:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0