Lite mela lis o SoJa?

Mötet igår med Fk-handläggaren och min nya handläggare på AF gick fint- trots mina farhågor- och med lite hjälp av två lugnande innan, samt en noggrann make up- ja jag tänkte dölja lite så dom inte skulle se att jag ser så förbannat förjävligt galet trött, utmattad, ful och sliten ut även om det är förståeligt att jag gör och är det.. Man kan ju anstränga sig lite och det gjorde jag.)

Dessutom var det sol igår. Trots att jag la mig 4:30, vaknade 8 och klev upp strax före 9 och sen var på mötet i nästan 1,5 timmar, så kände jag mig glad och lite smått förväntansfull inför framtiden och solen gör väldigt väääldigt mycket för mig och mitt mående- så- tack G*U*D den allsmäktige för att du sken över mig... Nä, det var kanske Tess som hjälpte till och skickade mig lite energi, i vilket fall så hjälpte det. Idag känner jag mig mycket gladare än senaste månaden. Frågade till och med Cindy om vi skulle gå ut och dansa ikväll men hon var för seg för det, men kanske så går vi på bögkväll på "Köttbåten" (Patricia) imorgon om C och jag känner oss pigga och glada och orkar.

Nu ska ni få lyssna på en underbart vacker låt, jag är kär! Kär i alla mina nära och kära och nu även i sångaren i den här gruppen; SOJA!! (Soldiers Of Jah Army)

Sjukt bra låtar, gung och en snygg sångare, och det är ju aldrig fel när man redan sitter och tittar på videon.. haha.. ;-)

Ni MÅSTE LOVA mig att ni lyssnar på hela låten!!! Själv vet jag inte hur många gånger jag lyssnat på den nu.. så fin!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0