FalukorvsMys!

Då var Alla Smärtans Dag avklarad, som jag brukar/brukade kalla den, och den gick ju smärtfritt förbi. 

Haft en "vanlig" men väldigt kärleksfull kväll med massa gos, mysig musik, tryckare på köksgolvet, och en väldig massa fina kärleksförklaringar och komplimanger. 

Fick ett jättefint silverhalsband av darling med två hjärtan, jag blev jätteglad, alltid kul och särskilt när jag inte hade förväntat mig något, och faktiskt inte köpt något själv, då är det ännu roligare såklart! Jag trodde inte vi skulle ses idag och det gjorde mig inte så mycket, så jag köpte aldrig något, sen kände jag att jag ger Darling så mycket "presenter" hit och dit ändå. Tycker det är jättekul att köpa grejjor till andra av nån konstig anledning. Kanske för att gillar att göra andra glada med nån liten överraskning vilken dag som helst på året. 

Det var gulligt av honom och då jag länge (i smyg) önskat mig ett hjärtehalsband i dom förhållanden jag haft, blev det äntligen så. Tänk att en sån liten grej kan göra en så glad! :) Oftast små grejor som gör mig gladast i mitt liv.

Sen käkade vi middag, i mina "frukostskålar" framför datorn och lyssnade på skön musik. Här blev det ingen lyxig hummer eller löjrom inte- utan en enkel falukorvsmiddag och sen en falukorvsefterrätt på det- de ni! Ha ha.. Nämen skämt åsido så är jag nöjd med det. Jag behöver inte nån lyx i mitt liv, kärlek är viktigare och att man visar det utan att behöva använda pengar, även om det kan vara charmigt och fint att skämma bort någon ibland.

Puss och kram på er. Kanske jag borde sova nu.

 
HA HA! Min dubbelmoral idag! ;-) Nee då men den var så rolig att jag var tvungen att visa er. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0