Ge mig ett verktyg!

FANs jävla ApBalle!

Känner mig sjukt deppig idag och gjort flera dagar nu. Masade mig iväg på M:s födelsedagsfest i lördags i tyresö och det var roligt, men tog nog mer på krafterna än vad det gav. Varit helt död sen dess och idag är det meningen att jag och M ska åka till Jordbro och hälsa på Sandra och Peter och grilla och elda majbrasa, men just nu sitter jag bara här, oduschad i mina äckliga mysbrallor och min skitiga myströja och vill ingenting. Eller nej, fel, jag vill- men jag känner mig omotiverad, ful, trött och allt skit man kan känna sig.

FEL DAG att känna så här på! Fan också!

Vill vila en stund, men samtidigt så om jag lägger mig och sover en timme så är klockan mycket och då blir det stressigt att duscha och göra mig klar och sen hinna till bolaget i Farsta på väg till Haninge.. Hm.

What to do- what to do? Sliter mitt hår och spelar lite poppig musik för att se om jag vaknar till. Tror det är för att mensen är på g, då blir jag heldeppig några dagar innan, på riktigt pisshumör. ÅH vad less jag blir.

*Måste vända tankarna. Måste vända tankarna* Vill ju, men vill jag tillräckligt? Orkar jag? Åker jag och festar ikväll/natt så är jag helt slut sen och det påverkar säkerligen min onsdag och torsdag när jag ska på Iris och det vill jag inte, för det är viktigast just nu. Men vill inte bara ligga hemma heller när det är superfint väder, det skulle göra mig gott att dra iväg några timmar iaf och Sandra är ju inte alltid i Stockholm så det känns dumt att inte åka dit när hon är här och hälsar på- men å andra sidan kan vi ju ses nån annan dag!?

Äh va fan, nu måste jag duscha eller nåt för att se om jag vaknar! Får ta det step by step och känna efter efter det. Ge mig ett verktyg någon som gör att jag kommer loss!!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0