Want u so bad!

Har funderat på att köpa en crosstrainer länge nu. Skulle sitta fint. Älskar att träna på den här, stå och dansa till hög techno och bli fit for fight. Träningskortet jag köpte förra året i februari unyttjades 2 hela måndader.. he he.. så jag tror jag skulle träna oftare om jag hade en hemma.. Det jag gör på gymmet är att gå på crosstrainer och styrketräna, och det kan jag lika väl göra hemma med hantlar och en maskin. Skulle sitta som en smäck i hörnet där jag har fåtöljen som aldrig används ändå förutom av Kasper då.. och sen täcka över den med något när den inte används.

Hm.. Ska jag? Ska inte förhasta mig, en resa är ju bättre, men en bra och sund kropp är ju bäst i längden..

Måste ju ta hemkörning såklart ifall jag köper en då den väger 60 kilo nånting..

Hmmmmmm Hmm. Want u soo bad!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag ville oxå ha en sååå gärna, fast en motionscykel. Så pojken köpte en sån. Sen ville jag inte ha den mer haha. Hopplöst hur man tror sig att bara jag får det och det så kommer allt bli bättre. Jag hade kunnat cykla varje dag, gör det kanske...eh...låt mig tänka...aldrig! Haha, men jag ska börja..eh sen

2010-03-17 @ 08:19:04
Postat av: Susanne

Hej Sara! Såg din kommentar i min blogg.. Vännen som inte finns längre heter Sandra Malmsten, vet inte om det är nån du känner..



Kram!

2010-03-17 @ 08:34:33
URL: http://bloggsnusan.blogspot.com
Postat av: Saris leopardis her self

Min kommer bli använd, heeelt säkert! =) Gillar ju att stå på den, men gillar inte att ta mig till gymmet och se alla äckliga människor, och se alla äckliga typer som stirrar på mig... Så jag ska nog köpa en snart. Fit for fight till beachen nånstans utomlands.. ;-)

2010-03-17 @ 19:10:46
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0