Skandalöst patetisk humor?

Bokade tid hos optikern när jag ändå var i Högdalen igår. Funtar på dom här brillsen..

 

Värsta tattoo-mönstret i typ old school- kan det bli bättre? :) :P TYP!?

Provade dom när jag var där och dom satt skitbra, mkt snygga på en snygg tjej som mig. He he!! Men vet inte om jag hellre borde välja helsvarta bågar egentligen, för jag kanske ledsnar på dom där.. Äh får se på tisdag vad jag beslutar mig för.

Och kan ni tro- jag frågade om AVBETALNING...... Har tagit avbetalning EN gång i mitt liv bara förut, förutom att man tagit mobilabonnemang då några gånger, men det räknar jag inte som avbetalning, och det får man bara man inte har några skulder och även om man är arbetslös etc. GULD!! Jag behöver verkligen nya, tänkt på det länge och ser bara sämre och sämre i dom jag har, och nej mamma, ska jag ha nya brillor vill jag inte ha mina GAMLA bågar, som hon alltid brukar föreslå. Nej jag ska unna mig nya, är ändå på specsavers så tror bågarna går på 1795:- inkl vanliga glas, men sen tillkommer det ju för att jag har sån olika styrka på ögonen för att slipa ner dom så glasen blir lika breda och antireflex-behandling, för det vill jag nog fortsätta med. Kan vara skönt för folk att dom kan titta mig i ögonen eller att man blir fotad och det inte bara blänker..

Äh som sagt vi får se hur det blir on tuesday! kul kul.. kuk.. vart den nu kom ifrån? Kanske från Linda som tydligen skickade nån jävla strap-on-bild på min mobil förut... ha ha.. Tyvärr såg jag inte den då mobben vägrar visa bilder nu igen.. SUCK.......Men hon berättade via sms att hon å Selma hade drygat sig och skickat nåt fult..

(Nu kom jag tänka på "BANANEN" när jag och Majja var i Holland med Lukaz och company för typ 5 år sen eller vad det blir, men det var en annan sak. Vi körde skämtsamt med en stackars banan som var med oss hela resan och sen fick den fira nyår med oss iförd partyhatt och allt och drinkar fick bananen och partyflaggor istuckna i sig. Sen lekte vi med den, drygade oss allmänt och tog massa fula foton och gömde den i varandras fickor, väskor etc tills bananen "dog".. ha ha.. ja jävlar, det var tider det..)

Vilken jävla skandalöst patetisk humor man har alltså.

Ska bli jäkligt kul kuk när mms:en funkar igen och jag kan se vad för snusk Linda mms:at!!... ;-) Hon ska få något riktigt knäppt tillbaka.. hhihi

Att det ska vara så roligt med ordet kuk? Ja jävlar.. för mig är det mest ett skällsord iofs..

Angående banan och kuk så har nån ristat in ordet BANANKUK för längesen på hissdörren, rätt skoj när man ska åka hiss tycker jag, livar upp vardagen lite.......... ;-)

Kommentarer
Postat av: Cindy

Tycker du ska köpa de mönstrade. Hur coola som helst.

2010-03-08 @ 14:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0