Sakkala, Hurghada, Egypten..

DET KOMMER! HÅLL UT!!

Kommer blogga om allt senare och visa bilder, men de flesta bilderna kommer ligga på fejjan, så ni vet..!!

När när när-och om jag funnit kraften igen, kommer jag skriva om det.. Men det är svårt just nu- efter några mkt jobbiga 2 sista dagar i arab-landet där jag var med om ett sexuellt övergrepp, när jag sov, av en elektriker i personalen, sen komma hem och få höra att min 51 år svårt cancersjuka Tuff-faster gått vidare till himmelriket, och efter det komma upp till norr, fira jul, och se min stackars pappa som också är svårt sjuk i cancer, vet inte ens om jag kommer få se honom igen. Jag gråter nu när jag skriver det här. Tur att M är här och kan trösta mig.

Att se min 65åriga pappa gå med krycka, hög på morfin och genomskinlig i huden, att han blandar ihop mig och min syster när han pratar är helt otroligt jobbigt att se. Jag tror jag förstår nu varför han tyckte att det "kvittar" kanske att vi ses, men jag påpekade såklart att vi måste ses.. Han är så sjuk och ville nog inte att jag skulle se honom när jag själv haft det väldigt jobbigt på slutet. Men kära pappa jag vill träffa dig om det så var sista gången. Det kan handla om dagar, veckor, månader, men jag tror inte han klarar ett år till. Så jävla jobbigt sista veckorna att jag inte klarar av livet känns det som.

Men vad gör jag? Jag måste försöka få styr på mitt eget liv nu, medicinering och en bra psykolog nånstans, annars orkar jag inte.


Kommentarer
Postat av: Syrran

Ja livet känns lite tungt nu kan man lungt säga! Hoppas det ordnar sig med medicinerna för dig så du kan få må lite bättre, och att du får prata med nån BRA psykolog. Det behövs!! Kram

2010-01-03 @ 12:31:13
Postat av: Ullis

Men gud vilken avslutning på förra året och start på det nya. Stackare.



Mina problem känns så, ja fjuttiga, när jag sätter dem i perspektiv till vad du går igenom.



Kram

2010-01-04 @ 15:44:51
Postat av: Sandy

Min kära vän! Du vet vart jag finns om du känner för att prata med nån. Som sagt, vi får inte glömma bort stt komma ihåg varandra. Du betyder mycket för mig. Kram!

2010-01-05 @ 21:37:55
Postat av: Glitterskatan!

Du har haft ett tungt 2009! Hoppas 2010 blir ett mycket bättre år. Tungt att se min fina vän må så dåligt. Finns här när helst du behöver mig och stöttar... Puss och kram

2010-01-05 @ 23:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0