Pussy!

Allå emliga armén!

Nämen hej! Har haft annat för mig än att sitta vid datorn på slutet, mkt mysiga saker ;-)

Blivit sams- ihop- nånting- med X:et IGEN och umgåtts ungefär en vecka nu.. Lagat god mat, druckit lite vin och myspyst. (Can´t live with them, can´t live without them.. eller nåt sånt......)

I torsdags var jag och ölade in påsken med Cindy, först på Barbeque Steakhouse sen på sunkiga härliga Dovas. Det var jättelängesen vi sågs och intog alkohol ihop- mycket trevligt och roligt! :)

Idag hängde jag med X:et på södermalmstorg och satt på backen i brist på bänkar och solade, i väntan på att jag skulle träffa Ola. Vi (läs jag- för Ola var ute och svinade igår ända tills 5 i morse så han drack bara cola.. ha ha- pussy!!) tog första ölen på medis. Jag drack bara 2 Mariestads iofs men eftersom jag inte käkat mer än frulle så kände jag mig lite lurig när vi gick till t-banan tillsammans sen. He he. Hur mysigt som helst att sitta i solen och snacka skit och dricka två kalla. Var verkligen jättevarmt och skönt ute.



Satt alldeles bakom Sanna Bråding m pojkvän och vänner, hon är en cool katt tycker jag, med en väldigt annorlunda stil, olika färg och matchningar i allt varje gång såklart och väldigt färggrann i sina val. Vågat och roligt även om jag personligen kan tycka det blir för mkt när man har rosa tröja, rosa ränder på jeansen, rosa benvärmare och rosa klocka OCH rosa scarf på huvet och rosa kant på solbrillsen.. Liiiite för mkt för min smak när man matchar så otroligt mkt på en å samma gång- känns lite vääl igenomtänkt, men hon är cool iaf. :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0