Jag har fuskat!

Skit också! (Men inte så jättemycket....)

INTE bra att ha frestelser i skåpet.. Jag borde bara slänga sånt som är förbjudet, men har inte riktigt lust att slänga bara sådär. Så jag har kommit på att så fort M är här så får han äta upp det istället.. hehe!! Smart va!? Han kan gott få lite extra kött på kroppen istället för mig..

Igår hällde jag upp chips i en skål till M och jag själv gjorde äggröra med lite ost som kvällsgotta till filmen-MEN-meeeeen som Tony Irwing säger, jag tog tre små chips faktiskt vilket bara var dumt för då blev jag ju bara sugen på mer.. men jag höll mig faktiskt till dom tre små- dock fusk... Ikväll var det dags igen.. Mamma hade lämnat kvar Citron-jätten, ni vet såna där små fyrkantiga små-kex som gammel-kärringar äter i en stor jäkla påse som jag inte tänkt på förräns ikväll när jag blev sötsugen, så jag har käkat 3 st små kex....

Usch vilken fuskare jag är! Jag får skämmas inför mig själv och er!! Stå i skamvrån Sara!!

Men jag är ändå stolt över mig själv att jag inte käkat nåt annat bröd på 2 hela dagar, jag som är smörgåsberoende typ.. ;)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack för ditt svar :) Jag har kommit långt på vissa plan, inte fullt lika långt på andra, det är så att vara människa antar jag.. Och angående min kropp, så tackar jag för komplimangen, tränar inte hårt nu dock pga en trasig axel. Inget ont som inte har nåt gott med sig dock, då detta fått mig att inse att en perfekt kropp inte är det enda livet ska gå ut på, det finns så mycket mer :) Numera följer jag inga speciella program när det gäller vare sig kost eller träning. Det är befriande och skönt! :) "livet är ett mirakel - bara vi ser det för allt spektakel" ;) Kram på dig!

2009-09-24 @ 11:41:22
URL: http://bloggsnusan.blogspot.com
Postat av: MUllis

Jag trodde att jag skulle bli supernyttig och slimmad nu när jag bor med mr fitness som lagar hälsosm mat och vi har hundar och bla bla bla. Haha jag tränar inte alls och vågen kastade jag när jag flyttade :)

Han gjorde misstaget att älska mig för den jag är hur jag än ser ut skratt

2009-09-24 @ 13:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0