25 minuter

En liten snabb promenad. Är inte så mycket, men alltid något! Dessutom har jag vikt tvätt, tvättat en ny tvätt å hängt upp, vikt kläder och röjjt upp i lyan. Så skönt när det ser snyggt ut här hemma!

Nu kör jag hantelövningar och är helt andfådd här. Det är helt sjukt faktiskt att jag ser resultat så fort jag kör igång igen med styrketräning- coolt och roligt. Bara kört några gånger än, rump-övningar, armar, ben och mage, och det är roligt att göra det hemma faktiskt, och jag ser hur både ben och armar "formas" igen. Nice! Måste bara hålla igång motivationen också- det är väl där det brister oftast, men jag tycker det är roligt med styrketräning och har alltid gjort. Har svårt att ta mig på gymmet just nu, inte alls sugen på att stå där bland alla andra, så därför kör jag här hemma framför tvn så länge. Det funkar utmärkt! Försöker hålla mig ifrån fönstren bara, så inte grannarna står å glor på mig.. ha ha.. ;-)

Boxas med hantlarna, kör knäböj m.m. och jag kommer känna det här imorgon trots att jag bara har hantlar på 2 kg. Dom jag kör med nu är gamla, plastiga och lila. Riktigt stora klumpiga ena, så jag ska köpa några bättre nån dag.

Det blir nog bra. *snor* *puh*
 Nu blir det magövningar, sen får det vara bra för idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0