Hardcore my ass..

Trots att jag bara sovit 5 timmar, känner jag mig piggare idag. Tog den där nya sömnisen igår, först en, hände ingenting-hardcore my ass tänkte jag- så efter en timme tog jag en till, och då somnade jag väl till slut nångång efter 2 tror jag. Svårt också att sova igen när man haft skedsällskap hela helgen. :/ Men upp vid 7 för ett besök på den allra heligaste nyskurade toaletten, sen i säng igen. Men somnade inte om. Klev upp 9.30 vilket är fantastiskt då jag legat minst till kl 13 nu på slutet och "sovit" minst 12 timmar.. 5 timmar i sträck känns gudomligt, brukar vakna efter 2-3 timmar och ligga och vrida och vända hur länge som helst. Hoppas det blir ännu bättre i natt för imorgon 13.30 kommer kära Linda på besök och stannar tills på måndagmorgon och då vill jag känna mig så pigg som möjligt iaf..

Varit så labil på slutet och så grinig och snäsig- inget kul att känna sig så och sen behöva be om ursäkt, känns inget bra såklart.. och det spelar ingen roll om människor vet att jag blir så här när jag är trött, det är ändå inget roligt att vara grinig och känna sig som man har fröken röd hela veckorna. :(

Har redan käkat frukost, och nu en clementin som mellanmål. Måste försöka skärpa mig och mina matvanor igen, blivit mycket godis på slutet. Kollat på Biggest Loser och samtidigt tränat lite hemma både med hantlar och utan så nu känner jag mig lite nöjd! 

Ska försöka ta mig ut på en längre promenad också idag, och då kommer jag förhoppningsvis känna mig piggare efteråt.

Halleeee-lu-li-aaa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0