Tourettes?

Om man har Tourettes syndrom och bara tvångsmässigt säger nåt styggt till nån okänd borde man ju be om ursäkt om man inte har något annat helt tvärfel i hjärnkontoret..!? Iofs har jag jobbat med en 14-åring med Tourettes syndrom, men han hade inte motoriska tics, inte mer än en vanlig människa som svär lite..


Well. Igår blev jag lite chockad, men skrattade ändå mest åt det hela.. Gick till Gullmars för att handla lite och få en promenad runt 18tiden. Hade luvtröja, keps, osminkad, gympadojjor och allmänt svettig å äcklig för jag färgade håret när jag kom hem. Ja, iaf så möter jag en man när jag är i närheten av busshållplatserna- tur nog- vem vet vad han var för jävla typ!?

Vi möttes och jag hade ju keps så jag tittade upp för att se vem jag mötte liksom.. Då tittar han mig i ögonen och säger tillbaka högt;
-DIN JÄVLA HORA!!
-eH... jaaa verkligen!?? blev mitt svar, sen vände jag mig om för att studera vad det var för idiot, men jag började mest fnittra för mig själv för det hela var så jävla absurt..

Han var nog sjuk av något slag slog det mig, trots att han såg helt normal ut, sen gick jag vidare léendes. Inget att bry sig om.

Tur jag inte var på dåligt humör dock för då vet jag inte vad jag hade slängt ur mig tillbaka... och man vet ju som sagt inte om han var sjuk i huvet/drogad lider av nån psykisk åkomma eller vad det där var för konstig typ, han hade ju likväl kunnat kasta sig på mig med en kniv sån hora som jag är när jag går där ute i friska luften..

Stockholm is the shit sometimes. Jag tyckte mest det var skrattretande.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0