Oink oink!

Jag är irriterad på min granne, eller på alla grannar.  Eller så är jag irriterad för att det bara är jag som bott i min lägenhet, den var helt ny när jag flyttade in för 3½ år sen, vilket innebär inga persienner, och jag har inte haft råd, eller lust att lägga 4 papp på persienner.. Men det kommer väl.. en vacker solig dag när det är 45 grader plus här inne igen..  

Det är nog det jag är mest irriterad på, för jag känner ju faktiskt inte mina fula grannar som bor mittemot. Men jag gillar inte att dom kan se in här... se när jag springer till kylskåpet några hundra gånger varje kväll för att nalla något att tugga på.. Det är deras fel!

Nä man skulle haft en sån där gris son nöffar i varje skåp där det finns nåt att äta så här vintertid. Dom 2 kilona jag hade gått ner dom har jag såklart gått upp igen och suget är stort efter allt onyttigt som går att stoppa i sig. :( Kvällstid också, absolut sämsta tiden att småäta på..

Well. Om nån hittar en sån där gris kan ni väl säga till, ja såvida jag inte fotar en bild på mig själv och klistrar upp inuti varje skåp och kylskåp, då borde jag ju få avsmak nog att avstå godsakerna..

Ikväll har jag dock ätit ganska så "nyttigt" iaf..  keso, några ost-skivor, oliver och rökt skinka. Lite tapas kan man säga för mig själv och mirrarna..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0