En hårig svettig pung

Idag känner jag mig som en hårig svettig pung antagligen känner sig i underbyxorna på en atlet som sprungit några mil längs elljusspåret i skogen..

Är nog snusen eller inte snusen så att säga. Har miniportion hemma nu, och i torsdags fuskade jag och fick några stora snusmumrikar av "rockstjärnorna" som dom så fint kallade sig, som vi träffade på Dovas.. I´m bad. Nej, jag tycker jag klarar mig rätt bra.

Måste nog dammsuga också.. igen. Sjukt nog tror jag min allergi har blivit "sämre" eller mer påtaglig ju mer jag städar, för det känns som jag märker av det mer nu sen jag har börjat städa oftare.. hm.. fan.

Sitter å funderar på att åka och träna, men samtidigt känns det som fel dag för det, känner mig inte alls i form idag, psykiskt nere.

Kanske är bakis för andra dagen idag sen i torsdags.. det är nog möjligt konstigt nog. Måste sluta upp med alkoholen, tjock blir man också.. även om jag inte dricker öl så ofta nuförtiden. Blir lite vin då och då, men i helgen blir det lugnt och att ladda inför måndag. För då ska jag vara pigg och på sminkhumör!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0