Flott-varning!!?

apropå chips hittade jag ett recept... Alltså det låter så flottigt så t.o.m jag- som är ungefär onyttigast i Sverige- ryggar undan..

Men, det är säkert gott.. nån som tänker prova?

Chipsgratäng
4 - 6 portioner

400-500g fläskfilé
1 påse(200gr) pepparchips
1 dl naturell creme fraiche
2 dl vispgrädde
Salt och peppar

1. Skiva och stek köttet.
2. Lägg i en ugnsfast form.
3. Strö rikligt med pepparchips över köttet.
4. Häll grädde och creme fraiche över allting.
5. Gratinera i 225 grader ca 10-15 min.
6. Tills chipsen tagit färg i
7. Serveras med en tomat-och löksallad samt lite vitt bröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0