No hasch- no amfetamin.

Blev ingen träning igår. Kände mig febrig och förkyld, packade ner grejorna, åkte iväg, men tog verkligen emot när jag väl var framme vid Ringen och min t-shirt var sjöblöt av svett, ja, eller hela jag snarare, så jag skippade träningen och handlade 2 liter vin istället som senare konsumerades tillsammans med Kalle, melodifestival och massa myspys.

Efter en natt med lite sömn strosade jag runt i Globen shopping för att köpa med några presenter till Tess som fyllde "22" (32) i torsdags. Hon och Lukas bjöd på tårta idag, så jag var där från 16:30 till 21, och fortfarande rejält hängig. Höll på att få dåndimpen där borta med alla ungar och vuxna som fick skrika för att överrösta varandra, men det var trevligt att träffa dom ändå, även om jag är fullkomligt matt nu. :) PUH!

Ska gå och lägga mig nu. Har ändå inga OZ att kolla på, håller på laddar hem sista delarna av säsong 5 och ingen seedar så det tar en jävulsk tid.. suck.. Men jag tror min kropp och själ behöver sova nu, träningsvärk har jag också, och mens, ingen höjdare alls.

Pöss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0