Snipp snapp snut, så var den sagan slut.

Jag och K har ju inte setts på typ  5 v kanske, eller 4 eller 6, äh jag vette fan. Ca en månad iaf. Först var jag sjuk, sen han, sen har inte jag brytt mig så hårt för att det har känts som han träffat nån annan, ja, ibland känner jag bara saker på mig. Så jag snackade in på hans telesvar igår och frågade varför han inte svarat på mina mess på slutet, sista veckan, och om han har hittat nån annan och inte vill ses mer så är det bara att säga så, så jag vet liksom.

Frågade honom om jag gjort nåt fel osv. Fick svar i natt på sms att "nä du har inte gjort nåt fel". Sen skickade jag tillbaka, att jag bara ville veta om det var så att vi inte ska ses mer. Då skrev han, precis som jag själv också tycker, att vi är så olika, och jag håller ju med. Har ju känt hela tiden att något par blir vi inte, men det har varit himla fint att ha sällskap då och då i vinter, kramats, diskuterat livet, ätit god mat och myst bara. Man behöver ju närhet!

Bestämde mig ändå för att jävlas lite och göra en ful-kul grej.. Slängde iväg ett mess där jag skrev att jag också tycker si och så, men att jag har något viktigt att berätta, att jag är gravid och tänker behålla barnet och frågade om han vill ta sitt ansvar eller ej... haha.. taskigt april-skämt va!? Fick som svar; "snääällla, säg att du skämtar nu" .. sen ringde han upp..

Jag körde stenhårt på att jag är gravid i 6e veckan, å bla. bla. sen efter ett tag så kunde jag inte hålla mig längre, utan sa högt å larvigt.. AAAAAAAPriiiiiiiiiiil APRIIIIIIIL din dummmmmma dumma SILL, jag kan lura dig dit jag vill!!! haha, vi båda skrattade faktiskt gott åt det hela, för jag känner honom så pass väl att jag vet att jag kan skämta om allvarliga saker..

Snackade iaf, och jag fick honom att erkänna att han träffar nån annan, men han visste inte själv om det är något seriöst eller inte. Han frågade om inte jag tycker att vi är olika, och jag svarade att ja, men det vet du ju redan, och jag har ju sagt att jag inte är kär i dig förut... men jag tycker det är skönt att mysa, prata och bara umgås med dig, precis som du har tyckt det är med mig.

Han sa att han är ett svin och bad så mycket om ursäkt för att han varit så feg, men han har varit så rädd att jag ska bli ledsen om han säger att han börjat träffa nån ny. Jag svarade att, nej då det är ingen fara, för som sagt, jag är inte kär i dig, och har inte varit, men du hade ju bara kunnat slänga iväg ett mess för en månad sen så hade jag sluppit lägga ner en massa onödig energi på att försöka träffas....

Well well. Allt är bara bra, och det gör ingenting. Snarare önskade jag honom lycka till, och sa att han kan ringa om han blir dumpad eller om det skiter sig typ.. haha. Han tyckte jag var knäpp som sa så till ett "svin" som honom. Men jag tycker inte han är ett svin, han har bara undanhållit fakta för att inte såra mig, faktiskt, och vi har aldrig lovat varandra något, vilket vi båda vetat om från första stund.

Nej våren är här, och jag har en jävla massa dejter som jag skall styra upp faktiskt..=) så jag ser fram emot att träffa nån ny som kanske passar mig bättre. :)

kraaaaam! och jag är inte ledsen så ni behöver inte oroa er! jag har ju haft nån sorts "hat-kärlek" till Kalle under den här tiden, just för att vi är så olika ibland, men jag är ändå tacksam för tiden vi haft i vinter, det har hjälpt mig att må lite bättre än vanligt!

Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0