neeeeeeeej neeeeeeeej

Nej, blev tyvärr ingen tatuering idag. Det hade blivit ett missförstånd, tatueraren hade hört att vi skulle boka tid för en träff och diskussion ang motiv och pris m.m. Så vi snackade igenom motivet jag skall göra och han tyckte nog ändå jag skulle göra en cover-up över den lilla ros jag redan har i nacken, för den är så liten, och kommer bara bli "blurry" ju längre tiden går, så jag gick med på det. Blir nog en svala, ankare och en banderoll med text i.

22 april fick jag ny tid, så det är ju snart ändå, vilket känns väldigt bra. Priset kommer ligga på runt 2000 för den i färg. Vilket är helt okej, då den här blir lite större än den jag räknade på igår..

Tatueraren, OH_MY_GOD, så jävla snygg han var då!!!! Rigo.. från El salvador. Sjukligt snygg, mörkt, bruna stora fina ögon, kanske en decimeter längre än mig, halvlånga dreads och snygga tatueringar..

Mamma mia, hur ska det gå när jag tatuerar mig hos honom?

När jag gick och vi bytte nummer och jag fick hans visitkort så sa han att det bara är att ringa om jag undrar över något, måndag-fredag mellan 11-18, och att han skulle ringa när han ritat upp den så jag får kolla av... Och efter att stått där och dregglat och försökt flirtat med honom samtidigt som jag skulle vara seriöst så kom ju vår-kåta-glada-sommar-sara fram och jag vart tvungen att skämta till det med honom, le och säga:

-Okey I´ll call u at saturday then!? ;-) hihi

Såg hur han bakom som står i receptionen flinade hånfullt mot oss..

Kommentarer
Postat av: Grunge

men bli ihop med honom då vettja han är säkert 100% singel och öppen för förslag.

2009-04-02 @ 22:57:50
URL: http://grungeisnotdead.blogg.se/
Postat av: Sandy

Friskt vågat, hälften vunnet...eller vad säger dom?

2009-04-03 @ 19:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0