Hemma igen ...

Hemma igen efter en helt underbar vecka på Kreta! Såklart trist att vara hemma igen. Har träffat så otroligt mycket trevliga människor, ätit gott, solat, badat, druckit drinkar och dansat och bara haft det toppen! *lycka*

Vi hamnade i Agia Marina på ett fräscht tvåstjärnigt hotell, mellan Chania stad och Platanias. Det var jättemysigt, lugnt och skönt men ändå med närhet till Chania Stad, eller nöjen i Platanias, och shopping om man så ville. Stranden var fin, långgrund och med fin sandbotten. Efter fyra nätter på det hotellet fick vi byta, och hamnade på ett ännu fräschare hotell närmare Platanias, och stället Splendid som vi var ute på 3 nätter, så vi vart ju bara glada. Dessutom var det hotellet fyrstjärnigt, även om rummen såg ganska så likadana ut i standard, bara lite större och lite mer påkostat kanske.

Här är ett urval av alla bilder jag tog. Vi funderar på att åka iväg igen nästa år, för det kändes inte som vi hann med allt vi ville göra, sen skulle man vilja träffa en del människor igen. :)


    
                           


         

           



      


          

Hej då Kreta, vi ses imörrn!





   
          

Kommentarer
Postat av: Smulan

Fan, vad fint....

2008-09-02 @ 12:18:39
URL: http://smulanspassioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0